Νέα

Πόσο ωραία τρώει τη γαρίδα το μωρό μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Α δε βαθμολογω.........καθε φορα ειναι ξεχωριστη για διαφορετικους λογους....αλλα δεν διαφωνω οτι ηταν πολυ εντονο κτλ κτλ κτλ.....το καλυτερο σεξ αλλωστε γινεται μετα ή κατα τη διαρκεια τσακωμων χροοοονια τωρα.......

τι σχεση εχει αυτο με τους synhdeitopoihmenous misogynides? :P
το προφανές.
γαμείς με λύσσα αυτήν που μισείς. :rockon:
το θέμα είναι όμως ότι έτσι σας αρέσει περισσότερο. :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδις οι μισογυνιδες γαμουν καλυτερα? να τους αντιμετωπισουμε κατω απο νεο πρισμα?υπαρχει διαφορα ομως να μισεις κατι περιστασιακα (επειδη σε εκνευριζει) και να θες να βγαλεις το αχτι σου πανω του και να μισεις κατι μονιμως και διαχρονικα :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγω παντως θεσσαλονικια γαμησα στις διακοπες και μπορω να πω οτι ηταν στην κατηγορια Καταπιολιδου γιατι ειχα καιρο να χυσω τοσο πολυ και να μην τα κανω πουτανα!  :rockon:

Πάω στοίχημα ότι την κυρία Καταπιολίδου-Θελωπουτσίδου-Παρτουζοπούλου υπάρχουν τύποι  στον κύκλο της που την κυνηγούν προβάλοντας..."συναίσθημα" και "ενδιαφέρον" και τους το παίζει Μυξοπαρθενίδου-Θελωσχεσίδου... :rockon:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Δηλαδις οι μισογυνιδες γαμουν καλυτερα? να τους αντιμετωπισουμε κατω απο νεο πρισμα?υπαρχει διαφορα ομως να μισεις κατι περιστασιακα (επειδη σε εκνευριζει) και να θες να βγαλεις το αχτι σου πανω του και να μισεις κατι μονιμως και διαχρονικα :)
ναι ρε παιδί μου αφού καταλαβαίνεις τι λέμε  ;).
σε γενικές γραμμές τις αγαπάμε τις γυναίκες, αλλά με τον τρόπο μας. (που δέν είναι ο δικός σας)
και δέν είναι μόνο άχτι αυτό που βγάζουμε αλλά και καύλα μαζί  :sunglasses:.
και στην ερώτησή σου η απάντηση είναι ναι. να τους βλέπετε κάτω από νέο πρίσμα.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Πάω στοίχημα ότι την κυρία Καταπιολίδου-Θελωπουτσίδου-Παρτουζοπούλου υπάρχουν τύποι  στον κύκλο της που την κυνηγούν προβάλοντας..."συναίσθημα" και "ενδιαφέρον" και τους το παίζει Μυξοπαρθενίδου-Θελωσχεσίδου... :rockon:
+1000 θελωαποκαταστίδου κ.α.  :grin:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Πάω στοίχημα ότι την κυρία Καταπιολίδου-Θελωπουτσίδου-Παρτουζοπούλου υπάρχουν τύποι  στον κύκλο της που την κυνηγούν προβάλοντας..."συναίσθημα" και "ενδιαφέρον" και τους το παίζει Μυξοπαρθενίδου-Θελωσχεσίδου... :rockon:

ενώ είναι μιά απλή και υπό άλλες συνθήκες πολύ επιθυμητή απο το λαό σκισοκωλίδου. :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε πως........και οι γυναικες τους αγαπανε........με τον δικο τους.....τον black widow τροπο.......ο οποιος πιθανον να μοιαζει με αυτον του μισογυνη....... :P

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Ε πως........και οι γυναικες τους αγαπανε........με τον δικο τους.....τον black widow τροπο.......ο οποιος πιθανον να μοιαζει με αυτον του μισογυνη....... :P

και αυτό σωστό.
αφού λοιπόν τα μίση είναι παγιωμένα και από τις δύο πλευρές, απορώ γιατί το βασανίζουμε το θέμα  :2funny:.
αγριέψτε μας να σας γαμάμε καλίτερα και περισσότερο  :rockon:.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε.....τοση ξινιλα κυκλοφορει γυρω σας....ακομα να σας ξεσηκωθουν τα νευρα σας και να αναστεναξει η ακροπολη? :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πάω στοίχημα ότι την κυρία Καταπιολίδου-Θελωπουτσίδου-Παρτουζοπούλου υπάρχουν τύποι  στον κύκλο της που την κυνηγούν προβάλοντας..."συναίσθημα" και "ενδιαφέρον" και τους το παίζει Μυξοπαρθενίδου-Θελωσχεσίδου... :rockon:

Αμα σου πω οτι δεν με ενδιαφερει? Ειναι και αλλοι που παιζει να την κερναγανε, αλλα εγω την εβαλα να μου παρει φαι να μη χαλαω και λεφτα  :rockon:

Καριολες, στη θεση σας!  :rockon:

Υ.Γ. Δεν παει για ολες αυτο, γυναικες του φορουμ μη μας σπατε τα αρχιδια ΚΑΙ εδω. Ειμαστε υπερβολικοι επειδη ειστε αρκετα πουτανες στην πραγματικη ζωη, το ξερουμε οτι υπαρχουν οι σωστες και μπλα μπλα αλλα μη σπατε μπαλες  :rockon:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Ε.....τοση ξινιλα κυκλοφορει γυρω σας....ακομα να σας ξεσηκωθουν τα νευρα σας και να αναστεναξει η ακροπολη? :2funny:
μωρό μου μουνίτσα άρχισες να μου αρέσεις  :P, χωρίς να με θυμώνεις :-*.
μήπως πρέπει να το κοιτάξω αυτό σε κάποιον ειδικό?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αναλ μας προσβαλλεις.........στα αρχιδακια φερομαστε μονο με φροντιδα και προδερμ και ουχι με σπασιματα ή καταγματα ή πρηξιματα.... :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μωρό μου μουνίτσα άρχισες να μου αρέσεις  :P, χωρίς να με θυμώνεις :-*.
μήπως πρέπει να το κοιτάξω αυτό σε κάποιον ειδικό?

Εγω παντως για το καλο σου εναν ψυχιατρο θα στον συνιστουσα.... :boobies: (μπορει να φταιει που κουναω τα μασταρια σε καθε ποστ για να παραπλανω τη συζητηση....ειστε οπτικοι τυποι γιαυτο :2funny: )

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αμα σου πω οτι δεν με ενδιαφερει? Ειναι και αλλοι που παιζει να την κερναγανε, αλλα εγω την εβαλα να μου παρει φαι να μη χαλαω και λεφτα  :rockon:

Καριολες, στη θεση σας!  :rockon:

Έτσι, έτσι, την κέρασες λάστιχο και υγρό, καυτό σπέρμα  :rockon: :rockon: :rockon:, όπως πρέπει να γίνεται με την κάθε Πουτσοπνιχτρίδου-Ψωλαρπαχτίδου  :rockon: :rockon: :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εγώ τρώω τας κεμπάμ και γαρδούμπα με τα χέρια, χωρίς πηρούνια κι άλλες μαλακίες  :tickedoff: :tickedoff: κι επίσης συνηθίζω να λαδώνω το πουκάμισο ή τη μπλούζα που φοράω εκείνη την ώρα. Επίσης στην τελευταία μπουκιά πάντα ρέβομαι κι αφήνω ένα μακρόσυρτο κωλοπορδοκλανίδι  :badair: :badair: αφού πιω και την επιβαλλόμενη μπυρίτσα.

Αύριο έχω ραντεβού για lunch με μια executive financial manager for real estate μιας τράπεζας. Λέτε να φτιάξω λίγο τους τρόπους μου;  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε τουλαχιστον μην την πας για γαρδουμπιτσα :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ τρώω τας κεμπάμ και γαρδούμπα με τα χέρια, χωρίς πηρούνια κι άλλες μαλακίες  :tickedoff: :tickedoff: κι επίσης συνηθίζω να λαδώνω το πουκάμισο ή τη μπλούζα που φοράω εκείνη την ώρα. Επίσης στην τελευταία μπουκιά πάντα [size=12pt]ρέβομαι κι αφήνω ένα μακρόσυρτο κωλοπορδοκλανίδι[/size]  :badair: :badair: αφού πιω και την επιβαλλόμενη μπυρίτσα.

Αύριο έχω ραντεβού για lunch με μια executive financial manager for real estate μιας τράπεζας. Λέτε να φτιάξω λίγο τους τρόπους μου;  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Ρεύομαι και κλάνω, άρα υπάρχω!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Να τονίσω επίσης πως πριν το φαγητό έχω σαν νευρικό τικ να σκαλίζω τις μυτοκαρκαδοσιναχόμυξες... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε φταις εσυ.......οι γυναικες φταινε που δεν ειναι ετοιμες να αντιμετωπισουν το μεγαλειο σου νομιζω.... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom