Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πώς οι απελευθερωμένες ιταλίδες, αμερικανίδες, γαλλίδες και δεν ξέρω γω ποιές άλλες που βάζουν φώτο σε κάποιο σάϊτ...έχουν σχέση με την ερώτηση που θέτει το συγκεκριμένο θρέντ ???    :huh:

Εζητήτο κάπου να βάλουμε και φώτο αν και όποιες γυναίκες απαντήσουμε???

:think:  

Στο κάτω κάτω... όσους ενοχλεί η άποψή μας και ή ύπαρξή μας απλά αγνοήστε μας. Μην σας χαλάμε και την ζαχαρένια σας....
Όσο κι αν πιστεύετε μερικοί το αντίθετο... δεν έχουμε στόχο να σας εκνευρίζουμε. Απλή ανταλλαγή απόψεων κάνουμε. Και αυτό βοηθάει στην κατανόηση των πραγμάτων λίγο καλύτερα. Αρκεί να θέλεις να ασχοληθείς και να μην θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα...  :rockon:

Σε αυτή την περίπτωση ο διάλογος είναι άκαρπος. Το θρεντ νομίζω πρέπει να συγχωνευτεί με το αντίστοιχο για τις ελλεεινίδες.  :-*

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πώς οι απελευθερωμένες ιταλίδες, αμερικανίδες, γαλλίδες και δεν ξέρω γω ποιές άλλες που βάζουν φώτο σε κάποιο σάϊτ...έχουν σχέση με την ερώτηση που θέτει το συγκεκριμένο θρέντ ???    :huh:

Εζητήτο κάπου να βάλουμε και φώτο αν και όποιες γυναίκες απαντήσουμε???

:think:  

Στο κάτω κάτω... όσους ενοχλεί η άποψή μας και ή ύπαρξή μας απλά αγνοήστε μας. Μην σας χαλάμε και την ζαχαρένια σας....
Όσο κι αν πιστεύετε μερικοί το αντίθετο... δεν έχουμε στόχο να σας εκνευρίζουμε. Απλή ανταλλαγή απόψεων κάνουμε. Και αυτό βοηθάει στην κατανόηση των πραγμάτων λίγο καλύτερα. Αρκεί να θέλεις να ασχοληθείς και να μην θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα...  :rockon:

Σε αυτή την περίπτωση ο διάλογος είναι άκαρπος. Το θρεντ νομίζω πρέπει να συγχωνευτεί με το αντίστοιχο για τις ελλεεινίδες.  :-*

Τς τς τς...  :think:
επιθετικότητα, πολύ επιθετικότητα... (αγαμία??? :2funny:)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τς τς τς...  :think:
επιθετικότητα, πολύ επιθετικότητα... (αγαμία??? :2funny:)

Δεν είχα πρόθεση να ακούγεται επιθετικό... Απλά μια ερώτηση έκανα...

Για την παρένθεση δεν θα σου απαντήσω αγαπητέ. Προφανώς όποια έχει άποψη θεωρείτε αγάμητη εδώ μέσα...  :think:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Δεν είχα πρόθεση να ακούγεται επιθετικό... Απλά μια ερώτηση έκανα...

Για την παρένθεση δεν θα σου απαντήσω αγαπητέ. Προφανώς όποια έχει άποψη θεωρείτε αγάμητη εδώ μέσα...  :think:
Όχι αγαπητή όποια είναι επιθετική...  :rolleyes:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τώρα φταίω εγώ αν ρωτήσω... αν ισχύει το ίδιο για τους αντίστοιχους επιθετικούς ???
:grin:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
τώρα την έριξες... :uglystupid: :uglystupid: Αυτή η βλακεία που σας δέρνει να νομιζετέ οτι αν μας την πειτε με κάποιο τρόπο θα σας δώκουμε σημασια είναι ανεκδιήγητη.

να και η τσουτσού!!!....  :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
γιατι που πηγε; την εχεις δει;
κανει αποτοξινωση απο το σαιτ μαλλον,δεν καταλαβε πως περασαν και οι Ολυμπιακοι Αγωνες,η ιδια το δηλωσε,καρβουνιασε απο το σαιτ

ΥΓ Μαλλον θα διαβαζει καθοτι κωλοεξεταστικες για εσας φοιτητουδια μου σας πανε λιγο εμπλοκη

jordan-thess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πρωτη φορα ποσταρω εδω και δες σε τι θεμα επεσα
ειχα μηνες να μπω κα ιβλεπω οτι η αιωνια κοντρα αρσενικων και θυληκων συνεχιζετε
οπως τα αγρια ζωα που βγαζουν βια οταν ζευγαρωνουν
για σκεφτειτε το

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ειχα μηνες να μπω κα ιβλεπω οτι η αιωνια κοντρα αρσενικων και θυληκων συνεχιζετε
για σκεφτειτε το
βρε νέος τι άλλο δλδ είναι ο έρωτας???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη....μιλ παρντον.....μπερδευτηκα......νομιζα οτι ηταν το μπουρδελα.κομ.....και οχι το αλτ.κομ........απο αυριο θα ερθω με τον κηδεμονα μου και θα φροντισω να δημοσιευσω ΑΜΕΣΑ τις πιο σοκιν φωτογραφιες μου σε αυτο το απελευθερωμενο σαιτ στο οποιο βρισκομαι (του οποιου οι περισσοτεροι χρηστες καταδικαζουν σε μεγαλο βαθμο οτιδηποτε αφορα εναλλακτικη σεξουαλικοτητα) και του οποιο ο στοχος και ο σκοπος ειναι να δημοσιευουμε σεξουαλικες φωτογραφιες μας :)

θα φροντισω να το γραψω και 100 φορες επισης.....

α μπαι δε γουει....ολα καλα με τις απελευθερωμενες ιταλιδες-γερμανιδες κτλ κτλ κτλ (υπαρχουν και ελληνιδες σε τετοια σαιτ μαλλον δεν το χεις ψαξει καλα το θεμα)καλα κανουν αλλωστε και μαγκια τους εγω τα παραδεχομαι αυτα εφοσον τα γουσταρει καποιος

ποσο μα ΠΟΣΟ ηλιθια πρεπει να εισαι για να δειχνεις και τη μουρη σου????

καθηγητρια πραμα εγω ας πουμε (οπως η τυχαια αμερικανιδα της διπλανης πορτας στο απελευθερωμενο σαιτ) δειχνω τη φατσα μου χυμενη-μπουκωμενη ή να με παιρνουν 15 αραπηδες....με βλεπει ο μπαμπας του μαθητη μου ή ο μαθητης μου ο ιδιος....και την επομενη μερα σε αυτην την ευρωπαικη (σουηδικη τολμω να πω) κοινωνια που ζουμε ερχεται να μου αποδωσει και τα ευσημα για τις ανοικτες σεξουαλικες μου αποψεις.....

ρε πατε καλα ρε????????????

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
για σκεφτειτε το
welcome to bourdela dot com interactive psycho world

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom