Νέα

Πόσο υποτακτικές & χαμηλών απαιτήσεων ειναι οι Πολωνέζες σε μια σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Βασικά χωρίς τις Σλάβες η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή σκατά θα έλεγα.Τι να τον κάνεις το δυτικό πολιτισμό όταν μπορείς να απολαύσεις σλαβικό μουνί?Οι Πολωνέζες στα κλαμπ έχουν συνέχεια αυτή την προοργασμική έκφραση όπως στο βίντεο.Εχω δει συχνά να μη φοράνε κυλότα ή να φοράνε ζαρτιέρες με κοντά σορτς ή μίνι.Αμα έχουν βυζάρες φοράνε στάνταρ βαθιά ντεκολτέ και σκύβουνε συνέχεια μπροστά σου.

Ολες προσφέρουνε το ίδιο πακέτο βυζάρες,κωλάρες,ποδάρες οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία με ποια θα πας τελικά.Για αυτό και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι φοβερός και έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας.
Kman βασικά για πολιτισμένη αγχωμένη vs βλάχα με το μυαλό μόνο στην πούτσα μιλάμε, στην Ευρώπη τυγχάνει να είναι ανατολικότερα αυτές και να είναι σλάβες αλλά το βασικό συστατικό είναι όσο πιο πολύ βλαχιά τόσο πιο ακατέργαστη πουτανιά. Και Αμερική να πάς πάλι οι βλάχες έτσι είναι.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Να και ο αιώνιος Βαλκάνιος τσοπάνης εραστής :rockon:

hqdefault.jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αλλά από τον έναν στον άλλο αποκτούν τρομερά προσόντα.Το τσιμπούκι της Πολωνέζας δεν το βρίσκεις εύκολα.Οι Ουκρανέζες βάζουν πολύ δόντι οι Πολωνέζες είναι σα να γεννήθηκαν με έναν πούτσο στο στόμα τους.Το πολωνικό βλάχικο τσιμπούκι είναι τοπ στην Ευρώπη.Αυτό είναι που σκέφτονται θα του κάνω τέτοιο σεξ που θα κολλήσει μαζί μου για αυτό συνήθως οι Πολωνέζες το δίνουν πριν αρχίσουν να στα τρώνε αντίθετα με τις Ουκρανέζες που θέλουν προκαταβολή.

Οι Ρουμάνες και οι Ουγγαρέζες τις κοντράρουν πολύ δυνατά στον τομέα τσιμπούκι μπορώ να προσθέσω.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Επειδη με τις συζητησεις, εχουν βγει off πολλοι απο τους 'μυθους' περι πολωνιας,
τουλαχιστον για πειτε, ισχυει αυτο που ειχε ειπωθει, ότι 'στην πολωνια οι γυναικες γνωριζουν οτι οι αντρες έχουν απαιτήσεις', ή παει κι αυτο;;;;
Στο ελλαντα ας πουμε, οι ελλεεινιδες θεωρουν οτι ο ανδρας δεν εχει καμια απαιτηση. Πολωνια;;;;

Απαντηση σε αυτο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απαντηση σε αυτο;

Οι λάβες συνήθως θεωρούν οτι ο άντρας έχει απαίτηση να γαμήσει και να φάει καλά.Αυτό καθορίζει και τα καθήκοντα της γυναίκας απέναντί του.

Εδώ πολωνέζικα κωλαράκια στις διακοπές.Πολωνία μιλάμε για αληθινούς κώλους ποτέ δε συναντάς φαινόμενα ακωλίας όπως στη Λευκορρωσία ή αβυζίας όπως στη Ρωσία.Κωλάρες,βύζοι,ποδάρες είναι στάνταρ.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Οι λάβες συνήθως θεωρούν οτι ο άντρας έχει απαίτηση να γαμήσει και να φάει καλά.Αυτό καθορίζει και τα καθήκοντα της γυναίκας απέναντί του.

Αυτες ειναι οι μονες απαιτησεις που 'χρεωνει' η πολωνικη κοινωνια στις γυναικες, ως υποχρεωσεις τους απεναντι στους αντρες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτες ειναι οι μονες απαιτησεις που 'χρεωνει' η πολωνικη κοινωνια στις γυναικες, ως υποχρεωσεις τους απεναντι στους αντρες;

Tυπε θα στα πω εγω τα γραμματα. Εσυ τωρα ακου οτι θελεις. Οι πολωνες δε μπορω να καταλαβω ποιος σου σφυριξε και απο που το βγαλες οτι ειναι "υποτακτικες".
Τοσες χωρες που εχω παει, πιο πεισματαρες και να γινεται παντα το δικο τους γυναικες δεν εχω ξαναδει.
Απλως και οι Πολωνοι δεν ειναι πυρφοροι με την εννοια οτι κερνανε και ανεχονται. Αυτη ειναι η διαφορα. Ειναι πυρφοροι σε αλλα θεματα με την εννοια οτι ανοιγουν την πορταν οταν περνανε , τις αφηνουν να περασουν πρωτες και τετοια.
Αλλα αυτο δεν αλλαζει το οτι ειναι ξεροκεφαλες και πεισματαρες. Επισης απο τον αντρα περιμενουν πααααρα πολλα ( συμφωνα με τα δικα τους κριτηρια). Τις απαιτησεις του αντρα τις γραφουν στο μουνι τους , αμα δουν οτι ο ιδιος δε τις διεκδικει.
Φυσικα στο πολωνικο περιβαλλον που ο αντρας εδω θα πει καιενα οχι, δε τις παιρνει να το φτασουν ως το τελος. Αν τις φερεις Ελλαδα , που εκει θα εχουν σμηνος απο πυρφορους, εκει θα δεις τις μεγαλυτερες καριολες που μπροστα τους οι ελλεηνιδες ειναι γατακια. Αλλη απορια? 

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Αλλη απορια; Επομενη.

Για να δουμε τι περιβαλλον εχουν οι πολωνεζες, θα πρεπει να ξερουμε λιγα πραγματα για τους πολωνους.
Πως τους φερονται, τι προσφερουν, τι περιμενουν απο τις γυναικες.
Πως βλεπουν και πως χειριζονται το θεμα 'γυναικες' οι πολωνοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλη απορια; Επομενη.

Για να δουμε τι περιβαλλον εχουν οι πολωνεζες, θα πρεπει να ξερουμε λιγα πραγματα για τους πολωνους.

Οι Πολωνοί όπως όλοι οι Σλάβοι αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σα σκυλάκια ή γατάκια.Δεν τις παίρνουν ιδιαίτερα στα σοβαρά και συνήθως προτιμούν να πιούνε και μετά να ρίξουν έναν πούιτσο.Εχω δει Πολωνούς να αφήνουνε τις γκόμενές τους ξέκωλα ντυμένες και να πάνε να πίνουν μέρα μεσημέρι μόνοι τους για να μη χρειαστεί να τις κεράσουνε.Βασικά ένας Πολωνός με παρά γαμάει απεριόριστα.Συνήθως περιμένουνε στα κλαμπ να μεθύσουν οι γκόμενες να κάνουνε κεφάλι και μετά πέφτουν σαν ακρίδες.Οι Πολωνέζες έτσι κι αλλιώς σπάνια απορρίπτουνε.Γενικά έχουνε πολύ χαμηλά στάνταρ.Ολοι οι καλοί χωράνε.Για αυτό και ο γκόμενος ή σύζυγός τους δεν είναι κάτι σπουδαίο οπότε μπορείς κάθε στιγμή να χωθείς.Δεν παίζουν Βαλκάνιοι τσομπάνηδες στην Πολωνία και γενικά Balkan power τύποι.
Επίσης δεν παίζουν τευτονικοί,αμφί,Βίκινγκς,τυπάδες Αγγλοι κτλ.Είναι θα έλεγα μια ομοιόμορφη κατάσταση με πάρα πολλούς σβέρκους.Η κοπέλα έχει μια ποικιλία σβέρκου να διαλέξει αλλά είναι βασικά πάντα το ίδιο.Το ίδιο και ο Πολωνός διαλέγει πάντα την ίδια μερίδα μπούτι,κώλο,βυζιά αυτά έχουν να προσφέρουν οι Πολωνέζες σε αφθονία.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Οι Πολωνοί όπως όλοι οι Σλάβοι αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σα σκυλάκια ή γατάκια.Δεν τις παίρνουν ιδιαίτερα στα σοβαρά και συνήθως προτιμούν να πιούνε και μετά να ρίξουν έναν πούιτσο.Εχω δει Πολωνούς να αφήνουνε τις γκόμενές τους ξέκωλα ντυμένες και να πάνε να πίνουν μέρα μεσημέρι μόνοι τους για να μη χρειαστεί να τις κεράσουνε.Βασικά ένας Πολωνός με παρά γαμάει απεριόριστα.Συνήθως περιμένουνε στα κλαμπ να μεθύσουν οι γκόμενες να κάνουνε κεφάλι και μετά πέφτουν σαν ακρίδες.Οι Πολωνέζες έτσι κι αλλιώς σπάνια απορρίπτουνε.Γενικά έχουνε πολύ χαμηλά στάνταρ.Ολοι οι καλοί χωράνε.Για αυτό και ο γκόμενος ή σύζυγός τους δεν είναι κάτι σπουδαίο οπότε μπορείς κάθε στιγμή να χωθείς.Δεν παίζουν Βαλκάνιοι τσομπάνηδες στην Πολωνία και γενικά Balkan power τύποι.
Επίσης δεν παίζουν τευτονικοί,αμφί,Βίκινγκς,τυπάδες Αγγλοι κτλ.Είναι θα έλεγα μια ομοιόμορφη κατάσταση με πάρα πολλούς σβέρκους.Η κοπέλα έχει μια ποικιλία σβέρκου να διαλέξει αλλά είναι βασικά πάντα το ίδιο.Το ίδιο και ο Πολωνός διαλέγει πάντα την ίδια μερίδα μπούτι,κώλο,βυζιά αυτά έχουν να προσφέρουν οι Πολωνέζες σε αφθονία.

kman ειμαι σιγουρος οτι δεν θα συμφωνησει κανεις μαζι σου. Θα πουν κι αλλοι, τα αντιθετα ομως.
Της αντικρουομενης αποψης το καγκελο γινεται.
Σιγουρα θα πουν οτι οι πολωνοι ειναι τα σκυλακια των πολωνεζων. Και οτι εχουν υψηλα στανταρντ. κλπ κλπ κλπ
Πως γινεται να υπαρχουν ομως τοσο εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αλλη απορια; Επομενη.

Ρε τυπε τι το κουραζεις το πραγμα με τις πολωνες? Για το σκοπο που θελεις απλα νετα σκετα δε κανουν. Ποσες φορες θα το πουμε?
Για μονιμη σχεση με Ελληνα θα ελεγα Σερβες, Τουρκαλες, Ισραηλινες, η Λιβανεζες Συριες αλλα κυριλε ( αυτο αν δε θελετε ελληνιδα).
Η ψαξε την ατελειωτη δεξαμενη της Ασιας.
Αυτο απο καποιον που μενει στη χωρα που ενδιαφερεσαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
kman ειμαι σιγουρος οτι δεν θα συμφωνησει κανεις μαζι σου. Θα πουν κι αλλοι, τα αντιθετα ομως.
Σιγουρα θα πουν οτι οι πολωνοι ειναι τα σκυλακια των πολωνεζων. Και οτι εχουν υψηλα στανταρντ. κλπ κλπ κλπ

O kman πρωτον δε μενει στη χωρα ,( ας γραψει για Γερμανια γιατι εκει μενει). Δευτερον εχει υπερβολικο, " λογοτεχνικο" και μεταφορικο λογο. Γραψει και κανει το χαβαλε του και γουσταρει. Μη παιρνεις τοις μετρητοις κυριολεκτικα οτι γραφει ο κμαν. Γραφει βασικα αυτα που θα ηθελε να ισχυουν και οχι αυτα που ισχυουν ( οτι ο βαλκανιος τσομπανης γαμαει κλπ). Τα ιδια γραφει και στα πολιτικα ( θα τους γαμησουμε θα τους κρεμασουμε! Ποιοι? Ποιους? ).
Υπαρχει εννοια " βαλκανιος τσομπανης δλδ?  Παντως καλα κανει, δε τον κατηγορω, απλα να καταλαβαινεις με ποιο πνευμα τα γραφει, σα να εγραφε ενα διηγημα πχ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις γιατί σε κανέναν δεν αρέσει η ακραία άποψη χωρίς αντιρρόπηση.Εγώ δεν κρατάω επιφυλάξεις δε λέω ναι μεν αλλά.Υστερα είναι και το θέμα του προσώπου.
Οι Πολωνοί γενικά πιστεύουν οτι οι Πολωνέζες είναι kurwy και τα τρώνε ειδικά οι Πολωνέζες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό.Βασικά ένας Πολωνός προτιμά μια Ουκρανέζα ή Λευκορρωσίδα ή Ουκρανέζα χαλαρά εκεί κάνουν θραύση είναι τα αφεντικά.Ενα πρόβλημα είναι οτι οι Πολωνέζες τους κερατώνουνε με κάθε ευκαιρία.Επίσης λένε πολλά ψέμματα και εύκολα σε μιζεριάζουν.Δε νιώθεις άρχοντας όπως με τις Ρωσίδες ή τις Τσέχες.
Αλλά οι Πολωνοί μουνόδουλοι δεν είναι.Δε φρουρούνε ποτέ γυναίκες δεν τους κάνουν τα χατήρια.Ποτέ δε θα δεις Πολωνό να συνοδεύει γκόμενα στην τουαλέτα και να στέκεται φρουρός στην είσοδο για να μπορεί η γκόμενα να ουρήσει χωρίς άγχος.Επίσης Πολωνία δεν υπάρχουν γκομενοφύλακες άντρες δηλαδή που περιφέρονται γύρω από μια γκόμενα για χρόνια κάνοντάς της εξυπηρετήσεις μήπως και τη γαμήσουν.Δεν παίζουν καληνυχτάκηδες,μαμάκηδες,πουστάκοι να αναλύουν τα ψυχολογικά της γκόμενας με τις ώρες,ψευτόμαγκες κτλ.Γενικά Πολωνία είναι ένα πολύ άνετο περιβάλλον αρεκί να απλώσεις τον πούτσο σου.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για μονιμη σχεση με Ελληνα θα ελεγα Σερβες...

Έχω συνάδελφο παντρεμένο με Σέρβα που χωρίζει...άμα είναι γραφτό σου...

Ξέρω Τούρκο παντρεμένο με Πολωνή, έχουν και δυο παιδάκια, μια χαρά ζευγάρι, δεν είναι βέβαια ψώλα σαν αυτές που κυνηγάνε οι "ανικανοποίητοι εραστές του μεσονυχτίου" εδώ μέσα.

Είναι διερμηνέας στο Στρασβούργο και τον ταϊζει αυτό τον καιρό, αυτός είναι άνεργος (πρώην τραπεζικό στέλεχος).

Έχω βαρεθεί τις γενικεύσεις εδώ μέσα, εσείς πως την παλεύετε δεν ξέρω.  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O kman πρωτον δε μενει στη χωρα ,( ας γραψει για Γερμανια γιατι εκει μενει). Δευτερον εχει υπερβολικο, " λογοτεχνικο" και μεταφορικο λογο. Γραψει και κανει το χαβαλε του και γουσταρει. Μη παιρνεις τοις μετρητοις κυριολεκτικα οτι γραφει ο κμαν. Γραφει βασικα αυτα που θα ηθελε να ισχυουν και οχι αυτα που ισχυουν ( οτι ο βαλκανιος τσομπανης γαμαει κλπ). Τα ιδια γραφει και στα πολιτικα ( θα τους γαμησουμε θα τους κρεμασουμε! Ποιοι? Ποιους? ).
Υπαρχει εννοια " βαλκανιος τσομπανης δλδ?  Παντως καλα κανει, δε τον κατηγορω, απλα να καταλαβαινεις με ποιο πνευμα τα γραφει, σα να εγραφε ενα διηγημα πχ.

Εγώ μιλάω συμβολικά με έννοιες που δείχνουν τι ξετυλίγεται πίσω από αυτό που αντιλαμβάνεσαι ως χειροπιαστή πραγματικότητα.Ο Dr. Love μιλάει για πεφτικές,έρωτα,κοπέλες και εγώ για καμάκια,σπονσοριλίκι,πουταναριά κτλ.
Η διαφορά είναι οτι ενώ οι Τσέχες μας εντάσσουν στην κατηγορία του Νότιου άντρα με τους Ιταλούς(αυθόρμητοι με ταπεραμέντο,τρόπους,ερωτικοί,γλυκομίλητοι κτλ) οι Πολωνέζες μας εντάσσουν στην κατηγορία Βαλκάνιου(πρωτόγονος,brutal,βίαιος,άνετος και πιθανόν καλός εραστής).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ μιλάω συμβολικά με έννοιες που δείχνουν τι ξετυλίγεται πίσω από αυτό που αντιλαμβάνεσαι ως χειροπιαστή πραγματικότητα.Ο Dr. Love μιλάει για πεφτικές,έρωτα,κοπέλες και εγώ για καμάκια,σπονσοριλίκι,πουταναριά κτλ.
Έχω συνάδελφο παντρεμένο με Σέρβα που χωρίζει...άμα είναι γραφτό σου...

Ξέρω Τούρκο παντρεμένο με Πολωνή, έχουν και δυο παιδάκια, μια χαρά ζευγάρι, δεν είναι βέβαια ψώλα σαν αυτές που κυνηγάνε οι "ανικανοποίητοι εραστές του μεσονυχτίου" εδώ μέσα.

Είναι διερμηνέας στο Στρασβούργο και τον ταϊζει αυτό τον καιρό, αυτός είναι άνεργος (πρώην τραπεζικό στέλεχος).

Έχω βαρεθεί τις γενικεύσεις εδώ μέσα, εσείς πως την παλεύετε δεν ξέρω.  :grin:

Ρε φιλε η γενικευση βοηθαει γιατι αν πας να ψαξεις καπου πρεπει να ψαξεις. Βλεπεις χαρακτηριστικα που ταιριαζουν.
Με πολωνες μακρια και αλλαργα. Ουτε στον εχθρο μου . Οι τυπισες ειναι κοινωνιοπαθεις. Να πεθαινεις δε θα σου δωσουν μια γουλεια νερο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δευτερον εχει υπερβολικο, " λογοτεχνικο" και μεταφορικο λογο.

Γραφει βασικα αυτα που θα ηθελε να ισχυουν και οχι αυτα που ισχυουν ( οτι ο βαλκανιος τσομπανης γαμαει κλπ).  

να καταλαβαινεις με ποιο πνευμα τα γραφει, σα να εγραφε ενα διηγημα πχ.

Καρκαβίτσας.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Ρε τύπε πού στον πούτσο τις είδες τις αντικρουόμενες απόψεις; Αυτοί που μένουν εκεί και δεν πουλάνε φίδια (Chevalier Fidèle και DR.LOVE) λένε πάνω κάτω τα ίδια. Ήμαρτον!!! Μας έχεις πρήξει τα αρχίδια και έχεις γεμίσει όλα τα θέματα με τις ασυναρτησίες σου! Απορώ γιατί δεν τους μπανάρουνε κάτι μαλάκες σαν εσένα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε πού στον πούτσο τις είδες τις αντικρουόμενες απόψεις; Αυτοί που μένουν εκεί και δεν πουλάνε φίδια (Chevalier Fidèle και DR.LOVE) λένε πάνω κάτω τα ίδια. Ήμαρτον!!! Μας έχεις πρήξει τα αρχίδια και έχεις γεμίσει όλα τα θέματα με τις ασυναρτησίες σου! Απορώ γιατί δεν τους μπανάρουνε κάτι μαλάκες σαν εσένα...

Δε λένε τα ίδια.Ο Dr. Love λέει οτι γάμησε 16 γκόμενες σε 8 μήνες ο Chevalier λέει οτι οι Πολωνέζες είναι όπως οι Ελληνίδες.Το θέμα είναι ποιος γαμάει 16 Ελληνίδες σε 8 μήνες.Τα facts έχουν σημασία.Οχι η ερμηνεία τους.Εγώ λέω ουσιαστικά το ίδιο με τον Dr.Love οτι Πολωνία γαμάς άνετα μια γκόμενα κάθε 2 βδομάδες αυτό ακριβώς που λέει οτι κάνει αυτός.

Τώρα οργάνωσα ένα πουτσοτουρ στην Πολωνία 7 γκόμενες σε 7 μέρες και 7 διαφορετικές πόλεις.Χρειάζεται φοβερό συντονισμό ελπίζω να μου κάτσει καλά.Σήμερα μόνο βρήκα 2 διατεθειμένες για σπονσοριλίκι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο Dr. Love λέει οτι γάμησε 16 γκόμενες σε 8 μήνες

Nαι ρε μάγκες, αλλά εδώ είναι το πρόβλημα των παρόμοιων θρεντ, που ξέρουμε πόσες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γαμάει ο Dr Love και ο Dr Dick.

Nάναι καλά το παιδί να γαμάει δεν λέω, αλλά προκύπτουν θέματα πιστοποίησης του εμπειρικού υλικού που επηρεάζουν την ποιότητα της κοινωνιολογικής έρευνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom