Νέα

Πόσο υποτακτικές & χαμηλών απαιτήσεων ειναι οι Πολωνέζες σε μια σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Πρακτικά για να το θέσω απλά ένας κάτω από τα 30 μέσης εμφάνισης,εισοδήματος δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει αγάμητος μετά από μια βδομάδα Πολωνία.
Η διαφορά ευκολίας Πολωνέζας Ελληνίδας είναι 30 προς 1.Δηλαδή για κάθε Ελληνίδα που γαμάς θα γαμάς στον ίδιο χρόνο 30 Πολωνέζες ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης.
το 1 προς 30 δηλαδη.. ειναι παρα πολυ ευκολες :grin: σαν να κανουν αυτες καμακι στο εξω και να περιμενουν εμας να εκδηλωθουμε καπως ετσι με ακουγετε  :) :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνίδες,οι Ιταλίδες και οι Πορτογαλίδες είναι αδικαιολόγητα οι πιο δύσκολες γκόμενες στην Ευρώπη.Οι Πολωνέζες θεωρούνται οι ευκολότερες τουλάχιστον στην ΕΕ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το 1 προς 30 δηλαδη.. ειναι παρα πολυ ευκολες :grin: σαν να κανουν αυτες καμακι στο εξω και να περιμενουν εμας να εκδηλωθουμε καπως ετσι με ακουγετε  :) :)

Ναι,ρε φίλε είναι η μοναδική χώρα που θα δεις άπειρες γκόμενες να κάνουν τσιγάρο μόνες έξω από το μαγαζί περιμένοντας κάποιον να τις πλησιάσει ή να σε πλησιάζουν επίτηδες στο κλαμπ για να τις καμακώσεις,να σου γνωρίσουν τις φίλες τους εξώλεις και προώλεις για να τις δοκιμάσεις,να σε αφήνουν να τις χουφτώσεις στο λεωφορείο μετά από 20 λεπτά γνωριμίας ή να σου λένε οτι σε αγαπάνε μετά από 2 ώρες.Η χώρα όπου τα one night stand είναι ακόμα δυνατά και οι γυναίκες έχουν νοοτροπία τριτοκοσμικής γκόμενας ο ξένος θεωρείται κάτι μεταξύ ημίθεου και απόλυτου υπεράρχοντος.
Είναι μια από τις ελάχιστες σλαβικές χώρες όπου μπορείς ακόμα να γαμήσεις τζάμπα και πολύ.Αμα σπρώχνεις ρευστό κιόλας άστο.Μιλάμε για άλλη κάθε τριήμερο.
Απλά κολλάνε πάνω σου γίνονται κάτι σα βδέλλες πρέπει συνέχεια να τις κουβαλάς.Και φυσικά το κέρατο πάει σύννεφο δεν έχουν τυχαία τέτοια μεγαλειώδη τεχνική στο μπούκι.
Γενικά οι Σλάβες ξέρουν  τους άντρες μέσα έξω έχουν τεράστια επμπειρία όσο αθώες και να δείχνουν για να ελκύσουν.
Το μυστικό σλαβικές χώρες είναι να μην είσαι κτητικός.Αμα δεις τον Πολωνάρα να χουφτώνει τη δικιά σου βάζεις χέρι στη δικιά του τις παίρνετε χωριστά και δεν τρέχει μία.Ολα είναι παροδικά οι Σλάβες είναι τρομερά ανάλαφρες σαν πεταλούδες δεν έχουν καθόλου βάρος όπως οι Ελληνίδες με τους βαρείς κώλους προς τα κάτω. Γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ εύθραυστες,ανάλαφρες πώς να το πώ σπάνε συνέχεια κλαίνε κτλ είναι πολύ γυναίκες,βάζουν μέικ απ μπροστά σου ή κάνουν πολύ γυναικεία πράγματα που Ελληνίδα ή Δυτική θα ντρεπόταν να τα κάνει.
Καμία σχέση οι Πολωνέζες είναι αιθέριες εντελώς ανάλαφρες κανένα βάρος ηθικό,οικονομικό,ο,τιδήποτε.Είναι σκέτο γούστο απόλαυση.
Εχω γαμήσει άπειρες Πολωνέζες,Τσέχες,Ουκρανές,Ρωσίδες ξέρω πώς γίνεται τώρα είμαι σε φάση απόσυρσης λόγω κούρασης.Αλλά το φίδι κινείται ακόμα οπότε παιδιά επωφεληθείτε από τις τζάμπα συμβουλές που μαζέψαμε με κόπο και πολλά έξοδα.
Το 80% από τις Σλάβες δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες αυτό πρέπει όλοι να το ξέρουν πριν πάρει ο πούτσος τους αέρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ναι,ρε φίλε είναι η μοναδική χώρα που θα δεις άπειρες γκόμενες να κάνουν τσιγάρο μόνες έξω από το μαγαζί περιμένοντας κάποιον να τις πλησιάσει ή να σε πλησιάζουν επίτηδες στο κλαμπ για να τις καμακώσεις,να σου γνωρίσουν τις φίλες τους εξώλεις και προώλεις για να τις δοκιμάσεις,να σε αφήνουν να τις χουφτώσεις στο λεωφορείο μετά από 20 λεπτά γνωριμίας ή να σου λένε οτι σε αγαπάνε μετά από 2 ώρες.Η χώρα όπου τα one night stand είναι ακόμα δυνατά και οι γυναίκες έχουν νοοτροπία τριτοκοσμικής γκόμενας ο ξένος θεωρείται κάτι μεταξύ ημίθεου και απόλυτου υπεράρχοντος.
Είναι μια από τις ελάχιστες σλαβικές χώρες όπου μπορείς ακόμα να γαμήσεις τζάμπα και πολύ.Αμα σπρώχνεις ρευστό κιόλας άστο.Μιλάμε για άλλη κάθε τριήμερο.
Απλά κολλάνε πάνω σου γίνονται κάτι σα βδέλλες πρέπει συνέχεια να τις κουβαλάς.Και φυσικά το κέρατο πάει σύννεφο δεν έχουν τυχαία τέτοια μεγαλειώδη τεχνική στο μπούκι.
Γενικά οι Σλάβες ξέρουν  τους άντρες μέσα έξω έχουν τεράστια επμπειρία όσο αθώες και να δείχνουν για να ελκύσουν.
Το μυστικό σλαβικές χώρες είναι να μην είσαι κτητικός.Αμα δεις τον Πολωνάρα να χουφτώνει τη δικιά σου βάζεις χέρι στη δικιά του τις παίρνετε χωριστά και δεν τρέχει μία.Ολα είναι παροδικά οι Σλάβες είναι τρομερά ανάλαφρες σαν πεταλούδες δεν έχουν καθόλου βάρος όπως οι Ελληνίδες με τους βαρείς κώλους προς τα κάτω.
Καμία σχέση οι Πολωνέζες είναι αιθέριες εντελώς ανάλαφρες κανένα βάρος ηθικό,οικονομικό,ο,τιδήποτε.Είναι σκέτο γούστο απόλαυση.
Εχω γαμήσει άπειρες Πολωνέζες,Τσέχες,Ουκρανές,Ρωσίδες ξέρω πώς γίνεται τώρα είμαι σε φάση απόσυρσης λόγω κούρασης.Αλλά το φίδι κινείται ακόμα οπότε παιδιά επωφεληθείτε από τις τζάμπα συμβουλές που μαζέψαμε με κόπο και πολλά έξοδα.

Αυτά τα ωραία γράφεις ρε μπαγάσα, σε διαβάζει κόσμος, και τελικά καμμια μέρα θα πάρεις κανα χριστιανό στον λαιμό σου...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτά τα ωραία γράφεις ρε μπαγάσα, σε διαβάζει κόσμος, και τελικά καμμια μέρα θα πάρεις κανα χριστιανό στον λαιμό σου...

Ισα ίσα θα σώσω κόσμο.Θα πάνε Ποιλωνία στο άσχετο θα γαμήσουν στο τριήμερο καμιά μουνίτσα και θα λένε καλά τα έλεγε ο πούστης ο Κμαν ρε τον πούστη.Καλά που δεν έκανα μαλακία με το μειωμένο μου budget να πάω Βαλτική Παρίσι ή Βερολίνο.
Τι λέει ρε ο πούστης πόσο ακριβής είναι?
Αυτά που γράφω εδώ είναι προιόν τεράστιας εμπειρίας μιλάμε 15 χρόνια οργώνω το μπλοκ Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία έχω δει όλες τις εξελίξεις και έχω γνώμη για κάθε πόλη.
Πριν από 15 χρόνια όπου και να πήγαινες Κίεβο,Ρίγα,Ταλλίν,Βαρσοβία,Κράκωβ,Πράγα,Μόσχα ή Μινσκ θα ξεσκιζόσουνα στον πούτσο,Απλά στο Κίεβο θα γαμούσες 3 τη βδομάδα στην Πράγα μία μουνάρα,στο Κράκωβ 2 μέσες γκόμενες.Παντού όμως θα έμενες ευχαριστημένος.Τώρα χρειάζεσαι ακριβείς πληροφορίες.Πού ακριβώς,πότε,για πόσο,με πόσα λεφτά να πας πού είναι καλύτερα ποιες είναι οι πραγματικές πιθανότητες αλλιώς παίζει να τον πιεις να πάει χαμένο το ταξίδι και τα λεφτά δε βαράς πλέον με πολυβόλο το βαρέλι έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ισα ίσα θα σώσω κόσμο.Θα πάνε Πολωνία στο άσχετο θα γαμήσουν στο τριήμερο καμιά μουνίτσα και θα λένε καλά τα έλεγε ο πούστης ο Κμαν ρε τον πούστη.Καλά που δεν έκανα μαλακία με το μειωμένο μου budget να πάω Βαλτική Παρίσι ή Βερολίνο.
Τι λέει ρε ο πούστης πόσο ακριβής είναι?

Να κλείσουν αμέσως εισιτήρια, τότε, να προλάβουν τώρα που γυρίζει...  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Στο ερώτημα του νήματος: Πόσο υποτακτικές & χαμηλών απαιτήσεων ειναι οι Πολωνέζες σε μια σχέση;
Μια επιγραμματική απάντηση, από την δική μου περιορισμένη εμπειρία: πρώτα σου στήνονται, και μετά σου τη στήνουν...
Αυτά εν ολίγοις.  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο ερώτημα του νήματος: Πόσο υποτακτικές & χαμηλών απαιτήσεων ειναι οι Πολωνέζες σε μια σχέση;
Μια επιγραμματική απάντηση, από την δική μου περιορισμένη εμπειρία: πρώτα σου στήνονται, και μετά σου τη στήνουν...
Αυτά εν ολίγοις.  :hi:

Οντως ο σκοπός των Πολωνέζων είναι να σε δέσουν τόσο πολύ με το τρομερό τσιμπούκι το σεξ και τη μαστοριά τους που μετά να μην ξεκολλάς και να τους τα δώσεις όλα όσα θέλουν.Για αυτό και δε ζητάνε τίποτα προκαταβολικά.Αντίθετα οι Ουκρανές θέλουν παραδάκι πριν το σεξ σαν εγγύηση.
Για αυτό η Πολωνέζα ανυπομονεί να σε γλύψει όσο το δυνατό γρηγορότερα για να κολλήσεις μαζί της και να μην ξεχνάς τις μαγικές στιγμές.Μετά βέβαια γίνεται τσιμπούκι διαρκείας απλά σε βάζουν στο μουνί τους και άντε να βγεις.
Ολες αν ενδιαφέρονται σοβαρά σε καλούν μείνεις μαζί τους και αρχίζουν να σε ταίζουν πολωνικά kiolbasa,zurek,szambowy και άπειρο σεξ πρωί μεσημέρι βράδυ μέχρι να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.Μετά σου γνωρίζουν τις σέξυ φίλες τους που σε φλερτάρουν όλες για να το παίξουν ζηλιάρες.
Πολλοί την πάτησαν έτσι και βρέθηκαν με σλαβόπουλα δίπλα και μια σύζυγο ξανθιά με ποδάρες,πράσινα μάτια,μεγάλη σλαβική μύτη,ψηλά ζυγωματικά και σφιχτό,πεταχτό κώλο πριν πάρουν χαμπάρι τι ακριβώς γίνεται.
Για κάποιο λόγο μου αρέσουν τα σλαβάκια δεν μπορώ όμως να δεχτώ να αλλοιωθεί το ανώτερο τρομερό ελληνικό γενετικό προφίλ μου το ίδιο με του παππού μου που γάμησε τους Τούρκους στην Αλμυρή έρημο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οντως ο σκοπός των Πολωνέζων είναι να σε δέσουν τόσο πολύ με το τρομερό τσιμπούκι το σεξ και τη μαστοριά τους που μετά να μην ξεκολλάς και να τους τα δώσεις όλα όσα θέλουν.Για αυτό και δε ζητάνε τίποτα προκαταβολικά.Αντίθετα οι Ουκρανές θέλουν παραδάκι πριν το σεξ σαν εγγύηση.
Για αυτό η Πολωνέζα ανυπομονεί να σε γλύψει όσο το δυνατό γρηγορότερα για να κολλήσεις μαζί της και να μην ξεχνάς τις μαγικές στιγμές.Μετά βέβαια γίνεται τσιμπούκι διαρκείας απλά σε βάζουν στο μουνί τους και άντε να βγεις.
Ολες αν ενδιαφέρονται σοβαρά σε καλούν μείνεις μαζί τους και αρχίζουν να σε ταίζουν πολωνικά kiolbasa,zurek,szambowy και άπειρο σεξ πρωί μεσημέρι βράδυ μέχρι να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.Μετά σου γνωρίζουν τις σέξυ φίλες τους που σε φλερτάρουν όλες για να το παίξουν ζηλιάρες.
Πολλοί την πάτησαν έτσι και βρέθηκαν με σλαβόπουλα δίπλα και μια σύζυγο ξανθιά με ποδάρες,πράσινα μάτια,μεγάλη σλαβική μύτη,ψηλά ζυγωματικά και σφιχτό,πεταχτό κώλο πριν πάρουν χαμπάρι τι ακριβώς γίνεται.
Για κάποιο λόγο μου αρέσουν τα σλαβάκια δεν μπορώ όμως να δεχτώ να αλλοιωθεί το ανώτερο τρομερό ελληνικό γενετικό προφίλ μου το ίδιο με του παππού μου που γάμησε τους Τούρκους στην Αλμυρή έρημο.

μπάρντζο ντόμπρζε Κμαν, δεν επιμένω...

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Ας πούμε η πρώτη Πολωνέζα που είχα πριν 15 χρόνια μου ζήτησε να της πω μια βρισιά στα ελληνικά.Της είπα μαλάκας και άρχισε να μου λέει:Μαλάκα.Θυμώνω της ρίχνω μια ξυλιά στα πισινά.Μετά μου ξαναλέει στο καπάκι:Μαλάκα.Κι άλλη ξυλιά.Ηταν να να μην αρχίσει.Εβριζε διαρκώς άρχισα να τη χτυπάω παντού.Μετά όταν γνώρισα και άλλες Πολωνέζες κατάλαβα οτι έβριζε επίτηδες για το ξύλο.
Αλλες ζητάνε να τις κάψεις κτλ γενικά τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.Είναι ανοιχτές σε όλα scat,gagging τα πάντα κάνουνε.
Μερικές δέχονται ακόμα και να τρώνε τα σκατά σου μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο σημείο εξευτελισμού.Αλλά το ήπιο bdsm,πρωκτικό,παρτούζες κτλ παίζει πολύ ανατολική Ευρώπη.
Είναι να μη γνωρίσουν τίποτα Γερμανούς dungeon.Τις κάνουν μαύρες.Γενικά είναι κάπως στο DNA τους.Τις γαμάς από τον κώλο και σου δίνουν τα μαλλιά τους στο χέρι να τα τραβάς.Η βάζουν τα  χέρια σου στο λαιμό τους να τις στραγγαλίσεις.
Είναι αλλόκοτες οι Πολωνέζες πολύ ulegly και αγαπούν τους πειραματισμούς και τα εξτρίμ στο σεξ.(ostry sex)
Εκφράσεις θέλω να χύσεις στη μάπα μου,θέλω να χύσεις στα μάτια μου,θέλω να χύσεις στον κώλο μου μόνο από Πολωνέζες έχω ακούσει.Στο λένε άσχετα με το τι γαμάς.
Οταν χύνεις στο στόμα τους παίζει να πουν pecha(νοστιμότατο) και καταπίνουν σε μια γουλιά.
Συνήθης διάλογος:
-Kochanie,lubisz polykac(αγάπη μου σου αρέσει να καταπίνεις?)
-Uwielbiam(το λατρεύω).Δύσκολα Ελληνίς ή μεσογειακή να ομολογήσει τέτοιες προτιμήσεις.
:kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Πολωνέζα σου κάνει κοπλιμέντα όπως έχεις πολύ ωραίο πουλί σιγά μη σου πει Ελληνίδα τέτοια πράγματα.Η άλλη στο Βρότσλαβ είχε τρελλαθεί να μου χαιδεύει το χέρι 5 ώρες μου λέει μου αρέσει πολύ το τριχωτό σου χέρι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερεθίζομαι.Απλά δεν μπορείς να το καταλάβεις.Τα πολωνικά αγόρια είναι τελείως άτριχα.Μου αρέσεις γιατί δε μοιάζεις με πολωνικό αγόρι.
Αλλη να σου λέει ενώ σε αυνανίζει κοίτα ξαδέρφη μου πόσο γρήγορα σηκώνεται το πουλί του.Για αυτό όλες οι κοπέλες τον θέλουν.
Αλλη να σου λέει την τελευταία φορά που έγλυψα τον κώλο σου δοκίμασα και τα σκατά σου.
-Ηταν εντάξει kochanie(αγάπη μου?)
-Ναι,ήταν πολύ γευστικά.(very tasty).
Σιγά μη σου πει τέτοια η Ελληνίς ή φεμινίστρια Δυτική.

Επίσης οι Πολωνέζες είναι τρομερά προληπτικές,πιστεύουν στη μοίρα και έχουν mental φάσεις όπως όλες οι Σλάβες.Μερικές φορές η συνεννόηση μαζί τους είναι μπουζούκι εντελώς μπορεί να τα παίξεις τελείως.
Π.χ. Πολωνέζα γκόμενα:
-Η παράδοσή μας λέει οτι αν περάσεις μαζί μου αυτή τη γέφυρα θα είσαι αιωνίως ερωτευμένος μαζί μου.
-Γιατί διστάζεις να περπατήσεις στη γέφυρα?Δε με αγαπάς?

Η να λες στη γκόμενα.
-Μα γιατί έκανες αυτή την εντελώς μαλακία επιλογή?Δε βλέπεις οτι θα σε πάει κατά διαβόλου?
Και αυτή να απαντά:
-Μα αγάπη μου στο ζώδιό μου έγραφε οτι αυτό θα έκανα.Και ο αστρολόγος το ίδιο μου είπε.
Γενικά οι Σλάβες έχουν πάθος με αστρολογία,ζώδια κτλ,πολλή μοιρολατρία.Χρυσές δουλειές κάνουν αστρολόγοι,καφετζούδες σε Ρωσία,Πολωνία,Ουκρανία λες δεν είναι δυνατό μορφωμένες γκόμενες να πιστεύουν σε τέτοια σκατά και όμως.Ολες κάπου τις τσακώνεις να ασχολούνται με μεταφυσικά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eνταξει μετα τα παραληρηματα να πουμε και τι συμβαινει. Περνανε τη φαση που περναγε η Ελλαδα το 90 και το 00 :headbang:. Οι γκομενες την εχουν δει απιστευτα και εχουν αποκτησει τουπε και καλα. Χωρια η μαλακισμενη νοοτροπια στον εγκεφαλο. Εχουν επισης ενα στυλακι και καλα εγω εχω τη δουλεια μου, ειμαι ανεξαρτητη, καριεριστρια κλπ πιπες :jerking:.
Θα γαμησει λεει ο αλλος, σε ποια ονειρα δε μας ειπες? :helpplea: Εκτος αν πας σε πουτανες, αλλο αυτο, αλλα δε βλεπω το λογο γιατι να σηκωθει καποιος να παει σε μια αλλη χωρα για να γαμησει πουτανες? Στη χωρα του δεν εχει? :think:
Πονεσαν τα ματια μου απο αυτα που διαβαζω, θα παθουμε κανα καταρρακτη να πουμε :headbang:  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Πολωνέζα σου κάνει κοπλιμέντα όπως έχεις πολύ ωραίο πουλί σιγά μη σου πει Ελληνίδα τέτοια πράγματα.Η άλλη στο Βρότσλαβ είχε τρελλαθεί να μου χαιδεύει το χέρι 5 ώρες μου λέει μου αρέσει πολύ το τριχωτό σου χέρι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερεθίζομαι.Απλά δεν μπορείς να το καταλάβεις.Τα πολωνικά αγόρια είναι τελείως άτριχα.Μου αρέσεις γιατί δε μοιάζεις με πολωνικό αγόρι.
Αλλη να σου λέει ενώ σε αυνανίζει κοίτα ξαδέρφη μου πόσο γρήγορα σηκώνεται το πουλί του.Για αυτό όλες οι κοπέλες τον θέλουν.
Αλλη να σου λέει την τελευταία φορά που έγλυψα τον κώλο σου δοκίμασα και τα σκατά σου.
-Ηταν εντάξει kochanie(αγάπη μου?)
-Ναι,ήταν πολύ γευστικά.(very tasty).
Σιγά μη σου πει τέτοια η Ελληνίς ή φεμινίστρια Δυτική.

Επίσης οι Πολωνέζες είναι τρομερά προληπτικές,πιστεύουν στη μοίρα και έχουν mental φάσεις όπως όλες οι Σλάβες.Μερικές φορές η συνεννόηση μαζί τους είναι μπουζούκι εντελώς μπορεί να τα παίξεις τελείως.
Π.χ. Πολωνέζα γκόμενα:
-Η παράδοσή μας λέει οτι αν περάσεις μαζί μου αυτή τη γέφυρα θα είσαι αιωνίως ερωτευμένος μαζί μου.
-Γιατί διστάζεις να περπατήσεις στη γέφυρα?Δε με αγαπάς?

Η να λες στη γκόμενα.
-Μα γιατί έκανες αυτή την εντελώς μαλακία επιλογή?Δε βλέπεις οτι θα σε πάει κατά διαβόλου?
Και αυτή να απαντά:
-Μα αγάπη μου στο ζώδιό μου έγραφε οτι αυτό θα έκανα.Και ο αστρολόγος το ίδιο μου είπε.
Γενικά οι Σλάβες έχουν πάθος με αστρολογία,ζώδια κτλ,πολλή μοιρολατρία.Χρυσές δουλειές κάνουν αστρολόγοι,καφετζούδες σε Ρωσία,Πολωνία,Ουκρανία λες δεν είναι δυνατό μορφωμένες γκόμενες να πιστεύουν σε τέτοια σκατά και όμως.Ολες κάπου τις τσακώνεις να ασχολούνται με μεταφυσικά.

A καλαααα :o. τρικυμια εν κρανιω :uglystupid:. Τεσπα δε το συνεχιζω γιατι δεν εχω ορεξη πραγματικα :S. Ο κμαν το πιανει ωραια στα πολιτικα, αλλα σε αυτα τα θεματα δε μπορω να καταλαβω τι τον εχει πιασει  :S :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eνταξει μετα τα παραληρηματα να πουμε και τι συμβαινει. Περνανε τη φαση που περναγε η Ελλαδα το 90 και το 00 :headbang:. Οι γκομενες την εχουν δει απιστευτα και εχουν αποκτησει τουπε και καλα. Χωρια η μαλακισμενη νοοτροπια στον εγκεφαλο. Εχουν επισης ενα στυλακι και καλα εγω εχω τη δουλεια μου, ειμαι ανεξαρτητη, καριεριστρια κλπ πιπες :jerking:.
Θα γαμησει λεει ο αλλος, σε ποια ονειρα δε μας ειπες? :helpplea: Εκτος αν πας σε πουτανες, αλλο αυτο, αλλα δε βλεπω το λογο γιατι να σηκωθει καποιος να παει σε μια αλλη χωρα για να γαμησει πουτανες? Στη χωρα του δεν εχει? :think:
Πονεσαν τα ματια μου απο αυτα που διαβαζω, θα παθουμε κανα καταρρακτη να πουμε :headbang:  

Οι Πολωνέζες είναι αιώνιες.Θα σου φέρω γραπτά του 1820 να δεις.Πάντα έτσι ήταν.Εύκολες.Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν.Είναι αιώνια.Δεν έχει να κάνει με οικονομική κατάσταση κτλ.Είναι γενετικό το θέμα.Απλά γουστάρουν πούτσες,σεξ κτλ είναι καυλιάρες πώς το λένε.Ετσι είναι οι Σλάβες.Και η αρχόντισσα Ρωσίδα της καλής κοινωνίας μια χαρά γαμιέται.Γενικά θέλουν πότσο το νιώθεις αμέσως αυτό.
Οι Ελληνίδες νέκρα ανέραστες και δήθεν με υφάκι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
A καλαααα :o. τρικυμια εν κρανιω :uglystupid:. Τεσπα δε το συνεχιζω γιατι δεν εχω ορεξη πραγματικα :S. Ο κμαν το πιανει ωραια στα πολιτικα, αλλα σε αυτα τα θεματα δε μπορω να καταλαβω τι τον εχει πιασει  :S :think:
το αναποδο συμβαινει...imop :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
A καλαααα :o. τρικυμια εν κρανιω :uglystupid:. Τεσπα δε το συνεχιζω γιατι δεν εχω ορεξη πραγματικα :S. Ο κμαν το πιανει ωραια στα πολιτικα, αλλα σε αυτα τα θεματα δε μπορω να καταλαβω τι τον εχει πιασει  :S :think:

Απλά δεν έχεις σπρώξει τα ποσά διακοσάρες,πεντακοσάρες για αυτό δεν έχεις δει την άλλη όψη του νομίσματος δηλαδή την πραγματικότητα.Τι δηλαδή είναι διατεθειμένες οι γκόμενες που θεωρείς καθώς πρέπει να κάνουνε για λίγο παραδάκι.
Αλήθεια πιστεύεις οτι η μέση Πολωνέζα εξασφαλίζει τα ΣΕΑ της kosmetyki,bizuteria,torebki,szpilki,podrozy,dodatki κτλ με το ... μισθό της?
Μερικές μου το θέτουν ευθέως πιστεύεις οτι μπορώ να πληρώσω το τάδε ή το δείνα με το ... μισθό μου?
Nie jestem finansowo niezalezna(δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητη) αυτό λένε όλες.
Οπότε λες
-Jestem bardzo smutny kochanie nie mozesz.Bede ciebie finansowo pomogac jestes bardzo ladna.(είμαι πολύ θλιμμένος που δεν μπορείς και υποφέρεις αγάπη μου.Θα σε βοηθήσω οικονομικά είσαι πολύ καλή).
Εκεί μπαίνει η βασική εξίσωση στο πλάνο.
-Jestes cudowny. Nie wiem jak bede zwrocic(είσαι υπέροχος.δεν ξέρω πώς μπορώ να στο ανταποδώσω.) λέει η γκόμενα.
-Με ένα ξεγυρισμένο βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι θες να πεις.Αλλά λες:
-Tylko ciebie chce kochanie.Chce cie przytulic i celowac.(Μόνο εσένα θέλω μωρό μου.Θέλω να σε φιλήσω και να σε αγκαλιάσω)
Εκεί λιώνει και σε καλεί στο φτωχικό της για το ρεσιτάλ τσιμπουκιού.Κάπως έτσι είναι το romantic story.
Τώρα αν κάτσεις μαζί της καμία βδομάδα παχύνεις με τα kiolbasa τα zurek,λιώσεις στις Zywiec,τις Warga strong και τις βότκες και την αφήσεις έγγυο έκανε την τύχη της. Το 90% των γυναικών Πολωνία κάνουν ακάποτο με την ελπίδα να μείνουν έγγυες.Συνήθως την κοπανάω στο διήμερο λόγω έλλειψης χρόνου οπότε ως τώρα δεν την έχω πατήσει.Οσες Πολωνέζες είχα απέρριπταν καπότα ανεξαρτήτως ηλικίας.
Γενικά το πρόβλημα στις σλαβικές χώρες είναι οτι αφιερώνεσαι στο γαμήσι αντί για την καριέρα σου ενώ στις γερμανικές χώρες είναι ακριβώς το αντίθετο οι ντόπιες εμφανισιακά και από άποψη χαρακτήρα είναι αντικίνητρο και πας μπροστά οικονομικά.
Στις σλαβικές χώρες είσαι πιο ισορροπημένος λίγα λεφτά πολλά γαμήσια.Δύση πολλά λεφτά λίγα γαμήσια.Το σημείο ισορροπίας είναι δύσκολο εκτός από αυνάνες και gay που έχουν τη Δύση για παράδεισο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απλά δεν έχεις σπρώξει τα ποσά διακοσάρες,πεντακοσάρες για αυτό δεν έχεις δει την άλλη όψη του νομίσματος δηλαδή την πραγματικότητα.Τι δηλαδή είναι διατεθειμένες οι γκόμενες που θεωρείς καθώς πρέπει να κάνουνε για λίγο παραδάκι.
Αλήθεια πιστεύεις οτι η μέση Πολωνέζα εξασφαλίζει τα ΣΕΑ της kosmetyki,bizuteria,torebki,szpilki,dodatki κτλ με το ... μισθό της?

E αυτο λεμε σε πουτανες απο το hotmax, το odloty, το erodate κλπ χαιρω πολυ. Μηπως πρεπει να το πουμε οτι πρεπει να ξεχωριζεις τις πουτανες απο τις κανονικες κοπελες? Δεν ειναι αυτονοητο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom