Νέα

Ποσο ασφαλης ειμαι Φυλης Μεταξουργειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κατα καιρους εχουμε δει συναγωνιστες να αναφερουν επιθεσεις προς το μερος τους... δεν θυμαμαι αλλα ενα γνωστο τιμημενο μελος ειχε ανφερει ενας σκηνικο στο μεταξουργειο..

εγω εχω παει ολες της ωρες εκει..

και 11, και 1, και 2... δεν εχω παθει τιποτα.. ναι, εχει κακες φατσες, ειναι κωλοπεριοχη , εχει φατσες που σε βλεπουν περιεργα και αγρια..

αλλα εαν δεν εισαι προκλητικος στο ντυσιμο , δεν φορας ακριβα πραγματα, οπως ρολογια, χρυσους σταυρους κλπ δεν πεφτεις στοχος.. τι να μου παρουν? το πορτοφολι με το 20ευρω που τα 10 ειναι για γαμησι και τα υπολοιπα για να επιστρεψω  :2funny: ας παρουν της πιστωτικες, βγαζω αλλες  :birdman:
Ο φαρκελι ηταν και μαλιστα αν θυμαμαι καλα δυο φορες  !!!!!!!!!!

Η μια ηταν χοντρη ζημια ειπε και ψιλοκινδυνεψε κιολας !!!!!!!!!

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ή πληροφοριες για το πότε θα αναβαθμιστει η περιοχη τυπε ;)

Του Αγίου Πούτσου θα αναβαθμιστεί. Μη μου πεις ότι πιστεύεις κι εσύ στα σενάρια συνωμοσίας για την υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Του Αγίου Πούτσου θα αναβαθμιστεί. Μη μου πεις ότι πιστεύεις κι εσύ στα σενάρια συνωμοσίας για την υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας;
ναι τυπε
τα λεει και ο λιακοπουλος :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=164857.0;attach=462121;image[/img[/URL]]

[/quote]

pane afova type....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxax!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Είσαι τοσο ασφαλής όσο κ στη γλυφάδα....οπουδηποτε μπορεί να σου κάτσει η στραβή...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο φαρκελι ηταν και μαλιστα αν θυμαμαι καλα δυο φορες  !!!!!!!!!!

Η μια ηταν χοντρη ζημια ειπε και ψιλοκινδυνεψε κιολας !!!!!!!!!
μουνοπανα μαροκινοι η ιρακνοι ηταν , μανουλα σε τετοιες επιθεσεις..

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εγω τελευταια που πηγα 11 βραδυ  δεν ειδα κατι περιεργο , πολλες παρεες ξενων , κατι πιωμενοι αλλα οκ Να περπατατε σταθερα , γρηγορα και τα ματια να παιζουν οχι καλα ρουχα τσαντακια και στα φωτα οπου εχει , αστυνομια ειχε στην αχαρνων

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω τελευταια που πηγα 11 βραδυ  δεν ειδα κατι περιεργο , πολλες παρεες ξενων , κατι πιωμενοι αλλα οκ Να περπατατε σταθερα , γρηγορα και τα ματια να παιζουν οχι καλα ρουχα τσαντακια και στα φωτα οπου εχει , αστυνομια ειχε στην αχαρνων
ναι φυλανε μην κανουν καταδρομικη οι αναρχικοι κομαντος και καταλαβουν την βιλλα νυχτα τυπε  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τις εν λογο περιοχες κατα ποσο μπορει να
κινηθει καποιος μονος με ασφαλεια κατα τη διαρκεια της ημερας παντα διοτι για βραδυ ουτε που το σκευτομαι
γιατι πολλα ακουγονται σχετικα με το ποσο κινδυνος υπαρχει αληθευουν η ειναι σαλτσες των ΜΜΕ θελω να κανω
καμια τσαρκα μην εχω τιποτα παρατραγουδα

URL]]

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μην τρελλαίνεστε ρε παιδιά...

Προσωπικά έχω βολτάρει δεκάδες φορές μόνος μου στην τρίτη βάρδια (για Φυλής μιλάω πάντα) κ δεν μου έχει τύχει το παραμικρό...Δεν είμαι κ Χόμπιτ βέβαια για να αποτελώ στόχο αλλά είμαι μόνος μου όπως κ να'χει...

Πήγαινε κ κάνε τη δουλειά σου φίλε κ μην αγχώνεσαι..Ούτε το αμάξι μου πειράξανε ποτέ...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αρχιδια μυρωδατα....,αμα ειναι να σου κατσει μαλακια θα σου κατσει οπουδηποτε δεν πρεπει υποχρεωτικα να εισαι κεντρο για να στη πεσουν,εμενα ποτε μα ποτε μα ποτε δεν μου χουν κανει ουτε γρατζουνια ουτε καν στο αμαξι-μηχανη μου,κ να ρθει κ ποιος αλβανος πακι μπαγκλαντες να μου πει τι??θελω τσιγαρο η δωσε μου ττα λεφτα σου....,πρωτον δεν ειμαι ποτε μονος κ δευτερον θα του βγαλω τον ωμο του κατσαριδη,,,τωρα αν στη πεσουν 3 με 4 σομαλη,εγινε συμφωνω οτι θα χεις προβλημα....,αλλα ρε παιδια ειπαμε κ αυτοι δεν πανε ετσι,η θα σε δουν μουροχαβλο μαλακα πρωτη φορα περπαταω στη ζωη μου ,η πολυ λεφτας και να περνας απο το στενο του MAMA AFRICA, για μενα ο πιο υπαρκτος κινδυνος ειναι οτι πραγματι μπορουν  να σου κανουν ζημια στο αμαξι οπου κ να παρκαρεις στο κεντρο  ... παραθυρα κ τα σχετικα :- :P >:( >:(

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
περισσοτερο από ότι θα ήσουν στην Καμπούλ ή στην Τεχεράνη

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μόνος, βράδυ, σε άδειο δρόμο είναι επικίνδυνα. Φροντίστε να κινήστε όσο γίνεται σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν πρέπει να περάσετε από κάποιο έρημο δρομάκια κάντε το τρέχοντας. Κανείς δεν επιτίθεται σε άνθρωπο που τρέχει.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom