You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποσο ασφαλης ειμαι Φυλης Μεταξουργειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 229
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
ρε μη λετε πραγματα που δεν ισχυουν.το βραδυ κυκλοφορουνε παρεες αλλοδαπων και ναι μπορει να στην πεσουν αμα εισαι μονος σου αλλα αμα πατε 3-4 δε σας κανουν τιποτα.και οσον αφορα τα αυτοκινητα αυτο ισχυει οτι στο σπανε αλλα δε νομιζω οτι κανεις λογικος παει και αφηνει το αμαξι εκει.
ξαναλεω ,μη φοβιζετε τον κοσμο.πρωι και μεσημερι και γενικα οσο εχει φως δε γινεται τιποτα.καθε φορα αφηνω τη μηχανη στην ιασωνος ακομα κι αν ειναι γεματος ο δρομος με πρεζονια.τοσα χρονια τιποτα δεν εχει γινει κατι,αντιθετως οταν την ειχα απο κατω απ το σπιτι μου την ειχαν ριξει 2 φορες μεχρι που την εβαλα σε παρκινγ και ησυχασα.
κι οσο για το αν στην πεφτουν,τιποτα δε κανουν το πρωι...
Σωστος
Είναι πριν τον πόλεμο,μάλλον.....πολυ καθαρο δρομο εχουν στην συρια τυπε
Vergara
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εάν παρκάρει κανείς την SLK, βγει έξω φορώντας δερμάτινο των 2.300ευρώ , παντελόνι Armani, παπούτσια Aubercy , ρολόι Tag Heuer κτλ. σίγουρα θα γίνω στόχος στις
συμμορίες αλλοδαπών !
Εάν τώρα πάει ο κάθε βρωμιάρης μηχανόβιος με το μπουφάν από ναύλoν , το τριμμένο βρώμικο blue jeans των 30 ευρώ και τα βρώμικα παπούτσια...
ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ !
Εν τέλει, Ο έξυπνος τυπάς της πρώτης περιγραφής δεν πρόκειται ποτέ να πάει Μεταξουργείο Διότι την βρίσκει μια χαρά στη μεζονέτα του καλλώντας τα καλύτερα city tours για 5-6 ώρες κι επίσης όταν θέλω να βγώ για καμάκι, με το που θα μπει στο Club δεν θα προλάβει να σκεφτεί σε ποια να την πρωτοπέσει διότι θα τον προλάβουν αυτές πρώτες
Συμπέρασμα : Οποίος είναι λέτσος μπορεί να κυκλοφορεί άνετα στο Μεταξουργείο όλο το 24ωρο
συμμορίες αλλοδαπών !
Εάν τώρα πάει ο κάθε βρωμιάρης μηχανόβιος με το μπουφάν από ναύλoν , το τριμμένο βρώμικο blue jeans των 30 ευρώ και τα βρώμικα παπούτσια...
Εν τέλει, Ο έξυπνος τυπάς της πρώτης περιγραφής δεν πρόκειται ποτέ να πάει Μεταξουργείο Διότι την βρίσκει μια χαρά στη μεζονέτα του καλλώντας τα καλύτερα city tours για 5-6 ώρες κι επίσης όταν θέλω να βγώ για καμάκι, με το που θα μπει στο Club δεν θα προλάβει να σκεφτεί σε ποια να την πρωτοπέσει διότι θα τον προλάβουν αυτές πρώτες
Συμπέρασμα : Οποίος είναι λέτσος μπορεί να κυκλοφορεί άνετα στο Μεταξουργείο όλο το 24ωρο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
και εγω ετσι πιστευω δεν νομιζω να γινει κατι μηπως να παρω και κανα πτυσομενο καλου κακου ?
Σιγά ανατρίχιασα
αμα εισαι ανεργος δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
κατα καιρους εχουμε δει συναγωνιστες να αναφερουν επιθεσεις προς το μερος τους... δεν θυμαμαι αλλα ενα γνωστο τιμημενο μελος ειχε ανφερει ενας σκηνικο στο μεταξουργειο..
εγω εχω παει ολες της ωρες εκει..
και 11, και 1, και 2... δεν εχω παθει τιποτα.. ναι, εχει κακες φατσες, ειναι κωλοπεριοχη , εχει φατσες που σε βλεπουν περιεργα και αγρια..
αλλα εαν δεν εισαι προκλητικος στο ντυσιμο , δεν φορας ακριβα πραγματα, οπως ρολογια, χρυσους σταυρους κλπ δεν πεφτεις στοχος.. τι να μου παρουν? το πορτοφολι με το 20ευρω που τα 10 ειναι για γαμησι και τα υπολοιπα για να επιστρεψω ας παρουν της πιστωτικες, βγαζω αλλες
και 11, και 1, και 2... δεν εχω παθει τιποτα.. ναι, εχει κακες φατσες, ειναι κωλοπεριοχη , εχει φατσες που σε βλεπουν περιεργα και αγρια..
αλλα εαν δεν εισαι προκλητικος στο ντυσιμο , δεν φορας ακριβα πραγματα, οπως ρολογια, χρυσους σταυρους κλπ δεν πεφτεις στοχος.. τι να μου παρουν? το πορτοφολι με το 20ευρω που τα 10 ειναι για γαμησι και τα υπολοιπα για να επιστρεψω ας παρουν της πιστωτικες, βγαζω αλλες
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
να σου παρει 10 και 20 ευρω δεν ειναι τιποτα,μη σε καρφωσει επειδη δεν εχεις αλλα να φοβασαι.κατα καιρους εχουμε δει συναγωνιστες να αναφερουν επιθεσεις προς το μερος τους... δεν θυμαμαι αλλα ενα γνωστο τιμημενο μελος ειχε ανφερει ενας σκηνικο στο μεταξουργειο..
αλλα αυτα ειπαμε γινονται νυχτα.
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Και αν σε πάρουν τα ακριβά σου παπούτσια?κατα καιρους εχουμε δει συναγωνιστες να αναφερουν επιθεσεις προς το μερος τους... δεν θυμαμαι αλλα ενα γνωστο τιμημενο μελος ειχε ανφερει ενας σκηνικο στο μεταξουργειο..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παλι καλα που κανουμε εικασιες... δεν μου την εχουν πεσει ποτε.. και ευχομαι σε κανεναν...να σου παρει 10 και 20 ευρω δεν ειναι τιποτα,μη σε καρφωσει επειδη δεν εχεις αλλα να φοβασαι.
αλλα αυτα ειπαμε γινονται νυχτα.
σε εναν γνωστο του ειχαν ζητησει να δουν ωρα απο το κινητο, κλασικο κολπακι, σε χτυπανε σου περνουν το κινητο εαν ειναι αξιας και τρεχουν...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μπορουν δεν μπορουνΚαι αν σε πάρουν τα ακριβά σου παπούτσια?
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ο,τι θες γινεται. σταματημενος στο φαναρι και σου κοβουν το τσαντακι ενω δε παιρνεις χαμπαρι.μια φορα βραδυ με το αμαξι δε θυμαμαι οδο τους εβλεπα πλησιαζαν κι απο τις 4 μεριες αλλα γκαζωσα κι εφυγα.παλι καλα που κανουμε εικασιες... δεν μου την εχουν πεσει ποτε.. και ευχομαι σε κανεναν...
σε εναν γνωστο του ειχαν ζητησει να δουν ωρα απο το κινητο, κλασικο κολπακι, σε χτυπανε σου περνουν το κινητο εαν ειναι αξιας και τρεχουν...
μη το παιζουμε σικαγο αλλα κατι τετοια γινονται αβερτα.μια γυναικα μπροστα μου την εσπρωξε ενας να της παρει την τσαντα αλλα ηταν βλακας γιατι το κανε σε κοσμο και τον προλαβανε ,τον βαλανε κατω και τον εκαναν μαυρο.
γαμησε τα!
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Γείτονας μου θα είναιΘέλω να κάνω μία σοβαρή ερώτηση σχετικά με το θέμα επειδή έχω μια διαφωνία με κάτι μπαρμπάδες μου. Άνθρωπος που θα πουλήσει περιουσία και θα πάρει στεγαστικό για να αγοράσει σπίτι στη Φυλής, τι είναι;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χειρογλυκανος τυπεΘέλω να κάνω μία σοβαρή ερώτηση σχετικά με το θέμα επειδή έχω μια διαφωνία με κάτι μπαρμπάδες μου. Άνθρωπος που θα πουλήσει περιουσία και θα πάρει στεγαστικό για να αγοράσει σπίτι στη Φυλής, τι είναι;
το νικ εννοω
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εάν παρκάρει κανείς την SLK, βγει έξω φορώντας δερμάτινο των 2.300ευρώ , παντελόνι Armani, παπούτσια Aubercy , ρολόι Tag Heuer κτλ. σίγουρα θα γίνω στόχος στις
συμμορίες αλλοδαπών !
ετσι ειναι τυπε.τωρα βεβαια εκει εχει δεκα ευρω τα γαμησι αρκει να συμβιβαστει αυτος που θα παει με την ιδεα οτι ο πρηγουμενος/οι απο αυτον πιθανον να ειναι πακι κ.λ.π. που εχει να πλυθει απο τοτε που βαφτιστηκε στον ινδο ποταμο και να εχει κανει γλωσσοφιλα με την πουτανα στη οποια πιθανον να κανει και αυτος.
menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χειρογλυκανος τυπε
το νικ εννοω
Πέρα απ' τα μαλάκας κλπ., πως θα αξιολογούσες μια τέτοια ενέργεια, ποιά τα κίνητρα του ανθρώπου;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπας και ειναι μπουρδελακιας και θελει να ειναι κοντα στην δραση?Πέρα απ' τα μαλάκας κλπ., πως θα αξιολογούσες μια τέτοια ενέργεια, ποιά τα κίνητρα του ανθρώπου;
ο χειρογλυκανος ειναι νικ εδω στο σαιτ τυπε που μενει στην φυλης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ή πληροφοριες για το πότε θα αναβαθμιστει η περιοχη τυπε ;)A δεν το 'ξερα. Εγώ πιστεύω ότι για να αγοράσει κάποιος σπίτι στη Φυλής βάζοντας χρέος, πρέπει να έχει μανία (αυτο)καταστροφής.