Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ε ρε κ να διαβαζουν τιποτα γκομενες τωρα το thread? :grin:
κοιτα οι μαλακες θα λενε που μας βριζουν
κομπλεξικοι κτλ κτλ :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μια φορα εχω βγει με την γκομενα
μου λεει παμε σινεμα
δεν εχω λεφτα της λεω
πηγαμε για καφε κ μετα μοναστηρακι
κ πηρα 7 cd 35 ευρω
δεν ειπες οτι δεν εχεις λεφτα μου λεει τσαντισμενη?
για σινεμα δεν εχω της λεω :2funny: :grin:

η μουσική είναι ιερό πράγμα.. ποιος τις γαμεί τις γκόμενες  :rockon: :rockon: :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
τυπε μαλλον σκωτσεζικο DNA εχεις  :grin:

δεν υπαρχει περιπτωση αντρας κ να μην εχει φαει για γκομενα
η να εχει γινει μαλακας για λιγο
αλλα μαθαινεις κ δεν το ξανκανεις

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε μαλλον σκωτσεζικο DNA εχεις  :grin:

αφου βγαιναμε για καφε μετα το σεξ και οταν ερχοταν η σερβιτορα εγω κοιτουσα τα συννεφα,και αυτη ελεγε εγω θα πληρωσω παλι?καλα εγω θ πληρωσω
:grin: :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οποιος δεν βρίσκει να γαμήσει,μιλάει για μουνόδουλους-πυρφόρους και λοιπά γραφικά.Εχουμε αναγάγει το να  έχεις γκόμενα σε πυρηνική φυσική.Αν είσαι έξυπνος-εμπειρος, ξέρεις και να διαλέγεις και τις τρέχεις...αν τωρα ψάχνεις ξέκολα-δεύτερες,λογω μπουρδελο-εθισμού, βράστα.Ακολουθεί παράδειγμα:

Εχω εναν κολλητό μπουρδελιάρη απο τους λίγους.Ο βλακαμάς ,μορφωμένος full-δικηγόρος,εμπλεξε με τύπισσα εκ Λαμίας ορμώμενης , που του κάνε τρελά.Τον χώριζε συνέχεια...αυτος εκεί κυνήγι...την είχα γνωρίσει και μου κάνει άσχημη εντύπωση.Πολυ εγκαρδια να το πω-ξέκωλο να το πώ  :pipa2:...του τα είπα.Του λέω φίλε κατι δεν μου αρέσει...κάτι δεν παει καλά..μην τα πολυλογώ τον είχε για καβάντζα 1,5 χρόνο (τον συστηνε ως φίλο της,δεν βγαίνανε σε μέρη με κόσμο)...ο δικός μου αβγαλτος τα δεχόταν όλα τα κουλα,αφού τα μπουρδέλα του χανε γίνει δευτερή φύση και δεν είχε γκόμενα ποτέ στα σοβαρά.Καψουρεύτηκε μια δεύτερη,που τον χώρισε και μεσα σε 7-8 μήνες,την είδε με 6-7 διαφορετικούς.Ε δεν είναι ελλεηνιδα αυτή...ούτε μουνοδουλος αυτός.Απλά άπειρος ,χαμηλής αυτοεκτίμησης και μπουρδελοκαμμένος.Εχει χωρίσει 2 χρόνια και κάθεται και την περιμένει :headbang: .Ηθελα να την παντρευτώ,ηταν ο ανθρωπός μου.... :jerking:.Μου λεει γαμάω συνέχεια σε μπουρδέλα αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώην μου :headbang:.

.
Του λέω γαμησα μια γκόμενα.Μου απανταεί και εγώ μια στην φυλής .και δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά...του ριχνω μια γκόμενα και του την πληρώνω...Ε αυτός ο τύπος θα ναι μια ζωη στην φάπα...αλλά δεν τον λες μουνοδουλο απλά άπειρο-αμπαλο...
Φιλαράκο επειδή εγώ άνοιξα το thread και χωρίς παρεξήγηση σε πληροφορώ ότι,

Πρώτον βρίσκω και παραβρίσκω να γαμήσω, και από  ότι μου λένε τόσο δικοί μου όσο και ξένοι άνθρωποι γραφικός δεν είμαι. Απλά μου αρέσει να παρατηρώ τι γίνεται γύρω μου να σκέπτομαι και να μοιράζομαι τις σκέψεις μου.

Δεύτερον είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και έχω δεί έξυπνους, μορφωμένους, πεπειραμένους, ακόμη και ανθρώπους της πιάτσας να γίνονται συναισθηματικά και οικονομικά ερείπια τρέχοντας πίσω από κοκότες επαγγελματίες και μη.

Τρίτον το φίλο σου έτσι όπως τον περιγράφεις, σίγουρα τον λες και τον παραλές μουνόδουλο. Απλά διαπιστώνεις ότι η συναισθηματική ανωριμότητα ( απειρία και αμπαλοσύνη όπως τη γράφεις )είναι ίσως μια από τις κύριες αιτίες της μουνοδουλίασης.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οποιος δεν βρίσκει να γαμήσει,μιλάει για μουνόδουλους-πυρφόρους και λοιπά γραφικά.
Γενικολογία. Έχω εμπειρία από πολλές χώρες.  Ο ελλαδίτης είναι ότι πιο μουνόδουλο εχω δει.  

Όσο λιγότερο μουνόδουλος είσαι, τόσο περισσότερες γκόμενες βρίσκεις. Έχεις λάθος προσέγγιση τυπάκε. Αυτός που χορταίνει τα πολλά μουνιά είναι αυτός που δεν χαρίζει τίποτε.  Και αυτό το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν υπαρχει περιπτωση αντρας κ να μην εχει φαει για γκομενα
η να εχει γινει μαλακας για λιγο
αλλα μαθαινεις κ δεν το ξανκανεις

τ 83 ειμαι.
οταν λες να χει φαει τι εννοεις?καφεδες φαι εξω κ βενζινες κ κανα δωρακι φθηνο απο τ σπριντερ εγω εκανα μονο  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το δάκτυλο είναι η μια εκδοχή.

Η άλλη είναι η πούτσα που έχουν βυζάξει να έχει πιάσει το χιλιόμετρο.

Μέχρι που βρήκαν το μαλάκα και το γύρισαν εκ' νέου στο δάκτυλο.
μπα δεν βυζαινουν τοσες πουτσες απο οτι βλεπω.λιγες και καλες.βλεπε μαλακοχορηγους

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Μην σας τρομάξω,αλλά τα νέα δεν είναι καλά από το μέτωπο του ανδρικού φύλου,κι εξηγούμαι:οι έρευνες των γενετιστών δείχνουν ότι το σύγχρονο ανδρικό χρωμόσωμα ψ τείνει να εκφυλιστεί,σε σχέση με το χρωμόσωμα ψ που έχει βρεθεί σε απολιθώματα πρωτόγονων!Φαίνεται ότι η Φύση ευνοεί την επικράτηση του θηλυκού... Δυστυχώς,βιβλιογραφία και παραπομπές δεν έχω,καθότι το είχα διαβάσει σε εκλαϊκευμένο επιστημονικό περιοδικό,δεν θυμάμαι ποιό.

τυπε ετσι εξηγειται η υπαρξη του λιλα  :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
καλα ειπε καποιος
εχει γεμισει η ελλαδα ντιντηδες πουστηδες κ λαθρομεταναστες :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
αφου βγαιναμε για καφε μετα το σεξ και οταν ερχοταν η σερβιτορα εγω κοιτουσα τα συννεφα,και αυτη ελεγε εγω θα πληρωσω παλι?καλα εγω θ πληρωσω
:grin: :grin:

τυπε μια δυο τρεις,θα την αναγκασεις να πληρωνει αυτη μονιμα,απο ντροπη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.776
Πόντοι
496
σοφα λογια τυπε
πισω στα 60ς αλλα με ιντερνετ :2funny: :2funny:

απαραιτητα νετ :grin:
τυπε μην εχεις καμια αμφιβολια, εγω τουλαχιστον δεν εχω πια,
οτι τα παππουδια μας περνουσαν καλυτερα απο μας :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
τυπε μια δυο τρεις,θα την αναγκασεις να πληρωνει αυτη μονιμα,απο ντροπη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μια φορα εχω βγει με την γκομενα
μου λεει παμε σινεμα
δεν εχω λεφτα της λεω
πηγαμε για καφε κ μετα μοναστηρακι
κ πηρα 7 cd 35 ευρω
δεν ειπες οτι δεν εχεις λεφτα μου λεει τσαντισμενη?
για σινεμα δεν εχω της λεω :2funny: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γενικολογία. Έχω εμπειρία από πολλές χώρες.  Ο ελλαδίτης είναι ότι πιο μουνόδουλο εχω δει.  

Όσο λιγότερο μουνόδουλος είσαι, τόσο περισσότερες γκόμενες βρίσκεις. Έχεις λάθος προσέγγιση τυπάκε. Αυτός που χορταίνει τα πολλά μουνιά είναι αυτός που δεν χαρίζει τίποτε.  Και αυτό το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία.

πες τα τυπε.εγω ηξερα εναν τυπα γυφτο σκηνιτη απο δενδροποταμο π δουλευε πακετας και ειχε βγαλει απειρες γκομενες απο τ Αριστοτελειο.τι ειχε αυτος δηλαδη?ομορφια? :2funny: σαν τον ινδιανο απο το Λουκι Λουκ ητανε  :2funny: :2funny: :2funny:
λεφτα?σε σκηνη εμενε :2funny: :2funny: ειχαμε παει για μασα εκει αρκετες φορες  :grin: αμαξι? :2funny: :2funny: :2funny: ενα τογιοτα του 90 ειχε το 2004  :2funny: :2funny: :2funny:
απλα ηταν αλητηριος τυπος σκληρος με τις γυναικες που τις περιφρονει αλλα παραλληλα κ τρυφερος ερωτιαρης αλλα οχι για πολυ  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Τις προάλλες έβλεπα το προφίλ μιας ξέκολης ΜΕΤΡΙΑΣ που απλώς ήταν με καλό σώμα και είχε 461 like και 60 σχόλια αφού είχε αναρτήσει 3 ώρες πριν τη φωτογραφία της. Πρόκειται για μία σαν αυτές που δουλεύουν χορεύτριες ή κάτι τέτοιο σε μπαρ.... Όλοι οι μουνόδουλοι γράφανε αβέρτα εκεί...

τυπε σε μια ξενη γκομενα μουναρα που ποσταρε τετοιες φωτο,βγηκε ενας αραπης και της γραφει απο κατω,"θελω να σε γαμησω"
την απαξιωσε εντελως ο τυπος  :rockon: :rockon: :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
πες τα τυπε.εγω ηξερα εναν τυπα γυφτο σκηνιτη απο δενδροποταμο π δουλευε πακετας και ειχε βγαλει απειρες γκομενες απο τ Αριστοτελειο.τι ειχε αυτος δηλαδη?ομορφια? :2funny: σαν τον ινδιανο απο το Λουκι Λουκ ητανε  :2funny: :2funny: :2funny:
λεφτα?σε σκηνη εμενε :2funny: :2funny: ειχαμε παει για μασα εκει αρκετες φορες  :grin: αμαξι? :2funny: :2funny: :2funny: ενα τογιοτα του 90 ειχε το 2004  :2funny: :2funny: :2funny:
απλα ηταν αλητηριος τυπος σκληρος με τις γυναικες που τις περιφρονει αλλα παραλληλα κ τρυφερος ερωτιαρης αλλα οχι για πολυ  :grin:

ζητω ο ινδιανος του λουκυ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom