Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ισως το πιο σωστό που γράφτηκε στο νήμα.

Καταλαβαίνω κάποιος να καψουρευτεί ή να φάει κόλλημα με μια γυναικα/πρωην αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή το να πεφτει στα γόνατα κλαψομουνιάζοντας και να τρέχει πίσω της είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άντρας. Απλά delete και πας για άλλα αλλιώς βαλε ταμπελα που θα γραφει ΜΑΛΑΚΑΣ αγορι μου.
Αυτο ως επι το πλειστον γίνεται λόγω ανωριμότητας συναισθηματικής τις περισσότερες φορές και εμφανίζεται σε ηλικίες κάτω των 30...

Χειρότερη κατηγορία μουνοδουλων είναι αυτοί που θεοποιούν το παραμικρό μπαζο/μετρια γκομενα ή κατι εντελώς καβαλημένες "υψηλών" προδιαγραφών που δεν προκειτε να τους κατσουν ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα... Το πεσιμο τις περισσοτερες φορες γινεται με αδεξιο τροπο και κατι ηλιθια κοπλιμεντα οπως " εχεις υπεροχο χαμογελο" ή "εισαι πολυ ομορφη" και αλλες τετοιες πιπες. Το αποτελεσμα ειναι η μαλακο να γραφει τον @@ρα και να τον κανει χαλακι της για να γελαει με τις φιλες της η να το παιζει ντιβα.
Παρολα αυτα ο μαλακοπιτουρας συνεχιζει...

Μετα απορουμε πως το καθε μπαζο την εχει δει και ξεπεταγεται απο το μηδεν, ενω μεχρι πριν ηταν στο χωριο της και αρμεγε κατσικες, και τωρα το παιζει ιστορια, σχολιαζει, εχει αποψη, κρινει τους αντρες με βαση τον παπαρα που ετρεχε πισω της...

Δυστυχως κατι τετοιοι τυποι χαλανε την πιατσα ασχημα και θελουν πολλες φαπες για να ερθουν στα ισια τους.
φιλε στην κατηγορια που περιγραφεις ανηκω εγω!  :S

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εγω παντως το ομολογω..εχω πεσει στα ποδια γκομενας της τα φιλουσα εκλαιγα και την παρακαλουσα να μην με αφησει..τελικα αποδειχτηκε ορθη τακτικη αφου δεν με χωρισε και την γαμουσα για αλλα 2 χρονια!  :fuck2:
Φιλαράκο είναι άλλο πράγμα να κάνεις το μαλάκα ( για να πετύχεις συγκεκριμένους στόχους  :pipa2: ), και άλλο πράγμα να είσαι μαλάκας.
Το ρόλο το διαλέγεις εσύ.

Επισκέπτης
Φιλαράκο είναι άλλο πράγμα να κάνεις το μαλάκα ( για να πετύχεις συγκεκριμένους στόχους  :pipa2: ), και άλλο πράγμα να είσαι μαλάκας.
Το ρόλο το διαλέγεις εσύ.
φιλε ειλικρινα δεν το εκανα μονο για να πετυχω ενα σκοπο...μ αρεσει ναμαι μαλακας με τις γκομενες! την βρισκω να μου αλλαζουν τα φωτα και γω να πηγαινω μονιμως πασο..πιστεψε με ομως με αυτην την τακτικη δεν με αντιπαθησε ποτε γκομενα ασε που σε καποια διαστηματα ειχα ακομα και τρεις δεσμους παραλληλα..οι γκομενες επειδη μειονεκτουν σωματικα την βρισκουν οταν τους δινεις το πανω χερι...αλλα εμενα οπως σου ειπα μου αρεσει κιολας..ειμαι μουνοδουλος εκ φυσεως!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλε ειλικρινα δεν το εκανα μονο για να πετυχω ενα σκοπο...μ αρεσει ναμαι μαλακας με τις γκομενες! την βρισκω να μου αλλαζουν τα φωτα και γω να πηγαινω μονιμως πασο..πιστεψε με ομως με αυτην την τακτικη δεν με αντιπαθησε ποτε γκομενα ασε που σε καποια διαστηματα ειχα ακομα και τρεις δεσμους παραλληλα..οι γκομενες επειδη μειονεκτουν σωματικα την βρισκουν οταν τους δινεις το πανω χερι...αλλα εμενα οπως σου ειπα μου αρεσει κιολας..ειμαι μουνοδουλος εκ φυσεως!
Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Η περίπτωσή σου είναι πολύ ιδιαίτερη. Αν όμως τη βρίσκεις δεν έχω να πώ τίποτα ''Περί ορέξεως ...... )

Επισκέπτης
Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Η περίπτωσή σου είναι πολύ ιδιαίτερη. Αν όμως τη βρίσκεις δεν έχω να πώ τίποτα ''Περί ορέξεως ...... )
μην σου κανει εντυπωση..υπαρχουν και χειροτερα..αλλοι τις βαζουν και τους γαμανε με στραπ-ον!  :headbang:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
ενα αλλο αστειο ειναι.
πριν απο λιγο καιρο στην παρεα ενας φιλος ειχε φερει την κοπελα του
κ με ρωτησε πως την ΄'βολευω' χωρις  κοπελα.
κ της λεω πληρωνω κ παω
κ λεει με δηθεν απορια :grin:
πω πω υπαρχουν γυναικες που το κανουν για τα χρηματα? :2funny: :2funny:

όλες αυτό λένε, αν πεις σε γκόμενα ότι πας με πουτάνες είσαι απλά ένα 0... για αυτές

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Στη σημερινη κοινωνια οι αντρες χωριζονται σε 2 κατηγοριες. Σε αυτους που "μετρανε" στον γυναικειο πληθυσμο, και σε αυτους που "δεν μετρανε". Η μουνοδουλιαση οφειλεται στο οτι οι αντρες της δευτερης κατηγοριας , νομιζουν οτι θα πανε στην πρωτη.  Ειναι πολυ απλο. Πρεπει μερικοι να δεχτειτε οτι δεν αρεσετε στις γυναικες. Μην ακουτε τον καθενα που λεει για τα γκομενακια που γαμαει χωρις κοπο. Δεν μπορουν ολοι να το κανουν.

Respect!

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως,αν έχεις μπλά μπλά,με γυναίκες δεν χάνεις ποτέ...Chris 33,στην ζωη μου δεν έχω γαμήσει μόνο αντικειμενικά όμορφες.Δεν είμαι μόνο οπτικός τύπος(οκ δεν θα πήγαινα με μπαζα) αλλά με τραβάνε κι άλλα πράγματα ,καθότι δεν είμαι ζώον.Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας.Επίσης όποιος ψάχνει μόνο μουνάρες,θα πρέπει να και αντικειμενικός με τον ευατό του,αν αξίζει...ακολουθεί παράδειγμα με τον γνωστό δικηγόρο φίλο μου:

Πάμε για μπυρόνια ,σε καφε των πατησιών.Ο φίλος μου ,όντας μπουρδελοκάμενος έχει αποκτήσει μια άλλη οπτική των πραγμάτων.Μπερδεύει το επι πληρωμή και με το τι μπορει να καταφέρει με γύναικα χωρίς λεφτά.Σκαει σερβιτόρα ,μιλάμε τσολιάς,γλυκύτατη στο πρόσωπο,με σορτσάκι.Παιρνει παραγγελία και ο δικος μου την κοζάρει σαν κρέας.Φεύγει και γυρνάει και μου λεει τετοια θέλω και θα ξεχάσω την πρωήν μου... :S .Ταιριάζουμε αδερφέ εμφανισιακά...Και το λεει τύπος αυτό,που είναι 1.75 -120 Kg.Βλέπει τον ευατό του οτι ταιρίαζει με κοπέλα 1.70,γυμνασμενη,σαν τα κρυα τα νερά,μικρότερη του μια 7-8ετια. :S . Στην πορεία της κουβέντας μου πετάει και το αμίμητο οτι δεν πάει με χοντρές! :headbang:.Δικαιωμά του μεν,αλλά είπαμε...

Αυτος ο τύπος ,πληρώνοτας πουτάνες-βίζιτες,έχει χάσει τον προσανατολισμο του τι μπορεί να βρεί στην real life...Κοιτάει γκόμενες με six-pack,και μου λέει την έχω άνετα.Τρώει χυλόπιτα και το γυρνάει ότι ειναι ελλεηνίδα που θέλει λεφτα κτλ.Αλλα δεν κοιτάει να χάσει κανα κιλό,να πάρει κανα ρούχο της προκοπής.Αλλα του έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι μετράει επειδή πληρώνει στο Μεταξουργείο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Πάντως,αν έχεις μπλά μπλά,με γυναίκες δεν χάνεις ποτέ...Chris 33,στην ζωη μου δεν έχω γαμήσει μόνο αντικειμενικά όμορφες.Δεν είμαι μόνο οπτικός τύπος(οκ δεν θα πήγαινα με μπαζα) αλλά με τραβάνε κι άλλα πράγματα ,καθότι δεν είμαι ζώον.Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας.Επίσης όποιος ψάχνει μόνο μουνάρες,θα πρέπει να και αντικειμενικός με τον ευατό του,αν αξίζει...ακολουθεί παράδειγμα με τον γνωστό δικηγόρο φίλο μου:

Πάμε για μπυρόνια ,σε καφε των πατησιών.Ο φίλος μου ,όντας μπουρδελοκάμενος έχει αποκτήσει μια άλλη οπτική των πραγμάτων.Μπερδεύει το επι πληρωμή και με το τι μπορει να καταφέρει με γύναικα χωρίς λεφτά.Σκαει σερβιτόρα ,μιλάμε τσολιάς,γλυκύτατη στο πρόσωπο,με σορτσάκι.Παιρνει παραγγελία και ο δικος μου την κοζάρει σαν κρέας.Φεύγει και γυρνάει και μου λεει τετοια θέλω και θα ξεχάσω την πρωήν μου... :S .Ταιριάζουμε αδερφέ εμφανισιακά...Και το λεει τύπος αυτό,που είναι 1.75 -120 Kg.Βλέπει τον ευατό του οτι ταιρίαζει με κοπέλα 1.70,γυμνασμενη,σαν τα κρυα τα νερά,μικρότερη του μια 7-8ετια. :S . Στην πορεία της κουβέντας μου πετάει και το αμίμητο οτι δεν πάει με χοντρές! :headbang:.Δικαιωμά του μεν,αλλά είπαμε...

Αυτος ο τύπος ,πληρώνοτας πουτάνες-βίζιτες,έχει χάσει τον προσανατολισμο του τι μπορεί να βρεί στην real life...Κοιτάει γκόμενες με six-pack,και μου λέει την έχω άνετα.Τρώει χυλόπιτα και το γυρνάει ότι ειναι ελλεηνίδα που θέλει λεφτα κτλ.Αλλα δεν κοιτάει να χάσει κανα κιλό,να πάρει κανα ρούχο της προκοπής.Αλλα του έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι μετράει επειδή πληρώνει στο Μεταξουργείο.

Αγαπητέ Γιώργο Τσία ή Τσιά (δεν ξέρω πως σε φωνάζουν)

Σε όλα συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Πολλοί είναι οι άντρες οι οποίοι χάνουν κυριολεκτικά τον "προσανατολισμό" τους καθώς συνεχίζουν επί δεκαετίες να "ασκούνται" στο σεξ μόνο με επαγγελματίες. Ωστόσο δεν είναι όλοι έτσι. Είναι και πως κρατάς τον εαυτό σου, τι ερεθίσματα έχεις και πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα εν γένει. Επίσης να τονίσω δεν υπάρχει σίγουρο τίποτα στο θέμα του "ταιριάζειν". Ωστόσο ο φίλος σου, ο χοντρός, μάλλον έχει μάθει λάθος.

Στο Μεταξουργείο επίσης δεν γαμάς εσύ αλλά το 10άρικο που έδωσες στη βρώμικη αίθουσα αναμονής. Δεν εννοώ εσένα, γενικά μιλώ. Τώρα θα πεταχτούν οι εξυπνάκηδες και θα πουν πως και τις "κανονικές" γκόμενες με λεφτά τις γαμάς... Ναι βρε παιδιά αλλά εκεί δεν είσαι σκουπίδι όπως στα μπουρδέλα... Είπαμε τα μπουρδέλα είναι μια κατεξοχήν βιολογική ανάγκη για όλους μας είτε είμαστε εν δεσμό είτε δεν είμαστε. Τώρα για να συνδέσω όλο αυτό με το θέμα μας που είναι η "ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ". Πρέπει σε όλα να βρίσκουμε ένα μέτρο στη ζωή. Να μην μπαίνουμε σε κάτι με παρωπίδες, άσχετα αν πολλές φορές αφήνουμε το συναίσθημα και τη καύλα να μας κυριεύει. Πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε τον εαυτό μας. Να αποφεύγουμε να είμαστε "μουνόδουλοι" αλλά όχι και να καταντήσουμε "μπουρδελόδουλοι" και να τα βλέπουμε όλα κάτω από το πρίσμα του Μεταξουργείου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

κοψε τα παραμυθια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τι παπαριες γραφεις ρε τυπε,ετσι δεν πηδας ποτε σε εχουν μονο για θεληματα κ καλυνηχτακια.αλητεια κ νταβατζηλικι θελουν ολες

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ακου να πέσεις και να τις φιλάς τα πόδια για να μην σε αφήσει...λές πως τελειώσανε οι γυναίκες.Να ξέρεις μεγάλε μου ,ότι έτσι δεν σε εκτιμάνε.Οκ την ξαναγάμησες ,αλλα σε θυμάται και γελάει.Εμένα θέλω να με θυμούνται και να κλαίνε... :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10256805_10152420748076379_6651987632581887335_n.jpg

Επισκέπτης
εγω παντως το ομολογω..εχω πεσει στα ποδια γκομενας της τα φιλουσα εκλαιγα και την παρακαλουσα να μην με αφησει..τελικα αποδειχτηκε ορθη τακτικη αφου δεν με χωρισε και την γαμουσα για αλλα 2 χρονια!  :fuck2:

τι λεει φιλε πικερ :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
εχω δουλεια στο πισι κανω μεταφρασεις κ σχολιαζω και στο μπου.κομ  :grin:
εσυ τι λεει η Λαρισα?  :tits2: :tits2: :tits2:  :grin:
που να ξερω ρε μαν..δεν μενω Λαρισα...Btw αυριο θα παω απο κει για μια δουλεια..ελα να πιουμε καφε,κερναω. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom