Να συμφωνήσουμε σε μερικά πράγματα νομίζω γίνεται.
Προφανώς ένας άνθρωπος πρέπει να μένει μόνος του για να απαγκιστρωθεί από τους γονείς οικονομικά και κυρίως συναισθηματικά .
Προφανώς στο άκουσμα ενός ανθρώπου ότι μένει με τους γονείς του σε προχωρημένη ηλικία η μέση (χαμηλής κουλτούρας) ελλεϊνίδα θα ξινίσει *
Δεν νομίζω ότι κάποιος διαφωνεί σε αυτά.
Από κει και πέρα , κακά τα ψέματα, πώς μπορεί ο μέσος σημερινός εργαζόμενος να φύγει ρε παιδιά ;
Οι νέες γενιές που θα μείνουν σε κολλημένο μισθό 700€ το πολύ πώς να φύγουν ;
Οι εποχές είναι αρκετά δύσκολες, τα ψυχολογικά προβλήματα πολύ μεγάλα, ας μη τους φορτώνουμε με το άγχος ότι η κοινωνία θα σε πει μαμάκια. Έχεις όλα σου τα προβλήματα, μη φορτώνεσαι και αυτό.
Στη
σημερινή εποχή , δεν θα κριθεί η ωριμότητά σου από αυτό το πράγμα. Πάνε οι παλιές εποχές.
Πώς να βγει ο σημερινός νέος ;
Άσε που και να βγαίνεις (αν τυχόν χτυπάς κάνα 800άρι ) , γιατί να χάσεις ένα 300άρι τουλάχιστον το μήνα για να μείνεις μόνος σου , αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι (σχέση , γάμος κλπ)
Δε θα ήταν καλύτερο να το αποθηκεύσεις ;
Την κουλτούρα της συγκατοίκησης που ειπώθηκε πιο πάνω , δεν την έχουμε. Άσε που το θεωρώ μεγαλύτερη ξεφτίλα να έχεις περάσει τα 25 και να είσαι με συγκάτοικο.
Μη συγκρίνετε Ελλάδα με ΗΠΑ , Αγγλία κλπ ρε παιδιά. Τί ΑΕΠ έχουν αυτές οι χώρες και τί η Ελλάδα ;
Εμένα η γνώμη μου σε όποιον νέο διαβάζει και ψάχνει μια άποψη, είναι ότι στη ζωή το πρώτο που κοιτάς είναι τί λεφτά μπαίνουν στην τράπεζα κάθε 1η του μηνός.
Και ότι ζούμε σε εποχές που κάθε ευρώ έχει αξία .
Δεν ξέρω , είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί
* ο αστερίσκος στο πώς σε βλέπει η ελλεϊνίδα αν μένεις με τους δικούς σου, κολλάει στο αν σε γουστάρουν ως άντρα ή όχι.
Αν είσαι "γκομενάκι" με σώμα , τατουάζ κλπ. θα σου συγχωρήσουν τα πάντα. Αν είσαι ο τύπος που δεν γουστάρουν τότε την πάτησες. Μαμάκια και ανώριμο θα σε φωνάζουν.
Στη δουλειά μου οι 2 πιο δημοφιλείς μένουν με τους γονείς τους και είναι 35+
Αλλά ξέρουν από νύχτα και είναι και πολλοί βαρβάτοι άντρες ναουμ'