Δεν έχω να αναθεωρήσω κάτι, χρήστρια. Αν έχεις κάπου δίκαιο, είναι ότι δεν διαχώρισα ότι όντως υπάρχουν και 2-3 που η παρουσία τους είναι διακριτική και η επιχειρηματολογία τους στέρεη. Και σαφώς δεν είναι αυτές με τα 10.000 πόστ που κουτσουλάνε επί παντός επιστητού.
Πάμε τώρα στα ψυχονευρωτικά. Υπάρχουν πάνω από 200 σάιτ γενικού περιεχομένου που μπορούν όλοι να πάρυν θέση για το οτιδήποτε. Δεν συμμετέχετε εκεί όμως (αν συμμετέχετε και εκεί, τότε σημαίνει ότι είστε 20 ώρες στο pc οπότε είστε αξιολύπητες anyway). Εδώ συμμετέχετε. Γιατί αισθάνεστε ενδόμυχα ότι κάτι κατακτάτε με τη παρουσία σας. Ίσως (οι πιό διαταραγμένες) να δέχεστε και ενέσεις αυτοεκτίμησης (ας όψονται τα αντρικά τετράποδα που χαριεντίζονται μαζί σας αποσκοπόντας προφανώς να σας γαμήσουν) που πιθανόν δεν βρίσκεται αλλού που η αναλογία αντρών-γυναικών θέλει ανταγωνιστικότητα και προσόντα.
Αυτά, χρήστρια. Και τις παρατηρήσεις σου από εδω και εμπρός σε αυτούς που δεν έχουν καταλάβει τί είσαι.
ΥΓ: Αν έπιανα τον εαυτό μου να περνάει 8-12 ώρες την ημέρα σε γυναικείο σάιτ ποσταροντας ασύστολα θα πήγαινα στο γιατρό να το κοιτάξω ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. Δεν θα περίμενα να μου το πούν οι άλλοι.
ΥΓ2: Για να λέμε και τα του Οικου μας, έχω υπάρξει και εγώ τετράποδο (ως ανωτέρω)
Αγαπητέ,
Δεν δύνασαι να ξέρεις τι είμαι και ούτε θέλεις.
Δεν σου έκανα παρατήρηση, αντίλεξα σε όσα είπες παραθέτωντας την άποψη μου. Αν μπορείς να το καταλάβεις αυτό.
Προσωπικά συμμετέχω σε όποια θρέντ θέλω, και θα το κάνω είτε σου αρέσει είτε όχι.
Αν θεωρείς ότι μια γυναίκα που είναι εδώ έχει ψωνιστεί ή οτι κολακεύεται επειδή μερικά μέλη απαντούν και κάνουν χαβαλέ μαζί της, τότε βρίσκεσαι σε βαριά πλάνη. Αδιαφορώ πλήρως για τα εικονικά φλέρτ, αν και κόντεψα να πέσω στο τρυπάκι.
Όσο για την παραινεσή σου να επισκευτούμε ειδικό... θα μειδιάσω ελαφρώς και θα σιωπήσω. Βλέπεις όταν κάποιος βρίσκεται στην άγνοια μπορεί να υποθέσει, να μαντέψει αλλά δεν μπορεί να συμβουλέψει. Τα σεβη μου