Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
ξυλο πουτσα κ στενα παπουτσα
ξυλο πουτσα κ στενα παπουτσα
ενα αλλο αστειο ειναι.
πριν απο λιγο καιρο στην παρεα ενας φιλος ειχε φερει την κοπελα του
κ με ρωτησε πως την ΄'βολευω' χωρις κοπελα.
κ της λεω πληρωνω κ παω
κ λεει με δηθεν απορια
πω πω υπαρχουν γυναικες που το κανουν για τα χρηματα?
επρεπε να της πεις ναι υπαρχουν καποιες που γαμιουνται και για δυο τυροπιτες κι ενα μιλκο
ενα αλλο αστειο ειναι.
πριν απο λιγο καιρο στην παρεα ενας φιλος ειχε φερει την κοπελα του
κ με ρωτησε πως την ΄'βολευω' χωρις κοπελα.
κ της λεω πληρωνω κ παω
κ λεει με δηθεν απορια
πω πω υπαρχουν γυναικες που το κανουν για τα χρηματα?
φτανει ρε μλκ θα με φυγει το κοτοπουλο απο τη μυτη
εχουμε γεμισε και με τετοιους π δν ξερουν π πανε τα τεσσερα βαλε + μουνοδουλους + βαλε κ τους γκει το πραμα οσο παει χειροτερευει
Έπρεπε να τον ρωτήσεις αν της πληρώνει τις ταβέρνες ή οποιοδήποτε άλλο αγαθό.
Δεν έρχεται!Είναι εδώ και χρόνια σε λειτουργία!Όταν ήμουν μαθητής στη δεκαετία του '80,ποιοί γαμούσαν τα καλά μουνιά στο σχολείο;Αυτοί που είχαν παπάκι πειραγμένο ή rd350 κλπ.Αργότερα στο πανεπιστήμιο,ποιοί γαμούσαν τις φοιτήτριες πιπίνια;Αυτοί που είχαν αυτοκίνητο,BMW ή TOYOTA CELICA κατά προτίμηση... Μην το ψάχνετε,η αγορά του μουνιού είναι καθαρή προσφορά και ζήτηση,το'χω ξαναγράψει ότι αυτός ο νόμος είναι τόσο ισχυρός και παγκόσμιος,όσο η βαρύτητα...οταν το 15χρονο στη φωτογραφια προφιλ του fb εχει 600 λαικ λες και ειναι διασημη(!) στα 23 δε θα λεει καλημερα ουτε στη μανα της.αφου βλεπει οτι εχει περαση ανεβαζει τα στανταρ και ζαχαρωνει 25αρηδες(ακομα και αν εχει σχεση με κανα πιτσιρικο) με αμαξι,μηχανη κτλ..οι φουκαραδες συνομηλικοι μενουνε μπακουρια γιατι η εναλλακτικη ειναι να τη βγαζουν στα εξω απ τα δημοτικα (τα χω δει με τα ματια μου αυτα)
Και σχηματιζεται σιγα σιγα μια γενια με τη γυναικα που ξερει οτι μπορει να εχει πολλα παραπανω απ οσα αξιζει και με ενα μαλακα που ειναι συνεχεια σε απογνωση.
Αυτο το μοντελο ερχεται.Χειροτερευει κλιμακωτα.
επρεπε να της πεις ναι υπαρχουν καποιες που γαμιουνται και για δυο τυροπιτες κι ενα μιλκο
Καλύτερα για τους υπόλοιπους,που δεν άγονται και φέρονται.Αγαπάμε γυναίκες,δεν μπορούμε χωρίς αυτές,αλλά όχι και να δεχόμαστε μαλακίες...Υπάρχει ένα turning point,στην ζωή ενός άνδρα,στις αρχες των 20's που τρώει μια σφαλιάρα ξεγυρισμένη και συνέρχεται...και καταλαβαίνει που παίζεται το παιχνίδι,τους κανόνες και χαράσει στρατηγική.
μια βιζιτα πριν απο χρονια ξερεται τι μου ειπε?
δεν υπαρχουν εξυπνες γυναικες αλλα μαλακες αντρες
γεωργιε αυτος δεν ειναι μουνοδουλος απλα μαλακας ανδραςΟποιος δεν βρίσκει να γαμήσει,μιλάει για μουνόδουλους-πυρφόρους και λοιπά γραφικά.Εχουμε αναγάγει το να έχεις γκόμενα σε πυρηνική φυσική.Αν είσαι έξυπνος-εμπειρος, ξέρεις και να διαλέγεις και τις τρέχεις...αν τωρα ψάχνεις ξέκολα-δεύτερες,λογω μπουρδελο-εθισμού, βράστα.Ακολουθεί παράδειγμα:
Εχω εναν κολλητό μπουρδελιάρη απο τους λίγους.Ο βλακαμάς ,μορφωμένος full-δικηγόρος,εμπλεξε με τύπισσα εκ Λαμίας ορμώμενης , που του κάνε τρελά.Τον χώριζε συνέχεια...αυτος εκεί κυνήγι...την είχα γνωρίσει και μου κάνει άσχημη εντύπωση.Πολυ εγκαρδια να το πω-ξέκωλο να το πώ ...του τα είπα.Του λέω φίλε κατι δεν μου αρέσει...κάτι δεν παει καλά..μην τα πολυλογώ τον είχε για καβάντζα 1,5 χρόνο (τον συστηνε ως φίλο της,δεν βγαίνανε σε μέρη με κόσμο)...ο δικός μου αβγαλτος τα δεχόταν όλα τα κουλα,αφού τα μπουρδέλα του χανε γίνει δευτερή φύση και δεν είχε γκόμενα ποτέ στα σοβαρά.Καψουρεύτηκε μια δεύτερη,που τον χώρισε και μεσα σε 7-8 μήνες,την είδε με 6-7 διαφορετικούς.Ε δεν είναι ελλεηνιδα αυτή...ούτε μουνοδουλος αυτός.Απλά άπειρος ,χαμηλής αυτοεκτίμησης και μπουρδελοκαμμένος.Εχει χωρίσει 2 χρόνια και κάθεται και την περιμένει .Ηθελα να την παντρευτώ,ηταν ο ανθρωπός μου.... .Μου λεει γαμάω συνέχεια σε μπουρδέλα αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώην μου .
.
Του λέω γαμησα μια γκόμενα.Μου απανταεί και εγώ μια στην φυλής .και δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά...του ριχνω μια γκόμενα και του την πληρώνω...Ε αυτός ο τύπος θα ναι μια ζωη στην φάπα...αλλά δεν τον λες μουνοδουλο απλά άπειρο-αμπαλο...
πάντα μου έλεγε μια φίλη ότι : εσείς οι άντρες αν μπορούσατε να καταλάβετε έστω και λίγο τι παθαίνουμε (οι γυναίκες) την ώρα που έχετε τον πούτσο σας μέσα μας θα μας είχατε σκλάβες
γεωργιε αυτος δεν ειναι μουνοδουλος απλα μαλακας ανδρας
γεωργιε αυτος δεν ειναι μουνοδουλος απλα μαλακας ανδρας
σοφη κουβεντα τυπε καλα του πε
αν τις αρχίσεις τα γρύγορα papapapapa σαν τον woodman όμως ?
προτιμω να ημασταν στο 60.
θα περναγαμε δυσκολα αλλα οι ανθρωποι ειχαν περισσοτερες αρχες και δεν λυγιζαν ευκολα οπως σημερα
και θα καναμε κ καποια λεφτουδακια να αφηναμε στα παιδακια μας
τελικά δεν είμαι μόνο εγώ μαλάκας ?
έλα ρε είσαι καλός εσύ..