xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Είναι που δεν έχεις πάει Κροατία μύστη. Ο Πολωνέζες δεν είναι δα και τόσο κακές
κοζακες///Σαν να περιγράφεις ελλεϊινίδα μύστη... :S
Να δω με ποια φυλή μπορούμε να κάνουμε χωριό στο τέλος...
κοζακες///
καλα ρε πιρφορε, οταν μιλαμε μου λες "μυστη ελα πολωνια, θα ξεροχυσεις με πολωνιδια" κλπ κλπ και μετα μπαινεις και γραφεις οτι ειναι μαλακισμενες;
ιπποτης;
double agent;
καλα ρε πιρφορε, οταν μιλαμε μου λες "μυστη ελα πολωνια, θα ξεροχυσεις με πολωνιδια" κλπ κλπ και μετα μπαινεις και γραφεις οτι ειναι μαλακισμενες;
ιπποτης;
double agent;
Σεβαλιε αληθευουν αυτα;
Δηλαδη πουθενα στην πολωνικη επικρατεια δεν υπαρχουν submissive πολωνεζες;
Ουτε στα απομακρα χωριά;;;
Ας πούμε η πρώτη Πολωνέζα που είχα πριν 15 χρόνια μου ζήτησε να της πω μια βρισιά στα ελληνικά.Της είπα μαλάκας και άρχισε να μου λέει:Μαλάκα.Θυμώνω της ρίχνω μια ξυλιά στα πισινά.Μετά μου ξαναλέει στο καπάκι:Μαλάκα.Κι άλλη ξυλιά.Ηταν να να μην αρχίσει.Εβριζε διαρκώς άρχισα να τη χτυπάω παντού.Μετά όταν γνώρισα και άλλες Πολωνέζες κατάλαβα οτι έβριζε επίτηδες για το ξύλο.
Αλλες ζητάνε να τις κάψεις κτλ γενικά τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.Είναι ανοιχτές σε όλα scat,gagging τα πάντα κάνουνε.
Μερικές δέχονται ακόμα και να τρώνε τα σκατά σου μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο σημείο εξευτελισμού.Αλλά το ήπιο bdsm,πρωκτικό,παρτούζες κτλ παίζει πολύ ανατολική Ευρώπη.
Είναι να μη γνωρίσουν τίποτα Γερμανούς dungeon.Τις κάνουν μαύρες.Γενικά είναι κάπως στο DNA τους.Τις γαμάς από τον κώλο και σου δίνουν τα μαλλιά τους στο χέρι να τα τραβάς.Η βάζουν τα χέρια σου στο λαιμό τους να τις στραγγαλίσεις.
Είναι αλλόκοτες οι Πολωνέζες πολύ ulegly και αγαπούν τους πειραματισμούς και τα εξτρίμ στο σεξ.(ostry sex)
Εκφράσεις θέλω να χύσεις στη μάπα μου,θέλω να χύσεις στα μάτια μου,θέλω να χύσεις στον κώλο μου μόνο από Πολωνέζες έχω ακούσει.Στο λένε άσχετα με το τι γαμάς.
Οταν χύνεις στο στόμα τους παίζει να πουν pecha(νοστιμότατο) και καταπίνουν σε μια γουλιά.
Συνήθης διάλογος:
-Kochanie,lubisz polykac(αγάπη μου σου αρέσει να καταπίνεις?)
-Uwielbiam(το λατρεύω).Δύσκολα Ελληνίς ή μεσογειακή να ομολογήσει τέτοιες προτιμήσεις.
Στο σλαβικό κόσμο οι διαφορές μεταξύ κανονικών γκόμενων,σπονσορέτς πουτανών,σεμιπρος κτλ είναι δυσδιάκριτες όπως έχω πολλές φορές γράψει.Πολλές φορές αυτή που σου το παίζει αγνή κοπελίτσα με σκοπό το γάμο έχει στην άκρη ένα γέρο σπονσορά έναν πρώην γκόμενο που τη γαμάει ακόμα και ένα γαμιά μόνο για σεξ που τη γαμάει ανηλεώς όταν έχει καύλες.Μπορεί να πληρώνεις μια γκόμενα που βοηθάει το γκόμενό της οικονομικά.Πάιζουν όλες οι παραλλαγές.Δεν υπάρχουν όρια.
Τώρα ποιος είναι ευνοημένος καινποιος το κορόιδο,ο σπονσοράς,ο αρραβωνιαστικός,ο γκόμενος,ο πρώην,ο σύζυγοε,ο γαμιάς αυτό είναι άλυτο αίνιγμα οι γυναίκες αλλάζουν προτιμήσεις και διαθέσεις όπως αλλάζει ο καιρός λένε οι Πολωνέζες.
Δεν ειναι καθολου δυσδιακριτες. Ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Απλα στην Πολωνια ( Δεν υπαρχει" σλαβικος κοσμος" η καθε χωρα ειναι ξεχωριστη με πολλες διαφορες) ενω επιτρεπεται η πορνεια, απαγορευονται οι οικοι. Επομενως οι πουτανες εκδιδονται μονες τους. Στο δρομο πολυ σπανια, συνηθως δε το επιτρεπουν οι δημοι. Επομενως ειτε ψωνιζονται σε κανα κλαμπ, ειτε απο ιντερνετ.
Αυτα για να ξερουν τι γινεται οσοι θελουν και να μη διαβαζουν μαλακιες απο τον καθε καμμενο.
....καθε πικραμενο...Δεν ειναι καθολου δυσδιακριτες. Ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Απλα στην Πολωνια ( Δεν υπαρχει" σλαβικος κοσμος" η καθε χωρα ειναι ξεχωριστη με πολλες διαφορες) ενω επιτρεπεται η πορνεια, απαγορευονται οι οικοι. Επομενως οι πουτανες εκδιδονται μονες τους. Στο δρομο πολυ σπανια, συνηθως δε το επιτρεπουν οι δημοι. Επομενως ειτε ψωνιζονται σε κανα κλαμπ, ειτε απο ιντερνετ.
Αυτα για να ξερουν τι γινεται οσοι θελουν και να μη διαβαζουν μαλακιες απο τον καθε καμμενο.
..οταν βλεπει τσοντες στα ηντα ο ανθρωπος ονειρευεται καρβελια μετα!!!!Πού δεν υπάρχουν θες να πεις?Συχνά ζητάνε να τους αγοράσεις μαστίγια και δονητές.Ζητάνε πρωκτικό ή βάζουν το χέρι σου στο λαιμό τους για να τις πνίγεις ενώ γαμάς.Η ζητάνε να τις κοπανάς,να χύνεις στη μάπα τους στα μάτια τους,να τις κατουράς και πολλές ανωμαλίες.
Μία με παρακάλεγε να της σπάσω τη μύτη με μπουνιές μέχρι να χυθεί αίμα.Αλλη να της πάρω σκύλο για να τη γαμάει.Γενικά τους αρέσουν πολύ αυτά που λένε male dominations.
παιδια πιο ευκολα ελληνιδα η Πολωνεζα?