Νέα

Πόσο υποτακτικές & χαμηλών απαιτήσεων ειναι οι Πολωνέζες σε μια σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Είναι που δεν έχεις πάει Κροατία μύστη. Ο Πολωνέζες δεν είναι δα και τόσο κακές

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
καλα ρε πιρφορε, οταν μιλαμε μου λες "μυστη ελα πολωνια, θα ξεροχυσεις με πολωνιδια" κλπ κλπ και μετα μπαινεις και γραφεις οτι ειναι μαλακισμενες;
ιπποτης;
double agent;

Σεβαλιε αληθευουν αυτα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλα ρε πιρφορε, οταν μιλαμε μου λες "μυστη ελα πολωνια, θα ξεροχυσεις με πολωνιδια" κλπ κλπ και μετα μπαινεις και γραφεις οτι ειναι μαλακισμενες;
ιπποτης;
double agent;

Για να σε δελεασω ρε πυρφορε :cheesy: Eξαλλου εσυ αλλο πραγμα εχεις αναγκη εδω περα μυστη μου

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Δηλαδη πουθενα στην πολωνικη επικρατεια δεν υπαρχουν submissive πολωνεζες;
Ουτε στα απομακρα χωριά;;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδη πουθενα στην πολωνικη επικρατεια δεν υπαρχουν submissive πολωνεζες;
Ουτε στα απομακρα χωριά;;;

Πού δεν υπάρχουν θες να πεις?Συχνά ζητάνε να τους αγοράσεις μαστίγια και δονητές.Ζητάνε πρωκτικό ή βάζουν το χέρι σου στο λαιμό τους για να τις πνίγεις ενώ γαμάς.Η ζητάνε να τις κοπανάς,να χύνεις στη μάπα τους στα μάτια τους,να τις κατουράς και πολλές ανωμαλίες.
Μία με παρακάλεγε να της σπάσω τη μύτη με μπουνιές μέχρι να χυθεί αίμα.Αλλη να της πάρω σκύλο για να τη γαμάει.Γενικά τους αρέσουν πολύ αυτά που λένε male dominations.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Μία με παρακάλεγε να της σπάσω τη μύτη με μπουνιές μέχρι να χυθεί αίμα
Σιγα τα αιματα  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πούμε η πρώτη Πολωνέζα που είχα πριν 15 χρόνια μου ζήτησε να της πω μια βρισιά στα ελληνικά.Της είπα μαλάκας και άρχισε να μου λέει:Μαλάκα.Θυμώνω της ρίχνω μια ξυλιά στα πισινά.Μετά μου ξαναλέει στο καπάκι:Μαλάκα.Κι άλλη ξυλιά.Ηταν να να μην αρχίσει.Εβριζε διαρκώς άρχισα να τη χτυπάω παντού.Μετά όταν γνώρισα και άλλες Πολωνέζες κατάλαβα οτι έβριζε επίτηδες για το ξύλο.
Αλλες ζητάνε να τις κάψεις κτλ γενικά τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.Είναι ανοιχτές σε όλα scat,gagging τα πάντα κάνουνε.
Μερικές δέχονται ακόμα και να τρώνε τα σκατά σου μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο σημείο εξευτελισμού.Αλλά το ήπιο bdsm,πρωκτικό,παρτούζες κτλ παίζει πολύ ανατολική Ευρώπη.
Είναι να μη γνωρίσουν τίποτα Γερμανούς dungeon.Τις κάνουν μαύρες.Γενικά είναι κάπως στο DNA τους.Τις γαμάς από τον κώλο και σου δίνουν τα μαλλιά τους στο χέρι να τα τραβάς.Η βάζουν τα  χέρια σου στο λαιμό τους να τις στραγγαλίσεις.
Είναι αλλόκοτες οι Πολωνέζες πολύ ulegly και αγαπούν τους πειραματισμούς και τα εξτρίμ στο σεξ.(ostry sex)
Εκφράσεις θέλω να χύσεις στη μάπα μου,θέλω να χύσεις στα μάτια μου,θέλω να χύσεις στον κώλο μου μόνο από Πολωνέζες έχω ακούσει.Στο λένε άσχετα με το τι γαμάς.
Οταν χύνεις στο στόμα τους παίζει να πουν pecha(νοστιμότατο) και καταπίνουν σε μια γουλιά.
Συνήθης διάλογος:
-Kochanie,lubisz polykac(αγάπη μου σου αρέσει να καταπίνεις?)
-Uwielbiam(το λατρεύω).Δύσκολα Ελληνίς ή μεσογειακή να ομολογήσει τέτοιες προτιμήσεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ας πούμε η πρώτη Πολωνέζα που είχα πριν 15 χρόνια μου ζήτησε να της πω μια βρισιά στα ελληνικά.Της είπα μαλάκας και άρχισε να μου λέει:Μαλάκα.Θυμώνω της ρίχνω μια ξυλιά στα πισινά.Μετά μου ξαναλέει στο καπάκι:Μαλάκα.Κι άλλη ξυλιά.Ηταν να να μην αρχίσει.Εβριζε διαρκώς άρχισα να τη χτυπάω παντού.Μετά όταν γνώρισα και άλλες Πολωνέζες κατάλαβα οτι έβριζε επίτηδες για το ξύλο.
Αλλες ζητάνε να τις κάψεις κτλ γενικά τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.Είναι ανοιχτές σε όλα scat,gagging τα πάντα κάνουνε.
Μερικές δέχονται ακόμα και να τρώνε τα σκατά σου μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο σημείο εξευτελισμού.Αλλά το ήπιο bdsm,πρωκτικό,παρτούζες κτλ παίζει πολύ ανατολική Ευρώπη.
Είναι να μη γνωρίσουν τίποτα Γερμανούς dungeon.Τις κάνουν μαύρες.Γενικά είναι κάπως στο DNA τους.Τις γαμάς από τον κώλο και σου δίνουν τα μαλλιά τους στο χέρι να τα τραβάς.Η βάζουν τα  χέρια σου στο λαιμό τους να τις στραγγαλίσεις.
Είναι αλλόκοτες οι Πολωνέζες πολύ ulegly και αγαπούν τους πειραματισμούς και τα εξτρίμ στο σεξ.(ostry sex)
Εκφράσεις θέλω να χύσεις στη μάπα μου,θέλω να χύσεις στα μάτια μου,θέλω να χύσεις στον κώλο μου μόνο από Πολωνέζες έχω ακούσει.Στο λένε άσχετα με το τι γαμάς.
Οταν χύνεις στο στόμα τους παίζει να πουν pecha(νοστιμότατο) και καταπίνουν σε μια γουλιά.
Συνήθης διάλογος:
-Kochanie,lubisz polykac(αγάπη μου σου αρέσει να καταπίνεις?)
-Uwielbiam(το λατρεύω).Δύσκολα Ελληνίς ή μεσογειακή να ομολογήσει τέτοιες προτιμήσεις.

Γραφε οτι λες για ΠΟΥΤΑΝΕΣ που τις πληρωνεις ΑΔΡΑ για να καταλαβαινει και ο κοσμακης

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
χα χα χα ιπποτακι  :cheesy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο σλαβικό κόσμο οι διαφορές μεταξύ κανονικών γκόμενων,σπονσορέτς πουτανών,σεμιπρος κτλ είναι δυσδιάκριτες όπως έχω πολλές φορές γράψει.Πολλές φορές αυτή που σου το παίζει αγνή κοπελίτσα με σκοπό το γάμο έχει στην άκρη ένα γέρο σπονσορά έναν πρώην γκόμενο που τη γαμάει ακόμα και ένα γαμιά μόνο για σεξ που τη γαμάει ανηλεώς όταν έχει καύλες.Μπορεί να πληρώνεις μια γκόμενα που βοηθάει το γκόμενό της οικονομικά.Πάιζουν όλες οι παραλλαγές.Δεν υπάρχουν όρια.
Τώρα ποιος είναι ευνοημένος καινποιος το κορόιδο,ο σπονσοράς,ο αρραβωνιαστικός,ο γκόμενος,ο πρώην,ο σύζυγοε,ο γαμιάς αυτό είναι άλυτο αίνιγμα οι γυναίκες αλλάζουν προτιμήσεις και διαθέσεις όπως αλλάζει ο καιρός λένε οι Πολωνέζες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο σλαβικό κόσμο οι διαφορές μεταξύ κανονικών γκόμενων,σπονσορέτς πουτανών,σεμιπρος κτλ είναι δυσδιάκριτες όπως έχω πολλές φορές γράψει.Πολλές φορές αυτή που σου το παίζει αγνή κοπελίτσα με σκοπό το γάμο έχει στην άκρη ένα γέρο σπονσορά έναν πρώην γκόμενο που τη γαμάει ακόμα και ένα γαμιά μόνο για σεξ που τη γαμάει ανηλεώς όταν έχει καύλες.Μπορεί να πληρώνεις μια γκόμενα που βοηθάει το γκόμενό της οικονομικά.Πάιζουν όλες οι παραλλαγές.Δεν υπάρχουν όρια.
Τώρα ποιος είναι ευνοημένος καινποιος το κορόιδο,ο σπονσοράς,ο αρραβωνιαστικός,ο γκόμενος,ο πρώην,ο σύζυγοε,ο γαμιάς αυτό είναι άλυτο αίνιγμα οι γυναίκες αλλάζουν προτιμήσεις και διαθέσεις όπως αλλάζει ο καιρός λένε οι Πολωνέζες.

Δεν ειναι καθολου δυσδιακριτες. Ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Απλα στην Πολωνια ( Δεν υπαρχει" σλαβικος κοσμος" η καθε χωρα ειναι ξεχωριστη με πολλες διαφορες) ενω επιτρεπεται η πορνεια, απαγορευονται οι οικοι. Επομενως οι πουτανες εκδιδονται μονες τους. Στο δρομο πολυ σπανια, συνηθως δε το επιτρεπουν οι δημοι. Επομενως ειτε ψωνιζονται σε κανα κλαμπ, ειτε απο ιντερνετ.
Αυτα για να ξερουν τι γινεται οσοι θελουν και να μη διαβαζουν μαλακιες απο τον καθε καμμενο.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δεν ειναι καθολου δυσδιακριτες. Ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Απλα στην Πολωνια ( Δεν υπαρχει" σλαβικος κοσμος" η καθε χωρα ειναι ξεχωριστη με πολλες διαφορες) ενω επιτρεπεται η πορνεια, απαγορευονται οι οικοι. Επομενως οι πουτανες εκδιδονται μονες τους. Στο δρομο πολυ σπανια, συνηθως δε το επιτρεπουν οι δημοι. Επομενως ειτε ψωνιζονται σε κανα κλαμπ, ειτε απο ιντερνετ.
Αυτα για να ξερουν τι γινεται οσοι θελουν και να μη διαβαζουν μαλακιες απο τον καθε καμμενο.

k πολωνια δλδ γνωριμιες απο κυκλο ζευγαρια σχεσουλες κλπ παιζουν?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
....καθε πικραμενο... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πού δεν υπάρχουν θες να πεις?Συχνά ζητάνε να τους αγοράσεις μαστίγια και δονητές.Ζητάνε πρωκτικό ή βάζουν το χέρι σου στο λαιμό τους για να τις πνίγεις ενώ γαμάς.Η ζητάνε να τις κοπανάς,να χύνεις στη μάπα τους στα μάτια τους,να τις κατουράς και πολλές ανωμαλίες.
Μία με παρακάλεγε να της σπάσω τη μύτη με μπουνιές μέχρι να χυθεί αίμα.Αλλη να της πάρω σκύλο για να τη γαμάει.Γενικά τους αρέσουν πολύ αυτά που λένε male dominations.
..οταν βλεπει τσοντες στα ηντα ο ανθρωπος ονειρευεται καρβελια μετα!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οποιος θέλει τα ακούει όποιος δε θέλει δεν τα ακούει.Εγώ τα λέω χύμα χωρίς επιφυλάξεις.Ετσι και το 2005 π.χ. έγραφα για την κρίση τις πούτσες κτλ και όλοι έλεγαν τι λέει ο γραφικός.Είναι η παράλληλη διάσταση το σημείο μηδενικής αντίστασης.Δεν υπάρχει αντίσταση γιατί στην παράλληλη κίνηση δεν καταλαβαίνουν τι κάνεις.
Τελικά αυτοί χρεοκώπησαν έκαναν τα τσιμπούκια έγιναν οι γραφικοί κτλ.
Οποιος ξέρει τι κάνει Πολωνία γαμάει μουνί με ουρά.Βαριέται να γαμάει.Είναι τεράστιες οι ευκαιρίες.Οι γκόμενες είναι λυσασμένες για παραδάκι και οι σπόνσορες ελάχιστοι.Απειρες ΜΙΛΦ και μικρές σε οικονομική ανάγκη.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
παιδια πιο ευκολα  :knockinb: ελληνιδα η Πολωνεζα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παιδια πιο ευκολα  :knockinb: ελληνιδα η Πολωνεζα?

Πρακτικά για να το θέσω απλά ένας δίποδος ξένος κάτω από τα 30 μέσης εμφάνισης,εισοδήματος δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει αγάμητος μετά από μια βδομάδα Πολωνία.
Η διαφορά ευκολίας Πολωνέζας Ελληνίδας είναι 30 προς 1.Δηλαδή για κάθε Ελληνίδα που γαμάς θα γαμάς στον ίδιο χρόνο 30 Πολωνέζες ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης.
Σε όλες τις σλαβικές χώρες Τσεχία,Ρωσία,Πολωνία,Λευκορρωσία πάνω κάτω τα ίδια είναι.Απλά ξεχαρμανιάζει ο πούτσος σου δε μένει ούτε αράχνη πάνω.
Οι Ελληνίδες φρικάρουν εντελώς στις ανατολικές χώρες ούτε μια δεν καταφέρνει  να επιβιώσει πάνω από χρόνο αν δε γίνει λεσβία τρώνε τρελλό φυστίκι από τις ντόπιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom