Νέα

Πόσο ωραία τρώει τη γαρίδα το μωρό μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
...μου είπε "κοπέλα" φίλου μου που μόλις το προηγούμενο βράδυ γνωρίστηκαν στο νησί.
Αυτή γύρω στα τριάντα.Σίγουρα είχε σχέσεις στη ζωή της.Σίγουρα κάποιοι έδωσαν τα πάντα για να είναι μαζί της και απορρίφθηκαν.Σίγουρα προσπάθησε κι αυτή για κάποιους και απορρίφθηκε.
Κάποιος όμως μέσα σε λίγες ώρες έγινε αμέσως το μωρό της.
Που τρώει κι ωραία τη γαρίδα (αφαιρεί το κεφάλι).
Που δεν γνώριζε καν πώς σκέφτεται , τι κάνει στη ζωή του ,πώς συμπεριφέρεται.....

Της απάντησα : "Ναι χρειάζεται δυνάμεις ,έχουμε έρθει για το μπάτσελορ του στο νησί..."

Aπλά χλώμιασε ,ίσως το επόμενο μωρό να τρώει καλύτερα κάποια μπριζόλα....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
...μου είπε "κοπέλα" φίλου μου που μόλις το προηγούμενο βράδυ γνωρίστηκαν στο νησί.
Αυτή γύρω στα τριάντα.Σίγουρα είχε σχέσεις στη ζωή της.Σίγουρα κάποιοι έδωσαν τα πάντα για να είναι μαζί της και απορρίφθηκαν.Σίγουρα προσπάθησε κι αυτή για κάποιους και απορρίφθηκε.
Κάποιος όμως μέσα σε λίγες ώρες έγινε αμέσως το μωρό της.
Που τρώει κι ωραία τη γαρίδα (αφαιρεί το κεφάλι)[size=12pt][/size].
Που δεν γνώριζε καν πώς σκέφτεται , τι κάνει στη ζωή του ,πώς συμπεριφέρεται.....

Της απάντησα : "Ναι χρειάζεται δυνάμεις ,έχουμε έρθει για το μπάτσελορ του στο νησί..."

Έχω μπουχτήσει, έχω απηυδήσει, έχω σιχαθεί, έχω βαρεθεί...

30χρονες και 35χρονες γαϊδούρες, να παλιμπαιδίζουν και να παριστάνουν τις παιδούλες...

λυπάμαι όσους είδαν τη συγκεκριμένη σοβαρά και απορρίφθηκαν...ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΟΥΝ!!![size=11pt][/size]

Aπλά χλώμιασε ,ίσως το επόμενο μωρό να τρώει καλύτερα κάποια μπριζόλα....

Και ίσως το επόμενο μωρό της να τρώει, με χάρη, καμιά τσαπού!!!

Κλείνοντας, θα αναφωνήσω [size=12pt]"ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;"[/size] :boobies:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
+100000000000000000000000000000000000000000

Να δεις τι μαλακίες έβλεπα στα νησιά φέτος...Γαιδούρες όπως το λες 30αρες και βάλε να το παίζουν παιδούλες, γυναικοπαρέες 7-8-9-10 γυναίκες μαζί και να κάνουν σαν μαλακισμένες.

Και είναι τόοοοοοοοοσο ηλίθιες που όταν τις ρωτήσουν θα πουν "περάσαμε τέλεια" και θα επιστρέψουν αγάμητες και άπραγες. Λόγω του ότι πήγα με τη γυναίκα μου διακοπες, είχα την ευκαιρία να μιλήσω σε ξενοδοχεία που είμασταν με γυναίκες, και μας λέγανε χύμα "δεν μας την πέφτουν άντρες, μονο μας κοιτάνε".........

Ημουν έτοιμος να της πω "φαντάσου πόσο μαλακισμένη είσαι, και που σε κοιτάνε, χάρη σου κάνουν"...... :uglystupid:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παίδες κλασική περίπτωση του φαινομένου ''έχω πάθει κρίση..Λες να μείνω στο ράφι??'' ; :grin:..

Και το μοτο τους είναι ''και εσύ μπορείς μέσα σε λίγες ώρες να παντρευτείς'' ;)...έπρεπε να μην την ενημέρωνες για τα σχέδια του φίλου σου..εκεί θα έβλεπες αποκάλυψη της μαλακιάς / σχεδίου..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μα ολες τον πουτσο μας θελουνε με αστειρευτη μανια :cheesy:

Επισκέπτης
Aν θέλετε να τα κονομήσετε ανοίξτε Oίκο Eυγηρίας / Άσυλο για γυναίκες με ψυχολόγους, "μασέρ" κλπ... Σε κάνα δεκάρι χρόνια το πολύ θα είστε εκατομμυριούχοι.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Οξωωωωωωωωωωωωωωωωω καριολες αγάμητες Ελληνίδες............οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

OP
OP
J

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
+100000000000000000000000000000000000000000

Να δεις τι μαλακίες έβλεπα στα νησιά φέτος...Γαιδούρες όπως το λες 30αρες και βάλε να το παίζουν παιδούλες, γυναικοπαρέες 7-8-9-10 γυναίκες μαζί και να κάνουν σαν μαλακισμένες.

Και είναι τόοοοοοοοοσο ηλίθιες που όταν τις ρωτήσουν θα πουν "περάσαμε τέλεια" και θα επιστρέψουν αγάμητες και άπραγες. Λόγω του ότι πήγα με τη γυναίκα μου διακοπες, είχα την ευκαιρία να μιλήσω σε ξενοδοχεία που είμασταν με γυναίκες, και μας λέγανε χύμα "δεν μας την πέφτουν άντρες, μονο μας κοιτάνε".........

Ημουν έτοιμος να της πω "φαντάσου πόσο μαλακισμένη είσαι, και που σε κοιτάνε, χάρη σου κάνουν"...... :uglystupid:

Ξέρεις πόσες γνωρίσαμε ρε σύντροφε? Χωρίς υπερβολή πάνω από 15 τριάδες.Από όλες μου άρεσαν 3-4 μωρά, χαλαρός ήμουν ,έχω την πιτσιρίκα μου εδώ δεν καίγομαι. Οταν στο 2ο ποτό η κάθε 35αρα αρχίζει το ποίημα του ότι δεν μπορεί να βρει τον κατάλληλο για να ...ερωτευτεί και να προχωρήσουν μαζί εις βιο ανθόσπαρτο ...δηλαδή έλεος! Σε έχει ξενερώσει τόσο πολύ που όχι να της την πέσεις δεν κάνεις όρεξη ,να την τσιμεντώσεις και να την ρίξεις στο λιμάνι σου έρχεται. Τι ήρθες να κάνεις ρε βούρλο 12 ώρες ταξίδι με τον σκυλοπνίχτη από την Σαλονίκη πχ? Να πεις τον καημό σου? Καθρέφτη δεν έχεις που έχει γίνει η μούρη σου πλισέ που θες και τον μεγάλο έρωτα? Από τα 15 που έχεις αλλάζει 150 και έχεις φτύσει 1500 δεν ήταν κανείς? Τι προσφέρεις εσύ δηλαδή που καλά καλά δεν ξέρεις να μιλήσεις?
Το κορυφαίο? Επεισα τρεις καρακαιδώνες από τα ΒΠ ότι το να τρώνε λουκουμάδες βοηθάει στο μαύρισμα γιατί η ζήμη του λουκουμά έχει πολύ βιταμίνη Α.
Μπέσα κάθε απόγευμα μετά το μπάνιο τις βλέπαμε στο ζαχαροπλαστείο-καφενείο δίπλα στο λιμάνι να τρώνε λουκουμάδες και να μας φωνάζουν "ουου".

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Kαλά είσαι απίστευτος!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Το κορυφαίο? Επεισα τρεις καρακαιδώνες από τα ΒΠ ότι το να τρώνε λουκουμάδες βοηθάει στο μαύρισμα γιατί η ζήμη του λουκουμά έχει πολύ βιταμίνη Α.
Μπέσα κάθε απόγευμα μετά το μπάνιο τις βλέπαμε στο ζαχαροπλαστείο-καφενείο δίπλα στο λιμάνι να τρώνε λουκουμάδες και να μας φωνάζουν "ουου".

:2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:

Εύγε!! Μπράβο ρε φίλε. Το εννοώ.

Δεν τους έλεγες κιόλας, ότι η κατάπωση σπερματοζωαρίων βοηθά στην καύση του περιττού λίπους και δίνει μία αστραφτερή λάμψη στα νύχια.... 

Μετά θα φωνάζουν: ουυουου... Έλα αγόραρε να στα ρουφήξουμε λιγάκι....  !!!!    :rockon:  :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οξωωωωωωωωωωωωωωωωω καριολες αγάμητες Ελληνίδες............οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Πράγματι, οι δήθεν απελευθερωμένες, ώριμες, ψαγμένες, προβληματισμένες (=προβληματικές+μαλακισμένες) 30-35 άρες, που κανένα αρσενικό (διότι άνδρες δεν υπάρχουν σύμφωνα με τη βιοθεωρία τους) δεν μπορεί να καταλάβει τη συναισθηματική τους πολυπλοκότητα, δεν αντέχει την επαγγελματική τους επιτύχια (junior assistant in souvlaki wrappring coordination σε πολυεθνική) και φυσικά δεν είναι ανταξιό τους, είναι από τα πλέον ειδεχθή θεάματα που μπορεί να πετύχδει κανείς όχι μόνο σε διακοπές αλλά και στη δουλειά, στη διασκέδαση...παντού....

Ωστόσο σύντροφοι, έχω την αμυδρά υποψία ότι δεν μένουν ακριβώς αγάμητες...
Μπορεί να στέλνουν άψαλτα παλικάρια που έκαναν το λάθος να τις προσεγγίσουν  (για να κλαφτούν αμέσως μετά ότι δεν τους την πέφτουν)..
Μπορεί να έχουν διαλύσει σχέσεις με καθόλα νορμάλ άτομα με τις πλέον αστείες δικαιολογίες...
Αλλά δεν έχω γνωρίσει γκόμενα με εμφάνιση μέτρια και άνω (και το μέτριο με επιείκια) που να μένει για καιρό (πάνω από μήνα, βαριά δίμηνο) αγάμητη...
Θα υποχρεωθούν σε κάποιον πρώην, θα ψωνιστούν με τον τελευταίο αλβανοφρίκουλα, θα βρουν έναν fuck buddie αλλά το κρεατάκι τους θα το φάνε...
Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, χωρίς διακηρύξεις, σαν επίσκεψη σε μπουρδέλο...

Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι το πόσο πυροβολημένες είναι (που είναι) αλλά πώς θα είμαστε εμείς αυτοί που θα καλύψουν τη δεδομένη ζήτηση...

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Γαμώ την πουτάνα μου...  :rockon:  :rockon:

Με τσαντίζει πραγματικά να διαβάζω τέτοια τόπικ.  :cussing:
Όχι επειδή είναι μαλακίες. Κάθε άλλο. Με χαλάει που διαβάζω την αλήθεια, την οποία ήδη ξέρω.

Και μετά αναρωτιούνται οι καριόλες γιατί γαμάς κι εξαφανίζεσαι....

Μας το παίζουν και ψιλομύτες βέβαια....    :bottom: :bottom::bottom:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

Τον ΠΟΥΛΟ και στο ΜΠΑΟΥΛΟ!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Thread επι thread, χιλιαδες post για το ιδιο θεμα. Κοινωνικη παρατηρηση εκανα κι εγω φετος στις διακοπες ακουγοντας χιλιαδες μαλακιες. Με βιζιτου ημουν τον περισσοτερο χρονο για να μην χανω χρονο και χρημα ασκοπα. Επι της ουσιας. Πότε σκατα και με ποιο τροπο θα καταλαβουν οι Ελληνιδες οτι η ζωη τους θα γινει απειρως καλυτερη

οταν αρχισουν να μιλανε καλοπροαιρετα στους αξιοπρεπεις καλοβαλμενους αντρες που τους απευθυνουν τον λογο σε καποιο δημοσιο χωρο, οπως θα εκαναν αν τους μιλουσε μια αλλη γυναικα. Τοσο απλα. 

OP
OP
J

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πράγματι, οι δήθεν απελευθερωμένες, ώριμες, ψαγμένες, προβληματισμένες (=προβληματικές+μαλακισμένες) 30-35 άρες, που κανένα αρσενικό (διότι άνδρες δεν υπάρχουν σύμφωνα με τη βιοθεωρία τους) δεν μπορεί να καταλάβει τη συναισθηματική τους πολυπλοκότητα, δεν αντέχει την επαγγελματική τους επιτύχια (junior assistant in souvlaki wrappring coordination σε πολυεθνική) και φυσικά δεν είναι ανταξιό τους, είναι από τα πλέον ειδεχθή θεάματα που μπορεί να πετύχδει κανείς όχι μόνο σε διακοπές αλλά και στη δουλειά, στη διασκέδαση...παντού....

Μπορεί να στέλνουν άψαλτα παλικάρια που έκαναν το λάθος να τις προσεγγίσουν  (για να κλαφτούν αμέσως μετά ότι δεν τους την πέφτουν)..
Μπορεί να έχουν διαλύσει σχέσεις με καθόλα νορμάλ άτομα με τις πλέον αστείες δικαιολογίες...
Αλλά δεν έχω γνωρίσει γκόμενα με εμφάνιση μέτρια και άνω (και το μέτριο με επιείκια) που να μένει για καιρό (πάνω από μήνα, βαριά δίμηνο) αγάμητη...
Θα υποχρεωθούν σε κάποιον πρώην, θα ψωνιστούν με τον τελευταίο αλβανοφρίκουλα, θα βρουν έναν fuck buddie αλλά το κρεατάκι τους θα το φάνε...

Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι το πόσο πυροβολημένες είναι (που είναι) αλλά πώς θα είμαστε εμείς αυτοί που θα καλύψουν τη δεδομένη ζήτηση...

Συμφωνώ 100%. Ο φίλος μου την πήδηξε την γκόμενα.Γι αυτό και της την είπα έτσι ,γιατί είχε ήδη φάει άλλωστε και έπαιζε παράλληλα και με δυο τρεις άλλες. Φυσικά είναι ο μπάνικος τύπος που δεν το πολυκυνηγάει και του κάθονται από μόνες τους 2-3 fuckable ευκαιρίες το μήνα.
Απλά βάζουν ψηλά τον πήχη , χώνονται σε γκόμενους που εξ ορισμού θα τους ρίξουν έναν και θα τις κλάσουν ,νομίζοντας ότι θα κολλήσει ο άλλος μαζί τους.
Ε πάει πολύ να κάτσεις να κυνηγάς το κάθε τσόλι που ξέρεις ότι ο άλλος πήδηξε πιο άνετα κι από call girl.... ;)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

Θα διαφωνίσω λίγο...
Τυχαίνει (δε λέω, μπορεί να είναι και σύμπτωση) να γνωρίζω προσωπικά αρκετές (χρειάζεσαι πάνω από μία παλάμη για να τις μετρήσεις)  όμορφες 30άρες +/- 10%, οι οποίες είναι χρόνια μόνες τους χωρίς σχέση και τελείως αγάμητες.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κυκλοφορούν πάντα σα μανεκέν στις 'κυριλάτες' καφετέριες της Γλυφάδας προσδοκώντας να έρθει ο ιππότης με το άλογο να τις βγάλει από τη μιζέρια τους και να ζήσουν τον αιώνιο έρωτα...
Ιππότης = όμορφος, super χαρακτήρας κτλπ..
Άλογο = Cayenne κατά προτίμηση...

Μετά παραπονιούνται... Δεν υπάρχουν άντρες, δεν τους κάνουν καμάκι..δεν ... δεν ...δεν....

Έχουν θέσει δλδ πολύ υψηλά στάνταρ.
Συνεπάγεται => Μένουν αγάμητες

Ερώτηση κρίσεως:
Τι ζητάς μωρή πατσαβούρα? Έχεις να προσφέρεις εσύ κάτι?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελεος.. μα ειναι δυνατον? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid:

να μην σχολιασω το ποοοοοοοοοσο ωραιααααααααα τρωειιιιιιιιι τη γαριιιιδα το μωροοοο τηςςς :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom