You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο ωραία τρώει τη γαρίδα το μωρό μου...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
κοπλιμαν νεας γενιας...
jimmakos1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οι προαναφερόμενες εν το μεταξύ για να ολοκληρώσω ήσαν 2 στελέχη πολυεθνικών (η γαρίδα και η μια ουου) και οι άλλες δυο ουου δικηγόρος και αρχιτέκτονας.
Μωρέ να ζήσουν οι κομμώτριες και οι υπάλληλοι του Χόντου!!!
Μωρέ να ζήσουν οι κομμώτριες και οι υπάλληλοι του Χόντου!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε μάγκες...'εχετε δίκιο βουνό...διαβάζω και τρώω τέτοια τσντίλα που έτσι και αρχίσω και γράφω από τα μπινελίκια που θα ρίξω διαγράφηκα σε 5 λεπτά....ρε πούστη μου ΜΙΑ που να σε κοι΄ταξει επειδή είσαι εσύ και τίποτα άλλο δεν υπάρχει?....ΜΙΑ που να εκτιμήση ότι της προσφέρεις τα πάντα δεν υπάρχει?....μα την παναγία..έτσι και βρεθεί ΜΙΑ τέτοια και την ζωή μου θα της έδινα...αλλά μάλλον θα την κρατήσω γιατί δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση....σχεδόν όλες [ για να μην γίνω απόλυτος] για ψυχολόγο είναι.....αι σιχτίρ φτιάχτικα ......
Οταν σας τα ελεγα εγω εγινα κακος .Μεχρι που σταματισαν να μου μιλανε δυο πολυ μεγαλα νουμερα (γυναικες)απο αυτο το site .Μαλλον τις ενοχλισε ο καθρεφτις (σε αυτα που ελεγα αντικριζαν τον εαυτο τους και κομπλαρισαν ) Οντος που πηγαν οι γυναικες .Αυτες ειναι κατι σαν τα μουρλα που βλεπουμε στο Δαφνι .Ο γιος μου παει και τους πιανει τον κολο και αυτες κανουν λες και τους εκανε καμμακι ο Μπραντ Πιτ.Για τοσο νουμερα μιλαμε .Αλλα αυτο ειναι και πολυ σοβαρο.Θα εχει αντικρισμα στον ελληνικο πλυθισμο ,διωτη ως γνωστον τι παιδια να κανει και με ποιον βλακα να τα κανει(μονο βλακας θα εκανε μαζι τους κατι τετοιο)Κατι ηξερε ο Σαμαρας και εβαλε δακτιλον για την αυξηση του πλυθησμου (πορτες αλβανια και τα ρεστα ,ροσοι πακιστανοι νιγηριανοι ολες οι φυλες )γιατι σημερα η Ελληνιδα θα γεραση με ενα σκυλακι διπλα της (μονο αυτο την αντεχη)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δες εδω τι γραφει ο φιλος και βγαλε ακρη με την τυπισα
και κατ'επεκταση με τις γυναικες...στην κατηγορια 30+/- ανηκει και η συγκεκριμενη
και κατ'επεκταση με τις γυναικες...στην κατηγορια 30+/- ανηκει και η συγκεκριμενη
jimmakos1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οταν σας τα ελεγα εγω εγινα κακος .Μεχρι που σταματισαν να μου μιλανε δυο πολυ μεγαλα νουμερα (γυναικες)απο αυτο το site .Μαλλον τις ενοχλισε ο καθρεφτις (σε αυτα που ελεγα αντικριζαν τον εαυτο τους και κομπλαρισαν ) Οντος που πηγαν οι γυναικες .Αυτες ειναι κατι σαν τα μουρλα που βλεπουμε στο Δαφνι .Ο γιος μου παει και τους πιανει τον κολο και αυτες κανουν λες και τους εκανε καμμακι ο Μπραντ Πιτ.Για τοσο νουμερα μιλαμε .Αλλα αυτο ειναι και πολυ σοβαρο.Θα εχει αντικρισμα στον ελληνικο πλυθισμο ,διωτη ως γνωστον τι παιδια να κανει και με ποιον βλακα να τα κανει(μονο βλακας θα εκανε μαζι τους κατι τετοιο)Κατι ηξερε ο Σαμαρας και εβαλε δακτιλον για την αυξηση του πλυθησμου (πορτες αλβανια και τα ρεστα ,ροσοι πακιστανοι νιγηριανοι ολες οι φυλες )γιατι σημερα η Ελληνιδα θα γεραση με ενα σκυλακι διπλα της (μονο αυτο την αντεχη)
Γνωστός μου ψυχίατρος που δουλεύει στο Δαφνί μου έλεγε ότι χάρη στις 40αρες μπακούρισες-χωρισμένες και δεν συμμαζεύεται κρατάει το ιατρείο που έχει τα απογεύματα.
Πάει το ηρεμιστικό σύννεφο. Επίσκεψη -γράψιμο ηρεμιστικών και 60αρι.Γι αυτό βλέπουμε πολλές αυτής της ομάδας σε καφετέριες με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Κατάλαβα...την...πουτσίσαμε(κοινώς) όλοι οι ανύπαντροι....... και έλεγα πως υπάρχει ελπίδα....αλλά με τόσα που ακούμε (και διαβάζουμε) καθημερινα.....
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
" ....(η γαρίδα και η μια ουου)
------
κορυφαίο ...
και από μένα + 1000000. Τα ίδία και χειρότερα βλέπω κι εγώ. Μόνο φέτος το καλοκαίρι σταμάτησα να μιλάω σε 4 φίλές / γνωστές μου 35+
Τι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ψώνια/ βούρλα θεέ μου..
ευτυχώς γλύτωσα 2 φίλους μου από το να μπλέξουν με τετοιες Ελληνίδες..
------
κορυφαίο ...
και από μένα + 1000000. Τα ίδία και χειρότερα βλέπω κι εγώ. Μόνο φέτος το καλοκαίρι σταμάτησα να μιλάω σε 4 φίλές / γνωστές μου 35+
Τι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ψώνια/ βούρλα θεέ μου..
ευτυχώς γλύτωσα 2 φίλους μου από το να μπλέξουν με τετοιες Ελληνίδες..
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μηπως ηταν και στο οργανο ...γαριδα ο φιλος της;
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και μπερδεύτηκε και είπε αυτό,αντί να πεί...''Τί ωραία που τρώω την γαρίδα του μωρού μου...''Μηπως ηταν και στο οργανο ...γαριδα ο φιλος της;
θα μας τρελλάνουν ρεεεεεεεεεεεεεε.................
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Μηπως ηταν και στο οργανο ...γαριδα ο φιλος της;
Λες να ήταν βοϊδογαρίδα;
Μήπως ήταν γαρδούμπα;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Πράγματι, οι δήθεν απελευθερωμένες, ώριμες, ψαγμένες, προβληματισμένες (=προβληματικές+μαλακισμένες) 30-35 άρες, που κανένα αρσενικό (διότι άνδρες δεν υπάρχουν σύμφωνα με τη βιοθεωρία τους) δεν μπορεί να καταλάβει τη συναισθηματική τους πολυπλοκότητα, δεν αντέχει την επαγγελματική τους επιτύχια (junior assistant in souvlaki wrappring coordination σε πολυεθνική) και φυσικά δεν είναι ανταξιό τους, είναι από τα πλέον ειδεχθή θεάματα που μπορεί να πετύχδει κανείς όχι μόνο σε διακοπές αλλά και στη δουλειά, στη διασκέδαση...παντού....
Ωστόσο σύντροφοι, έχω την αμυδρά υποψία ότι δεν μένουν ακριβώς αγάμητες...
Μπορεί να στέλνουν άψαλτα παλικάρια που έκαναν το λάθος να τις προσεγγίσουν (για να κλαφτούν αμέσως μετά ότι δεν τους την πέφτουν)..
Μπορεί να έχουν διαλύσει σχέσεις με καθόλα νορμάλ άτομα με τις πλέον αστείες δικαιολογίες...
Αλλά δεν έχω γνωρίσει γκόμενα με εμφάνιση μέτρια και άνω (και το μέτριο με επιείκια) που να μένει για καιρό (πάνω από μήνα, βαριά δίμηνο) αγάμητη...
Θα υποχρεωθούν σε κάποιον πρώην, θα ψωνιστούν με τον τελευταίο αλβανοφρίκουλα, θα βρουν έναν fuck buddie αλλά το κρεατάκι τους θα το φάνε...
Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, χωρίς διακηρύξεις, σαν επίσκεψη σε μπουρδέλο...
Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι το πόσο πυροβολημένες είναι (που είναι) αλλά πώς θα είμαστε εμείς αυτοί που θα καλύψουν τη δεδομένη ζήτηση...
Κάπως έτσι, αλλά όχι σε απόλυτα -αριθμητικά- νούμερα (ρε, τα νούμερα!!!)
Δεν μπορούμε να γενικεύουμε, παιδιά...
Υπάρχει ποσοστό γυναικών που στα 30 έχει αλλάξει αρκετές 10άδες συντρόφους
Άλλο, πάλι, ποσοστό, η πλειοψηφία θα έλεγα, είχε ως αυτή την ηλικία 1, 2, 3 σχέσεις και ...
...Το υπόλοιπο είναι απλά παρθένες και φοβούνται και τον ίσκιο τους
μία από τα ίδια και για τους άντρες (η παρθενία μειώνεται γιατί παίζουν και μπουρδελάκια )
Απλά, εμείς παρατηρώντας την πρώτη κατηγορία γυναικών, η οποία ασχολείται και με μουράτα επαγγέλματα (μπαργούμεν κλπ) νομίζουμε ότι γίνεται της πουτάνας...Εμ, δε γίνεται!!!
Η δε ανασφάλεια είναι τόσο μεγάλη, που πολλές φορές τις ανάγκες τις καλύπτει κάποιος πρώην, λες και τόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κάτι νέο (συνήθως στη δεύτερη κατηγορία)
Αυτά εν ολίγοις...
Τώρα τί ξημερώνει το μέλλον για δαύτες και με τί μυαλά θα ξυπνήσει η καθεμιά τους αύριο το πρωί, είναι αλλουνού (Γιώργου)παπά ευαγγέλιο
PS: Με αγωνία, αναμένονται οι απόψεις των κκ Todok, Liomas, Peloponisios
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Η μπάητ δεν έχει άποψη επί του θέματος; Δεν θα μας γράψει οτι είνα διαφορετική και όχι ψόλα όπως οι άλλες;
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Οι περισσοτερες παντως ειναι αξεστες,χωρις τροπους και συμπεριφορα τσουλαρας που μετατρεπεται σε σιγανοπαπαδιτσα οταν την πλησιασεις-Τα ντυσιματα-μαλλια-τσαντες-φρυδια αρχιδια ολα ενα και το αυτο-Το copy paste παει συννεφο και ο μυτος συνεχως ανεβαινει-Μα τοσος εγωισμος...Αλλα κοριτσακια παρακαλανε για καμακι σε αλλες χωρες και εδω αντι να ειναι openminded κολλανε μπρικια-Αλλα οπως εχει ειπωθει παιζει και πολυ καγκουρο-αλβανο-καφριλα τριγυρω .Οκ,μη δινεις το νιμου σου σε πακιστανια αλλα με τους Ελληνες δεσποινις/κυρια Ελληνιδα να εισαι κυρια και να μην το παιζεις φιρμα-Οι περισσοτερες φοβουνται μην μαθευτει οτι''η Τασουλα ή η Γκολφω τον φαγανε στη Μυκονο απο τονΧ,Ψ γαμικο-Coolarete και απολαυστε το σεξ-Απομυθοπιηστε το γιατι θα λεγεστε κυριες Αγαμηδου Κομπλεξαριδου
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Η μπάητ δεν έχει άποψη επί του θέματος; Δεν θα μας γράψει οτι είνα διαφορετική και όχι ψόλα όπως οι άλλες;
σε απασχολει αν ειμαι διαφορετικη ή ιδια με τις αλλες?
με ξες μηπως?
ασχολησου με αυτες που ξερεις κ που ασχολουνται με εσενα για να μην χανεις κ φαια ουσια αδικα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Κουκουρουκου τελειως
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)