1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θα κάνεις μαλακία αν το μάθει.........Μου κάθεται η χοντροκολι γειτόνισσα μου , ξέρω τον άντρα τις . Είναι ναυτικός . Θα κάνω μαλακια αν την γαμήσω ?
θα κάνεις μαλακία αν το μάθει.........Μου κάθεται η χοντροκολι γειτόνισσα μου , ξέρω τον άντρα τις . Είναι ναυτικός . Θα κάνω μαλακια αν την γαμήσω ?
θα κάνεις μαλακία αν το μάθει.........
προτεινω και ιδρυση τουριστικου γραφειου για οργανωμενες λαγνοπορνοεκδρομες στη Ανατολικη Ευρώπη. Θα χεστητε στο φραγκο.Μέσα στα αμέσως επόμενα σχέδια ανάπτυξης-επέκτασης του site κ με την ευκαιρία που θα κλείσει η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κ θα εκποιηθεί κωψοχρονιά η περιουσία της για να εξοφληθούν τα διάφορα χρέη της, θ' αγοράσουμε κάποιο από τ' αεροπλάνα της και θα ιδρύσουμε την Βourdelair με σκοπό την διοργάνωση σεξο-ταξιδιών... (περισσότερα και στο thread Γαμιούντε οι Ελληνίδες απ' το κώλο)
Έλα ντε κάντε κάτι , όλο λόγια είστε , Μήπως και γαμήσουμεπροτεινω και ιδρυση τουριστικου γραφειου για οργανωμενες λαγνοπορνοεκδρομες στη Ανατολικη Ευρώπη. Θα χεστητε στο φραγκο.
τέτοια γραφεία υπάρχουν στην Ελλάδα εδώ και χρόνιαπροτεινω και ιδρυση τουριστικου γραφειου για οργανωμενες λαγνοπορνοεκδρομες στη Ανατολικη Ευρώπη. Θα χεστητε στο φραγκο.
1000 πελατες πιστευω θα επιαναν με μεσο όρο 1000 Ευρω ετσι για αρχη. 1000.000Έλα ντε κάντε κάτι , όλο λόγια είστε , Μήπως και γαμήσουμε
κρύβε λόγια εσύ.....τέτοια γραφεία υπάρχουν στην Ελλάδα εδώ και χρόνια
κρύβε λόγια εσύ.....
ναι σωστά ,όμως ικανοποιούν τα συμφέροντα τα δικά τους , όχι τα αρχίδια μας ,λέμε για ένα γραφείο που θα λειτουργεί για τους φίλους bourdela.com . Ένα γραφείο μη κερδοσκοπικότέτοια γραφεία υπάρχουν στην Ελλάδα εδώ και χρόνια
αυριο πάλι εκτός αθηνών είσαι;εμεις θα παμε τα δυό μας χωρίς γραφειο...
καλοooooooooooooooooooooμαλλον αυτο μας ταιριαζει καλυτερα.
είναι απλό, όταν ο άντρας, σκέφτεται με το κεφάλι της πούτσας του.. . γαμησέτα, εγώ το παθαίνω συχνάΠου θα φτάσει η μαλακια μας ?
και μετά έρχονται οι φουρτούνεςείναι απλό, όταν ο άντρας, σκέφτεται με το κεφάλι της πούτσας του.. . γαμησέτα, εγώ το παθαίνω συχνά
εγώ έχω τιη άποψη ότι δεν μας προκαλεί ο αριθμός τον εμπειριών μας .Άντο που μας τραβάει και μας τρελαίνει είναι το απαγορευμένο...εμεις οι αντρες εχουμε απο μικροι εμμονες με τον αριθμο των εμπειριων που πρεπει να αποκτησουμε και αυτες οι εμμονες ενισχυονται απο τους φιλους μας οι οποιοι με τη σειρα τους φουσκωνουν τον αριθμο των δικων τους εμπειριων.Το αποτελεσμα ειναι να θελουμε να πηδαμε οποιο θηλυκο κυκλοφορει και να ανεβαινει η αυτοπεποιθηση ,το υφακι και το τουπε ακομη και των ασχημων γυναικων...
για πολλες κλωτσιεςΓιατρέ ΔΕΝ Κλάνω Πια
[youtube=425,350]L3itjp2BeA0&feature=related[/youtube]
καλό θέμα για θρεντ btw