Οποιος δεν βρίσκει να γαμήσει,μιλάει για μουνόδουλους-πυρφόρους και λοιπά γραφικά.Εχουμε αναγάγει το να έχεις γκόμενα σε πυρηνική φυσική.Αν είσαι έξυπνος-εμπειρος, ξέρεις και να διαλέγεις και τις τρέχεις...αν τωρα ψάχνεις ξέκολα-δεύτερες,λογω μπουρδελο-εθισμού, βράστα.Ακολουθεί παράδειγμα:
Εχω εναν κολλητό μπουρδελιάρη απο τους λίγους.Ο βλακαμάς ,μορφωμένος full-δικηγόρος,εμπλεξε με τύπισσα εκ Λαμίας ορμώμενης , που του κάνε τρελά.Τον χώριζε συνέχεια...αυτος εκεί κυνήγι...την είχα γνωρίσει και μου κάνει άσχημη εντύπωση.Πολυ εγκαρδια να το πω-ξέκωλο να το πώ
...του τα είπα.Του λέω φίλε κατι δεν μου αρέσει...κάτι δεν παει καλά..μην τα πολυλογώ τον είχε για καβάντζα 1,5 χρόνο (τον συστηνε ως φίλο της,δεν βγαίνανε σε μέρη με κόσμο)...ο δικός μου αβγαλτος τα δεχόταν όλα τα κουλα,αφού τα μπουρδέλα του χανε γίνει δευτερή φύση και δεν είχε γκόμενα ποτέ στα σοβαρά.Καψουρεύτηκε μια δεύτερη,που τον χώρισε και μεσα σε 7-8 μήνες,την είδε με 6-7 διαφορετικούς.Ε δεν είναι ελλεηνιδα αυτή...ούτε μουνοδουλος αυτός.Απλά άπειρος ,χαμηλής αυτοεκτίμησης και μπουρδελοκαμμένος.Εχει χωρίσει 2 χρόνια και κάθεται και την περιμένει
.Ηθελα να την παντρευτώ,ηταν ο ανθρωπός μου....
.Μου λεει γαμάω συνέχεια σε μπουρδέλα αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώην μου
.
.
Του λέω γαμησα μια γκόμενα.Μου απανταεί και εγώ μια στην φυλής .και δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά...του ριχνω μια γκόμενα και του την πληρώνω...Ε αυτός ο τύπος θα ναι μια ζωη στην φάπα...αλλά δεν τον λες μουνοδουλο απλά άπειρο-αμπαλο...