axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σιγα να μη μας βαλουνε και σεκιουριτι...οι νταβατζηδες κανουν κ αλλες δουλειες πιο κερδοφορες.χεστηκανε για την ασφαλεια τη δικια μας.
σιγα να μη μας βαλουνε και σεκιουριτι...οι νταβατζηδες κανουν κ αλλες δουλειες πιο κερδοφορες.χεστηκανε για την ασφαλεια τη δικια μας.
Ψαγμένη άποψη...Λέτε οι νταβατζήδες της Φυλής να θέλουν να νιώθουν ανασφαλείς οι πελάτες και να μην πατάνε στα μπουρδέλα ????
Μην τρελλαίνεσαι ρε φίλε...φιλε η ασφαλεια δεν κοστολογειται...παντως αν καποιος παει σε αυτα τα μερη καλο ειναι να μην παει μονος...
τυπε μην σε απαγαγουν και σου βγαλουν το νεφρο για πουλημαΕγω οταν παω μπουρδελοτσαρκα εχω max 20 ευρω πανω μου
Και το κινητο μου κανει γυρω στα 2-3 ευρω, ετσι οπως ειναι τωρα (καινουριο εκανε 20)
Επισης, ανεβαινω πλεον χωρις αμαξι
Δεν πανε να πηδηχτουν ολοι τους?
Το πολυ-πολυ να με σκοτωσουνε.
Παντως, κερδος δεν θα βγαλουν απο μενα
τυπε μην σε απαγαγουν και σου βγαλουν το νεφρο για πουλημα
αυτο το σκεφτηκες?
αυτο το σκεφτηκες?
τυπε οι ινδοι που ειχαν απαγαγει την μπαρμπορα το εχουν για εθνικο σπορ αυτο
ετσι οπως οι σομαλοιτυπε οι ινδοι που ειχαν απαγαγει την μπαρμπορα το εχουν για εθνικο σπορ αυτο
αυτο το σκεφτηκες?
τυπε μη τον κλισουν και κανα ντελο κεκδιδουν αφτον το σκεφτηκεσ?
οχι,ετσι τα λεω για να ανεβαζω τα post....
αμα ειχες παει δε θα τα λεγες αυτα φιλεοχι,ετσι τα λεω για να ανεβαζω τα post....
αυτο το σκεφτηκες?
παιζει...κατι ξερεις εσυ για να το λες!Οχι, γιατι το ολο κονσεπτ με τα νεφρα ειναι απλα αστικος μυθος
Δεν εχει γινει κι ουτε θα γινει ποτε
παιζει...κατι ξερεις εσυ για να το λες!
σε απαγαγουν,σου κανουν εξετασεις και ολο για καποιον θα εισαι συμβατος τυπεΝαι, εχω δηλωσει για δωρητης οργανων, και στο σαιτ του συγκεκριμενου οργανισμου εξηγουν οτι κανεις δεν θα σε απαγαγει για να σου βγαλει τα οργανα
Για να γινει μια μεταμοσχευση χρειαζονται εξετασεις ιστοσυμβατοτητας, και το οργανο που βγαινει δεν ζει για παντα
Οποτε αμα εχεις random νεφρα, συκωτια, καρδιες κλπ... και random ληπτες, ολοι θα παρουν τα παπαρια μου
ΥΓ Αρα, τι μενει?? Το σεναριο απαγωγης και αναγκαστικης εκπορνευσης...
Δυστυχως γι' αυτους, δεν θα εφερνα πολυ πελατεια βασει της εμφανισής μου...
ΥΓ2 Βεβαια, υπαρχει κι αυτο:
Εγω τυπε που ειμαι δωρητης ορχεων λες να κινδυνευω ?σε απαγαγουν,σου κανουν εξετασεις και ολο για καποιον θα εισαι συμβατος τυπε
και σε πετσοκοβουν