εγω ειμαι ΓΕΝΙΚΑ κατα της μικρης ψωλης.....οχι μονο αυτηνης που το παιζει μεγαλη.....το λεω να μην παρεξηγουμαι.....
υπάρχει δηλαδή καμιά που είναι υπέρ της μικρής ψωλής? :o
εγω ειμαι ΓΕΝΙΚΑ κατα της μικρης ψωλης.....οχι μονο αυτηνης που το παιζει μεγαλη.....το λεω να μην παρεξηγουμαι.....
κι αν ναι καμιά Κινέζα θάναι...υπάρχει δηλαδή καμιά που είναι υπέρ της μικρής ψωλής? :o
αν και αυτο το ζουμερο και περιποιημενο μου ανοιξε την ορεξη γιατι θυμηθηκα κατι μπιφτεκια που εφαγα εχθες
kαι τωρα εσυ περιμενεις να σου απαντησουν ειλικρινα καθε ποτε
πηδιουνται οι γυναικες?
εγω εχω θεσει και ενα αλλο ερωτημα,αν καβλωνουν απο τις περιγραφες που κανουμε οταν βρισκομαστε με τα κοριτσια ,και μια απαντηση δεν εχω παρει
παντως για να απαντησω αν και αντρας στο ερωτημα σου πιστευω οτι
καμια 30-50 φορες τον χρονο πρεπει να πηδιουνται
ε κανε ενα meetingάτο βραδυνοεγώ ήδη τηλεφώνησα στις 2 regular CG για ένα meetingάτο απογευματινό αλλά και οι 2 μπορούν μετά τις 8μμ
τόσωσες, τόσωσες σου λέω!!!φτιαχνομαι με τσοντες ομως μπας και το σωζω??
εγώ πάλι είμαι κατά της ψωλής γενικά... :o
το σωζεις ,ναι,και οι περιγραφες τσοντα ειναιεπ σορρυ δεν το ειδα αυτο το ερωτημα
να σου απαντησω εγω πρωτη λοιπον....
οχι δεν φτιαχνομαι με τις περιγραφες....συνηθως γελαω....
φτιαχνομαι με τσοντες ομως μπας και το σωζω??
στην ηλικία μου λίγο δύσκολο...ελα ρε.....γιατι??? ειναι ωραιες οι ψωλες εμενα μαρεσουν
δοκιμασε και μπορει να αλλαξεις γνωμη....
το σωζεις ,ναι,και οι περιγραφες τσοντα ειναι
στην ηλικία μου λίγο δύσκολο...
αυτά μικρός τα παθαίνεις
homo audiovisualis!!!εγω ειμαι οντιοβιζουαλ τυπος.....αμα δεν δω και κυριως δεν ακουσω δε μου κανει κουκου
τσοντα με την μεταφορικη εννοια,εισαι οπτικος τυπος,αλλος ειναι ακουστικος,αν εισαι σ ενα σπιτι και ΑΚΟΥΣ αλλα δεν βλεπεις ενα ζευγαρι να κανει ερωτα,δεν ερεθιζεσαι?
εμένα μεγαλώνουν τ' αυτιά μουτσοντα με την μεταφορικη εννοια,εισαι οπτικος τυπος,αλλος ειναι ακουστικος,αν εισαι σ ενα σπιτι και ΑΚΟΥΣ αλλα δεν βλεπεις ενα ζευγαρι να κανει ερωτα,δεν ερεθιζεσαι?
δινεις ρεστα ρεεμένα μεγαλώνουν τ' αυτιά μου
kαι οχι μονο ;)εμένα μεγαλώνουν τ' αυτιά μου
Εδώ είμαι ρε πάπια! Τι γουστάρεις;