Πάντως,αν έχεις μπλά μπλά,με γυναίκες δεν χάνεις ποτέ...Chris 33,στην ζωη μου δεν έχω γαμήσει μόνο αντικειμενικά όμορφες.Δεν είμαι μόνο οπτικός τύπος(οκ δεν θα πήγαινα με μπαζα) αλλά με τραβάνε κι άλλα πράγματα ,καθότι δεν είμαι ζώον.Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας.Επίσης όποιος ψάχνει μόνο μουνάρες,θα πρέπει να και αντικειμενικός με τον ευατό του,αν αξίζει...ακολουθεί παράδειγμα με τον γνωστό δικηγόρο φίλο μου:
Πάμε για μπυρόνια ,σε καφε των πατησιών.Ο φίλος μου ,όντας μπουρδελοκάμενος έχει αποκτήσει μια άλλη οπτική των πραγμάτων.Μπερδεύει το επι πληρωμή και με το τι μπορει να καταφέρει με γύναικα χωρίς λεφτά.Σκαει σερβιτόρα ,μιλάμε τσολιάς,γλυκύτατη στο πρόσωπο,με σορτσάκι.Παιρνει παραγγελία και ο δικος μου την κοζάρει σαν κρέας.Φεύγει και γυρνάει και μου λεει τετοια θέλω και θα ξεχάσω την πρωήν μου... :S .Ταιριάζουμε αδερφέ εμφανισιακά...Και το λεει τύπος αυτό,που είναι 1.75 -120 Kg.Βλέπει τον ευατό του οτι ταιρίαζει με κοπέλα 1.70,γυμνασμενη,σαν τα κρυα τα νερά,μικρότερη του μια 7-8ετια. :S . Στην πορεία της κουβέντας μου πετάει και το αμίμητο οτι δεν πάει με χοντρές!
.Δικαιωμά του μεν,αλλά είπαμε...
Αυτος ο τύπος ,πληρώνοτας πουτάνες-βίζιτες,έχει χάσει τον προσανατολισμο του τι μπορεί να βρεί στην real life...Κοιτάει γκόμενες με six-pack,και μου λέει την έχω άνετα.Τρώει χυλόπιτα και το γυρνάει ότι ειναι ελλεηνίδα που θέλει λεφτα κτλ.Αλλα δεν κοιτάει να χάσει κανα κιλό,να πάρει κανα ρούχο της προκοπής.Αλλα του έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι μετράει επειδή πληρώνει στο
Μεταξουργείο.