Νέα

Ποσο ασφαλης ειμαι Φυλης Μεταξουργειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά. Περιστατικό που μ συνέωβη πρίν κανα 2 χρόνια στη Φυλής. Είχα πάει για βολτάρισμα βραδινό. Ενώ βολτάριζα ένιωσα 3 τύπους ύποπτους να με παρακολουθούνε. Οι 2 καθόντουσαν σε μια γωνία κι ο άλλος πιο πέρα μόνος τ. Το κατάλαβα κυρίως όταν μπήκα σ ένα σπιτάκι και βγαίνοντας με περιμένανε. Αρχίσανε να με ζώνουνε τα φίδια γτ κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά. Αρχίζω και βαδίζω όλο και πιο γρήγορα και βάζω τα χέρια μ στις τσέπες μ. Νιώθω ότι αρχίζουν και οι ίδιοι να πηγαίνουν πιο γρήγορα και να με κυνηγάνε. Σε κάποια φάση ακούω τον ένα απο πίσω να λέει σε σπαστά ελληνικά "ελα λίγο να σου πώ.." . Αρχίζω το τρέξιμο παίζει να τρεξα σα το Σισέ...βγήκα στη Πατησίων που χε κόσμο και τη γλίτωσα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα παιδιά. Περιστατικό που μ συνέωβη πρίν κανα 2 χρόνια στη Φυλής. Είχα πάει για βολτάρισμα βραδινό. Ενώ βολτάριζα ένιωσα 3 τύπους ύποπτους να με παρακολουθούνε. Οι 2 καθόντουσαν σε μια γωνία κι ο άλλος πιο πέρα μόνος τ. Το κατάλαβα κυρίως όταν μπήκα σ ένα σπιτάκι και βγαίνοντας με περιμένανε. Αρχίσανε να με ζώνουνε τα φίδια γτ κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά. Αρχίζω και βαδίζω όλο και πιο γρήγορα και βάζω τα χέρια μ στις τσέπες μ. Νιώθω ότι αρχίζουν και οι ίδιοι να πηγαίνουν πιο γρήγορα και να με κυνηγάνε. Σε κάποια φάση ακούω τον ένα απο πίσω να λέει σε σπαστά ελληνικά "ελα λίγο να σου πώ.." . Αρχίζω το τρέξιμο παίζει να τρεξα σα το Σισέ...βγήκα στη Πατησίων που χε κόσμο και τη γλίτωσα..
μπορει να ηθελε να σε ρωτησει αν ηταν καλη η πουτανα τυπε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μόνος, βράδυ, σε άδειο δρόμο είναι επικίνδυνα. Φροντίστε να κινήστε όσο γίνεται σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν πρέπει να περάσετε από κάποιο έρημο δρομάκια κάντε το τρέχοντας. Κανείς δεν επιτίθεται σε άνθρωπο που τρέχει.

Πως να τρέξει σαν τον Νώντα????
:grin:

Συνημμένα

• 93126_1316386920.jpg
    93126_1316386920.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 14

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τυπε βλεπουν καποιον συναγωνιστη που με αγωνια θελει να μαθει πληροφοριες και αρχιζουν να τρεχουν :S

Αντε μετα να κατσουν να αφιερώσουν και ώρα να γράψουν ενημέρωση τύπε . Μοναχοφάηδες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μόνος, βράδυ, σε άδειο δρόμο είναι επικίνδυνα. Φροντίστε να κινήστε όσο γίνεται σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν πρέπει να περάσετε από κάποιο έρημο δρομάκια κάντε το τρέχοντας. Κανείς δεν επιτίθεται σε άνθρωπο που τρέχει.
θα σε παρουν στο κυνηγι οι σκυλοι ρε τυπε.αν εχουν αφησει κανεναν βεβαια τα πακιστανια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θα σε παρουν στο κυνηγι οι σκυλοι ρε τυπε.αν εχουν αφησει κανεναν βεβαια τα πακιστανια.

Aπ την αλλη ζεσταίνεσαι αμα τρέχεις τύπε, καλό για τώρα που κάνει κρύο

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
μπας και ειναι μπουρδελακιας και θελει να ειναι κοντα στην δραση? :think:

ο χειρογλυκανος ειναι νικ εδω στο σαιτ τυπε που μενει στην φυλης

Είναι αρκετά ρομαντική η ζωή στη Φυλής. Εχω αναφερθεί πολλάκις.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
ωραιος τυπος ο φυλιανος :rockon:
εδερνε τρελους αστεγους :grin:

Ητανε που λέτε ένας νεαρός πρεζάκιας , κοντα στα 25.Εγώ τότε να ημουν 10 χρονώνε?
Εκεί που καθόσουν στο ήρεμο Φυλιανό σπίτι σου , ακουγες γκαπα γκουπα και πεταγόμουν στο μπαλκόνι και τι να δω?

Ο πρεζάκιας έτρεχε και όπως ο αθλητης κανει αλμα εις ύψος , ακριβώς την ίδια κίνηση και έσκαγε πάνω στα αμάξια.Μιλάμε για λακούβες όχι μαλακίες.Το εκανε σε 2-3 αμάξια και έτρεχε και χανόταν.

Στήνουν οι πατεράδες μας μια μέρα καραούλι και τον περιμένουν και με το που σκάει στο πρώτο αμάξι τον μαγκωνουν και τον ισοπεδώνουν.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κατα καιρους εχουμε δει συναγωνιστες να αναφερουν επιθεσεις προς το μερος τους... δεν θυμαμαι αλλα ενα γνωστο τιμημενο μελος ειχε ανφερει ενας σκηνικο στο μεταξουργειο..

εγω εχω παει ολες της ωρες εκει..

και 11, και 1, και 2... δεν εχω παθει τιποτα.. ναι, εχει κακες φατσες, ειναι κωλοπεριοχη , εχει φατσες που σε βλεπουν περιεργα και αγρια..

αλλα εαν δεν εισαι προκλητικος στο ντυσιμο , δεν φορας ακριβα πραγματα, οπως ρολογια, χρυσους σταυρους κλπ δεν πεφτεις στοχος.. τι να μου παρουν? το πορτοφολι με το 20ευρω που τα 10 ειναι για γαμησι και τα υπολοιπα για να επιστρεψω  :2funny: ας παρουν της πιστωτικες, βγαζω αλλες  :birdman:

Σωστοτατος :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιαυτο ακριβως δε φοβαμαι κανεναν και καμια ωρα συναγωνιστη και γω παω συνεχεια και 9 στις 10 φορες ειναι μετα τα μεσανυχτα και εκτος απ'το ψυχοπλακωμα,σιχαμαρα,κτλ δεν νομιζω οτι κινδυνευεις πραγματικα εκτος βεβαια αν εισαι απ'τους γνωστους γαμιαδες λαλακηδες που περηφανευοντε συνεχεια οτι τη μιση Ελλαδα την εχουν δειρει :jerking: :jerking: :2funny: :jerking: :jerking:
και την αλλη μιση την εχουν γαμησει αλλα στη πραξη γαμουν μονο τη φουχτα τους ή σε κανα στουντιο σε υπερασφαλη περιοχη οπου μπορουν να αφησουν το καρο τους απεξω και με χιλιες προφυλαξεις να σπρωξουν κατι στα γρηγορα με τη ψυχη στο στομα :zfuck:
σε 5 λεπτα να'χουν τελειωσει και να επιστεψουν τρεχοντας στην πρωτη ασφαλεια του καρου τους και μετα στη δευτερη ασφαλεια του σπιτιου τους στη μητρικη αγκαλη ουσιαστικα και συμβολικα στη μητρα της μαμακας τους να τους νανουρησει για να πιουν το γαλατακι τους και να κοιμηθουν γαληνια και με ασφαλεια μακρια απο κει που'ν'επικινδυνα... :jerking: :jerking: :jerking:!!!!

ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Είσαι τοσο ασφαλής όσο κ στη γλυφάδα....οπουδηποτε μπορεί να σου κάτσει η στραβή...

Σωστοτατος συναγωνιστη :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!!
Εμενα παντως απο τη καθαρα προσωπικη μου εμπειρια οσα φιλαρακια μου τα εχουν ληστεψει στο δρομο με την απειλη βιας εχει γινει οπως ακριβως λες σε εντελως ασχετες περιοχες υπερανω πασης υποψιας οπως αργυρουπολη(κυριλα και καλα.. :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman:) βουλιαγμενης, παραλια,περαια,κτλ..οποτε τον μπαρδοπουλον... :birdman: :birdman: :birdman:

και για να μη ξεχνιομαστε... ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing:
ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ....  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μην τρελλαίνεστε ρε παιδιά...

Προσωπικά έχω βολτάρει δεκάδες φορές μόνος μου στην τρίτη βάρδια (για Φυλής μιλάω πάντα) κ δεν μου έχει τύχει το παραμικρό...Δεν είμαι κ Χόμπιτ βέβαια για να αποτελώ στόχο αλλά είμαι μόνος μου όπως κ να'χει...

Πήγαινε κ κάνε τη δουλειά σου φίλε κ μην αγχώνεσαι..Ούτε το αμάξι μου πειράξανε ποτέ...

Απλοτατος :thumbsup:!Λιτοτατος :thumbsup:!και πανω απο ολα Σωστοτατος ο φιλτατος Μενεγακειος Κριτικος:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom