kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ουτε Κωστακη.
οκ αλλη φορα...
ε ακομη δυο πολεις εμειναν
ουτε Κωστακη.
οκ αλλη φορα...
ουτε Κωστακη.αυριο χλωμο θα παω σαλονικα.
Τρικαλινος??
Σκουπίδι θα κάνω στο ξεβράκωμα και έπειτα θα το πετάξω και στα σκουπίδια όποιο μαλακιστήρι τολμήσει οταν κάνω μπουρδελότσαρκα να πει αυτά τα πράματα για μένα.Αν σου βαστάει έλα στην πιάτσα με τους Νωντοτυπους και πες μας σκουπίδια
ε ακομη δυο πολεις εμειναν
Σκουπίδι θα κάνω στο ξεβράκωμα και έπειτα θα το πετάξω και στα σκουπίδια όποιο μαλακιστήρι τολμήσει οταν κάνω μπουρδελότσαρκα να πει αυτά τα πράματα για μένα.Αν σου βαστάει έλα στην πιάτσα με τους Νωντοτυπους και πες μας σκουπίδιαΝαι βρε παιδιά αλλά εκεί δεν είσαι σκουπίδι όπως στα μπουρδέλα...
ο φιλος σου ειναι περισοοτερο αρσενικο απο εσενα στα σιγουρα.εχω φιλο που ειναι 180 κιλα και δεν καταδεχεται να γαμησει χοντρες.ξερει τι αξιζει και το παιρνει.επισης τα ειχε με αδυνατη και γαμαγε και πουτανες ταυτοχρονως μεχρι που το εμαθε και τον χωρισε το πουτανακι.ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για πιτσιρικια.το θεμα ειναι να γαμας.τωρα το πως γαμας δεν παιζει ρολοΠάντως,αν έχεις μπλά μπλά,με γυναίκες δεν χάνεις ποτέ...Chris 33,στην ζωη μου δεν έχω γαμήσει μόνο αντικειμενικά όμορφες.Δεν είμαι μόνο οπτικός τύπος(οκ δεν θα πήγαινα με μπαζα) αλλά με τραβάνε κι άλλα πράγματα ,καθότι δεν είμαι ζώον.Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας.Επίσης όποιος ψάχνει μόνο μουνάρες,θα πρέπει να και αντικειμενικός με τον ευατό του,αν αξίζει...ακολουθεί παράδειγμα με τον γνωστό δικηγόρο φίλο μου:
Πάμε για μπυρόνια ,σε καφε των πατησιών.Ο φίλος μου ,όντας μπουρδελοκάμενος έχει αποκτήσει μια άλλη οπτική των πραγμάτων.Μπερδεύει το επι πληρωμή και με το τι μπορει να καταφέρει με γύναικα χωρίς λεφτά.Σκαει σερβιτόρα ,μιλάμε τσολιάς,γλυκύτατη στο πρόσωπο,με σορτσάκι.Παιρνει παραγγελία και ο δικος μου την κοζάρει σαν κρέας.Φεύγει και γυρνάει και μου λεει τετοια θέλω και θα ξεχάσω την πρωήν μου... :S .Ταιριάζουμε αδερφέ εμφανισιακά...Και το λεει τύπος αυτό,που είναι 1.75 -120 Kg.Βλέπει τον ευατό του οτι ταιρίαζει με κοπέλα 1.70,γυμνασμενη,σαν τα κρυα τα νερά,μικρότερη του μια 7-8ετια. :S . Στην πορεία της κουβέντας μου πετάει και το αμίμητο οτι δεν πάει με χοντρές! .Δικαιωμά του μεν,αλλά είπαμε...
Αυτος ο τύπος ,πληρώνοτας πουτάνες-βίζιτες,έχει χάσει τον προσανατολισμο του τι μπορεί να βρεί στην real life...Κοιτάει γκόμενες με six-pack,και μου λέει την έχω άνετα.Τρώει χυλόπιτα και το γυρνάει ότι ειναι ελλεηνίδα που θέλει λεφτα κτλ.Αλλα δεν κοιτάει να χάσει κανα κιλό,να πάρει κανα ρούχο της προκοπής.Αλλα του έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι μετράει επειδή πληρώνει στο Μεταξουργείο.
ο φιλος σου ειναι περισοοτερο αρσενικο απο εσενα στα σιγουρα.εχω φιλο που ειναι 180 κιλα και δεν καταδεχεται να γαμησει χοντρες.ξερει τι αξιζει και το παιρνει.επισης τα ειχε με αδυνατη και γαμαγε και πουτανες ταυτοχρονως μεχρι που το εμαθε και τον χωρισε το πουτανακι.ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για πιτσιρικια.το θεμα ειναι να γαμας.τωρα το πως γαμας δεν παιζει ρολο
ο φιλος σου ειναι περισοοτερο αρσενικο απο εσενα στα σιγουρα.εχω φιλο που ειναι 180 κιλα και δεν καταδεχεται να γαμησει χοντρες.ξερει τι αξιζει και το παιρνει.επισης τα ειχε με αδυνατη και γαμαγε και πουτανες ταυτοχρονως μεχρι που το εμαθε και τον χωρισε το πουτανακι.ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για πιτσιρικια.το θεμα ειναι να γαμας.τωρα το πως γαμας δεν παιζει ρολο
Τρομερές απόψεις...δηλαδή το ίδιο ευχαριστιέσαι το γαμήσι με πουτάνα και το ίδιο με γκόμενα που σε γουστάρει?Κατάλαβα καλός μπουρδελοκαμένος είσαι και συ και μάλλον αγάμητος(στο μπουρδέλο δεν γαμάς-σαν μαλακία με βοήθεια είναι).Για αυτό ο σωστός ο άντρας,δεν αναφέρει στις γκόμενες που έχει πηδήξει και τις πουτάνες επι πληρωμή.Την πληρώνεις και παρακαλάει να ρίξεις κοκορίσιο και να φύγεις.Anyway σου μιλάω για πράγματα άγνωστα,που δεν θες να σκεφτείς καλύτερα,γιατι θα πληγωθείς...
Μεγάλε μου όταν ,κάποιος είναι σαν σκατά -δεν προσέχει τον ευατό του,δεν έχει δικαιώμα να απαιτεί να τον γουστάρουνε γκομενάρες,και να τις λεει ελλεηνίδες και ευρώλιγούρες αν δεν του κάθονται...Όπως ο φίλος σου δεν πάει με χοντρές και αυτές δεν πάνε με άσχημους και χοντρούς.
αμα ειναι ο αλλος λιγο χοντρος κ ασχημος αλλα εχει το λεγειν κ την αλητεια μια χαρα πανε μαζι του.ολες οι ομορφες δηλαδη διαλεγουν ψηλους ομορφους?
εγω το αντιστροφο βλεπω
Μαζι σου αδερφέ.Αλλα ο άλλος μιλάει για 180 κιλά... :S .Και γω δεν είμαι φέτες
Τρομερές απόψεις...δηλαδή το ίδιο ευχαριστιέσαι το γαμήσι με πουτάνα και το ίδιο με γκόμενα που σε γουστάρει?
αν εισαι τοσο ανασφαλης που αφηνεις μερικα κιλα να ορισουν τα ορια της πουτσας σου αξιζεις να γαμας μπαζα μια ζωη.αντρεψτε επιτελουςΤρομερές απόψεις...δηλαδή το ίδιο ευχαριστιέσαι το γαμήσι με πουτάνα και το ίδιο με γκόμενα που σε γουστάρει?Κατάλαβα καλός μπουρδελοκαμένος είσαι και συ και μάλλον αγάμητος(στο μπουρδέλο δεν γαμάς-σαν μαλακία με βοήθεια είναι).Για αυτό ο σωστός ο άντρας,δεν αναφέρει στις γκόμενες που έχει πηδήξει και τις πουτάνες επι πληρωμή.Την πληρώνεις και παρακαλάει να ρίξεις κοκορίσιο και να φύγεις.Anyway σου μιλάω για πράγματα άγνωστα,που δεν θες να σκεφτείς καλύτερα,γιατι θα πληγωθείς...
Μεγάλε μου όταν ,κάποιος είναι σαν σκατά -δεν προσέχει τον ευατό του,δεν έχει δικαιώμα να απαιτεί να τον γουστάρουνε γκομενάρες,και να τις λεει ελλεηνίδες και ευρώλιγούρες αν δεν του κάθονται...Όπως ο φίλος σου δεν πάει με χοντρές και αυτές δεν πάνε με άσχημους και χοντρούς.
Όσο σπουδαίος νιώθεις και εσύ όταν γαμάς γύφτισσες στα τσαντήρια.νιωθεις δηλαδη σπουδαιος οταν περιμενεις στην ουρα με τα πακια?
Ο Κωστάκης πάει με πλυμένες γύφτισσες που είναι σχεδόν σαν εμάς ρε φίλε.Όσο σπουδαίος νιώθεις και εσύ όταν γαμάς γύφτισσες στα τσαντήρια.
Όσο σπουδαίος νιώθεις και εσύ όταν γαμάς γύφτισσες στα τσαντήρια.
Ο Κωστάκης πάει με πλυμένες γύφτισσες που είναι σχεδόν σαν εμάς ρε φίλε.
Έχεις δει έξω από τσαντίρι Πάκια?
Είσαι λάθος ....
Εαν κανεις οικονομικη αναλυση πουτανας vs γκομενας προφανως και η πουτανα συμφερει. Αν ομως θες και καποιον να μιλατε να κανετε παρεα να σου πηγαινει το κεφαλι πιο κει δλδ αυτο που γραφει το μαρι κλερ "να επικοινωνεις" δεν μπορει να μπει σε νορμες οικονομικες και δεν μπορουμε να το εξετασουμε εδω.
Η προσεγγιση του θυληκου και οι ρολοι των 2 φυλλων δεν γινεται βαση καποιου κανονα, αλλα εμπειροτεχνικα δλδ αντιγραφωντας τι κανουν οι αλλοι οι ακουγωντας συμβουλες αλλων μανες φιλες φιλοι κτλ οι οποιες προφανως δεν ειναι και οτι καλυτερο γιατι ο καθενας λεει την μαλακια του απο την δικια του σκοπια με τα δικα του βιωματα.
Στο θεμα μουνοδουλου το προβλημα προκυπτει απο τον τροπο με τον οποοιο επιλεγεται η δυνατοτητα προσεγγισης. Ας πουμε το πιο απλο για παραδειγμα να κερασεις σφινακια (μπλιαχ) η να πετας πανερια με λουλουδια στα σκυλαδικα(εμετος). Αυτοματως προσπαθεις να κερδισεις ενδιαφερων και εντυπωσεις με το να ξοδευεις χρημα και να εξαγοραζεις χρονο και προσοχη με αυτη την πραξη. Γυναικες που τσιμπανε/επιζητουν κατι τετοο υπαρχουν και θα υπαρχουν και προφανως η αντιλυψη και η νοημοσυνη τους τους οδηγουνε σε κατι τυπους με χρυση καδενα που τραβανε καμια σφαλιαρα αμαλαχιναουμ, και τελικα καταληγουν δυστυχισμενες γιατι "εχουν μπλεξει με μαλακες επειδη εχουν τον μαλακομαγνητη--μαλακομαγνητης η ομολογια οτι ειμαι μαλακας/κο --" η στην καλυτερη με ενα διαζυγιο με τον μαλακα να πληρωνει(παλι) και αυτες να πηδιουνται προσπαθωντας να πατσισουν την χαμενη 10ετια.
Για να μην πολυλογω εαν βλεπεις μια μαλακο να ειναι με εναν ωραιο τυπο να της τα σκαει σημαινει οτι ο τυπος δεν ειναι μουνοδουλος αλλα ειναι κρετινος που ερωτευεται μια γκομενα που κοιταει την τσεπη του.
Ακομα μην ξεχναμε τις ανασφαλιες που για διαφορους λογους δεν εχει ξεπερασει καποιος για τον χψ λογο δεν ξερει τι μετραει και ποσο μετραει σαν χαρακτηρας και οποτε γινεται ερμαιο της καθε μιας ψολοαρπαχτρας.
Ναι το προβλημα το εχουν οι αντρες γιατι επιλεγουν προσεγγισεις που δεν χρειαζεται μυαλο αλλα το ποιο ευκολο δλδ να πληρωσεις. Ειναι πολυ πιο δυσκολο να καταφερεις να κερδισεις τον αλλο με τον τροπο σκεψης και τον τροπο ζωης σου (στο επαγγελμα στην γειτονια οπουδηποτε εχεις κυκλο κτλ ) απο το να κερασεις ενα σαβατοκυριακο στην αραχοβα (ναουμ)
Ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα αλλα το