Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί έχω τώρα την εντύπωση ότι η συζήτηση έχει πάρει τη κάτω βόλτα :rolleyes:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Όπως διδάσκουν η εξελικτική βιολογία, η εξελικτική ψυχολογία και πάρα πολλές έρευνες σε όλον τον κόσμο, η φύση του ανδρός δεν είναι το να είναι μονογαμικός. Ο άνδρας είναι πολυγαμικός.

Ο μουνόδουλος που παγιδεύεται από μία γυναίκα κάποια στιγμή την βαριέται, και όταν βρίσκεται στην παραλία, κάνει φαντασιώσεις στο νου του για την Ρωσίδα με τα στητά βυζάκια που βλέπει ξαπλωμένη στην διπλανή ξαπλώστρα, λίγο πιο πέρα απο το κοιτοειδές γύναιο που είναι η σύζηγός του.

Και όταν πηγαίνει στις τουαλέτες της καφετέριας, την Ρωσίδα βλέπει όταν αυνανίζεται.

Το γεγονός και μόνο ότι βαριόμαστε μία γυναίκα και καυλωνόμαστε από άλλες αποδεικνύει την

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
πολιγαμικότητά μας. Στην Κίνα, θεωρείται φυσικό για έναν άντρα να κερατώνει την γυναίκα του και οι γυναίκες δεν δυσανασχετούν.

Και αυτό το ξέρω από μπίζνεςμαν από το Χονγκ Κονγκ. Πήγε τον αδελφό μου σε FKK με πάνω απο χίλιες γυναίκες μεσα.

Και οι περισσότεροι Κινέζοι εκεί ήταν παντρεμένοι. Όπως του είπε ο Κινέζος, "εδώ στην Κίνα,  μπορεί ένας άντρας να είναι άντρας."

Το αν κάποιος πηγαίνει σε εκδιδόμενες δεν έχει σημασία.  Η ποιότητα και το βάθος μιας σχέσης είναι άλλο θέμα.                 

Εμείς μιλάμε για την μουνοδουλία, και όποιος παραδίδει τους όρχεις του σε γυναίκα πάνω σε ένα πιάτο είναι μουνόδουλος.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Για να ξαναμπούμε στο θέμα και να αφήσουμε τις χαζομάρες και προσωπικές προσβολές.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να ξαναμπούμε στο θέμα και να αφήσουμε τις χαζομάρες και προσωπικές προσβολές.

Εντάξει δεκτόν και συμφωνούμε. Η ''φασαρία'' που έκανα αποσκοπούσε στην αποτρολίαση του thread.

Παραθέτω παρακάτω ετυμολογική απόπειρα. Σχόλια - τροποποιήσεις δεκτά. O Μπαμπινιώτης θα έγραφε κάτι τέτοιο,

Μουνόδουλος ( Συνώνυμα καληνυχτάκιας η γκομενοβοσκός η παλαιότερον το κοροιδάκι της δεσποινίδος )= Ο άντρας που κάνει εκπτώσεις στον εγωισμό και την αξιοπρέπειά του τρέχοντας τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα πίσω από γυναίκες ως πειθήνιο σκυλάκι κάνοντας ως υποτακτικός τους ότι του ζητήσουν έχοντας γενικότερα συμπεριφορά και νοοτροπία που παραπέμπει στο  ''ελεήστε και μένα το φτωχό που είμαι χωρίς γυναίκα''.  

Ετσι αντιλαμβάνομαι εγώ το μουνόδουλο. Με τα όσα γράφεις περί ενστίκτου πολυγαμικότητας στον άντρα ( όπως και σε όλα τα ανώτερα θηλαστικά ) συμφωνώ απολύτως. Θα προσθέσω απλώς ότι στα πλαίσια της χριστιανικής δύσης που ζούμε στο μυαλό των γυναικών έχει καρφωθεί η εξίσωση σχέση = μονογαμία. Και αυτό δεν τους το βγάζεις από το κεφάλι με τίποτα. Επειδή όμως ''στις δημοκρατίες άμα έχεις λεφτά δεν υπάρχουν αδιέξοδα '' οι περισσότεροι άντρες καταλήγουν στην λογική του ''απο εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημά μου = το κέρατό της '' η εναλλακτικά επιδίδονται στο ευγενές άθλημα του μπουρδελιάρη ( και μαγκιά τους ).

Σε όλα αυτά λοιπόν συμφωνούμε, απλά τη σύνδεση με τη μουνοδουλίαση δε βλέπω άμεσα, και για αυτό το λόγο έκανα απόπειρα ορισμού στην αρχή. Αν θέλεις βοηθάς-εξηγείς.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ο φιλος σου ειναι περισοοτερο αρσενικο απο εσενα στα σιγουρα.εχω φιλο που ειναι 180 κιλα και δεν καταδεχεται να γαμησει χοντρες.ξερει τι αξιζει και το παιρνει.επισης τα ειχε με αδυνατη και γαμαγε και πουτανες ταυτοχρονως μεχρι που το εμαθε και τον χωρισε το πουτανακι.ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για πιτσιρικια.το θεμα ειναι να γαμας.τωρα το πως γαμας δεν παιζει ρολο

εισαι τοσο για τον πουτσο, που δεν φτανει που φουσκωνεις την ιστορια σου για να δωσεις εμφαση, αλλα αποκαλεις και την αλλη πουτανακι επειδη χωρισε την κουραδομηχανη τον φιλο επειδη την κερατωνε....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: IQ κουνουπιου.....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μουνόδουλος ( Συνώνυμα καληνυχτάκιας η γκομενοβοσκός η παλαιότερον το κοροιδάκι της δεσποινίδος )=

:rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εισαι τοσο για τον πουτσο, που δεν φτανει που φουσκωνεις την ιστορια σου για να δωσεις εμφαση, αλλα αποκαλεις και την αλλη πουτανακι επειδη χωρισε την κουραδομηχανη τον φιλο επειδη την κερατωνε....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: IQ κουνουπιου.....
η ιστορια ειναι αληθινη.και ναι ειναι πουτανακι γιατι τον ηθελε για το χρημα.αφου ειδε πως δεν μπορει να τον ελενξει τον χωρισε.πηρε αυτο που της αξιζε

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
η ιστορια ειναι αληθινη.και ναι ειναι πουτανακι γιατι τον ηθελε για το χρημα.αφου ειδε πως δεν μπορει να τον ελενξει τον χωρισε.πηρε αυτο που της αξιζε

1) δεν αμφισβητισα την ιστορια
2) ολοι/ολες την ασφαλεια του παρα θελουμε
3) ολοι/ολες προσπαθουμε να ελεγξουμε/ελεγχουμε τον/την συντροφο μας
4) τι αξιζε δλδ; να γλυτωσει απ τον μπουχεσα; τοτε ναι, το πηρε αυτο που αξιζε...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
1) δεν αμφισβητισα την ιστορια
2) ολοι/ολες την ασφαλεια του παρα θελουμε
3) ολοι/ολες προσπαθουμε να ελεγξουμε/ελεγχουμε τον/την συντροφο μας
4) τι αξιζε δλδ; να γλυτωσει απ τον μπουχεσα; τοτε ναι, το πηρε αυτο που αξιζε...
αυτος ο μπουχεσας ομως εχει γαμησει πανω απο 300 μοντελα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τρομερές απόψεις...δηλαδή το ίδιο ευχαριστιέσαι το γαμήσι με πουτάνα και το ίδιο με γκόμενα που σε γουστάρει?Κατάλαβα καλός μπουρδελοκαμένος είσαι και συ και μάλλον αγάμητος(στο μπουρδέλο δεν γαμάς-σαν μαλακία με βοήθεια είναι).Για αυτό ο σωστός ο άντρας,δεν αναφέρει στις γκόμενες που έχει πηδήξει και τις πουτάνες επι πληρωμή.Την πληρώνεις και παρακαλάει να ρίξεις κοκορίσιο και να φύγεις.Anyway σου μιλάω για πράγματα άγνωστα,που δεν θες να σκεφτείς καλύτερα,γιατι θα πληγωθείς...
Μεγάλε μου όταν ,κάποιος είναι σαν σκατά -δεν προσέχει τον ευατό του,δεν έχει δικαιώμα να απαιτεί να τον γουστάρουνε γκομενάρες,και να τις λεει ελλεηνίδες και ευρώλιγούρες αν δεν του κάθονται...Όπως ο φίλος σου δεν πάει με χοντρές και αυτές δεν πάνε με άσχημους και χοντρούς.

Tυπε μου να σου πω κατι? Και δε το λεω σε σενα αλλα γενικα. Το να εχουν αντρες ανταγωνισμο μεταξυ τους ειναι κατινια. Θυπηπρεπες. Το να λες οτι εγω ειμαι καλυτερος απο σενα και εσυ δεν εισαι και οι γυναικες δε σε κοιτανε και δε γαμας κλπ. Ειναι πολυ μικροπρεπες και θυληπρεπες. Πουστικο.
Ο αντρας κανει οτι κανει για παρτη του και δεν ασχολειται με τους αλλους.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Tυπε μου να σου πω κατι? Και δε το λεω σε σενα αλλα γενικα. Το να εχουν αντρες ανταγωνισμο μεταξυ τους ειναι κατινια. Θυπηπρεπες. Το να λες οτι εγω ειμαι καλυτερος απο σενα και εσυ δεν εισαι και οι γυναικες δε σε κοιτανε και δε γαμας κλπ. Ειναι πολυ μικροπρεπες και θυληπρεπες. Πουστικο.

:rockon: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
αυτος ο μπουχεσας ομως εχει γαμησει πανω απο 300 μοντελα
Ο Μπουχέσας και τα 300 μοντέλα !!!
Οπως ο Λεωνίδας και οι 300 σπαρτιάτες !!

Τα μοντέλα ήταν αριθμημένα ?? Οχι τίποτα άλλο αλλά θα χάσει ο Μπουχέσας το μέτρημα !!!

Με δεδπμένο ότι στην Αθήνα παραπάνω απο 500 μοντέλα δεν υπάρχουν θα πρότεινα να μετράμε τα μοντέλα που δεν γάμησε ο Μπουχέσας, είναι φανερά λιγότερα.

Εισαι απλα τρολιάς ?? Είσαι απλά ηλίθιος ??  Η είσαι κσι τα δυο ??

Εξσκολουθείς πάντως να γαμσς τα thread. Γιατί δε δοκιμάζεις νσ γαμήσεις μια γυναίκα ?? Που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει !!

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Καταρχήν είστε πολύ απόλυτοι μάγκες... ΌΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ υπήρξαμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε μουνόδουλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όσο έχεις το μουνί στο μυαλό σου είσαι μουνόδουλος γιατί είτε θα τα σκάσεις για να το πάρεις αυτό που θες ή θα τρέχεις από πίσω του σαν το σκυλάκι απλά τα πράματα. Τώρα για τους αγαπούληδες και τους καληνυχτάκιδες αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ένας άνθρωπος που έχει ένα iQ μεγαλύτερο από κατσαρίδας ο οποίος έχει φοβίες, ανασφάλιες κ.τ.λ με μαθηματική ακρίβια οδηγείται στο να γίνει αγαπούλης και καληνυχτάκιας ΤΟ ΘΕΜΑ όμως είναι και εδώ κολλάει το iQ το πως θα το διαχειριστεί μετά την  ήττα... Θα καταλάβει 5 πράματα και θα πάει για άλλα ή θα πάει σε full emo mode και θα συνεχίσει να γίνεται χαλάκι της κάθε καριόλας... Από περίπτωση σε περίπτωση και από άνθρωπο σε άνθρωπο αυτά διαφέρουν.

Στην τελική αν του αρέσει η διαδικασία του να τον κάνει χαλάκι η κάθεμια ποιος μπορεί να τον κρίνει ίσα ίσα που κάτι τέτοιοι τύποι δεν βρίσκουν ποτέ γκόμενες ή αν βρίσκουν αυτές τους πατάνε κάτω και πηδιούνται με τους υπόλοιπους δηλαδή ΟΛΟΥΣ εμάς ΕΣΑΣ που θεωρούμε-θεωρείτε τους  εαυτού σας μη-καληνυχτάκιδες και αγαπούληδες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο Μπουχέσας και τα 300 μοντέλα !!!
Οπως ο Λεωνίδας και οι 300 σπαρτιάτες !!

Τα μοντέλα ήταν αριθμημένα ?? Οχι τίποτα άλλο αλλά θα χάσει ο Μπουχέσας το μέτρημα !!!

Με δεδπμένο ότι στην Αθήνα παραπάνω απο 500 μοντέλα δεν υπάρχουν θα πρότεινα να μετράμε τα μοντέλα που δεν γάμησε ο Μπουχέσας, είναι φανερά λιγότερα.

Εισαι απλα τρολιάς ?? Είσαι απλά ηλίθιος ??  Η είσαι κσι τα δυο ??

Εξσκολουθείς πάντως να γαμσς τα thread. Γιατί δε δοκιμάζεις νσ γαμήσεις μια γυναίκα ?? Που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει !!
τα μουνια δεν τελειωνουν στην ελλαδα μεγαλε.ξυπνα :P

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Αδερφέ δεν είπα οτι είμαι καλύτερος σε κάτι απο κανέναν .Και δεν ειναι κατινια να λες,οτι κάποιος  180 κιλά έχει λιγότερες πιθανοτητες απο ένα φετόνι.Ειναι απλή λογική,γιατι και εσυ αν ήσουν γκόμενα,οπτικά ,θα κοιταζες το φετόνι και οχι την σκατοσακούλα.Το θέμα ειναι την προσωπική μας ανεπάρκεια να μην την ρίχνουμε,στις γυναίκες.Εχουν χίλια στραβά αλλά και εγώ και συ και όλοι δεν πάμε πίσω.

Ο Chris33 πανηγυριζει για τον φίλο του την μπετονιέρα 180Kg που έχει γαμήσει 300 μοντέλα.Και τι να λέει ρε γιωτά?Στον κύκλο των μπουρδελιάρηδων είναι μούρη,παραέξω ειναι για λύπηση...Να γαμας ακατοίκητες γκόμενες,οι οποίες δεν σε γουστάρουν και έρχονται για τα φράγκα.Βαζω στοίχημα οτι η μπετονιέρα(και δεν το λέω για τα κιλά,απλά για την μαλακισμένη μπουρδελογική σας) τα βράδια αγκαλιάζει μαξιλαράκι και το μουσκεύει με δάκρυα,γιατι αναλώνεται σε κάτι χωρίς καμία ουσια και συναισθηματική αξία και θα θέλει αγκαλίτσες .Αν της έβγαζε ως μπετονιέρα και χωρις φράγκα ,θα τον προσκυνούσα.Γενικά δεν μπορώ να εθελοτυφλούμε...οκ υπάρχουν και γυναίκες που γαμιούνται με φραγκάτους.So what?Δηλαδή αν είσαι φτωχός δεν γαμάς?Και ούτε όλες γαμιούνται για χρήματα.2 στις 10 κοιτάνε το πορτοφόλι.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ είμαι γκόμενα όμως ρε φίλε . Είμαι ΆΝΤΡΑΣ . Και δεν ανοίγω ποτέ τέτοιες κατινίστικες κουβέντες

δεν θες να καταλάβεις τι λέω.Οπως και συ δεν γαμας μπαζο-χοντρες,ουτε αυτές πηγαινουν με μπαζο-χοντρους.Δήλαδή αν δεις καποια με έναν χάλια ,δεν έχεις πει ποτέ που τον παει αυτόν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom