amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Βέβαια Αυστρία δύο χρόνια.. και εάν πολλαπλασιάσεις το8;
Πρέπει να έχεις κ το ρεκόρ του σάι.
Βέβαια Αυστρία δύο χρόνια.. και εάν πολλαπλασιάσεις το8;
Πρέπει να έχεις κ το ρεκόρ του σάι.
Φίλε τα μέλη του bou είναι όλα 10άριαΚυριακατικο - Αυγουστιατικο θρεντ αυτογνωσίας
Ο,τι λεει ο τιτλος
(οι ψηφοι ειναι ανωνυμοι, οποτε ας ειμαστε ειλικρινεις)
Βέβαια Αυστρία δύο χρόνια.. και εάν πολλαπλασιάσεις το
La Jonquera επί δύο θα σου δώσει το αποτέλεσμα αυτό...
Επίσης, υπάρχει και μια εκδοχή που περιγράφει τα τρία πρόσωπα του ανθρώπου, αυτό που δείχνει, αυτό που είναι και το άγνωστο.Μια άλλη άποψη, είναι ότι ο καθένας μας συναρτάται από:
1. Πως βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του;
2. Πως βλέπουν οι άλλοι αυτόν;
3. Πως αυτός νομίζει ότι τον βλέπουν οι άλλοι;
Εγω αρνουμαι να βαθμολογησω τον εαυτο μου γιατι δεν εχει μηδεν!εγω εβαλα ενα 9ρι γιατι παντα θελω να εχω σκοπο να βελτιωνομαι
Για αυτό όλοι οι λάθρο το θέλουν...εμένα το διαβητήριο είναι τόσο ισχυρό, που φορτίζει 4 φορές το κινητό.
Δε λεει κατι αυτο
Έχω ζήσει σε οκτώ χώρες.. πάντα στην πατρίδα μου ήθελα να γυρίσω.
Ουτε στην 50αδα δεν ειμαστεΖούμε σε μια χώρα που κατατάσσεται στις 30 πιο ευπορες χώρες του κόσμου.
Ακολουθούν άλλες 200 χώρες.
Χεστηκα, αφου λεφτα δεν εχουμεΈχουμε το ισχυρότερο νόμισμα στον πλανήτη.
Καλα για βγες και πες πραγματα μη politically correct και εχεις γινει cancel κατευθειαν και πιθανως να χασεις τη δουλεια σουΈχουμε ελευθερία στην θρησκεία και στον δημόσιο λόγο.
Χεστηκα δεν εχω καν διαβατηριοΈχουμε ένα από τα ισχυρότερα διαβατήρια.
Που κυβερνανε οι ιδιες οικογενειες. Και οποιος και να βγει κανει τα ιδια. Μονο στο ονομα ειναι δημοκρατια στην πραξη αρχιδια.Έχουμε κοινοβουλευτικη δημοκρατία.
ΚΑΡΑΧΕΣΤΗΚΑΕίμαστε μέλος της ΕΕ, του ΝΑΤΟ κσι του ΟΗΕ.
Μονο τα λεφτα μετρανε.Αυτά, και άλλα πολλά, τα θεωρούμε δεδομένα και μικρής αξίας.
Ωστόσο, δισεκατομμύρια ανθρώπων τα θεωρούν άπιαστο όνειρο.
Άρα, όποιος αυτοβαθμολογειται με λιγότερο από 7, να το κοιτάξει.
10 είναι μόνο ο @AnnapurnaΘα κάνω την διαφορά επειδή είμαι ανώτερος άνθρωπος και θα αφήσω τις κοπέλες που με έχουν δει να με βαθμολογήσουν. Κορίτσια πείτε. Αξίζω λιγότερο απο 10 ;; Οχι για να μην τα λέω εγώ και με πουν ψωνάρα..
10ρι καθαροαιμο τυπε στο σαιτ μονο ενα περασε, ο Chris Savvidis
Βαριά 4άρι....Εγω αρνουμαι να βαθμολογησω τον εαυτο μου γιατι δεν εχει μηδεν!