Νέα

Πόσο μόνοι/ες είμαστε για να γυρίζουμε στα fora;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
της ζητησα να χωρισουμε avra ενω ημουν ερωτευμενος μαζι της..ξερεις ποια ηταν η απαντηση?αντι να μου πει μπραβο που ειχα το θαρρος να το κανω,εριξε ολες τις ευθυνες σε μενα,δεν ειχε το θαρρος να παραδεχτει οτι εφταιγε η΄'οτι μπορει να εφταιγε και αυτη
Σορυ που παρεμβαινω αγαπητε,αλλα εχω μια ερωτηση:Αφου ησουν ερωτευμενος,τι ηταν εκεινο που σε εκανε να αισθανεσαι τοση μοναξια μαζι της ωστε να χρειαστει να επιστρατευσεις ολο σου το θαρρος σου για να τη χωρισεις?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή σ'αρέσει να κυκλοφορείς ανώνυμος?
ρε φιλε με κοβεις για τετοιο;;;;;
αλλο σου λεω οτι καποιες στιγμες εξω μπορει να χρειαστει να δειξεις ''χαρακτηρα'' και να το παιξεις καπως....
ενω εδω συνηθως ολοι ειναι ''γνησιοι''...
καλοι κακοι παντως γνησιοι....
συνηθως ετσι;;;;;;
δηλαδη πως με κοβεις εσυ;;;;;;κανενα παιδακι που περιμενε το bourdela.com για να πει την αποψη του;;;;; :P :P :P :P :P :P :P

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ο Χρηστιδης εχει δικαιο στα περισσοτερα απο οσα γραφει..Το θεμα ειναι φιλε να αντιμετωπισεις το σαιτ οπως ακριβως του αξιζει..Δηλαδη ως μεσο για να περασεις καποιες ωρες ευχαριστα..Ειτε με το να ενημερωθεις για καποιο ζητημα ειτε να ανταλλαξεις 5-10 αποψεις με αλλα μελη του φορουμ..Το λαθος θα ειναι να να του δωσεις μεγαλυτερη ''βαρυτητα''..Η ζωη δεν ειναι εδω..Κατανοω οτι μπορει να περνας μια δυσκολη φαση στην ζωη σου(αληθεια ποιος περναει καλα τη σημερον ημερα?) αλλα πρεπει να αντιμετωπισεις τα πραγματα οπως εχουν και να δεις καθαρα το τι μπορει να σου προσφερει το καθε πραγμα.. ;)
ακριβως....
ΟΛΑ τα πραγματα στην ζωη χρειαζεται να τα αντιμετωπιζεις με τον ''σωστο'' τροπο.....
οπου σωστος τροπος ειναι αυτος που ΕΣΥ θεωρεις τετοιον.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Εγω παντως αυτη τη στιγμη νιωθω πολυ μονος.
Ειμαι στο μαγαζι που δουλευω, δεν παταει ανθρωπος μεσα και θελω αλλες 2,5 ωρες για να σχολασω. Ειναι κλειστο και το καφενειο διπλα και δεν μπορω να παραγκειλω καμια μπυρα. Δραμα.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Kαθολου.
Προσωπικα γιάυτο μπαινω εδω.
Για να μπορω να νιωθω  λιγο μονος

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Όνομα:  hristidis
Αξίωμα:  Ο παλιός, είν' αλλιώς
Ημερομηνία εγγραφής:  29/12/07, 01:01
:2funny:
εισαι ηλιθιος και κομπλεξικος μαλακας για αυτο και ανοιγεις τετοια θεματα γιατι ζοριζεσαι και ζεις μεσα στις ενοχες σου
ουτε για να μου δεσεις τα κορδονια δεν κανεις ρε καραγκιοζακο και αμα διαβασες παραπανω δεν αρνηθηκα ποτε οτι ''ξοδευω'' χρονο εδω μεσα και το γουσταρω και το κανω συνειδητα χωρις κομπλεξ και καταπιεση ψυχικη....
το γουσταρω και το κανω και κανενα κομπλεξικο παιδακι δεν μπορει να με ''αλλαξει ''οσο και να χτυπιεται.....
μονο να μεξκανει να φορτωνω για λιγο μπορει και μετα να ''επανερχομαι'' ;) ;) ;)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Ε! Εχει κάποια βάση!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αν και ο τίτλος του σαιτ δεν σε προιδεάζει θετικά παρόλα αυτά αισθάνομαι τυχερός που γνώρισα  από κοντά εξαιρετικά άτομα μέσω αυτής της εικονικής πραγματικότητας που διαφορετικά ίσως να μην γνώριζα
ποτέ.

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
εισαι ηλιθιος και κομπλεξικος μαλακας για αυτο και ανοιγεις τετοια θεματα γιατι ζοριζεσαι και ζεις μεσα στις ενοχες σου
ουτε για να μου δεσεις τα κορδονια δεν κανεις ρε καραγκιοζακο και αμα διαβασες παραπανω δεν αρνηθηκα ποτε οτι ''ξοδευω'' χρονο εδω μεσα και το γουσταρω και το κανω συνειδητα χωρις κομπλεξ και καταπιεση ψυχικη....
το γουσταρω και το κανω και κανενα κομπλεξικο παιδακι δεν μπορει να με ''αλλαξει ''οσο και να χτυπιεται.....
μονο να μεξκανει να φορτωνω για λιγο μπορει και μετα να ''επανερχομαι'' ;) ;) ;)
δε  :birdman: ν' ασπρίσεις ρε αρ...αρε?

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εχω πολλους φιλους και κατα καιρους κανω σχεσεις με κοπελες,δεν αισθανομαι μονος απλα ειναι φορες που αραζω σπιτι και δεν εχω κατι να κανω και μπαινω να κανω κανα χαβαλε η να διαβασω καποιες αποψεις ανθρωπων πανω σε διαφορα θεματα.
Φυσικα και εχει τυχει να κανω φιλιες μεσα απο φορουμ τις οποιες εχω διατηρησει μεχρι και σημερα.
Γενικα καλο ειναι το ιντερνετ να το χρησιμοποιεις σαν "εργαλειο" οχι να εξαρτιεσαι απο αυτο..αυτα απο εμενα. :grin:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Αν και ο τίτλος του σαιτ δεν σε προιδεάζει θετικά παρόλα αυτά αισθάνομαι τυχερός που γνώρισα  από κοντά εξαιρετικά άτομα μέσω αυτής της εικονικής πραγματικότητας που διαφορετικά ίσως να μην γνώριζα
ποτέ.
συμφωνώ αλλά υπάρχουν και κάτι τσογλάνια... μα κάτι τσογλάνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom