Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Εγώ πάντως το ξαναλέω:
Δεν θέλω να δω καμιάς το βυζί ή το μουνί! :rolleyes:
Για κώλο το συζητάμε... :2funny:

Επισκέπτης
Ενα έχω να πω : Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες (λαική σοφή παροιμία)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δυστυχώς όμως συμβαίνει το αναπόδο...

Αν και δεν είμαι της άποψης ότι είναι ωραίο να διαφημίζεις τα προσόντα σου με φωτογραφίες. Μερικά πράγματα είναι καλό να τα ανακαλύπτει ο άλλος σιγά σιγά. Όχι να τα βγάζουμε όλα φόρα παρτίδα. Αλλά σε αυτό διαφωνούμε και το ξέρω.

Εγώ είμαι του μυστηρίου και της αποκάλυψης... Εσύ τα θέλεις όλα χύμα να ξέρεις τι θα δείς απο πρίν. Γούστα είναι αυτά... Και δεν πιστεύω ότι ο ένας είναι κρυφοσυντηριτικός και ο άλλος απελευθερωμένος.

Μερικές φορές το παιχνίδι της κατάκτησης και της ανακάλυψης είναι πιο γοητευτικό και ηδονικό από την στιγμή της επίτευξης του στόχου.

Ένα τελευταίο και φεύγω... για μένα όλο το παιχνίδι είναι στο μυαλό. Και όχι στο μάτι... Αυτή είναι η διαφορά μας.

:-*

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θαλεια αν και γενικα δεν εχω τις ιδιες αποψεις με σενα.....

να συμπληρωσω οτι το παιχνιδι μπορει να γινει στο μυαλο αν χρησιμοποιησεις το ματι σωστα ;) (κατα την αποψη μου τουλαχιστον...)

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Θαλεια αν και γενικα δεν εχω τις ιδιες αποψεις με σενα.....

να συμπληρωσω οτι το παιχνιδι μπορει να γινει στο μυαλο αν χρησιμοποιησεις το ματι σωστα ;) (κατα την αποψη μου τουλαχιστον...)
και άλλα εργαλεία θα έλεγα... :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δυστυχώς όμως συμβαίνει το αναπόδο...

Αν και δεν είμαι της άποψης ότι είναι ωραίο να διαφημίζεις τα προσόντα σου με φωτογραφίες. Μερικά πράγματα είναι καλό να τα ανακαλύπτει ο άλλος σιγά σιγά. Όχι να τα βγάζουμε όλα φόρα παρτίδα. Αλλά σε αυτό διαφωνούμε και το ξέρω.

Εγώ είμαι του μυστηρίου και της αποκάλυψης... Εσύ τα θέλεις όλα χύμα να ξέρεις τι θα δείς απο πρίν. Γούστα είναι αυτά... Και δεν πιστεύω ότι ο ένας είναι κρυφοσυντηριτικός και ο άλλος απελευθερωμένος.

Μερικές φορές το παιχνίδι της κατάκτησης και της ανακάλυψης είναι πιο γοητευτικό και ηδονικό από την στιγμή της επίτευξης του στόχου.

Ένα τελευταίο και φεύγω... για μένα όλο το παιχνίδι είναι στο μυαλό. Και όχι στο μάτι... Αυτή είναι η διαφορά μας.
:-*

Το έχεις μπερδέψει Thaleia. Δεν μιλάω προσωπικά σε σένα σαν υποψήφιος ερωτικός σου σύντροφος. Μιλάω γενικά για την απίστευτη υποκρισία της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας. Οι πραγματικές πουτάνες (γυναίκες που τα παίρνουν σε εφορίες, πολεοδομία, ελεγκτές κ.λ.π.) να θεωρούνται σοβαρές, αξιοπρεπείς και αξιόλογες ενώ οι γυναίκες με πιο ανοιχτό μυαλό και πιο απελευθερωμένες (σωστές κατά τα άλλα στη δουλειά τους και στην κοινωνία) να θεωρούνται πουτάνες! Είναι το μέγιστο της βλαχιάς, της στενότητας αντιλήψεων και της υποκρισίας.

Αν θα πάμε σε προσωπικό επίπεδο εγώ είμαι πιο κρυφός από σένα. Έχω βρεθεί με γυναίκες που έχουμε έρθει πολύ κοντά, ετοιμαζόμαστε να κάνουμε έρωτα και κάνουν την ανάγκη τους μπροστά μου και γυρνάω τα μάτια γιατί δεν θέλω ακόμη και κείνη τη στιγμή να δω τα ιδιαίτερα τους σαν ηδονοβλεψίας αλλά πάνω στη μαγική στιγμή της συνεύρεσης.    

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν και αυτο το ζουμερο και περιποιημενο μου ανοιξε την ορεξη γιατι θυμηθηκα κατι μπιφτεκια που εφαγα εχθες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Με αφορμή το παρακατω που ειπε ο φιλος ZeroTolerance

ειπα να ανοιξω ενα θεμα που να μας απαντουν τα κοριτσακια, στο προφανες ερωτημα: ''ποσο συχνα γαμιεστε;''

Προσοχη: πιπες, τσιμπουκια (που κανετε), δονηταρια (που βαζετε), δαχτυλα (που τριβετε και καμια φορα χωνετε) και συναφη δεν μετρανε στην ερευνα μας. Εδω μιλαμε καθαρα για γαμοξεσκισματα...
kαι τωρα εσυ περιμενεις να σου απαντησουν ειλικρινα καθε ποτε
πηδιουνται οι γυναικες?
εγω εχω θεσει και ενα αλλο ερωτημα,αν καβλωνουν  απο τις περιγραφες που κανουμε οταν βρισκομαστε με τα κοριτσια ,και μια απαντηση δεν εχω παρει
παντως για να απαντησω αν και αντρας στο ερωτημα σου πιστευω οτι
καμια 40-80 φορες τον χρονο πρεπει να πηδιουνται,δηλ μια 1-2 φορες την εβδομαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom