Νέα

Πόσο βαθύ είναι το μουνί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
image001.jpg

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Τελικά αυτό το thread μάλλον θα έπρεπε να ονομαστεί "πόσο τον έχετε?". Αλλά και ό άλλος... " τον έχω 19 πόντους και προβληματίζομαι..." ή ο άλλος "εγώ τον έχω 20..." σε στύλ δεν τρέχει και τίποτα μωρέ απλώς το αναφέρω πάνω στη συζήτηση! Α ρε γέλιο...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εεεε να πω και εγω (ο μικρος) την κακια μου   :P :P :P :P :P :grin: :grin: :grin: :grin:

"Τα υπερμεγέθη πέη είναι δυνατόν να εμφανίσουν λόγω της γεωμετρίας τους στυτικά προβλήματα, εξαιτίας της αυξημένης αιμάτωσης που απαιτούν."

αυτο το διαβασα στο site του Ασκητη.... :P :P :P :P :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: 

Γι'αυτό το'κοψα. Την έκανα 2,5 πόντους και ξένοιασα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά αυτό το thread μάλλον θα έπρεπε να ονομαστεί "πόσο τον έχετε?". Αλλά και ό άλλος... " τον έχω 19 πόντους και προβληματίζομαι..." ή ο άλλος "εγώ τον έχω 20..." σε στύλ δεν τρέχει και τίποτα μωρέ απλώς το αναφέρω πάνω στη συζήτηση! Α ρε γέλιο...
:2funny: :bigdick: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγώ ξέρω ότι κ οι 12άρηδες μια χαρά είναι.. :grin: :tits:

GogonisDragonis

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το μουνι το μουναρελι
επεσε σ'ενα βαρελι

Παει ο πουτσος να το βγαλει
κι επεσε με το κεφαλι

Τρεχει ο psolaras19 να βοηθησει
κι επεσε σκληρο γαμησι

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εἶναι σοβαρό θέμα...
Λοιπόν δημιουργεῖται ἐθελοντική ὁμάδα ἔρευνας ἀπαρτιζόμενη ἀπό συναγωνιστές. Αὐτοί κατά τήν ἐπίσκεψή τους σέ studio θά παίρνουν πρόγραμμα  μέ sexshow. Θά ἀνάμενουν τήν εἴσοδο τοῦ δονητή ἐντός του κόλπου τῆς κυρίας καί θά σημειώνουν πόσο μπῆκε (ἐδῶ θέλει προσοχή, νά μπεῖ ὅσο πάει), μετά τήν ἔξοδο τοῦ δονητή θά βγάζουν τό μέτρο τους καί θά μετροῦν πόσο μπῆκε καί θά τό σημειώνουν. Ἔπειτα ἀπό τήν καταμέτρηση ἱκανοῦ ἀριθμοῦ αἰδοίων, ἡ ὁμάδα θά συνέλθει καί ἀφοῦ ἐπεξεργαστεῖ τά ἀποτελέσματα, θά ἀνακοινώσει τόν μ.ο., ὁ ὁποῖος πλέον θά θεωρεῖται τό βάθος τοῦ μουνιοῦ.
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Εδώ θα σας πω τον πόνο μου, γιατί δεν μπορώ να έρχομαι εύκολα σε επαφή...Όπως είναι γνωστό ο "γερανός" ανυψύνωται κατόπιν αιμάτωσης. Εμένα λόγω μεγέθους δεν επαρκεί το αίμα μου και όταν θέλω να κάνω άλμα (πήδημα), αναγκάζομαι να πάω σε νοσοκομείο για extra αίμα. Για να καταλάβαιτε...όταν ήμουν στο ναυτικό έκανα βυθομετρήσεις...Στο τέλος την διπλώνω γύρω από τη μέση μου και φεύγω...
Αν έχετε καμιά γνωστή άπατη θα χαρώ να την μετρήσω...
:bounce: :bounce: :bounce: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Εδώ θα σας πω τον πόνο μου, γιατί δεν μπορώ να έρχομαι εύκολα σε επαφή...Όπως είναι γνωστό ο "γερανός" ανυψύνωται κατόπιν αιμάτωσης. Εμένα λόγω μεγέθους δεν επαρκεί το αίμα μου και όταν θέλω να κάνω άλμα (πήδημα), αναγκάζομαι να πάω σε νοσοκομείο για extra αίμα. Για να καταλάβαιτε...όταν ήμουν στο ναυτικό έκανα βυθομετρήσεις...Στο τέλος την διπλώνω γύρω από τη μέση μου και φεύγω...
:bounce: :bounce: :bounce: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Τι τραβάς και εσύ...  :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Εχεις μετρήσει την Άτζελα στο 104?
Εντυπώσεις?  ;)

kamikazee

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παληκαρια το μουνι ειναι μεσος ορος 9εκ,ιατρικος ο κολπος :fuck2:!!!Τωρα ο πατος δεν ειναι πατος και φτασαμε :zfuck:!΅Ειναι κατι σαν ελαστικος γιατι μετα ειναι η μητρα που μπορει να υποχωρησει!! :tits:Κοινως πιασατε πατο και τον σπρωχνεται!!Κατι σαν τον τυφλοποντικα που ανοιγει!!!! Το μεγεθος ειναι εγκεφαλικο πρωτον και δευτερο αν τρωει η γκομενα 30εκ εεεε θα εχει ξεχειλωσει τοσο που θα χρειστεις σκαφανδρο να βρεις πατο!!Ολοι γαμιαδες βγηκαμε παντως!!! :huh: :huh: :huh:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
μα καλα ακομα ψαχνετε πατο ???μαλλον ειμαστε κατι σαν δυτες σε αββυσο χαχαχαχαχα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εχεις μετρήσει την Άτζελα στο 104?
Εντυπώσεις?  ;)

αν την είχα μετρήσει νομίζεις ότι θα σου έλεγα;
εσύ να πας αν θες, για μένα η Άτζελα δεν έχει κάτι που δίνεται με χρήματα! οκ;

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Παληκαρια το μουνι ειναι μεσος ορος 9εκ,ιατρικος ο κολπος :fuck2:!!!Τωρα ο πατος δεν ειναι πατος και φτασαμε :zfuck:!΅Ειναι κατι σαν ελαστικος γιατι μετα ειναι η μητρα που μπορει να υποχωρησει!! :tits:Κοινως πιασατε πατο και τον σπρωχνεται!!Κατι σαν τον τυφλοποντικα που ανοιγει!!!! Το μεγεθος ειναι εγκεφαλικο πρωτον και δευτερο αν τρωει η γκομενα 30εκ εεεε θα εχει ξεχειλωσει τοσο που θα χρειστεις σκαφανδρο να βρεις πατο!!Ολοι γαμιαδες βγηκαμε παντως!!! :huh: :huh: :huh:

ήθελα να το γράψω καιρό τώρα αυτό για τα 9cm γιατί το έχω ακούσει σε ιατρική εκπομπή (νομίζω σε αυτή με τον κεφαλογιάννη στη net) αλλά δίσταζα γιατί μπαίνει μέσα δονητής πολύ περισσότερο από 9cm... οπότε μου έλυσες απορία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom