stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παμε παρεα αν φοβασαι :-*ρε σεις μην κυκλοφορειτε σε τετοιες κωλοπεριοχες
δωστε κατιτις παραπανω και παρτε ενα κωλ γκερλ
να γαμησετε σαν ανθρωποι
παμε παρεα αν φοβασαι :-*ρε σεις μην κυκλοφορειτε σε τετοιες κωλοπεριοχες
δωστε κατιτις παραπανω και παρτε ενα κωλ γκερλ
να γαμησετε σαν ανθρωποι
εσύτ τι είσαι???? ο γαμιάς της γειτονιάς????παμε παρεα αν φοβασαι :-*
παμε παρεα αν φοβασαι :-*
λεφτα εχω κατι αλλα τα τσιγγουνευω :-*ρε συ δεν ειναι οτι φοβαμαι αλλα οτι ειναι μεσα στη βρωμα
μην πηγαινεις σε τετοια μαγαζια
θα κολλησεις τιποτα και εισαι και μικρο παιδι
στην τελικη αν δεν εχεις λεφτα βρες καμια συμφοιτητρια σου να σπρωχνεις
σου βρηκα την Σουζαναλεφτα εχω κατι αλλα τα τσιγγουνευω :-*
φοιτητρια ειμαι στο ψαξιμο
δεν εχω αλλη λυση, θα διαβασει την κριτικη που ανεβασα για μεταξι και θα δεις τι πα να πει κασκαντερ
ωραιος φιλος εισαι και εσυ, παιζεις με τον πονο μου :'(σου βρηκα την Σουζανα
λεφτα εχω κατι αλλα τα τσιγγουνευω :-*
δεν εχω αλλη λυση, θα διαβασει την κριτικη που ανεβασα για μεταξι και θα δεις τι πα να πει κασκαντερ
στο χρηματιστιριο δεν τα φυλαω σε στρωμα εγωποσα εχεις ρε?
τα εχεις σε καμια τραπεζα σε προθεσμιακο η τα φυλας στο στρωμα?
στο χρηματιστιριο δεν τα φυλαω σε στρωμα εγω
λεφτα εχω κατι αλλα τα τσιγγουνευω :-*
Αν έχεις 50άρικα...εγω πλεον δεν περναω απο κει ουτε μεσημερι.πρωτα απο ολα δεν ακους ελληνικα εκει περα.πριν απο καμια δεκαπενταρια χρονια ειχα πεσει πανω σε κατι ρωσους στην αχαρνων και μου ζητουσαν οδηγιες πως θα πανε καπου.εγω τους εξηγουσα και αυτοι προφανως με εβριζαν στη γλωσσα τους και γελουσαν.τι να τους πω?!τους ειπα και καλο βραδυ κι εφυγα.ειναι να κανεις μαγκιες?ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας πανω του?ποσο μαλλον εν ετη 2013 που οι λαθρο εχουν πολλαπαλασιαστει!!!!σε στουντιακι πλεον εισαι πιο ασφαλης.
σιγα να μη μας βαλουνε και σεκιουριτι...οι νταβατζηδες κανουν κ αλλες δουλειες πιο κερδοφορες.χεστηκανε για την ασφαλεια τη δικια μας.Λέτε οι νταβατζήδες της Φυλής να θέλουν να νιώθουν ανασφαλείς οι πελάτες και να μην πατάνε στα μπουρδέλα ????