Νέα

Πόσο ωραία τρώει τη γαρίδα το μωρό μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Αυτό το έχω καταλάβει.... είμαι ένα απλό αγνό λαϊκό αγόρι  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Εγω παντως για το καλο σου εναν ψυχιατρο θα στον συνιστουσα.... :boobies: (μπορει να φταιει που κουναω τα μασταρια σε καθε ποστ για να παραπλανω τη συζητηση....ειστε οπτικοι τυποι γιαυτο :2funny: )
;)σωστά.  αντί όμως ψυχιάτρου, εξετάζω το ενδεχόμενο να έχω ένα καλό κορίτσι, που με τον γνωστό τρόπο των 50 απαιτήσεων θα μου τα πρήζει, και να ξεσπάω τα νεύρα μου σε ένα άλλο κορίτσι  (καλό ή κακό, όπως το κρίνεις)

την άλλη βδομάδα θα αλλάζουν οι ρόλοι των κοριτσιών (θα βάζω το χεράκι μου γι αυτό), και θα ενεργώ ανάλογα.  :rockon: :rockon: :rockon:

καλό μου φαίνεται
τι λές?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ολα καλα και ομορφα....αλλα δε βρισκω λογο να εχεις το πρωτο κοριτσι (με τους 50 λογους :P ) απλα να ξεσπας στο δευτερο :P

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Ολα καλα και ομορφα....αλλα δε βρισκω λογο να εχεις το πρωτο κοριτσι (με τους 50 λογους :P ) απλα να ξεσπας στο δευτερο :P
έλα μου ντέ.
άμα δέν έχω το πρώτο να με ζωχαδιάζει, που θα βρώ ενέργεια για το δεύτερο? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εμ τι μόνο εσείς θα είστε τσίου?
φιλάκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom