2 φορες φετος ; :o Με αλλα λογια , ουτε για κατουρημα δεν τη βγαζει ο δικος σου
Προφανώς ο άνθρωπος ποτίζει και άλλα περιβόλια...
2 φορες φετος ; :o Με αλλα λογια , ουτε για κατουρημα δεν τη βγαζει ο δικος σου
Ή αυτο που λες, ή το κανανε απο τις αποκριες μεχρι τις διακοπες σερι νυχθημερον :SΜπορεί να του αλλάζει τα φώτα...και να θέλει χρόνο για να συνέλθει.
Αγρίμι είναι αυτό...
ο παλιος που εξαφανιστηκε?
οποιος εχει προβλημα με τις κομπλεξικες γυναικες που δεν βγαζουν φοτο τον κολο τους γιατι δεν βγαζει αυτος τον δικο του(μπλιαξ) φοτο?
εγω πρωσοπικα οταν διαβαζω καποιους να ειναι τοσο επιθετικος στο ελληνικο γυναικειο φιλο πιστευω οτι ειναι πουστης ή δεν εχει γαμησει στη ζωη του τσαμπα ποτε και θα εκανε τα παντα να γαμησει οποιαδηποτε κυταριδιασμενη ελλεεινιδα,φτανει να ηξερε οτι την εχει κατακτησει και οτι μετραει σαν αντρας.
Υ.Γ.
αν οι κοπελες που γραφουν εδω ειναι μπαζα του καιρατα τι μας ενδιαφερει?οποια γραφει εδω πρεπει να τη γαμησουμε?ειμαστε 60000 εκλεκτικοι που δεν εχουμε γαμησει μπαζο στην ζωη μας?ή ειμαστε ολοι τοσο ωραιοι που τις κρινουμε ολες αφ υψηλου?
παιδι μου δε διαβαζεις τι λεει ο απο πανω μου με τις απελευθερωμενες?
μας κραζει λεει επειδη δε βγαζουμε τον κωλο μας και τα βυζια μας και επειδη δε δειχνουμε τη φατσα μας οταν μας πηδανε μας χυνουνε και κανουμε παρτουζες.....
και που τα απαιτει ολα αυτα? σε ενα φορουμ που λεγεται μπουρδελα (ητοι ασχολειται με ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ) και κατα τυχη εχει και καποια αλλα ασχετα θρεντ στα οποια κανουμε διαλογο και γα δυο φυλα.....
ξερει αυτος σε ποια αλλα σαιτ μπαινουμε? αν ανεβαζουμε καπου φωτος? αν ανεβαζουυμε βιντακια? αν κανουμε παρτουζες? παμε καλα δηλαδη?
μπηκα εδω μεσα να κανω μια κουβεντα και να ανταλλαξω πεντε αποψεις και πρεπει να δειχνω τα βυζια μου για να μη θεωρηθω αγαμητη-μπαζο και ανοργασμικια??
δε χωνω σε σενα ευκΩΩΩΩλοπιστε....απλα εντυπωσιαζομαι με τις παπαριες που διαβαζω η γυναικα
Ο ιταλομαθής που εξαφανίστηκε;
Γιατί θέλετε τις γυναίκες απελευθερωμένες...αλλά να πηδιούνται και μαζί σας.
και μενα μπορω να πω δεν με χαλαειδεν παρατηρώ κατι τι μεμπτό σε αυτήν την επιθυμία
Καιγεσαι να δεις το βυζακι και το μουνακι μου? ή να μαθεις αν κανω παρτουζες? χαχαχαχαχα
ρε πας καλα ή να σε δει κανας γιατρος?
ακομα και να κανω παρτουζες ή κτηνοβασιες (με βαση αυτο το τελευταιο μπορεις να υποθεσεις φυσικα οτι κανω κτηνοβασιες απλα το λεω με τροπο...) δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να ανεβασω φωτο εδω......ουτε υπαρχει λογος ουτε νομιζω οτι αποδεικνυει το επιπεδο της σεξουαλικης μου ζωης.......υπαρχουν τα καταλληλα σαιτ για αυτη τη δουλεια εδω εμσα λεω τις αποψεις μου και μιλαω και με πεντε ατομα πιο ιδιωτικα....δεν υπαρχει λογος να δουν τα βυζια και τον κωλο μου ουτε εσεις ουτε αυτα τα πεντα ατομα αν το ηθελα ή αν το θεωρουσα αναγκαιο θα το εκανα
Θα ήθελα να σε δώ... να βάλω φωτογραφία εδώ, όπως λες, και να με πετύχεις μετά κανά πρωϊνό στη δουλειά μου. Εσύ ο απελευθερωμένος θα είσαι φυσιολογικός ή θα με αντιμετωπίσεις ως τάνα.... κλέινοντάς μου το μάτι και πάμε για άλλα μετά.
Ναι ρε mounitsa, άλλη καούρα δεν είχα παρά να δω το (πιθανότατα αραχνιασμένο) μουνάκι σου! Βλέπω τόσα μουνάκια και ζωντανά και στην οθόνη που το τελευταίο που επιθυμώ είναι να δω το δικό σου. Τον υποκριτικό συντηρητισμό σου ξεσκεπάζω, δεν το έχεις καταλάβει και εσένα και κάποιων άλλων γυναικών εδώ μέσα, που έχετε τον εαυτό σας "περι πολλού" και δεν διανοείστε καν να βγάλετε ούτε τα νύχια σας σε αυτό το site (τη στιγμή που πολύ πιο σημαντικές γυναίκες από σας κοινωνικά και επαγγελματικά - από Ευρώπη, Αμερική κ.λ.π. - τα δείχνουν όλα λες και είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα (που είναι στην τελική. Μόνο σε στερημένες σεξουαλικά κοινωνίες και καθυστερημένες / υποκριτικές κυριαρχεί τέτοια σοβαροφάνεια)!
Ήμουνα στη Μύκονο (Ματογιάννια) σε καφέ και σε κάποια φάση κάθισε δίπλα μου ντυμένη με στολές παρέα με κάποιες κυρίες 40-50 χρονών που είχαν τα βυζιά τους έξω. Ήταν παρέα Αυστριακών γιατρών και χειρουργών (!) που κάθε μέρα έβαζαν άλλη θεματική αμφίεση και γύρναγαν τη Μύκονο. Κάποιες άλλες μέρες μου είπαν ότι οι κυρίες ήταν ακόμη πιο γυμνές. Προφανώς για σένα mounitsa και για άλλες υποκριτικά συντηρητικές Ελληνίδες οι γιατρίνες αυτές ήταν φρικιά, ανάξιες λόγου, όχι σοβαρές....
Μα δεν καταλαβαίνεις κιόλας εσύ....
Και σε ρωτάω εγώ... Αν εγώ και όποια άλλη εδω μέσα κάναμε το ίδιο με τις Αυστριακές γιατρίνες... Πιστεύεις ότι η κοινωνία μας είναι τόσο απελευθερωμένη που θα ερχόμουν στη δουλειά μου μετά άνετα??? Που ζείς.... Η μάλλον που πιστεύεις ότι ζείς ???
Θα σου άρεσε μεν το θέαμα, αλλά θα έλεγες...Σιγά μην έχει το παιδί μου αυτή την ξεκο...ρα για καθηγήτρια, σιγά μην έιναι καλή εφοριακός αυτή , θα τα παίρνει όπως τον παίρνει...