Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Προετοίμάζονται λες για τους σεξολυμπιακούς 2008???

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ο παλιος που εξαφανιστηκε? :jerking: :jerking: :jerking:
οποιος εχει προβλημα με τις κομπλεξικες γυναικες που δεν βγαζουν φοτο τον κολο τους γιατι δεν βγαζει αυτος τον δικο του(μπλιαξ) φοτο?
εγω πρωσοπικα οταν διαβαζω καποιους να ειναι τοσο επιθετικος στο ελληνικο γυναικειο φιλο πιστευω οτι ειναι πουστης ή δεν εχει γαμησει στη ζωη του τσαμπα ποτε και θα εκανε τα παντα να γαμησει οποιαδηποτε κυταριδιασμενη ελλεεινιδα,φτανει να ηξερε οτι την εχει κατακτησει και οτι μετραει σαν αντρας.
Υ.Γ.
αν οι κοπελες που γραφουν εδω ειναι μπαζα του καιρατα τι μας ενδιαφερει?οποια γραφει εδω πρεπει να τη γαμησουμε?ειμαστε 60000 εκλεκτικοι που δεν εχουμε γαμησει μπαζο στην ζωη μας?ή ειμαστε ολοι τοσο ωραιοι που τις κρινουμε ολες αφ υψηλου? :idiot:

Τι ζόρι τραβάς ρε λαλάκα μαζί μου (κατά 99% κλώνε του personanongrata); Τόσο σχιζοφρενιασμένος και κομπλεξικός είσαι που βγαίνεις με 20 διαφορετικά nicks εδώ μέσα; Και θεωρείσαι σοβαρός και συγκροτημένος άνθρωπος εσύ που μπορείς να εκφράσεις και άποψη; Ένα ανθρωπίδιο και μισό είσαι ρε! Και αν είμαι πούστης έλα να με συναντήσεις έξω για να το διαπιστώσεις! Αν μην τι άλλο δεν είμαι πούστης στην ψυχή όπως εσύ!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τελικά λέμε για τις ψυχασθενείς χρήστριες αλλά είμαστε και εμείς...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παιδι μου δε διαβαζεις τι λεει ο απο πανω μου με τις απελευθερωμενες?
μας κραζει λεει επειδη δε βγαζουμε τον κωλο μας και τα βυζια μας και επειδη δε δειχνουμε τη φατσα μας οταν μας πηδανε μας χυνουνε και κανουμε παρτουζες.....

και που τα απαιτει ολα αυτα? σε ενα φορουμ που λεγεται μπουρδελα (ητοι ασχολειται με ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ) και κατα τυχη εχει και καποια αλλα ασχετα θρεντ στα οποια κανουμε διαλογο και γα δυο φυλα.....

ξερει αυτος σε ποια αλλα σαιτ μπαινουμε? αν ανεβαζουμε καπου φωτος? αν ανεβαζουυμε βιντακια? αν κανουμε παρτουζες? παμε καλα δηλαδη?

μπηκα εδω μεσα να κανω μια κουβεντα και να ανταλλαξω πεντε αποψεις και πρεπει να δειχνω τα βυζια μου για να μη θεωρηθω αγαμητη-μπαζο και ανοργασμικια??

δε χωνω σε σενα ευκΩΩΩΩλοπιστε....απλα εντυπωσιαζομαι με τις παπαριες που διαβαζω η γυναικα :P

Όπως το γράφεις είναι σαν να λες ότι οντως κάνεις παρτούζες! Τότε όμως η εξίσωση δεν βγαίνει. Είσαι τόσο ανοιχτή και απελευθερωμένη που κάνεις παρτούζες αλλά την ίδια στιγμή σε χαλάει να δημοσιεύσεις λίγο εδώ το βυζάκι σου ή το μουνάκι σου (που είσαι και μουνίτσα;). Άσε ρε! Δεν πείθεις! Γι' αυτό μιλάω για τη μιζέρια, τη σοβαροφάνεια και τον υποκριτικό συντηρητισμό της μαμημένης σημερινής Ελληνικής κοινωνίας! 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καιγεσαι να δεις το βυζακι και το μουνακι μου? ή να μαθεις αν κανω παρτουζες? χαχαχαχαχα
ρε πας καλα ή να σε δει κανας γιατρος? :P

ακομα και να κανω παρτουζες ή κτηνοβασιες (με βαση αυτο το τελευταιο μπορεις να υποθεσεις φυσικα οτι κανω κτηνοβασιες απλα το λεω με τροπο...) δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να ανεβασω φωτο εδω......ουτε υπαρχει λογος ουτε νομιζω οτι αποδεικνυει το επιπεδο της σεξουαλικης μου ζωης.......υπαρχουν τα καταλληλα σαιτ για αυτη τη δουλεια :) εδω εμσα λεω τις αποψεις μου και μιλαω και με πεντε ατομα πιο ιδιωτικα....δεν υπαρχει λογος να δουν τα βυζια και τον κωλο μου ουτε εσεις ουτε αυτα τα πεντα ατομα :P αν το ηθελα ή αν το θεωρουσα αναγκαιο θα το εκανα :)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δηλαδή εσύ τώρα θέλεις να μας πέις ότι όλα έχουν προχωρήσει και οι ελλεηνίδες έχουν μείνει πίσω.

Θα ήθελα να σε δώ... να βάλω φωτογραφία εδώ, όπως λες, και να με πετύχεις μετά κανά πρωϊνό στη δουλειά μου. Εσύ ο απελευθερωμένος θα είσαι φυσιολογικός ή θα με αντιμετωπίσεις ως τάνα.... κλέινοντάς μου το μάτι και πάμε για άλλα μετά.

Γιατί θέλετε τις γυναίκες απελευθερωμένες...αλλά να πηδιούνται και μαζί σας. Άμα δεν το κάνουν τότε είναι ψυχονευρωτικές και έχουν πρόβλημα...  :idiot:

Πάντως νομίζω ότι οι περισσότερες εδώ μέσα είναι απελευθερωμένες...όπως λες...γιατί συζητάνε όλα τα θέματα ανοιχτά. Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν βάζουν φωτογραφίες που να φαίνονται χυμένες....  :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πωπω.....ο μπολεκ και ο λολεκ.....κοβει ο ενας ραβει ο αλλος.........ελεος πια :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καιγεσαι να δεις το βυζακι και το μουνακι μου? ή να μαθεις αν κανω παρτουζες? χαχαχαχαχα
ρε πας καλα ή να σε δει κανας γιατρος? :P

ακομα και να κανω παρτουζες ή κτηνοβασιες (με βαση αυτο το τελευταιο μπορεις να υποθεσεις φυσικα οτι κανω κτηνοβασιες απλα το λεω με τροπο...) δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να ανεβασω φωτο εδω......ουτε υπαρχει λογος ουτε νομιζω οτι αποδεικνυει το επιπεδο της σεξουαλικης μου ζωης.......υπαρχουν τα καταλληλα σαιτ για αυτη τη δουλεια :) εδω εμσα λεω τις αποψεις μου και μιλαω και με πεντε ατομα πιο ιδιωτικα....δεν υπαρχει λογος να δουν τα βυζια και τον κωλο μου ουτε εσεις ουτε αυτα τα πεντα ατομα :P αν το ηθελα ή αν το θεωρουσα αναγκαιο θα το εκανα :)

Ναι ρε mounitsa, άλλη καούρα δεν είχα παρά να δω το (πιθανότατα αραχνιασμένο) μουνάκι σου! Βλέπω τόσα μουνάκια και ζωντανά και στην οθόνη που το τελευταίο που επιθυμώ είναι να δω το δικό σου. Τον υποκριτικό συντηρητισμό σου ξεσκεπάζω, δεν το έχεις καταλάβει και εσένα και κάποιων άλλων γυναικών εδώ μέσα, που έχετε τον εαυτό σας "περι πολλού" και δεν διανοείστε καν να βγάλετε ούτε τα νύχια σας σε αυτό το site (τη στιγμή που πολύ πιο σημαντικές γυναίκες από σας κοινωνικά και επαγγελματικά - από Ευρώπη, Αμερική κ.λ.π. - τα δείχνουν όλα λες και είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα (που είναι στην τελική. Μόνο σε στερημένες σεξουαλικά κοινωνίες και καθυστερημένες / υποκριτικές κυριαρχεί τέτοια σοβαροφάνεια)!

Ήμουνα στη Μύκονο (Ματογιάννια) σε καφέ και σε κάποια φάση κάθισε δίπλα μου ντυμένη με στολές παρέα με κάποιες κυρίες 40-50 χρονών που είχαν τα βυζιά τους έξω. Ήταν παρέα Αυστριακών γιατρών και χειρουργών (!) που κάθε μέρα έβαζαν άλλη θεματική αμφίεση και γύρναγαν τη Μύκονο. Κάποιες άλλες μέρες μου είπαν ότι οι κυρίες ήταν ακόμη πιο γυμνές. Προφανώς για σένα mounitsa και για άλλες υποκριτικά συντηρητικές Ελληνίδες οι γιατρίνες αυτές ήταν φρικιά, ανάξιες λόγου, όχι σοβαρές....  

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σ εκεινο το καταπληκτικο ποστ του βολταιρου σελις 10 νομιζω
δεν θ απαντησεις?

18 χρονη εξαδερφη καποιου ασχετου ητο τελικα η σουπερντουπερ εξελιγμενη ιταλιδα κ οι αλλες?
αυτα τα εκατονταδες λινκς που να ειναι αραγε με τις απλες κ καθημερινες γυναικες των αλλων χωρων που τα προβαλλουν ολα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κραταω μονο την πρωτη προταση απο το ποστ σου και ανταπαντω.....

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ? :)

πανε δες τα μουνακια τα λαιβ....πανε δες και τις ιταλιδες τις απελευθερωμενες απο τα σαιτ που δε δινεις (σε εδωσε στεγνα ο βολταιρος αλλα το κανεις γαργαρα προφανως) και παρατα το δικο μου μουνακι στην ησυχια του!!! ποσο πιο λιανα να το κανουμε δηλαδη βρε πουλακι μου???

εχεις πεταχτει σα σφηνοπουτσακι σε ενα θρεντ που δε σε αφορα και μας ζαλιζεις τα ουμπαλα με τις φωτογραφιες μας, με τις απελευθερωμενες γκομενες που γουσταρουν να βαζουν φωτογραφιες με τις μαπες τους και μας αποκαλλεις απο σκουριασμενες μεχρι αγαμητες....

βρες ενανα αυτοσκοπο στη ζωη σου λοιπον (ισως την καρετα καρετα δεν ξερω) και αφιερωσου εκει και ξεφορτωνου μαςςςςςς :)

υ.γ. φιλικα.....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θα ήθελα να σε δώ... να βάλω φωτογραφία εδώ, όπως λες, και να με πετύχεις μετά κανά πρωϊνό στη δουλειά μου. Εσύ ο απελευθερωμένος θα είσαι φυσιολογικός ή θα με αντιμετωπίσεις ως τάνα.... κλέινοντάς μου το μάτι και πάμε για άλλα μετά.

Ειδικά σε αυτό είσαι τελείως λάθος. Επειδή ούτε πεινασμένος ούτε στερημένος ούτε κουτοπόνηρος είμαι όταν βρίσκομαι με γυναίκες που έχω δει πριν σε site το μουνάκι τους τις βλέπω ακόμη πιο φιλικά και παρείστικα, γιατί γουστάρω τρελά τις γυναίκες που δεν έχουν σκουριά στο μυαλό. Μπορεί να κάτσουμε να παίξουμε τάβλι π.χ. Το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτομαι είναι ότι επειδή έβγαλες το μουνί σου σε κάποιο site είσαι πουτάνα. Τέτοια μπορεί να σκέφτονται κάποιοι καθυστερημένοι βλάχοι αλλά όχι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πέντε πράγματα στη ζωή του.  

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ναι ρε mounitsa, άλλη καούρα δεν είχα παρά να δω το (πιθανότατα αραχνιασμένο) μουνάκι σου! Βλέπω τόσα μουνάκια και ζωντανά και στην οθόνη που το τελευταίο που επιθυμώ είναι να δω το δικό σου. Τον υποκριτικό συντηρητισμό σου ξεσκεπάζω, δεν το έχεις καταλάβει και εσένα και κάποιων άλλων γυναικών εδώ μέσα, που έχετε τον εαυτό σας "περι πολλού" και δεν διανοείστε καν να βγάλετε ούτε τα νύχια σας σε αυτό το site (τη στιγμή που πολύ πιο σημαντικές γυναίκες από σας κοινωνικά και επαγγελματικά - από Ευρώπη, Αμερική κ.λ.π. - τα δείχνουν όλα λες και είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα (που είναι στην τελική. Μόνο σε στερημένες σεξουαλικά κοινωνίες και καθυστερημένες / υποκριτικές κυριαρχεί τέτοια σοβαροφάνεια)!

Ήμουνα στη Μύκονο (Ματογιάννια) σε καφέ και σε κάποια φάση κάθισε δίπλα μου ντυμένη με στολές παρέα με κάποιες κυρίες 40-50 χρονών που είχαν τα βυζιά τους έξω. Ήταν παρέα Αυστριακών γιατρών και χειρουργών (!) που κάθε μέρα έβαζαν άλλη θεματική αμφίεση και γύρναγαν τη Μύκονο. Κάποιες άλλες μέρες μου είπαν ότι οι κυρίες ήταν ακόμη πιο γυμνές. Προφανώς για σένα mounitsa και για άλλες υποκριτικά συντηρητικές Ελληνίδες οι γιατρίνες αυτές ήταν φρικιά, ανάξιες λόγου, όχι σοβαρές....  

Μα δεν καταλαβαίνεις κιόλας εσύ....

Και σε ρωτάω εγώ... Αν εγώ και όποια άλλη εδω μέσα κάναμε το ίδιο με τις Αυστριακές γιατρίνες... Πιστεύεις ότι η κοινωνία μας είναι τόσο απελευθερωμένη που θα ερχόμουν στη δουλειά μου μετά άνετα???  Που ζείς.... Η μάλλον που πιστεύεις ότι ζείς ???

Θα σου άρεσε μεν το θέαμα, αλλά θα έλεγες...Σιγά μην έχει το παιδί μου αυτή την ξεκο...ρα για καθηγήτρια, σιγά μην έιναι καλή εφοριακός αυτή , θα τα παίρνει όπως τον παίρνει... Τώρα είναι αυτή συμπεριφορά για την δικηγορίνα που θα με εκπροσωπήσει στο δικαστήριο ???

Και σου δίνω απλά 2-3 παραδείγματα. Ωραία τα λές... αλλά ίσως ζεις σε άλλο κόσμο.

Και το τί κάνει κανένας στο κρεββάτι του είναι δικό του θέμα και ΑΝ θέλει το δημοσιοποιεί... Επειδή επιλέγει να μην το δημοσιοποιεί δεν σημαίνει ότι είναι και αγάμητος/η.

ΆΛλλωστε εγώ ξέρω ότι΄"όπου ακούς πολλά κεράσια....να κρατάς μικρό καλάθι".

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το κρασι της παρεας........

και φυσικα ενας ανθρωπος δε θα σκεφτει οτι εισαι πουτανα αμα βγαλεις φατσα φορα μουνι-κωλο.....ισα ισα θα πει οτι εισαι η ιδανικη μητερα για τα παιδια του :) :) μη σου πει οτι μπορει να σου προτινει να το βαλεις και στο βιογραφικο σου (στο παραρτημα "ενδιαφεροντα") ή ακομα καλυτερα να το πει και στους γονεις του αναμεσα στο "μουσακας" και "σταυροβελονια" :) :) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Και το τί κάνει κανένας στο κρεββάτι του είναι δικό του θέμα και ΑΝ θέλει το δημοσιοποιεί... Επειδή επιλέγει να μην το δημοσιοποιεί δεν σημαίνει ότι είναι και αγάμητος/η.

αυτο ξαναπες το.....α και επισης ειχα γραψει και πιο πριν οτι υπαρχουν τα καταλληλα σαιτ για τα καταλληλα θεματα.....στο συγκεκριμενο σαιτ ειναι ακυρο και ακαιρο να ανεβουν τετοιες φωτογραφιες....θα κανουμε διαγωνισμο μεγαλυτερου βυζιου και μακρυτερου πουλιου??

και πιστεψε με στα αναλογα σαιτ υπαρχουν πολλες ελληνιδες......

υ.γ. περιμενουμε τα λινκ :) :) :) μικρε ευρω-πεακλα συμφορουμιτη μας :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μα δεν καταλαβαίνεις κιόλας εσύ....

Και σε ρωτάω εγώ... Αν εγώ και όποια άλλη εδω μέσα κάναμε το ίδιο με τις Αυστριακές γιατρίνες... Πιστεύεις ότι η κοινωνία μας είναι τόσο απελευθερωμένη που θα ερχόμουν στη δουλειά μου μετά άνετα???  Που ζείς.... Η μάλλον που πιστεύεις ότι ζείς ???

Θα σου άρεσε μεν το θέαμα, αλλά θα έλεγες...Σιγά μην έχει το παιδί μου αυτή την ξεκο...ρα για καθηγήτρια, σιγά μην έιναι καλή εφοριακός αυτή , θα τα παίρνει όπως τον παίρνει...

Αυτή την υποκρισία καυτηριάζω ρε Thaleia! Πάω στην εφορία και βλέπω κάποιες καθώς πρέπει κυρίες να τσιμπάνε τα 50ευρα που τους δίνουν οι λογιστές κ.λ.π. για να τους κάνουν ρουσφέτι σαν να είναι στραγάλια. Κυρίες υποτίθεται πολύ αξιοπρεπείς και σοβαρές. Να δεις πώς φεύγει το χέρι τους και καμακώνει τα 50ευρα! Αυτές οι "σοβαρές" και "αξιοπρεπείς" κυρίες (και όλες οι ανάλογες "κυρίες" σε διάφορα πόστα της λαμογίστικης Ελληνικής κοινωνίας) είναι οι πραγματικές ΠΟΥΤΑΝΕΣ για μένα Thaleia. Αυτές θα έπρεπε να δαχτυλοδείχνουμε. Και όχι κάποια προχωρημένη και απελευθερωμένη γυναίκα που μπορεί κατά τα άλλα να είναι άψογη στη δουλειά της, τίμια και ηθική αλλά κάποια στιγμή "τόλμησε" πάνω στην καύλα της - στον 21ο αιώνα - να δείξει λίγο τα βυζιά της....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom