Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Συγγνωμη....μιλ παρντον.....μπερδευτηκα......νομιζα οτι ηταν το μπουρδελα.κομ.....και οχι το αλτ.κομ........απο αυριο θα ερθω με τον κηδεμονα μου και θα φροντισω να δημοσιευσω ΑΜΕΣΑ τις πιο σοκιν φωτογραφιες μου σε αυτο το απελευθερωμενο σαιτ στο οποιο βρισκομαι (του οποιου οι περισσοτεροι χρηστες καταδικαζουν σε μεγαλο βαθμο οτιδηποτε αφορα εναλλακτικη σεξουαλικοτητα) και του οποιο ο στοχος και ο σκοπος ειναι να δημοσιευουμε σεξουαλικες φωτογραφιες μας :)

θα φροντισω να το γραψω και 100 φορες επισης.....

α μπαι δε γουει....ολα καλα με τις απελευθερωμενες ιταλιδες-γερμανιδες κτλ κτλ κτλ (υπαρχουν και ελληνιδες σε τετοια σαιτ μαλλον δεν το χεις ψαξει καλα το θεμα)καλα κανουν αλλωστε και μαγκια τους εγω τα παραδεχομαι αυτα εφοσον τα γουσταρει καποιος

ποσο μα ΠΟΣΟ ηλιθια πρεπει να εισαι για να δειχνεις και τη μουρη σου????

καθηγητρια πραμα εγω ας πουμε (οπως η τυχαια αμερικανιδα της διπλανης πορτας στο απελευθερωμενο σαιτ) δειχνω τη φατσα μου χυμενη-μπουκωμενη ή να με παιρνουν 15 αραπηδες....με βλεπει ο μπαμπας του μαθητη μου ή ο μαθητης μου ο ιδιος....και την επομενη μερα σε αυτην την ευρωπαικη (σουηδικη τολμω να πω) κοινωνια που ζουμε ερχεται να μου αποδωσει και τα ευσημα για τις ανοικτες σεξουαλικες μου αποψεις.....

ρε πατε καλα ρε????????????
Τώρα ποιος σου ζήτησε φωτογραφία... ????  :headbang: :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τώρα ποιος σου ζήτησε φωτογραφία... ????  :headbang: :headbang: :headbang:

παιδι μου δε διαβαζεις τι λεει ο απο πανω μου με τις απελευθερωμενες?
μας κραζει λεει επειδη δε βγαζουμε τον κωλο μας και τα βυζια μας και επειδη δε δειχνουμε τη φατσα μας οταν μας πηδανε μας χυνουνε και κανουμε παρτουζες.....

και που τα απαιτει ολα αυτα? σε ενα φορουμ που λεγεται μπουρδελα (ητοι ασχολειται με ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ) και κατα τυχη εχει και καποια αλλα ασχετα θρεντ στα οποια κανουμε διαλογο και γα δυο φυλα.....

ξερει αυτος σε ποια αλλα σαιτ μπαινουμε? αν ανεβαζουμε καπου φωτος? αν ανεβαζουυμε βιντακια? αν κανουμε παρτουζες? παμε καλα δηλαδη?

μπηκα εδω μεσα να κανω μια κουβεντα και να ανταλλαξω πεντε αποψεις και πρεπει να δειχνω τα βυζια μου για να μη θεωρηθω αγαμητη-μπαζο και ανοργασμικια??

δε χωνω σε σενα ευκΩΩΩΩλοπιστε....απλα εντυπωσιαζομαι με τις παπαριες που διαβαζω η γυναικα :P

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
μας κραζει λεει επειδη δε βγαζουμε τον κωλο μας και τα βυζια μας και επειδη δε δειχνουμε τη φατσα μας οταν μας πηδανε μας χυνουνε και κανουμε παρτουζες.....

και που τα απαιτει ολα αυτα? σε ενα φορουμ που λεγεται μπουρδελα (ητοι ασχολειται με ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ) και κατα τυχη εχει και καποια αλλα ασχετα θρεντ στα οποια κανουμε διαλογο και γα δυο φυλα.....

ξερει αυτος σε ποια αλλα σαιτ μπαινουμε? αν ανεβαζουμε καπου φωτος? αν ανεβαζουυμε βιντακια? αν κανουμε παρτουζες? παμε καλα δηλαδη?

μπηκα εδω μεσα να κανω μια κουβεντα και να ανταλλαξω πεντε αποψεις και πρεπει να δειχνω τα βυζια μου για να μη θεωρηθω αγαμητη-μπαζο και ανοργασμικια??

δε χωνω σε σενα ευκΩΩΩΩλοπιστε....απλα εντυπωσιαζομαι με τις παπαριες που διαβαζω η γυναικα :P
ο palios ειναι λιγο καμμενιδης και κολλημενος με ΄΄ελεινιδες΄΄ αλλα θα την βρει την ακρη.
Ή μαλλον θα την ξαναχασει.
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας τελικα

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

λέγε ότι θες mounitsa μου εγώ πάντως δεν θέλω να δω ούτε τα βυζιά ούτε τον κώωωωλο σου!!!  :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
άλλο ένα γ.τ.π. θρεντ
που θα αποκτήσει εκατοντάδες ποστ.....

jimaras35

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αποφασισα να γραψω και εγω πρωτη φορα!!!οκ ολα αυτα!!!ερωτηση τι σε νοιαζει ρε μλκα (που ανοιξες το thread) ποσες φορες γαμιουνται????1ον εχεις προβλημα2ον στον κωλο σου μπαινει???3ον κοιτα να τον χωνεις εσυ πουθενα και ασε τους αλλους!!!!
με λιγα λογια πηδαγε οπως σου αρεσει (με πληρωμη η οχι) και μην το ζοριζεις το μυαλο σου!!!
το thread για μενα ειναι ανευ σημασιας!

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο παλιος που εξαφανιστηκε? :jerking: :jerking: :jerking:
οποιος εχει προβλημα με τις κομπλεξικες γυναικες που δεν βγαζουν φοτο τον κολο τους γιατι δεν βγαζει αυτος τον δικο του(μπλιαξ) φοτο?
εγω πρωσοπικα οταν διαβαζω καποιους να ειναι τοσο επιθετικος στο ελληνικο γυναικειο φιλο πιστευω οτι ειναι πουστης ή δεν εχει γαμησει στη ζωη του τσαμπα ποτε και θα εκανε τα παντα να γαμησει οποιαδηποτε κυταριδιασμενη ελλεεινιδα,φτανει να ηξερε οτι την εχει κατακτησει και οτι μετραει σαν αντρας.
Υ.Γ.
αν οι κοπελες που γραφουν εδω ειναι μπαζα του καιρατα τι μας ενδιαφερει?οποια γραφει εδω πρεπει να τη γαμησουμε?ειμαστε 60000 εκλεκτικοι που δεν εχουμε γαμησει μπαζο στην ζωη μας?ή ειμαστε ολοι τοσο ωραιοι που τις κρινουμε ολες αφ υψηλου? :idiot:

Επισκέπτης
ειπα να ανοιξω ενα θεμα που να μας απαντουν τα κοριτσακια, στο προφανες ερωτημα: ''ποσο συχνα γαμιεστε;''

Προσοχη: πιπες, τσιμπουκια (που κανετε), δονηταρια (που βαζετε), δαχτυλα (που τριβετε και καμια φορα χωνετε) και συναφη δεν μετρανε στην ερευνα μας. Εδω μιλαμε καθαρα για γαμοξεσκισματα...

Φέτος έγινε 2 φόρες, στις αποκριες κ στις διακοπές. Α! ξέχασα για τα γενέθλια.
Τώρα περιμένω τα χριστουγγενα  :dancing:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ακου παλικάρι γιατί έχεις μπερδεψει λιγάκι τα πράγματα στο μυαλό σου.
Οι γυναίκες ενδιαφέρονται για τους άντρες. Βέβαια όπως πολύ συχνά έχει ειπωθεί πολύ σωστά, σε αυτήν την χώρα μεγαλώνουν αρκετά εγωιστικά. Το ίδιο και τα παλικάρια συχνά. Το αποτέλεσμα είναι εσύ να έχεις την λανθασμένη άποψη ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε ένα φόρουμ ανταλλαγής λόγου (από διαφορετικό βέβαια πόστο και οπτική γωνία) με 10.000 άντρες.
Ονομάζεις εμένα και κάθε γυναίκα που συμμετέχει σε ένα τέτοιο φόρουμ ψυχανώμαλη, χωρίς να έχεις βέβαια ιδέα για το τι είναι ψυχανωμαλία. Αυτό θα το παραβλέψω γιατι δεν είναι σκοπό μου να σου μάθω όρους αλλά να σου απαντήσω στις αυθαίρετες κρίσεις σου.
Είτε μπορείς να το κατανοήσεις είτε όχι, το να μπαινεις και να συμμετέχεις στο μπουρδέλα κομ, δεν σε καθιστα αυτοδικαίως ψυχονευρωτικό. Φαντάζομαι ότι κατανοείς οτι ψυχονευρωτικός καθίσταται ένας άνθρωπος όταν έχει ως συνήθεια στην σεξουαλική του ζωη τον πληρωμένο έρωτα και όχι αν παρατηρεί η συμμετέχει σε ένα σαιτ που ασχολείται μέσα σε όλα και με τον πληρωμένο έρωτα. Μάθε επίσης ότι το να εκφράζει μια γυναίκα την θέση της σε ένα φόρουμ δεν είναι ψυχονευρωτικό αλλά ονομάζεται διάλογος, αν έχεις ακουστά. Τέλος σου υπενθιμίζω ότι είναι στην φύση της γυναίκας να ασχολείται με τους άντρες και το ψυχονευρωτικό κομμάτι της εποχής μας είναι ότι η γυναίκα δεν άσχολείται αρκετά. Αυτά φιλικά και εύχομαι να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για εμάς τα κοριτσάκια.

Δεν έχω να αναθεωρήσω κάτι, χρήστρια. Αν έχεις κάπου δίκαιο, είναι ότι δεν διαχώρισα ότι όντως υπάρχουν και 2-3 που η παρουσία τους είναι διακριτική και η επιχειρηματολογία τους στέρεη. Και σαφώς δεν είναι αυτές με τα 10.000 πόστ που κουτσουλάνε επί παντός επιστητού.

Πάμε τώρα στα ψυχονευρωτικά. Υπάρχουν πάνω από 200 σάιτ γενικού περιεχομένου που μπορούν όλοι να πάρυν θέση για το οτιδήποτε. Δεν συμμετέχετε εκεί όμως (αν συμμετέχετε και εκεί, τότε σημαίνει ότι είστε 20 ώρες στο pc οπότε είστε αξιολύπητες anyway). Εδώ συμμετέχετε. Γιατί αισθάνεστε ενδόμυχα ότι κάτι κατακτάτε με τη παρουσία σας. Ίσως (οι πιό διαταραγμένες) να δέχεστε και ενέσεις αυτοεκτίμησης (ας όψονται τα αντρικά τετράποδα που χαριεντίζονται μαζί σας αποσκοπόντας προφανώς να σας γαμήσουν) που πιθανόν δεν βρίσκεται αλλού που η αναλογία αντρών-γυναικών θέλει ανταγωνιστικότητα και προσόντα.

Αυτά, χρήστρια. Και τις παρατηρήσεις σου από εδω και εμπρός σε αυτούς που δεν έχουν καταλάβει τί είσαι.

ΥΓ: Αν έπιανα τον εαυτό μου να περνάει 8-12 ώρες την ημέρα σε γυναικείο σάιτ ποσταροντας ασύστολα θα πήγαινα στο γιατρό να το κοιτάξω ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. Δεν θα περίμενα να μου το πούν οι άλλοι.

ΥΓ2: Για να λέμε και τα του Οικου μας, έχω υπάρξει και εγώ τετράποδο (ως ανωτέρω)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
έκλεισα ραντεβού... έχεις δίκιο. Κάποιος πρέπει να με κοιτάξει.

Δεν είμαι καλά...  :S

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

travatemekiasklaiw

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η παραδοχη της παθησης ΔΕΝ σημαινει σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση και την ίασή της.
έκλεισα ραντεβού... έχεις δίκιο. Κάποιος πρέπει να με κοιτάξει.

Δεν είμαι καλά...  :S

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom