Συγγνωμη....μιλ παρντον.....μπερδευτηκα......νομιζα οτι ηταν το μπουρδελα.κομ.....και οχι το αλτ.κομ........απο αυριο θα ερθω με τον κηδεμονα μου και θα φροντισω να δημοσιευσω ΑΜΕΣΑ τις πιο σοκιν φωτογραφιες μου σε αυτο το απελευθερωμενο σαιτ στο οποιο βρισκομαι (του οποιου οι περισσοτεροι χρηστες καταδικαζουν σε μεγαλο βαθμο οτιδηποτε αφορα εναλλακτικη σεξουαλικοτητα) και του οποιο ο στοχος και ο σκοπος ειναι να δημοσιευουμε σεξουαλικες φωτογραφιες μας
θα φροντισω να το γραψω και 100 φορες επισης.....
α μπαι δε γουει....ολα καλα με τις απελευθερωμενες ιταλιδες-γερμανιδες κτλ κτλ κτλ (υπαρχουν και ελληνιδες σε τετοια σαιτ μαλλον δεν το χεις ψαξει καλα το θεμα)καλα κανουν αλλωστε και μαγκια τους εγω τα παραδεχομαι αυτα εφοσον τα γουσταρει καποιος
ποσο μα ΠΟΣΟ ηλιθια πρεπει να εισαι για να δειχνεις και τη μουρη σου????
καθηγητρια πραμα εγω ας πουμε (οπως η τυχαια αμερικανιδα της διπλανης πορτας στο απελευθερωμενο σαιτ) δειχνω τη φατσα μου χυμενη-μπουκωμενη ή να με παιρνουν 15 αραπηδες....με βλεπει ο μπαμπας του μαθητη μου ή ο μαθητης μου ο ιδιος....και την επομενη μερα σε αυτην την ευρωπαικη (σουηδικη τολμω να πω) κοινωνια που ζουμε ερχεται να μου αποδωσει και τα ευσημα για τις ανοικτες σεξουαλικες μου αποψεις.....
ρε πατε καλα ρε????????????