Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τιποτα μαγκες το θεμα ειναι τι κανει ο καθενας απο μας.αν θες να βρεις γυναικα σωστη εκτος της πλειοψηφιας που κυκλοφορει, θα βρεις.μπορει να ναι λιγες.μπορει να μη βρεις καθαρα απο θεμα τυχης γιατι παλια ισως να τανε 7 στις 10 οι ''σωστες'' και σημερα να ειναι 3 στις 10.
Ναι εισαι αδικημενος σε σχεση με αλλες εποχες και γενιες, αλλα οπως εφαγες οτι το μηνιατικο του τοτε ισουται με 2 μηνιατικα του τωρα, ετσι θα φας και την αλλαγη αυτη.Δεν μπορεις παρα να το δεχτεις.Δε βαζουμε εμεις τους κανονες.
Δυσκολα τα χρονια σε ολους τους τομεις ειναι γνωστα αυτα.

μονο 2 μηνιατικα τωρα ?βαλε και 3 και 5 και 10 μερικες φορες  :grin:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
ειμαστε μουνοδολοι αλλα και εκεινες ειναι πουτσοδουλες ζουνε για τον πουτσο και ζουμε για το μουνι,ζωη χωρις γυναικα ειναι πιατο χωρις φαι και παει λεγοντας

η διαφορα μπορει να φανει ως εξης:
ο μουνοδουλος αντρας ειναι σαν τον διψασμενο στην ερημο
η πουτσοδουλη γυναικα σαν τη διψασμενη σε καταρακτη

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ειμαστε μουνοδολοι αλλα και εκεινες ειναι πουτσοδουλες ζουνε για τον πουτσο και ζουμε για το μουνι,ζωη χωρις γυναικα ειναι πιατο χωρις φαι και παει λεγοντας
ολες ειναι πολυ πουτσοδουλες.οπου σταθεις και οπου βρεθεις λυσανε για πουτσα :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

το κακο ειναι οτι η ελλαδα ειναι μια απεραντη ερημος για τους αντρες ενω αντιθετα μια οαση με χιλιαδες καταραχτες για τις γυναικες!!!!!!!!!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
το οτι δεν ειναι γονιμες δεν εχει να κανει με το οτι δε θα γαμιουνται..

Δεν έχω ανάγκη από καμιά συγκεκριμένη γυναίκα. ΑΥΤΕΣ είναι που πρέπει να δέσουν κάποιον εγκαίρως για να μην μείνουν μόνες και άνευ παιδιών. Εγώ έχω επιλογές. Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση που τις βάζει στη θέση τους. Μου κάνεις τη δύσκολη; Αντε γεια.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και κάτι άλλο.  Απορώ με την μαλακεία που τραβάνε οι λεφτάδες και δένονται σαν τα σκυλάκια απο κάτι ρουφήχτρες. Όταν έχεις λεφτά δεν αφήνεις την άλλη να σε εκμεταλλευτεί. Έχεις τρεις τέσσερις για να ζηλεύει η μία την άλλη.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τιποτα μαγκες το θεμα ειναι τι κανει ο καθενας απο μας.αν θες να βρεις γυναικα σωστη εκτος της πλειοψηφιας που κυκλοφορει, θα βρεις.μπορει να ναι λιγες.μπορει να μη βρεις καθαρα απο θεμα τυχης γιατι παλια ισως να τανε 7 στις 10 οι ''σωστες'' και σημερα να ειναι 3 στις 10.
Ναι εισαι αδικημενος σε σχεση με αλλες εποχες και γενιες, αλλα οπως εφαγες οτι το μηνιατικο του τοτε ισουται με 2 μηνιατικα του τωρα, ετσι θα φας και την αλλαγη αυτη.Δεν μπορεις παρα να το δεχτεις.Δε βαζουμε εμεις τους κανονες.
Δυσκολα τα χρονια σε ολους τους τομεις ειναι γνωστα αυτα.

Φιλαράκο θα συμφωνήσω γενικά αλλά θα σημειώσω και κάτι κατά τη γνώμη μου σημαντικό.

Τις ''άλλες εποχές'' που και εσύ και άλλοι φίλοι αναφέρατε τις έχουμε μόνο ακουστά από πατεράδες/παπούδες μας η άντε από τον ελληνικό κινηματογράφο. Δεν τις έχουμε ζήσει οι ίδιοι. Και υπάρχει σίγουρα μια υποβόσκουσα τάση να εξιδανικεύουμε το παλιό. Αυτό συμβαίνει μέσα από μια διαδικασία των πιο ηλικιωμένων ανθρώπων (  από τους οποίους ακούμε ) να θυμούνται μελαγχολικά και ευχάριστα τα νιάτα τους. Τα σκατά που φάγανε με ένα αμυντικό μηχανισμό τείνουν να τα ξεχάσουν και θυμούνται μόνο τα καλά. Αυτό λέγεται επιλεκτική μνήμη. Ανθρώπινο και κατανοητό κανένα πρόβλημα. Αλλά δίνε σημασία στα λεγόμενα τους κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη παραπάνω διαδικασία  εξιδανίκευσης όσον αφορά το κατά πόσο ακριβείς είναι στα όσα λένε.

Τώρα όσον αφορά το να βρείς τη σωστή. Προσωπικά έχω καταλήξει κάπου. Το αναφέρω σαν προσωπική επιλογή/στρτηγική. Όπως και η πλειοψηφία των φίλων του site δίνω μεγάλη σημασία στην εμφάνιση της γυναίκας. Ισως μάλιστα δίνω παραπάνω από όσο πρέπει. Δεν θα προσπαθήσω να αλλάξω τη φύση μου πηγαίνοντας κόντρα στο θυμικό μου, με γυναίκες που δεν γουστάρω. Θα προσπαθώ μόνο με γυναίκες που πραγματικά μου αρέσουν αισθητικά. Ξέροντας όμως την αδυναμία μου κάπου μπορώ να τη κοντρολάρω ως εξής. Πρώτον ποτέ δεν δείχνω σε μια γυναίκα ότι πεθαίνω για πάρτη της ( ακόμη και αν αυτό συμβαίνει ). Δεύτερον και κυριότερο, αφού το πράγμα κάπου προχωρήσει, αν καταλάβω ότι κάνει την εμφάνισή της εργαλείο για να με μετατρέψει είτε σε σκυλάκι της, είτε σε ευγενή αναξιοπαθούντα χορηγό της τότε κόβω λάσπη και τη στέλνω στη μαμά της με οποιοδήποτε συναισθηματικό κόστος.  

Αν κάτι έμαθα από τους παλιούς που τους αναφέραμε παραπάνω  είναι ότι το μόνο πράγμα που δεν είναι διαπραγματεύσιμο είναι η αξιοπρέπειά μου. Και αυτή δεν μου τη πάρει κανένα μουνί όσο όμορφο και αν είναι. Και αν μου βγήκε σκάρτο κάποιο θα βρώ κάποιο άλλο. Δεν θα γίνω ο μαλάκας της ιστορίας  ούτε χάριν της κάβλας μου ούτε χάριν του συναισθήματός μου.

Αυτή πιστεύω είναι η αρχή της αντι-μουνοδουλίασης.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαγκες για να καταληξουμε.μονο οι πορνες αξιζουν την σημερον ημερα για τον αντρα που εχει ξυπνησει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

σοφη κουβεντα να καταχωρηθεις στα λογια μεγαλων αντρων του σαιτ  :sunglasses:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος δεν βρίσκει να γαμήσει,μιλάει για μουνόδουλους-πυρφόρους και λοιπά γραφικά.Εχουμε αναγάγει το να  έχεις γκόμενα σε πυρηνική φυσική.Αν είσαι έξυπνος-εμπειρος, ξέρεις και να διαλέγεις και τις τρέχεις...αν τωρα ψάχνεις ξέκολα-δεύτερες,λογω μπουρδελο-εθισμού, βράστα.Ακολουθεί παράδειγμα:

Εχω εναν κολλητό μπουρδελιάρη απο τους λίγους.Ο βλακαμάς ,μορφωμένος full-δικηγόρος,εμπλεξε με τύπισσα εκ Λαμίας ορμώμενης , που του κάνε τρελά.Τον χώριζε συνέχεια...αυτος εκεί κυνήγι...την είχα γνωρίσει και μου κάνει άσχημη εντύπωση.Πολυ εγκαρδια να το πω-ξέκωλο να το πώ  :pipa2:...του τα είπα.Του λέω φίλε κατι δεν μου αρέσει...κάτι δεν παει καλά..μην τα πολυλογώ τον είχε για καβάντζα 1,5 χρόνο (τον συστηνε ως φίλο της,δεν βγαίνανε σε μέρη με κόσμο)...ο δικός μου αβγαλτος τα δεχόταν όλα τα κουλα,αφού τα μπουρδέλα του χανε γίνει δευτερή φύση και δεν είχε γκόμενα ποτέ στα σοβαρά.Καψουρεύτηκε μια δεύτερη,που τον χώρισε και μεσα σε 7-8 μήνες,την είδε με 6-7 διαφορετικούς.Ε δεν είναι ελλεηνιδα αυτή...ούτε μουνοδουλος αυτός.Απλά άπειρος ,χαμηλής αυτοεκτίμησης και μπουρδελοκαμμένος.Εχει χωρίσει 2 χρόνια και κάθεται και την περιμένει :headbang: .Ηθελα να την παντρευτώ,ηταν ο ανθρωπός μου.... :jerking:.Μου λεει γαμάω συνέχεια σε μπουρδέλα αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώην μου :headbang:.

.
Του λέω γαμησα μια γκόμενα.Μου απανταεί και εγώ μια στην φυλής .και δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά...του ριχνω μια γκόμενα και του την πληρώνω...Ε αυτός ο τύπος θα ναι μια ζωη στην φάπα...αλλά δεν τον λες μουνοδουλο απλά άπειρο-αμπαλο...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Όπως 《θα μείνεις στο ράφι》....

Όμως εμείς θα έχουμε σπέρμα για πολλά χρόνια ενώ αυτές έχουν ημερομηνία λήξεως κ και σαπίζουν γρήγορα. ..

καλυτερα στο ραφι κ ευτιχισμενος φιλε.
εχω 3.5 χρονια να κανω σχεση.
μια χαρα ειμαι κ με το πληρωμενο ερωτα
αν κ ενας φιλος λεει ο πληρωμενος ειναι πο αγνος κ εντιμος απ τον ¨΄κανονικο" ;) ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ολες το χρημα ψαχνουν.εκει καταληγουν ολες στο τελος.η αρχη ειναι ενας πειραματισμος γιαυτες.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
σε τετοιες περιπτωσεις ολες βυζαινουν δαχτυλο ;)
Το δάκτυλο είναι η μια εκδοχή.

Η άλλη είναι η πούτσα που έχουν βυζάξει να έχει πιάσει το χιλιόμετρο.

Μέχρι που βρήκαν το μαλάκα και το γύρισαν εκ' νέου στο δάκτυλο.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ενα αλλο αστειο ειναι.
πριν απο λιγο καιρο στην παρεα ενας φιλος ειχε φερει την κοπελα του
κ με ρωτησε πως την ΄'βολευω' χωρις  κοπελα.
κ της λεω πληρωνω κ παω
κ λεει με δηθεν απορια :grin:
πω πω υπαρχουν γυναικες που το κανουν για τα χρηματα? :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

πάντα μου έλεγε μια φίλη ότι : εσείς οι άντρες αν μπορούσατε να καταλάβετε έστω και λίγο τι παθαίνουμε (οι γυναίκες) την ώρα που έχετε τον πούτσο σας μέσα μας θα μας είχατε σκλάβες  :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Φιλαράκο θα συμφωνήσω γενικά αλλά θα σημειώσω και κάτι κατά τη γνώμη μου σημαντικό.

Τις ''άλλες εποχές'' που και εσύ και άλλοι φίλοι αναφέρατε τις έχουμε μόνο ακουστά από πατεράδες/παπούδες μας η άντε από τον ελληνικό κινηματογράφο. Δεν τις έχουμε ζήσει οι ίδιοι. Και υπάρχει σίγουρα μια υποβόσκουσα τάση να εξιδανικεύουμε το παλιό. Αυτό συμβαίνει μέσα από μια διαδικασία των πιο ηλικιωμένων ανθρώπων (  από τους οποίους ακούμε ) να θυμούνται μελαγχολικά και ευχάριστα τα νιάτα τους. Τα σκατά που φάγανε με ένα αμυντικό μηχανισμό τείνουν να τα ξεχάσουν και θυμούνται μόνο τα καλά. Αυτό λέγεται επιλεκτική μνήμη. Ανθρώπινο και κατανοητό κανένα πρόβλημα. Αλλά δίνε σημασία στα λεγόμενα τους κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη παραπάνω διαδικασία  εξιδανίκευσης όσον αφορά το κατά πόσο ακριβείς είναι στα όσα λένε.

Τώρα όσον αφορά το να βρείς τη σωστή. Προσωπικά έχω καταλήξει κάπου. Το αναφέρω σαν προσωπική επιλογή/στρτηγική. Όπως και η πλειοψηφία των φίλων του site δίνω μεγάλη σημασία στην εμφάνιση της γυναίκας. Ισως μάλιστα δίνω παραπάνω από όσο πρέπει. Δεν θα προσπαθήσω να αλλάξω τη φύση μου πηγαίνοντας κόντρα στο θυμικό μου, με γυναίκες που δεν γουστάρω. Θα προσπαθώ μόνο με γυναίκες που πραγματικά μου αρέσουν αισθητικά. Ξέροντας όμως την αδυναμία μου κάπου μπορώ να τη κοντρολάρω ως εξής. Πρώτον ποτέ δεν δείχνω σε μια γυναίκα ότι πεθαίνω για πάρτη της ( ακόμη και αν αυτό συμβαίνει ). Δεύτερον και κυριότερο, αφού το πράγμα κάπου προχωρήσει, αν καταλάβω ότι κάνει την εμφάνισή της εργαλείο για να με μετατρέψει είτε σε σκυλάκι της, είτε σε ευγενή αναξιοπαθούντα χορηγό της τότε κόβω λάσπη και τη στέλνω στη μαμά της με οποιοδήποτε συναισθηματικό κόστος.  

Αν κάτι έμαθα από τους παλιούς που τους αναφέραμε παραπάνω  είναι ότι το μόνο πράγμα που δεν είναι διαπραγματεύσιμο είναι η αξιοπρέπειά μου. Και αυτή δεν μου τη πάρει κανένα μουνί όσο όμορφο και αν είναι. Και αν μου βγήκε σκάρτο κάποιο θα βρώ κάποιο άλλο. Δεν θα γίνω ο μαλάκας της ιστορίας  ούτε χάριν της κάβλας μου ούτε χάριν του συναισθήματός μου.

Αυτή πιστεύω είναι η αρχή της αντι-μουνοδουλίασης.

σωστος φιλε
αλλα δυστυχως εχω δει φιλους να ξεφτυλιζονται για το μουνι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ενα αλλο αστειο ειναι.
κ της λεω πληρωνω κ παω
:tooth: :tooth:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ενα αλλο αστειο ειναι.
κ της λεω πληρωνω κ παω
σε τετοιες περιπτωσεις ολες βυζαινουν δαχτυλο ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ενα αλλο αστειο ειναι.
κ της λεω πληρωνω κ παω
επρεπε να της πεις ναι υπαρχουν καποιες που γαμιουνται και για δυο τυροπιτες κι ενα μιλκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom