Νέα

Πόσο μόνοι/ες είμαστε για να γυρίζουμε στα fora;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Καθηστε καλα γιατι θα ριξω Σοστακόβιτς... :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δε  :birdman: ν' ασπρίσεις ρε αρ...αρε?
γραφτα ολοκληρα ρε να τα καταλαβαινω....
μιζερε και κομπλεξικε.....
τους γυρω σου λυπαμαι ρε κακομοιρη.....
αλλα μαλλον δεν εχεις για αυτο εχεις και ενοχες.....
εισαι καλα εδω ....ολους τους ψυχακηδες τους βολευουμε.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τι φοβασαι;;;;μηπως σε μπαναρουν και δεν εχεις ιντερνετικη παρεα ηλιθιε;;;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ο προσωπικός μου παραδεισος ενδεχεται να διαφερει απο το δικό σου η των άλλων... Παραδεισος για μενα ειναι να ξυπναω στις 4 το πρωι και να παιζω πιανο. Η να γυρναω το χαραμα στο σπιτι απο μια εξαιρετικη βραδια και ν ακουω μουσικη στον κηπο μου. Να ξυπναω το πρωι και να μην ειναι κανενας ανεπιθυμητος στο σπιτι. Να ειμαι μ αυτους που γουσταρω, στα μερη που γουσταρω με τις μουσικες και τα φεγγαρια που γουσταρω.

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
γραφτα ολοκληρα ρε να τα καταλαβαινω....
μιζερε και κομπλεξικε.....
τους γυρω σου λυπαμαι ρε κακομοιρη.....
αλλα μαλλον δεν εχεις για αυτο εχεις και ενοχες.....
εισαι καλα εδω ....ολους τους ψυχακηδες τους βολευουμε.....
κακομοίρη...

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Για να χαλαρωσουμε λιγο...

Συνημμένα

• Myguitar.jpg
    Myguitar.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Ο προσωπικός μου παραδεισος ενδεχεται να διαφερει απο το δικό σου η των άλλων... Παραδεισος για μενα ειναι να ξυπναω στις 4 το πρωι και να παιζω πιανο. Η να γυρναω το χαραμα στο σπιτι απο μια εξαιρετικη βραδια και ν ακουω μουσικη στον κηπο μου. Να ξυπναω το πρωι και να μην ειναι κανενας ανεπιθυμητος στο σπιτι. Να ειμαι μ αυτους που γουσταρω, στα μερη που γουσταρω με τις μουσικες και τα φεγγαρια που γουσταρω.

Τό επίπεδον τοῦ ἱστοτόπου ἀνέρχεται ὁσημέραι

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κυρία μου....γράψατε.....πολύ μου άρεσε σαν εικόνα σκέψη και περιγραφή.....

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ευχαριστω... Και τους δυο σας :)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εχω πολλους φιλους και κατα καιρους κανω σχεσεις με κοπελες,δεν αισθανομαι μονος απλα ειναι φορες που αραζω σπιτι και δεν εχω κατι να κανω και μπαινω να κανω κανα χαβαλε η να διαβασω καποιες αποψεις ανθρωπων πανω σε διαφορα θεματα.
Φυσικα και εχει τυχει να κανω φιλιες μεσα απο φορουμ τις οποιες εχω διατηρησει μεχρι και σημερα.
Γενικα καλο ειναι το ιντερνετ να το χρησιμοποιεις σαν "εργαλειο" οχι να εξαρτιεσαι απο αυτο..αυτα απο εμενα. :grin:
καλα ρε απολογειστε σε εναν ηλιθιο που κολυμπαει στις ενοχες του και νομιζει οτι αμα τις ''μοιραστει'' με αλλους δεν θα πνιγει;;;;;
ο τυπος ειναι εντελως καμμενος ,το ξερει και προσπαθει να ''καψει'' και αλλους....
ουστ ρε......κατακαθι....

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Τέλεια!!!  :thumbsup:
Αναφερόμουν ειρωνικά στους καθιερωμένους παραδείσους... ;)

Επισκέπτης

Ωραιο θεμα θα μπορουσε να γινει αυτο με τους προσωπικους παραδεισους.

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Άλλωστε κι εδώ που είμαστε είναι ένα κομμάτι του προσωπικού μας παραδείσου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom