Επισκέπτης
Λοιποννννννννν!Οικιακο Η/Υ δεν ειχα ποτε,οπως , επισης δεν εχω τηλεοραση,εδω και πεντε χρονια!Μια χαρα ηταν και ειναι η ζωη μου,αν εξαιρεσουμε,οτι,σε πολλα θεματα συζητησεων,δεν μπορουσα να παρω μερος,μια και αυτα,ειχαν πολυ συχνα,αναφορες σε δρωμενα στο νετ,η στην tv!Ωσπου μια ωραια μερα(ασχημη νυχτα,για την ακριβεια)μου εκλεψαν το αυτοκινητο της εταιρειας!Το πως και το γιατι,δεν ειναι της παρουσης,αλλα αυτο (η κλοπη)ειχε σαν αποτελεσμα,να πρεπει να βγουν απ'την τσεπουλα μου 25.000 ευρακια!Αμεσο αποτελεσμα,ο αυτοπεριορισμος κατ'οικον!Οντας,ομως,τρελλος και παλαβος με τις εκδρομες,τους φιλους και τις παρεες μου,και μη θελοντας να τους υποχρεωσω,εμμεσα η αμεσα,να ακολουθησουν τον τροπο ζωης μου,αλλα,θελοντας να τα λεμε,οσο πιο φτηνα κι'ανεξοδα γινεται...απεκτησα υπολογιστη!Και,παραδοξως πως,ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!ΠΟΥ????ΕΔΩ!!!ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!Η αφορμη,για την γνωριμια με τον χωρο,δεν ηταν η βασικη θεματαλογια του σαιτ(δεν εχω σχεση με τον χωρο),αλλα το να αποκαταστησω το(και καλα)θιγμενο ονομα της μοτοσυκλετας,που την πιανουν οι μπουρδελοβιοι στο στομα τους κλπ κλπ κλπ!Τελικα,ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΚΟ!Και για την εμμονη μου να απεχω,και για τους μπουρδελομπαικερς!Στο δια ταυτα,τωρα!Μαλλον αυξηθηκε ο κοινωνικος μου κυκλος,μονος ποτε δεν ημουν,ακομα και μεσα στην μοναξια μου...και το αυτοκινητο ΔΕΝ βλεπω να το ξεπληρωνω!ΔΕΝ ειμαι,ομως,ως νεοκοπος χρηστης,αντιπροσωπευτικο δειγμα!Αυτααααααααα!αλλα νεα???