jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
η μουσική είναι ιερό πράγμα.. ποιος τις γαμεί τις γκόμενες
πες τα ρε φιλε
κ γω νομιζα οτι μονο εγω σκεφτομαι ετσι
η μουσική είναι ιερό πράγμα.. ποιος τις γαμεί τις γκόμενες
Respect γι αυτό το τελευταίο μαν!!Φιλαράκο επειδή εγώ άνοιξα το thread και χωρίς παρεξήγηση σε πληροφορώ ότι,
Πρώτον βρίσκω και παραβρίσκω να γαμήσω, και από ότι μου λένε τόσο δικοί μου όσο και ξένοι άνθρωποι γραφικός δεν είμαι. Απλά μου αρέσει να παρατηρώ τι γίνεται γύρω μου να σκέπτομαι και να μοιράζομαι τις σκέψεις μου.
Δεύτερον είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και έχω δεί έξυπνους, μορφωμένους, πεπειραμένους, ακόμη και ανθρώπους της πιάτσας να γίνονται συναισθηματικά και οικονομικά ερείπια τρέχοντας πίσω από κοκότες επαγγελματίες και μη.
Τρίτον το φίλο σου έτσι όπως τον περιγράφεις, σίγουρα τον λες και τον παραλές μουνόδουλο. Απλά διαπιστώνεις ότι η συναισθηματική ανωριμότητα ( απειρία και αμπαλοσύνη όπως τη γράφεις )είναι ίσως μια από τις κύριες αιτίες της μουνοδουλίασης.
Δεύτερον είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και έχω δεί έξυπνους, μορφωμένους, πεπειραμένους, ακόμη και ανθρώπους της πιάτσας να γίνονται συναισθηματικά και οικονομικά ερείπια τρέχοντας πίσω από κοκότες επαγγελματίες και μη
ζητω ο ινδιανος του λουκυ!!!!
Πολύ σωστάο αντρας που δεν δεσμευεται γινεται κοινωνικο αποβλητο και σκουπιδι,δεν εχει κοινωνικη ζωη και δεν συμμετεχει στο κοινωνικο γιγνεσθαι....ειπαμε ειναι κοινωνικα επικινδυνος και πρεπει να παταχθει
αρα για να εισαι αποδεκτος πρεπει να σκυψεις και να υποταχθεις στην μοιρα του αρσενικου δλδ να μουνοδουλιαστεις οικειοθελως οπως ο καταδικος που παει στην κρεμαλα απο μονος
απαραιτητα νετ
τυπε μην εχεις καμια αμφιβολια, εγω τουλαχιστον δεν εχω πια,
οτι τα παππουδια μας περνουσαν καλυτερα απο μας
ναι μαλλον ειναι απ τους αγραφους νομους της ζωης
ρε ουστ
εγω κανω οτι με κανει πραγματικα ευτιχισμενο
εδω κοτζαμ ελενη φιλινη κ δεν γουσταρει γαμο
Πολύ σωστά
ο αντρας που δεν δεσμευεται γινεται κοινωνικο αποβλητο και σκουπιδι,δεν εχει κοινωνικη ζωη και δεν συμμετεχει στο κοινωνικο γιγνεσθαι....ειπαμε ειναι κοινωνικα επικινδυνος και πρεπει να παταχθει
αρα για να εισαι αποδεκτος πρεπει να σκυψεις και να υποταχθεις στην μοιρα του αρσενικου δλδ να μουνοδουλιαστεις οικειοθελως οπως ο καταδικος που παει στην κρεμαλα απο μονος
πράγματι πολύ σωστός ο πορνοβοσκός εδώ..
Καλά τα λέμε και χλευάζουμε ή (αυτο)σατυρίζουμε τη μουνοδουλίαση του σύγχρονου νεοέλληνα,αλλά αν μείνουμε στη στάση της Φιλίνη,πέφτουμε σε αδιέξοδα ατομικά και κοινωνικά,και γίνομαι πιο αναλυτικός:Η παρουσία μας σ'αυτόν τον κόσμο οφείλεται στην απόφαση κάποιων,των γονιών μας συγκεκριμένα,να υποταχθούν στα μικροαστικά πρότυπα της εποχής τους,και να υιοθετήσουν το τρίπτυχο ''σπίτι-γυναίκα-αυτοκίνητο'',με τα παιδιά ως επακόλουθο,με όλες τις αντιφάσεις και παρενέργειες που έχουν κατά καιρούς πολυσυζητηθεί.Αν εμείς,κι εννοώ τους άγαμους ή τους άτεκνους,ξαφνικά αποφασίσουμε ότι ''η ζωή είναι δική μου,και δεν τη χαραμίζω για καμμία βρωμοελλεηνίδα,θα γαμάω στα μπουρδέλα κι ό,τι κινείται!'',αναλογίζεστε τις άμεσες κι έμμεσες συνέπειες αυτής της στάσης;Ολοκληρωτικός ατομισμός και υιοθέτηση του δόγματος,''μετά από μένα το χάος'' και ''γαία πυρί μιχθήτω!''ναι μαλλον ειναι απ τους αγραφους νομους της ζωης
ρε ουστ
εγω κανω οτι με κανει πραγματικα ευτιχισμενο
εδω κοτζαμ ελενη φιλινη κ δεν γουσταρει γαμο
Στη σημερινη κοινωνια οι αντρες χωριζονται σε 2 κατηγοριες. Σε αυτους που "μετρανε" στον γυναικειο πληθυσμο, και σε αυτους που "δεν μετρανε". Η μουνοδουλιαση οφειλεται στο οτι οι αντρες της δευτερης κατηγοριας , νομιζουν οτι θα πανε στην πρωτη. Ειναι πολυ απλο. Πρεπει μερικοι να δεχτειτε οτι δεν αρεσετε στις γυναικες. Μην ακουτε τον καθενα που λεει για τα γκομενακια που γαμαει χωρις κοπο. Δεν μπορουν ολοι να το κανουν.
Στη σημερινη κοινωνια οι αντρες χωριζονται σε 2 κατηγοριες. Σε αυτους που "μετρανε" στον γυναικειο πληθυσμο, και σε αυτους που "δεν μετρανε". Η μουνοδουλιαση οφειλεται στο οτι οι αντρες της δευτερης κατηγοριας , νομιζουν οτι θα πανε στην πρωτη. Ειναι πολυ απλο. Πρεπει μερικοι να δεχτειτε οτι δεν αρεσετε στις γυναικες. Μην ακουτε τον καθενα που λεει για τα γκομενακια που γαμαει χωρις κοπο. Δεν μπορουν ολοι να το κανουν.