**BettyBoop**
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εεεε να πω και εγω (ο μικρος) την κακια μου
"Τα υπερμεγέθη πέη είναι δυνατόν να εμφανίσουν λόγω της γεωμετρίας τους στυτικά προβλήματα, εξαιτίας της αυξημένης αιμάτωσης που απαιτούν."
αυτο το διαβασα στο site του Ασκητη....
Τελικά αυτό το thread μάλλον θα έπρεπε να ονομαστεί "πόσο τον έχετε?". Αλλά και ό άλλος... " τον έχω 19 πόντους και προβληματίζομαι..." ή ο άλλος "εγώ τον έχω 20..." σε στύλ δεν τρέχει και τίποτα μωρέ απλώς το αναφέρω πάνω στη συζήτηση! Α ρε γέλιο...
εγώ ξέρω ότι κ οι 12άρηδες μια χαρά είναι..
Τελικά αυτό το thread μάλλον θα έπρεπε να ονομαστεί "πόσο τον έχετε?". Αλλά και ό άλλος... " τον έχω 19 πόντους και προβληματίζομαι..." ή ο άλλος "εγώ τον έχω 20..." σε στύλ δεν τρέχει και τίποτα μωρέ απλώς το αναφέρω πάνω στη συζήτηση! Α ρε γέλιο...
Τι τραβάς και εσύ...Εδώ θα σας πω τον πόνο μου, γιατί δεν μπορώ να έρχομαι εύκολα σε επαφή...Όπως είναι γνωστό ο "γερανός" ανυψύνωται κατόπιν αιμάτωσης. Εμένα λόγω μεγέθους δεν επαρκεί το αίμα μου και όταν θέλω να κάνω άλμα (πήδημα), αναγκάζομαι να πάω σε νοσοκομείο για extra αίμα. Για να καταλάβαιτε...όταν ήμουν στο ναυτικό έκανα βυθομετρήσεις...Στο τέλος την διπλώνω γύρω από τη μέση μου και φεύγω...
Αν έχετε καμιά γνωστή άπατη θα χαρώ να την μετρήσω...
Εδώ θα σας πω τον πόνο μου, γιατί δεν μπορώ να έρχομαι εύκολα σε επαφή...Όπως είναι γνωστό ο "γερανός" ανυψύνωται κατόπιν αιμάτωσης. Εμένα λόγω μεγέθους δεν επαρκεί το αίμα μου και όταν θέλω να κάνω άλμα (πήδημα), αναγκάζομαι να πάω σε νοσοκομείο για extra αίμα. Για να καταλάβαιτε...όταν ήμουν στο ναυτικό έκανα βυθομετρήσεις...Στο τέλος την διπλώνω γύρω από τη μέση μου και φεύγω...
Αν έχετε καμιά γνωστή άπατη θα χαρώ να την μετρήσω...
Ποιός είναι ο 12άρης?εγώ ξέρω ότι κ οι 12άρηδες μια χαρά είναι..
Εχεις μετρήσει την Άτζελα στο 104?
Εντυπώσεις? ;)
Παληκαρια το μουνι ειναι μεσος ορος 9εκ,ιατρικος ο κολπος !!!Τωρα ο πατος δεν ειναι πατος και φτασαμε !΅Ειναι κατι σαν ελαστικος γιατι μετα ειναι η μητρα που μπορει να υποχωρησει!! Κοινως πιασατε πατο και τον σπρωχνεται!!Κατι σαν τον τυφλοποντικα που ανοιγει!!!! Το μεγεθος ειναι εγκεφαλικο πρωτον και δευτερο αν τρωει η γκομενα 30εκ εεεε θα εχει ξεχειλωσει τοσο που θα χρειστεις σκαφανδρο να βρεις πατο!!Ολοι γαμιαδες βγηκαμε παντως!!!