KostisAntras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ τώρα πού χώρισα πάω 1,2 φόρες την βδομάδα σε μπουρδελο Για να ρίξω έναν :coolcondom: Για λόγους βιολογικούς
Εγώ τώρα πού χώρισα πάω 1,2 φόρες την βδομάδα σε μπουρδελο Για να ρίξω έναν :coolcondom: Για λόγους βιολογικούς
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Απλά για να φεύγουν τα χοντραδια ,BLITZKRIEG
να ανεβάζεις κριτικες τυπεΕγώ τώρα πού χώρισα πάω 1,2 φόρες την βδομάδα σε μπουρδελο Για να ρίξω έναν :coolcondom: Για λόγους βιολογικούς
Αναλογα την οικονομικη κατασταση,εγω τυχαινε να πηγαινω καποιες περιοδους 2-3 φορες το μηνα,αλλες μια φορα το τριμηνο κ.ο.κ.
Τελευταια φορα πηγα περυσι το καλοκαιρι,τωρα ειμαι σχεσατος και δεν εχω ξαναπαει (ακομα).
Αρα 2008-2009€ το χρονο πικεροτυπε;;;; :S
Αρα 2008-2009€ το χρονο πικεροτυπε;;;; :S
Τύπε αυτά τα ξοδεύει ένας οικογενειάρχης το μήνα... :S
Γάμος, η ακριβότερη μορφή πορνείας. ;)Τύπε αυτά τα ξοδεύει ένας οικογενειάρχης το μήνα... :S
Και περνάει καλύτερα από ό,τι αν του τα τρώγανε η γυναίκα του και 2-3 μούλικα.Κι ομως αυτα τα ξοδευει στο μεταξι ο πικερ... :S