Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εγω ειμαι ΓΕΝΙΚΑ κατα της μικρης ψωλης.....οχι μονο αυτηνης που το παιζει μεγαλη.....το λεω να μην παρεξηγουμαι..... :2funny:

υπάρχει δηλαδή καμιά που είναι υπέρ της μικρής ψωλής? :o

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αν και αυτο το ζουμερο και περιποιημενο μου ανοιξε την ορεξη γιατι θυμηθηκα κατι μπιφτεκια που εφαγα εχθες

εγώ ήδη τηλεφώνησα στις 2 regular CG για ένα meetingάτο απογευματινό αλλά και οι 2 μπορούν μετά τις 8μμ :huh: :huh: :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
kαι τωρα εσυ περιμενεις να σου απαντησουν ειλικρινα καθε ποτε
πηδιουνται οι γυναικες?
εγω εχω θεσει και ενα αλλο ερωτημα,αν καβλωνουν  απο τις περιγραφες που κανουμε οταν βρισκομαστε με τα κοριτσια ,και μια απαντηση δεν εχω παρει
παντως για να απαντησω αν και αντρας στο ερωτημα σου πιστευω οτι
καμια 30-50 φορες τον χρονο πρεπει να πηδιουνται

επ σορρυ δεν το ειδα αυτο το ερωτημα
να σου απαντησω εγω πρωτη λοιπον....

οχι δεν φτιαχνομαι με τις περιγραφες....συνηθως γελαω....

φτιαχνομαι με τσοντες ομως μπας και το σωζω?? :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
επ σορρυ δεν το ειδα αυτο το ερωτημα
να σου απαντησω εγω πρωτη λοιπον....

οχι δεν φτιαχνομαι με τις περιγραφες....συνηθως γελαω....

φτιαχνομαι με τσοντες ομως μπας και το σωζω?? :2funny:
το σωζεις ,ναι,και οι περιγραφες τσοντα ειναι :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το σωζεις ,ναι,και οι περιγραφες τσοντα ειναι :)

δεν ειναι.....οι περιγραφες ειναι σαν αρλεκιν γραμμενο απο αντρα.....ακομα χειροτερο απο το απλο αρλεκιν δηλαδη....

δηλαδη συγγνωμη αμα διαβαζετε εμπειρικο καυλωνετε?? (οχι οτι μοιαζει η γραφη σας αλλα λεμε τωρα....χαχαχα)

εγω ειμαι οντιοβιζουαλ τυπος.....αμα δεν δω και κυριως δεν ακουσω δε μου κανει κουκου :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τσοντα με την μεταφορικη εννοια,εισαι οπτικος τυπος,αλλος ειναι ακουστικος,αν εισαι σ ενα σπιτι και ΑΚΟΥΣ αλλα δεν βλεπεις ενα ζευγαρι να κανει ερωτα,δεν ερεθιζεσαι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τσοντα με την μεταφορικη εννοια,εισαι οπτικος τυπος,αλλος ειναι ακουστικος,αν εισαι σ ενα σπιτι και ΑΚΟΥΣ αλλα δεν βλεπεις ενα ζευγαρι να κανει ερωτα,δεν ερεθιζεσαι?

ε ναι....αν βλεπω και δεν ακουω ομως δεν ερεθιζομαι το ιδιο ;)
προτιμω να ακουω παρα να βλεπω.....χεχε
βασικα προτιμω να κανω και τα δυο...γιατι πρεπει να κανω μονο το ενα δηλαδη???? χαχαχαχαχα μη μου βαζεις διλληματααααααα
ειμαι ματακιαααςςςςςςς

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εμένα μεγαλώνουν τ' αυτιά μου  :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εμένα μεγαλώνουν τ' αυτιά μου  :2funny:
kαι οχι μονο  ;)
για μενα ειναι απιστευτα ερεθιστικες οι γυναικειες κραυγες στη διαρκεια του σεξ ,ανεξαρτητως της εντασης που εχουν,αρκει βεβαια να μην μας ακουει και ολος ο οροφος

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εδώ είμαι ρε πάπια! Τι γουστάρεις;

Όχι και είσαι εδώ ρε παλικάρι.
Απο χτες μας τάχεις κάνει τσουράκια για τα εκατοντάδες "συνηθισμένα" ιταλικά σάιτ, όπου οι εκεί γυναίκες επειδή δεν είναι κομπλεξικές σαν τις δικές μας, φωτογραφίζονται με το βυζάκι και με το μουνάκι έξω.
Και όταν μετά ο Βολταίρος κι εγώ σου ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ πόσο παπαριές είναι αυτά που λες, εξαφανίζεσαι μέχρι σήμερα το πρωί, που υποθέτεις οτι έχει ξεχαστεί το ρεζίλι που έγινες, για να μας την πεις κι απο πάνω.
Χωρίς καμμία εξήγηση για το λινκ του σάιτ που μας έλεγες, το οποίο δεν δίνεις ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Πάντως, θα έκανες μια θαυμάσια και πειστική αρχή, αντί να βρίζεις τη μουνίτσα, την έρι, τη μπάιτ και τη θαλεια (που δεν σε πρόσβαλαν πουθενά, εν αντιθέσει με σένα) να μας δείξεις πόσο "απελευθερωμένος" είσαι και να μας δείξεις τα δικά σου κάλλη σε φωτογραφία.
Τότε, ενδεχομένως και να εδικαιούσο δια να ομιλείς.
Τώρα, είσαι απλώς ρόμπα.
Θες μήπως να σου απαριθμήσω πόσα ΑΡΣΕΝΙΚΑ μέλη του φόρουμ γελάνε μαζί σου από χτες και σε έχουν ειρωνευτεί ανοιχτά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom