Αν κάτι έμαθα από τους παλιούς που τους αναφέραμε παραπάνω είναι ότι το μόνο πράγμα που δεν είναι διαπραγματεύσιμο είναι η αξιοπρέπειά μου. Και αυτή δεν μου τη πάρει κανένα μουνί όσο όμορφο και αν είναι. Και αν μου βγήκε σκάρτο κάποιο θα βρώ κάποιο άλλο. Δεν θα γίνω ο μαλάκας της ιστορίας ούτε χάριν της κάβλας μου ούτε χάριν του συναισθήματός μου.
Αυτή πιστεύω είναι η αρχή της αντι-μουνοδουλίασης.
Ισως το πιο σωστό που γράφτηκε στο νήμα.
Καταλαβαίνω κάποιος να καψουρευτεί ή να φάει κόλλημα με μια γυναικα/πρωην αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή το να πεφτει στα γόνατα κλαψομουνιάζοντας και να τρέχει πίσω της είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άντρας. Απλά delete και πας για άλλα αλλιώς βαλε ταμπελα που θα γραφει ΜΑΛΑΚΑΣ αγορι μου.
Αυτο ως επι το πλειστον γίνεται λόγω ανωριμότητας συναισθηματικής τις περισσότερες φορές και εμφανίζεται σε ηλικίες κάτω των 30...
Χειρότερη κατηγορία μουνοδουλων είναι αυτοί που θεοποιούν το παραμικρό μπαζο/μετρια γκομενα ή κατι εντελώς καβαλημένες "υψηλών" προδιαγραφών που δεν προκειτε να τους κατσουν ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα... Το πεσιμο τις περισσοτερες φορες γινεται με αδεξιο τροπο και κατι ηλιθια κοπλιμεντα οπως " εχεις υπεροχο χαμογελο" ή "εισαι πολυ ομορφη" και αλλες τετοιες πιπες. Το αποτελεσμα ειναι η μαλακο να γραφει τον @@ρα και να τον κανει χαλακι της για να γελαει με τις φιλες της η να το παιζει ντιβα.
Παρολα αυτα ο μαλακοπιτουρας συνεχιζει...
Μετα απορουμε πως το καθε μπαζο την εχει δει και ξεπεταγεται απο το μηδεν, ενω μεχρι πριν ηταν στο χωριο της και αρμεγε κατσικες, και τωρα το παιζει ιστορια, σχολιαζει, εχει αποψη, κρινει τους αντρες με βαση τον παπαρα που ετρεχε πισω της...
Δυστυχως κατι τετοιοι τυποι χαλανε την πιατσα ασχημα και θελουν πολλες φαπες για να ερθουν στα ισια τους.