You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο μόνοι/ες είμαστε για να γυρίζουμε στα fora;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 115
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αλλά σε βγάζουν απ' τον παράδεισο...Το σεξ και η γνωση οδηγουν στην ελευθερια...
γραφτα ολοκληρα ρε να τα καταλαβαινω....δε ν' ασπρίσεις ρε αρ...αρε?
μιζερε και κομπλεξικε.....
τους γυρω σου λυπαμαι ρε κακομοιρη.....
αλλα μαλλον δεν εχεις για αυτο εχεις και ενοχες.....
εισαι καλα εδω ....ολους τους ψυχακηδες τους βολευουμε.....
Αυτο τωρα ειναι απειλη?Καθηστε καλα γιατι θα ριξω Σοστακόβιτς...
Ο προσωπικός μου παραδεισος ενδεχεται να διαφερει απο το δικό σου η των άλλων... Παραδεισος για μενα ειναι να ξυπναω στις 4 το πρωι και να παιζω πιανο. Η να γυρναω το χαραμα στο σπιτι απο μια εξαιρετικη βραδια και ν ακουω μουσικη στον κηπο μου. Να ξυπναω το πρωι και να μην ειναι κανενας ανεπιθυμητος στο σπιτι. Να ειμαι μ αυτους που γουσταρω, στα μερη που γουσταρω με τις μουσικες και τα φεγγαρια που γουσταρω.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
κακομοίρη...γραφτα ολοκληρα ρε να τα καταλαβαινω....
μιζερε και κομπλεξικε.....
τους γυρω σου λυπαμαι ρε κακομοιρη.....
αλλα μαλλον δεν εχεις για αυτο εχεις και ενοχες.....
εισαι καλα εδω ....ολους τους ψυχακηδες τους βολευουμε.....
Για καποιους ναιΑυτο τωρα ειναι απειλη?
Ενταξει και για μενα ειναιΓια καποιους ναι
Επισκέπτης
Ο προσωπικός μου παραδεισος ενδεχεται να διαφερει απο το δικό σου η των άλλων... Παραδεισος για μενα ειναι να ξυπναω στις 4 το πρωι και να παιζω πιανο. Η να γυρναω το χαραμα στο σπιτι απο μια εξαιρετικη βραδια και ν ακουω μουσικη στον κηπο μου. Να ξυπναω το πρωι και να μην ειναι κανενας ανεπιθυμητος στο σπιτι. Να ειμαι μ αυτους που γουσταρω, στα μερη που γουσταρω με τις μουσικες και τα φεγγαρια που γουσταρω.
Τό επίπεδον τοῦ ἱστοτόπου ἀνέρχεται ὁσημέραι
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κυρία μου....γράψατε.....πολύ μου άρεσε σαν εικόνα σκέψη και περιγραφή.....Ο προσωπικός μου παραδεισος ενδεχεται να διαφερει απο το δικό σου η των άλλων... Παραδεισος για μενα ειναι να ξυπναω στις 4 το πρωι και να παιζω πιανο. Η να γυρναω το χαραμα στο σπιτι απο μια εξαιρετικη βραδια και ν ακουω μουσικη στον κηπο μου. Να ξυπναω το πρωι και να μην ειναι κανενας ανεπιθυμητος στο σπιτι. Να ειμαι μ αυτους που γουσταρω, στα μερη που γουσταρω με τις μουσικες και τα φεγγαρια που γουσταρω.
Πολυτονικό; Πως;Τό επίπεδον τοῦ ἱστοτόπου ἀνέρχεται ὁσημέραι
Επισκέπτης
Τελικά δέν ἦτο καθόλου δύσκολον.Πολυτονικό; Πως;
καλα ρε απολογειστε σε εναν ηλιθιο που κολυμπαει στις ενοχες του και νομιζει οτι αμα τις ''μοιραστει'' με αλλους δεν θα πνιγει;;;;;Εχω πολλους φιλους και κατα καιρους κανω σχεσεις με κοπελες,δεν αισθανομαι μονος απλα ειναι φορες που αραζω σπιτι και δεν εχω κατι να κανω και μπαινω να κανω κανα χαβαλε η να διαβασω καποιες αποψεις ανθρωπων πανω σε διαφορα θεματα.
Φυσικα και εχει τυχει να κανω φιλιες μεσα απο φορουμ τις οποιες εχω διατηρησει μεχρι και σημερα.
Γενικα καλο ειναι το ιντερνετ να το χρησιμοποιεις σαν "εργαλειο" οχι να εξαρτιεσαι απο αυτο..αυτα απο εμενα.
ο τυπος ειναι εντελως καμμενος ,το ξερει και προσπαθει να ''καψει'' και αλλους....
ουστ ρε......κατακαθι....
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Τέλεια!!!Ο προσωπικός μου παραδεισος ενδεχεται να διαφερει απο το δικό σου η των άλλων... Παραδεισος για μενα ειναι να ξυπναω στις 4 το πρωι και να παιζω πιανο. Η να γυρναω το χαραμα στο σπιτι απο μια εξαιρετικη βραδια και ν ακουω μουσικη στον κηπο μου. Να ξυπναω το πρωι και να μην ειναι κανενας ανεπιθυμητος στο σπιτι. Να ειμαι μ αυτους που γουσταρω, στα μερη που γουσταρω με τις μουσικες και τα φεγγαρια που γουσταρω.
Αναφερόμουν ειρωνικά στους καθιερωμένους παραδείσους... ;)
Επισκέπτης
Ωραιο θεμα θα μπορουσε να γινει αυτο με τους προσωπικους παραδεισους.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Πράγματι φίλε μου!Ωραιο θεμα θα μπορουσε να γινει αυτο με τους προσωπικους παραδεισους.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Άλλωστε κι εδώ που είμαστε είναι ένα κομμάτι του προσωπικού μας παραδείσου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις