Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Η Ανω Κυψελη ειναι ανωτερη χωροταξικα απο Κολωνακι. Δυστυχως εγκαταλειφθηκε στους αλλοδαπους λογω της αρχοντοχωριατοσυνης των κατοικων που νομισαν οτι θα γινουν καποιοι αν αγορασουν σπιτι στα προαστια.Οσοι εχουν τη δυνατοτητα να ζουν μονοι και να τα φερνουν βολτα, μαγκια τους. Οσοι δεν μπορουν γιατι ειναι ανεργοι ή χαμηλομισθοι καλα κανουν και ζουν με τους γονεις τους. Ντροπη δεν ειναι και προσεχουν και τους γερους. Απο το να μενω σε κανα υπογειο στην Κυψελη διπλα σε Αλβανα και αραπιδες, κανοντας το σκατο μου παξιμαδι για να βγαλω το μηνα, θα προτειμουσα να μενω με τους γερους μου.
Περασαν οι εποχες που καποιοι κλειναν τους γερους στα γεροκομεια για να κανουν τη ζωη τους. Τωρα τους παιρνουν σπιτι για να τους τρωνε τη συνταξη.
Μπραβο σου παντως που αναφερθηκες και στις αναγκες των γερων. Καλα αν ζουν και οι δυο και ειναι υγιης. Αν ομως μεινει χηρα η γρια μανα την παρατας μονη σε ενα σπιτι για να κανεις τη ζωη σου; Δε γινονται αυτα τα πραγματα. Και οπου γινονται ειναι γιατι ο αντρας δε μπορει να βαλει καποια ορια στη γυναικα του και να επιβαλλει να ζησει και η μανα με την οικογενεια και οχι πεταμενη σα λεπρη. Αυτη ειναι η πραγματικη λειψανδρια φιλοι μου, οχι το να μη ζεις μονος σου σαν αμερικανακι.