Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Φιλαράκο επειδή εγώ άνοιξα το thread και χωρίς παρεξήγηση σε πληροφορώ ότι,

Πρώτον βρίσκω και παραβρίσκω να γαμήσω, και από  ότι μου λένε τόσο δικοί μου όσο και ξένοι άνθρωποι γραφικός δεν είμαι. Απλά μου αρέσει να παρατηρώ τι γίνεται γύρω μου να σκέπτομαι και να μοιράζομαι τις σκέψεις μου.

Δεύτερον είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και έχω δεί έξυπνους, μορφωμένους, πεπειραμένους, ακόμη και ανθρώπους της πιάτσας να γίνονται συναισθηματικά και οικονομικά ερείπια τρέχοντας πίσω από κοκότες επαγγελματίες και μη.

Τρίτον το φίλο σου έτσι όπως τον περιγράφεις, σίγουρα τον λες και τον παραλές μουνόδουλο. Απλά διαπιστώνεις ότι η συναισθηματική ανωριμότητα ( απειρία και αμπαλοσύνη όπως τη γράφεις )είναι ίσως μια από τις κύριες αιτίες της μουνοδουλίασης.
Respect γι αυτό το τελευταίο μαν!!  :)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεύτερον είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και έχω δεί έξυπνους, μορφωμένους, πεπειραμένους, ακόμη και ανθρώπους της πιάτσας να γίνονται συναισθηματικά και οικονομικά ερείπια τρέχοντας πίσω από κοκότες επαγγελματίες και μη

Φίλε μου,μόνοι μας βάζουμε τα όρια...Στο τι θέλουμε και τι μας ταιριάζει.Ανθρωπος έμπειρος απο γυναίκες και όχι πουτάνες,δεν μπορεί να την πατήσει και να καταστραφεί τόσο εύκολα.Ειμαι 35αρης και ότι δεν μου κάνει το σουτάρω,απλά.Δεν θα φτάσω σε σημείο,κάνοντας υπομονή για μια γυναίκα,να χάσω εμένα,να ξεφτιλιστώ.Σε αυτή την ηλικία δεν κάνεις λάθος και καταστρέφεσαι,δεν την πατάς.Το ξέρεις το έργο...απλά γυρνας το κεφάλι απο την άλλη,επειδη καψουρεύτηκες και δεν θές να δεις τον δολοφόνο σου ,στα μάτια.

θα μιλησω για μένα.Η πρώην μου,με ζήλευε σε παθολογικό βαθμό...λόγω καψούρας μεγάλης δικιάς μου ,με είχε βάλει σε ένα τριπάκι να αποδεικνύω οτι δεν είμαι ελέφαντας.Εδινα αναφορά...Ε μια μέρα,δεν άντεξα ,μαζεψα πολλά και την ξαπόστειλα.Ο φίλος μου ο δικηγόρος,όντας άμπαλος ,την μνημονεύει ακόμα...Ρε μαλάκα έδιωξες τέτοιο μουνι,που κοβότανε για σένα.Και αφήνει υπόννοιες οτι η τωρινή μου σχέση ,δεν είναι τόσο ωραία κτλ.Ε ρε φίλε τώρα αν δεχτώ πάλι ζήλιες θα είμαι μαλάκας..Το χω δει το έργο και με χαλάει.Οπότε ,αλλο εχω εμπειρία και άλλο είμαι μαλάκας και μαζόχα όποτε επιλέγω να καταστραφώ.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
ο αντρας που δεν δεσμευεται γινεται κοινωνικο αποβλητο και σκουπιδι,δεν εχει κοινωνικη ζωη και δεν συμμετεχει στο κοινωνικο γιγνεσθαι....ειπαμε ειναι κοινωνικα επικινδυνος και πρεπει να παταχθει
αρα για να εισαι αποδεκτος πρεπει να σκυψεις και να υποταχθεις στην μοιρα του αρσενικου δλδ να μουνοδουλιαστεις οικειοθελως οπως ο καταδικος που παει στην κρεμαλα απο μονος
Πολύ σωστά

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ρε παιδια ασχετο? :offtopic:
γιατι στον αριθμο μηνυματον μου βγαζει τη λεξη leet?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
oxi εφτιαξε οκ :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ναι μαλλον ειναι απ τους αγραφους νομους της ζωης :)
ρε ουστ
εγω κανω οτι με κανει πραγματικα ευτιχισμενο
εδω κοτζαμ ελενη φιλινη κ δεν γουσταρει γαμο :grin:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ρε ουστ

Η Φιλινη είναι τζιβιτζιλου...της αρέσουν τα ψαλίδια...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ζητω η αρχαια σπαρτη!!!! :2funny:
αντρας πολεμιστης κ γυναικα νοικοκυρα :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

ο αντρας που δεν δεσμευεται γινεται κοινωνικο αποβλητο και σκουπιδι,δεν εχει κοινωνικη ζωη και δεν συμμετεχει στο κοινωνικο γιγνεσθαι....ειπαμε ειναι κοινωνικα επικινδυνος και πρεπει να παταχθει
αρα για να εισαι αποδεκτος πρεπει να σκυψεις και να υποταχθεις στην μοιρα του αρσενικου δλδ να μουνοδουλιαστεις οικειοθελως οπως ο καταδικος που παει στην κρεμαλα απο μονος

πράγματι πολύ σωστός ο πορνοβοσκός εδώ..

10612848_1490321987880844_8528070999377893606_n.jpg

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Στη σημερινη κοινωνια οι αντρες χωριζονται σε 2 κατηγοριες. Σε αυτους που "μετρανε" στον γυναικειο πληθυσμο, και σε αυτους που "δεν μετρανε". Η μουνοδουλιαση οφειλεται στο οτι οι αντρες της δευτερης κατηγοριας , νομιζουν οτι θα πανε στην πρωτη.  Ειναι πολυ απλο. Πρεπει μερικοι να δεχτειτε οτι δεν αρεσετε στις γυναικες. Μην ακουτε τον καθενα που λεει για τα γκομενακια που γαμαει χωρις κοπο. Δεν μπορουν ολοι να το κανουν.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
ρε ουστ
Καλά τα λέμε και χλευάζουμε ή (αυτο)σατυρίζουμε τη μουνοδουλίαση του σύγχρονου νεοέλληνα,αλλά αν μείνουμε στη στάση της Φιλίνη,πέφτουμε σε αδιέξοδα ατομικά και κοινωνικά,και γίνομαι πιο αναλυτικός:Η παρουσία μας σ'αυτόν τον κόσμο οφείλεται στην απόφαση κάποιων,των γονιών μας συγκεκριμένα,να υποταχθούν στα μικροαστικά πρότυπα της εποχής τους,και να υιοθετήσουν το τρίπτυχο ''σπίτι-γυναίκα-αυτοκίνητο'',με τα παιδιά ως επακόλουθο,με όλες τις αντιφάσεις και παρενέργειες που έχουν κατά καιρούς πολυσυζητηθεί.Αν εμείς,κι εννοώ τους άγαμους ή τους άτεκνους,ξαφνικά αποφασίσουμε ότι ''η ζωή είναι δική μου,και δεν τη χαραμίζω για καμμία βρωμοελλεηνίδα,θα γαμάω στα μπουρδέλα κι ό,τι κινείται!'',αναλογίζεστε τις άμεσες κι έμμεσες συνέπειες αυτής της στάσης;Ολοκληρωτικός ατομισμός και υιοθέτηση του δόγματος,''μετά από μένα το χάος'' και ''γαία πυρί μιχθήτω!''
Δεδομένης της κατάστασης με τις Ελληνίδες,έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο,ας πούμε το Βορειοευρωπαϊκό,όπου κυριαρχούν οι μονογονεϊκές οικογένειες,ή να πάμε στα πρότυπα της Πλατωνικής κοινωνίας,αυστηρά χωρισμένης σε τάξεις,και να ορίσουμε ειδικούς άνδρες επιβήτορες και ιδανικές γυναίκες για τεκνοποίηση τέλειων παιδιών,όπου την ανατροφή τους θα την αναλαμβάνουν παιδαγωγοί;(Το σενάριο αυτό είναι πολύ ανατριχιαστικό,κάτι τέτοιο επιχείρησε και ο Χίτλερ,να δημιουργήσει με την ευγονία τον τέλειο άνθρωπο,σε συνδυασμό με την εξόντωση των ''υποδεέστερων'' φυλών από την Άρια...).

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στη σημερινη κοινωνια οι αντρες χωριζονται σε 2 κατηγοριες. Σε αυτους που "μετρανε" στον γυναικειο πληθυσμο, και σε αυτους που "δεν μετρανε". Η μουνοδουλιαση οφειλεται στο οτι οι αντρες της δευτερης κατηγοριας , νομιζουν οτι θα πανε στην πρωτη.  Ειναι πολυ απλο. Πρεπει μερικοι να δεχτειτε οτι δεν αρεσετε στις γυναικες. Μην ακουτε τον καθενα που λεει για τα γκομενακια που γαμαει χωρις κοπο. Δεν μπορουν ολοι να το κανουν.

σκληρες κουβετντες τυπε  :S

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny:  :2on1:  :humpleg:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
19
Πόντοι
26

εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom