Νέα

Ποσο ασφαλης ειμαι Φυλης Μεταξουργειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Mia xαρα ειναι δεν σε πηραζει κανεις εκτος αν εισαι μαλακας....ειδικα μερα εχει φουλ διας :s&m_1:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
ρε μη λετε πραγματα που δεν ισχυουν.το βραδυ κυκλοφορουνε παρεες αλλοδαπων και ναι μπορει να στην πεσουν αμα εισαι μονος σου αλλα αμα πατε 3-4 δε σας κανουν τιποτα.και οσον αφορα τα αυτοκινητα αυτο ισχυει οτι στο σπανε αλλα δε νομιζω οτι κανεις λογικος παει και αφηνει το αμαξι εκει.

ξαναλεω ,μη φοβιζετε τον κοσμο.πρωι και μεσημερι και γενικα οσο εχει φως δε γινεται τιποτα.καθε φορα αφηνω τη μηχανη στην ιασωνος ακομα κι αν ειναι γεματος ο δρομος με πρεζονια.τοσα χρονια τιποτα δεν εχει γινει κατι,αντιθετως οταν την ειχα απο κατω απ το σπιτι μου την ειχαν ριξει 2 φορες μεχρι που την εβαλα σε παρκινγ και ησυχασα.

κι οσο για το αν στην πεφτουν,τιποτα δε κανουν το πρωι...

Σωστος :dancing:

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εάν παρκάρει κανείς την SLK, βγει έξω φορώντας δερμάτινο των 2.300ευρώ , παντελόνι Armani, παπούτσια Aubercy , ρολόι Tag Heuer κτλ. σίγουρα θα γίνω στόχος στις
συμμορίες αλλοδαπών !

Εάν τώρα πάει ο κάθε βρωμιάρης μηχανόβιος με το μπουφάν από ναύλoν , το τριμμένο βρώμικο blue jeans των 30 ευρώ και τα βρώμικα παπούτσια...
ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ !

Εν τέλει, Ο έξυπνος τυπάς της πρώτης περιγραφής δεν πρόκειται ποτέ να πάει Μεταξουργείο Διότι την βρίσκει μια χαρά στη μεζονέτα του καλλώντας τα καλύτερα city tours για 5-6 ώρες κι επίσης όταν θέλω να βγώ για καμάκι, με το που θα μπει στο Club δεν θα προλάβει να σκεφτεί σε ποια να την πρωτοπέσει διότι θα τον προλάβουν αυτές πρώτες  :tits2:

Συμπέρασμα : Οποίος είναι λέτσος μπορεί να κυκλοφορεί άνετα στο Μεταξουργείο όλο το 24ωρο
                        :zombie:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εγω ετσι πιστευω δεν νομιζω να γινει κατι μηπως να παρω και κανα πτυσομενο καλου κακου ?

Σιγά ανατρίχιασα  :P

αμα εισαι ανεργος δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κατα καιρους εχουμε δει συναγωνιστες να αναφερουν επιθεσεις προς το μερος τους... δεν θυμαμαι αλλα ενα γνωστο τιμημενο μελος ειχε ανφερει ενας σκηνικο στο μεταξουργειο..

εγω εχω παει ολες της ωρες εκει..

και 11, και 1, και 2... δεν εχω παθει τιποτα.. ναι, εχει κακες φατσες, ειναι κωλοπεριοχη , εχει φατσες που σε βλεπουν περιεργα και αγρια..

αλλα εαν δεν εισαι προκλητικος στο ντυσιμο , δεν φορας ακριβα πραγματα, οπως ρολογια, χρυσους σταυρους κλπ δεν πεφτεις στοχος.. τι να μου παρουν? το πορτοφολι με το 20ευρω που τα 10 ειναι για γαμησι και τα υπολοιπα για να επιστρεψω  :2funny: ας παρουν της πιστωτικες, βγαζω αλλες  :birdman:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
κατα καιρους εχουμε δει συναγωνιστες να αναφερουν επιθεσεις προς το μερος τους... δεν θυμαμαι αλλα ενα γνωστο τιμημενο μελος ειχε ανφερει ενας σκηνικο στο μεταξουργειο..

και 11, και 1, και 2... δεν εχω παθει τιποτα.. ναι, εχει κακες φατσες, ειναι κωλοπεριοχη , εχει φατσες που σε βλεπουν περιεργα και αγρια..

αλλα εαν δεν εισαι προκλητικος στο ντυσιμο , δεν φορας ακριβα πραγματα, οπως ρολογια, χρυσους σταυρους κλπ δεν πεφτεις στοχος.. τι να μου παρουν? το πορτοφολι με το 20ευρω που τα 10 ειναι για γαμησι και τα υπολοιπα για να επιστρεψω  :2funny: ας παρουν της πιστωτικες, βγαζω αλλες  :birdman:
να σου παρει 10 και 20 ευρω δεν ειναι τιποτα,μη σε καρφωσει επειδη δεν εχεις αλλα να φοβασαι.

αλλα αυτα ειπαμε γινονται νυχτα.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

αλλα εαν δεν εισαι προκλητικος στο ντυσιμο , δεν φορας ακριβα πραγματα, οπως ρολογια, χρυσους σταυρους κλπ δεν πεφτεις στοχος.. τι να μου παρουν? το πορτοφολι με το 20ευρω που τα 10 ειναι για γαμησι και τα υπολοιπα για να επιστρεψω  :2funny: ας παρουν της πιστωτικες, βγαζω αλλες  :birdman:
Και αν σε πάρουν τα  ακριβά σου παπούτσια?    :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να σου παρει 10 και 20 ευρω δεν ειναι τιποτα,μη σε καρφωσει επειδη δεν εχεις αλλα να φοβασαι.

αλλα αυτα ειπαμε γινονται νυχτα.
παλι καλα που κανουμε εικασιες... δεν μου την εχουν πεσει ποτε.. και ευχομαι σε κανεναν...

σε εναν γνωστο του ειχαν ζητησει να δουν ωρα απο το κινητο, κλασικο κολπακι, σε χτυπανε σου περνουν το κινητο εαν ειναι αξιας και τρεχουν...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
παλι καλα που κανουμε εικασιες... δεν μου την εχουν πεσει ποτε.. και ευχομαι σε κανεναν...

σε εναν γνωστο του ειχαν ζητησει να δουν ωρα απο το κινητο, κλασικο κολπακι, σε χτυπανε σου περνουν το κινητο εαν ειναι αξιας και τρεχουν...
ο,τι θες γινεται. σταματημενος στο φαναρι και σου κοβουν το τσαντακι ενω δε παιρνεις χαμπαρι.μια φορα βραδυ με το αμαξι δε θυμαμαι οδο τους εβλεπα πλησιαζαν κι απο τις 4 μεριες αλλα γκαζωσα κι εφυγα.

μη το παιζουμε σικαγο αλλα κατι τετοια γινονται αβερτα.μια γυναικα μπροστα μου την εσπρωξε ενας να της παρει την τσαντα αλλα ηταν βλακας γιατι το κανε  σε κοσμο και τον προλαβανε ,τον βαλανε κατω και τον εκαναν μαυρο.

γαμησε τα!

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Θέλω να κάνω μία σοβαρή ερώτηση σχετικά με το θέμα επειδή έχω μια διαφωνία με κάτι μπαρμπάδες μου. Άνθρωπος που θα πουλήσει περιουσία και θα πάρει στεγαστικό για να αγοράσει σπίτι στη Φυλής, τι είναι;

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Θέλω να κάνω μία σοβαρή ερώτηση σχετικά με το θέμα επειδή έχω μια διαφωνία με κάτι μπαρμπάδες μου. Άνθρωπος που θα πουλήσει περιουσία και θα πάρει στεγαστικό για να αγοράσει σπίτι στη Φυλής, τι είναι;
Γείτονας μου θα είναι  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χειρογλυκανος τυπε :grin:

το νικ εννοω :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εάν παρκάρει κανείς την SLK, βγει έξω φορώντας δερμάτινο των 2.300ευρώ , παντελόνι Armani, παπούτσια Aubercy , ρολόι Tag Heuer κτλ. σίγουρα θα γίνω στόχος στις
συμμορίες αλλοδαπών !

Εάν τώρα πάει ο κάθε βρωμιάρης μηχανόβιος με το μπουφάν από ναύλoν , το τριμμένο βρώμικο blue jeans των 30 ευρώ και τα βρώμικα παπούτσια...
ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ !

Εν τέλει, Ο έξυπνος τυπάς της πρώτης περιγραφής δεν πρόκειται ποτέ να πάει Μεταξουργείο Διότι την βρίσκει μια χαρά στη μεζονέτα του καλλώντας τα καλύτερα city tours για 5-6 ώρες κι επίσης όταν θέλω να βγώ για καμάκι, με το που θα μπει στο Club δεν θα προλάβει να σκεφτεί σε ποια να την πρωτοπέσει διότι θα τον προλάβουν αυτές πρώτες  :tits2:

Συμπέρασμα : Οποίος είναι λέτσος μπορεί να κυκλοφορεί άνετα στο Μεταξουργείο όλο το 24ωρο
                        :zombie:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι ειναι τυπε.τωρα βεβαια εκει εχει δεκα ευρω τα γαμησι αρκει να συμβιβαστει αυτος που θα παει με την ιδεα οτι ο πρηγουμενος/οι απο αυτον πιθανον να ειναι πακι κ.λ.π. που εχει να πλυθει απο τοτε που βαφτιστηκε στον ινδο ποταμο και να εχει κανει γλωσσοφιλα με την πουτανα στη οποια πιθανον να κανει και αυτος.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Διαβάζω συνέχεια ότι οι Πάκηδες κάνουν γλωσσόφιλα με τις πουτάνες. Πως κατάφεραν να επιβάλουν κάτι που προσφερόταν σπάνια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πέρα απ' τα μαλάκας κλπ., πως θα αξιολογούσες μια τέτοια ενέργεια, ποιά τα κίνητρα του ανθρώπου;
μπας και ειναι μπουρδελακιας και θελει να ειναι κοντα στην δραση? :think:

ο χειρογλυκανος ειναι νικ εδω στο σαιτ τυπε που μενει στην φυλης

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
A δεν το 'ξερα. Εγώ πιστεύω ότι για να αγοράσει κάποιος σπίτι στη Φυλής βάζοντας χρέος, πρέπει να έχει μανία (αυτο)καταστροφής.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
A δεν το 'ξερα. Εγώ πιστεύω ότι για να αγοράσει κάποιος σπίτι στη Φυλής βάζοντας χρέος, πρέπει να έχει μανία (αυτο)καταστροφής.
ή πληροφοριες για το πότε θα αναβαθμιστει η περιοχη τυπε ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom