Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
φτανω εκει που φτανει το χρημα.τωρα απο σωματοτυπο που λες .τετοιες ανασφαλειες εχουν τα αγορακια.επισης χεστηκαν οι γκομενες για το σωμα.μονο η κοινωνικη επιδειξη τις νοιαζει

οκ αλλωστε ποια ειχε πει οτι ανδρας με λεφτα δεν ειναι ασχημος!!

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Θεραπεια για να γλιτωσουν οι μαλακες
====================================

---------> Μονο <<πουτανες>>
          =================
          Ειναι πολυ πιο φθηνες
          Ειναι πολυ πιο ομορφες
          Τα κανουν ολα
          Υπαρχει μεγαλη ποικιλια καθε ωρα και στιγμη
          Οτι ηλικια-εθνικοτητα-σωμα γουσταρεις
          Εσυ διαλεγεις,βλεπεις οσες θελεις και διαλεγεις
          Επι τοπου σεξ,ουτε παραμυθια ουτε μαλακιες

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
χεστηκαμε ποια ειχε πει  το οτιδηποτε μεγαλε.το μονο που μας νοιαζει ειναι η τρυπα τους

συμφωνω φιλε αλλα το ειπα για να δουμε τον τροπο σκεψης της καθε τρυπας :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

=================
          Ειναι πολυ πιο φθηνες
          Ειναι πολυ πιο ομορφες
          Τα κανουν ολα

σοφα λογια :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

=================
          Ειναι πολυ πιο φθηνες
          Ειναι πολυ πιο ομορφες
          Τα κανουν ολα

:thumbsup:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μην ακους μπουρδες.η γυναικα ψαχνει οικονομικη αποκατασταση παντα.απλα στο τελος συμβιβαζεται με κατι λιγοτερο γιατι δεν περναει η μπογια της για παραπανω.ολες με το χρημα γαμιουνται.με το χρημα χυνουν.χεστηκαν για την πουτσα.μην τις αφηνετε να σας δουλευουν

ελα ρε φίλε...τι μαλακίες ειναι αυτές!Και άνεργος ειχα κοπέλα και γαμαγα και άλλες...δεν το παίζω γαμιάς αλλά λέω αληθεια!Κοπέλες με ήθελαν και άφραγκο,και με κέρναγαν και διακοπές πλήρωναν αν δεν είχα.Απλά μερικοί δεν έχετε νιώσει να σας θέλουν για αυτο που είστε πραγματικά...ποτε δεν με πούλησα για κάτι παραπάνω απ'οτι είμαι.Πήρα πτυχίο στα 27 ,πραγματική δουλειά στα οικονομικά(στον τομέα μου) βρήκα στα 31(δούλευα νύχτα μεχρι τότε).Κοινώς ρεμάλι ,πατησιώτης ,χωρίς φράγκα.Ε αγαμητος δεν έμεινα ποτέ!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ελα ρε φίλε...τι μαλακίες ειναι αυτές!Και άνεργος ειχα κοπέλα και γαμαγα και άλλες...δεν το παίζω γαμιάς αλλά λέω αληθεια!Κοπέλες με ήθελαν και άφραγκο,και με κέρναγαν και διακοπές πλήρωναν αν δεν είχα.Απλά μερικοί δεν έχετε νιώσει να σας θέλουν για αυτο που είστε πραγματικά...ποτε δεν με πούλησα για κάτι παραπάνω απ'οτι είμαι.Πήρα πτυχίο στα 27 ,πραγματική δουλειά στα οικονομικά(στον τομέα μου) βρήκα στα 31(δούλευα νύχτα μεχρι τότε).Κοινώς ρεμάλι ,πατησιώτης ,χωρίς φράγκα.Ε αγαμητος δεν έμεινα ποτέ!

τυπε μην τα λες ετσι ωμα,θα πρεπει να αλλαξουν δοσολογια στα ψυχοφαρμακα μετα  :S

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Oλοι λενε.....
Ααααααα,ειχα γκομενα εχω γκομενα κλπ
Ειναι σα να λεω εγω ειχα αυτοκινητο εχω αυτοκινητο......

Βγαζει νοημα?
Οχι!

Το θεμα ειναι τι γκομενα?
Κατα 99% μπαζο!

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Oλοι λενε.....
Ααααααα,ειχα γκομενα εχω γκομενα κλπ
Ειναι σα να λεω εγω ειχα αυτοκινητο εχω αυτοκινητο......

Βγαζει νοημα?
Οχι!

Το θεμα ειναι τι γκομενα?
Κατα 99% μπαζο!

πες ότι εισαι αγάμητος  :jerking: .Δηλαδή τις μουνάρες τις γάμανε εξωγήινοι!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
πες τα τυπε.εγω ηξερα εναν τυπα γυφτο σκηνιτη απο δενδροποταμο π δουλευε πακετας και ειχε βγαλει απειρες γκομενες απο τ Αριστοτελειο.τι ειχε αυτος δηλαδη?ομορφια? :2funny: σαν τον ινδιανο απο το Λουκι Λουκ ητανε  :2funny: :2funny: :2funny:
λεφτα?σε σκηνη εμενε :2funny: :2funny: ειχαμε παει για μασα εκει αρκετες φορες  :grin: αμαξι? :2funny: :2funny: :2funny: ενα τογιοτα του 90 ειχε το 2004  :2funny: :2funny: :2funny:
απλα ηταν αλητηριος τυπος σκληρος με τις γυναικες που τις περιφρονει αλλα παραλληλα κ τρυφερος ερωτιαρης αλλα οχι για πολυ  :grin:

Έχω δει αρκετούς τέτοιους τύπους. Ε μετά από ένα διάστημα κατάλαβα τι γίνεται και  βγήκα από το μάτριξ.

Επιπλέον, οι ωραίες εκδιδόμενες, τζούδες κλπ μας δίνουν μια έξτρα επιλογή και τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια των γυναικών.  Αυτή είναι η πιο σημαντική λειτουργία της πορνείας. Αφαιρεί από τις γυναίκες το σεξουαλικό νόμισμα στο οποίο ποντάρουν για να μας υποδουλώσουν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έχω δει αρκετούς τέτοιους τύπους. Ε μετά από ένα διάστημα κατάλαβα τι γίνεται και  βγήκα από το μάτριξ.

Επιπλέον, οι ωραίες εκδιδόμενες, τζούδες κλπ μας δίνουν μια έξτρα επιλογή και τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια των γυναικών.  Αυτή είναι η πιο σημαντική λειτουργία της πορνείας. Αφαιρεί από τις γυναίκες το σεξουαλικό νόμισμα στο οποίο ποντάρουν για να μας υποδουλώσουν.

και τι εχεις να πεις γιαυτους τους τυπους?ουτε ομορφοι ειναι ουτε λεφταδες,πως τις ριχνουν ομως?  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ειμαι σιγουρος οτι γαμαγες τα καλυτερια μουνια.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
και τι εχεις να πεις γιαυτους τους τυπους?ουτε ομορφοι ειναι ουτε λεφταδες,πως τις ριχνουν ομως?  :grin:
Δίνουν στη γυναίκα αυτό που πραγματικά θέλει και όχι αυτό που λέει ότι θέλει. Δηλαδή την βάζουν στην θέση της. Στη εφηβεία ο ξάδερφός μου ήταν το μεγαλύτερο γαϊδούρι με τις μαθήτριες. .....

Αλλά ο πουτσος του ήταν πιο βρεγμένος κι από τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δίνουν στη γυναίκα αυτό που πραγματικά θέλει και όχι αυτό που λέει ότι θέλει. Δηλαδή την βάζουν στην θέση της. Στη εφηβεία ο ξάδερφός μου ήταν το μεγαλύτερο γαϊδούρι με τις μαθήτριες. .....

Αλλά ο πουτσος του ήταν πιο βρεγμένος κι από τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

ετσι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τις γαμανε τον καμενο εγκεφαλο και τις ξεφτυλιζουν ,τις κανουν να νιωθουν το αντικειμενο της μεταχειρισης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην τις αφηνετε να σας δουλευουν.ολες για το χρημα σας θελουν.ολες το χρημα λαχταρουν

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Αν κάτι έμαθα από τους παλιούς που τους αναφέραμε παραπάνω  είναι ότι το μόνο πράγμα που δεν είναι διαπραγματεύσιμο είναι η αξιοπρέπειά μου. Και αυτή δεν μου τη πάρει κανένα μουνί όσο όμορφο και αν είναι. Και αν μου βγήκε σκάρτο κάποιο θα βρώ κάποιο άλλο. Δεν θα γίνω ο μαλάκας της ιστορίας  ούτε χάριν της κάβλας μου ούτε χάριν του συναισθήματός μου.

Αυτή πιστεύω είναι η αρχή της αντι-μουνοδουλίασης.

Ισως το πιο σωστό που γράφτηκε στο νήμα.

Καταλαβαίνω κάποιος να καψουρευτεί ή να φάει κόλλημα με μια γυναικα/πρωην αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή το να πεφτει στα γόνατα κλαψομουνιάζοντας και να τρέχει πίσω της είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άντρας. Απλά delete και πας για άλλα αλλιώς βαλε ταμπελα που θα γραφει ΜΑΛΑΚΑΣ αγορι μου.
Αυτο ως επι το πλειστον γίνεται λόγω ανωριμότητας συναισθηματικής τις περισσότερες φορές και εμφανίζεται σε ηλικίες κάτω των 30...

Χειρότερη κατηγορία μουνοδουλων είναι αυτοί που θεοποιούν το παραμικρό μπαζο/μετρια γκομενα ή κατι εντελώς καβαλημένες "υψηλών" προδιαγραφών που δεν προκειτε να τους κατσουν ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα... Το πεσιμο τις περισσοτερες φορες γινεται με αδεξιο τροπο και κατι ηλιθια κοπλιμεντα οπως " εχεις υπεροχο χαμογελο" ή "εισαι πολυ ομορφη" και αλλες τετοιες πιπες. Το αποτελεσμα ειναι η μαλακο να γραφει τον @@ρα και να τον κανει χαλακι της για να γελαει με τις φιλες της η να το παιζει ντιβα.
Παρολα αυτα ο μαλακοπιτουρας συνεχιζει...

Μετα απορουμε πως το καθε μπαζο την εχει δει και ξεπεταγεται απο το μηδεν, ενω μεχρι πριν ηταν στο χωριο της και αρμεγε κατσικες, και τωρα το παιζει ιστορια, σχολιαζει, εχει αποψη, κρινει τους αντρες με βαση τον παπαρα που ετρεχε πισω της...

Δυστυχως κατι τετοιοι τυποι χαλανε την πιατσα ασχημα και θελουν πολλες φαπες για να ερθουν στα ισια τους.

Επισκέπτης
εγω παντως το ομολογω..εχω πεσει στα ποδια γκομενας της τα φιλουσα εκλαιγα και την παρακαλουσα να μην με αφησει..τελικα αποδειχτηκε ορθη τακτικη αφου δεν με χωρισε και την γαμουσα για αλλα 2 χρονια!  :fuck2:

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Αξίωμα : Όσο πιο πολύ τις φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολλάνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom