Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
POKEMON  +  fETHRY +??? =?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλα, παιξε καμια cyber πηχτή με την bitemeimfresh και ρουφα τ αυγουλακι σου.
nerd

Τι έγινε ρε μεγάλε;
Με 18 ποστ όλα κι όλα, αρχίσαμε και τσαμπουκάδες;
Ο Παλιοκώστας είσαι;                              :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
γιατι ρε μικρε; πρεπει να τα κανω περισοτερα; εκ του αρειου παγου καταγεσαι εσυ;

Ρε άσε με εμένα.
Εσύ πότε πρόλαβες και απέκτησες άποψη για τα τεκμαινόμενα στο σάιτ, με ημερομηνία εγγραφής απο χτες στις 12.30 το μεσημέρι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Απο χιλιομετρα φαινεται οτι ειναι κλωνος ρε...

Γράφτηκε χτες στις 12.30 το μεσημέρι και σήμερα άρχισε και τσαμπουκάδες, το παλικαράκι.
Γράφτονε στα @@ σου ρε Ασπρούλη.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Ο "ιταλομαθής" πάλι εξαφανίστηκε;

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να ανοίξετε κι ένα θέμα που να λέγεται "Πόσο συχνά γαμιούνται τα θέματα" και στην ψηφοφορία να έχει μόνο μια επιλογή. ΠΑΝΤΑ.

:S

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να ανοίξετε κι ένα θέμα που να λέγεται "Πόσο συχνά γαμιούνται τα θέματα" και στην ψηφοφορία να έχει μόνο μια επιλογή. ΠΑΝΤΑ.

:S

Εσύ μας απάντησες πόσο συχνά γαμιέσαι;
Δεν θυμάμαι να το είδα.        :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όχι και είσαι εδώ ρε παλικάρι.
Απο χτες μας τάχεις κάνει τσουράκια για τα εκατοντάδες "συνηθισμένα" ιταλικά σάιτ, όπου οι εκεί γυναίκες επειδή δεν είναι κομπλεξικές σαν τις δικές μας, φωτογραφίζονται με το βυζάκι και με το μουνάκι έξω.
Και όταν μετά ο Βολταίρος κι εγώ σου ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ πόσο παπαριές είναι αυτά που λες, εξαφανίζεσαι μέχρι σήμερα το πρωί, που υποθέτεις οτι έχει ξεχαστεί το ρεζίλι που έγινες, για να μας την πεις κι απο πάνω.
Χωρίς καμμία εξήγηση για το λινκ του σάιτ που μας έλεγες, το οποίο δεν δίνεις ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Πάντως, θα έκανες μια θαυμάσια και πειστική αρχή, αντί να βρίζεις τη μουνίτσα, την έρι, τη μπάιτ και τη θαλεια (που δεν σε πρόσβαλαν πουθενά, εν αντιθέσει με σένα) να μας δείξεις πόσο "απελευθερωμένος" είσαι και να μας δείξεις τα δικά σου κάλλη σε φωτογραφία.
Τότε, ενδεχομένως και να εδικαιούσο δια να ομιλείς.
Τώρα, είσαι απλώς ρόμπα.
Θες μήπως να σου απαριθμήσω πόσα ΑΡΣΕΝΙΚΑ μέλη του φόρουμ γελάνε μαζί σου από χτες και σε έχουν ειρωνευτεί ανοιχτά;

Στ' αρχίδια μου ρε Πάπιε ποιοι και πότε με ειρωνευτήκανε και ποιοι γελάνε μαζί μου (προφανώς κάτι καραγκιόζηδες σαν εσένα)! Αν δεν γράφω μέρα νύχτα εδώ είναι γιατί έχω και ζωή εκεί έξω. Και ούτε έβρισα ούτε προσέβαλα κανένα (είμαι πολύ ευγενικός και γίνομαι καθίκι μόνο σε πούστηδες που πάνε να μη του βγούνε, όπως εσύ). Μου έκανε απλά εντύπωση πώς σε όλα τα site του κόσμου οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες ενώ εδώ το παίζουν απελευθερωμένες στη θεωρία και είναι κότες στην πράξη! Και μην ξανασχοληθείς μαζί μου Πάπια ή μου κάνεις πουστιές γιατί θα σε ξεπουπουλιάσω ολόκληρη! 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Τι ερώτηση ειναι αυτηηηηηή!
Οι περισσότερες απο εδώ ειναι η μπάζα και ψάχνονται η επαγγελματίες που πάλι ψάχνονται!!!

Ακου Πόσο συχνά γαμιέστε;  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom