Νέα

Ποσο ασφαλης ειμαι Φυλης Μεταξουργειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μπορει να ηθελε να σε ρωτησει αν ηταν καλη η πουτανα τυπε :grin:
Εγώ μια μέρα εξερχόμενος από το φυλής 65, κοιτάω δεξιά αριστερά τα φωτάκια και σκέφτομαι σε ποιο μπουρδέλο να πάω. Μέρα μεσημέρι ήταν.
Τελικά στοχεύω φυλής 84 στον οροφο και σπευδω να ανεβω τις σκαλες προς αναζητηση πορνοκορασιδας.

Καθως ανεβαινω τα σκαλια ειναι κι ενας παππους μπροστα που μου λεει γιατι με ακολουθεις, φυγε απο εδω, τί θελεις να μου κανεις?
Του λεω χαλαρωσε ρε μπαρμπα στο μπουρδελο παω, οχι σπιτι σου.
Κι αυτος αρχισε να κατεβαινει τις σκαλες και να φευγει τρεχωντας.

Ειναι επικινδυνη η πιατσα τελικα, αμα δεν εχεις ξανακατεβει...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μόνος, βράδυ, σε άδειο δρόμο είναι επικίνδυνα. Φροντίστε να κινήστε όσο γίνεται σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν πρέπει να περάσετε από κάποιο έρημο δρομάκια κάντε το τρέχοντας. Κανείς δεν επιτίθεται σε άνθρωπο που τρέχει.

νταξει δε χρειαζεται και τρεχοντας ρε Μενιο θα φαινεται και λιγο περιεργο φαντασου εικονα καποιου να γυριζει ολα τα παμπολλα σπιτακια στο μεταξι τρεχοντας απ'το ενα στο αλλο σαν να ειναι τρελαμενος να μαμησει και να μη προλαβαινει... :2funny: :2funny: :2funny:!!!
Συμφωνω απολυτα με οσα προαναφερεις απλα αν περπαταμε με σταθερο και γοργο βημα κοιτωντας προσεχτικα γυρω μας και οχι αφηρημενοι σουλατσαροντας γραφοντας μηνυματα στο κινητο,κτλ νομιζω ειμαστε οκ.. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά. Περιστατικό που μ συνέωβη πρίν κανα 2 χρόνια στη Φυλής. Είχα πάει για βολτάρισμα βραδινό. Ενώ βολτάριζα ένιωσα 3 τύπους ύποπτους να με παρακολουθούνε. Οι 2 καθόντουσαν σε μια γωνία κι ο άλλος πιο πέρα μόνος τ. Το κατάλαβα κυρίως όταν μπήκα σ ένα σπιτάκι και βγαίνοντας με περιμένανε. Αρχίσανε να με ζώνουνε τα φίδια γτ κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά. Αρχίζω και βαδίζω όλο και πιο γρήγορα και βάζω τα χέρια μ στις τσέπες μ. Νιώθω ότι αρχίζουν και οι ίδιοι να πηγαίνουν πιο γρήγορα και να με κυνηγάνε. Σε κάποια φάση ακούω τον ένα απο πίσω να λέει σε σπαστά ελληνικά "ελα λίγο να σου πώ.." . Αρχίζω το τρέξιμο παίζει να τρεξα σα το Σισέ...βγήκα στη Πατησίων που χε κόσμο και τη γλίτωσα..

Αυτο το περιστατικο που διηγεισαι δε το θεωρω διολου απιθανο και σε πιστευω απολυτα φιλε συναγωνιστη πυροκαυλε
και συνφαν του Saw :thumbsup:!!! Τετοια περιστατικα εχω διαισθανθει και γω να πανε να συμβουν και οπως και εσυ συνηθως επιταχυνω...εκει θα'ναι καποιος και πολυ μακακας αν κατσει να ψαχτει και να δει τι παιζει,κτλ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• RustyCivic1.jpg
    RustyCivic1.jpg
    174,5 KB · Εμφανίσεις: 34

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
θα σε παρουν στο κυνηγι οι σκυλοι ρε τυπε.αν εχουν αφησει κανεναν βεβαια τα πακιστανια.

Εγω να σε πω τη καθαρη αληθεια φιλε μαστερα πιο πολυ απ'ολα φοβαμαι τους κυνους διοτι εχω επανειλημενας αρνητικας εμπειριας πολλακις δυσαρεστες!!!

Με εχουν παρει στο κυνηγι αγελες σε παραλια(κοντα στο βιλατζ φαληρο εκει που'χει κατι αλλανες,στο περαια στις αλλανες του λιμανιου,παλι τρομος και στη Σαλονικα οταν εμενα για μερικα φεγγαρια ηταν το αποκορυφωμα για αυτο και γω αρχησα να κυκλοφορω αμυντικα παντα προετοιμασμενος... ;) ;) ;)τυφλα να'χει ο λαλακης... :dancing: :dancing: :dancing:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Από όσο θυμάμαι, 9 στις 10 φορές είμαι μετά τις 11 το βράδυ στη Φυλής. Είτε είχε μπουρδελιαρό-κόσμο, είτε είχε αναδουλειές, ποτέ δεν συνέβη τίποτα. Νίκησε τους φόβους σου με μια δοκιμή. Άμα τα καταφέρεις και γυρίσεις, και έχεις γαμήσει κιόλας, θα νιώσεις και πολύ άντρας. Μπορεί και 19 χρονών, τόσο μεγάλος... Μη ρωτάς εμάς τους γέρους, έχουμε ξεκουτιάνει, δεν έχουμε τεστοστερόνη...

μπορει να ηθελε να σε ρωτησει αν ηταν καλη η πουτανα τυπε :grin:

μπορεί να ήταν ο Αντισθένης

ναι,οικογενειες πακιστανων ,νιγηριανων,ρουμανων,αλβανων και λιγων ρωσων...

Σαν να λέμε μη-οικογένειες; Τι εννοείς;

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
εννοω αυτο που λεω,οτι στην περιοχη ειναι πολυ λιγες οι ελληνικες οικογενειες

και ποιά η σχέση της εθνικότητας των οικογενειών με τον πιθανό κίνδυνο που διατρέχουν λόγω της περιοχής;

και να σου πω την αλήθεια, μετα τον αντισθένη μόνο σε σένα πήγε το μυαλό μου :-)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
και ποιά η σχέση της εθνικότητας των οικογενειών με τον πιθανό κίνδυνο που διατρέχουν λόγω της περιοχής;
και να σου πω την αλήθεια, μετα τον αντισθένη μόνο σε σένα πήγε το μυαλό μου :-)

τυπε ο απολυτος δεν ειναι πορνοκωλογερος

ειναι τζοβενο

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
η σχεση ειναι οτι μαλλον προτιμας τις οικογενειες ρουμανων,αλβανων,πακιστανων και μαυρων απο τις ελληνικες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν πας ντυμενος καταληλα δεν σε πειραζει κανεις
62881-Deluxe-Knight-In-Shining-Armor-Costume-large.jpg

Επισκέπτης
Φυλης και Μεταξουργειο ειναι ασφαλεις περιοχες.

Μεχρι και ο Μητσος κανει ποδηλατο και δεν τον εχει πειραξει κανεις... μονο ο Απολυτος του χλεπονιαζει το ποδηλατο :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
η σχεση ειναι οτι μαλλον προτιμας τις οικογενειες ρουμανων,αλβανων,πακιστανων και μαυρων απο τις ελληνικες

Με προδικάζεις άδικα. Η σημασία της οικογένειας δεν μπορεί να μετρηθεί ποιοτικά με την εθνικότητα.
Όποιος έχει οικογένεια, ξέρει, δεν έχει προτιμήσεις.
Εύχομαι μια μέρα να σε ευλογήσει ο Θεός να κάνεις τη δική σου και τότε θα καταλάβεις τη διαφορά.
Δε σου κάνω κήρυγμα, μη παρεξηγηθείς φίλε μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φυλης και Μεταξουργειο ειναι ασφαλεις περιοχες.

Μεχρι και ο Μητσος κανει ποδηλατο και δεν τον εχει πειραξει κανεις... μονο ο Απολυτος του χλεπονιαζει το ποδηλατο :2funny:
τυπε του το ειχα χλεπιασει κατα λαθος ομως
και αυτος το ειχε αφησει ακριβως εξω απτο μπουρδελο :S
URL]]

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom