Νέα

Ποσο ασφαλης ειμαι Φυλης Μεταξουργειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εάν είσαι μικροκαμωμένος μην πας μόνος διό τι αποτελείς στόχο για ληστεία. Πολλά γίνονται μην λέτε πως δεν γίνεται τόποτα, και ληστείς και λεφτά σου ζητάνε και κίνδυνος για τσαμπουκάδες.
Ελληνικές οικογένειες μένουν ελάχιστες στην περιοχή και είναι φτωχοί που δεν κατάφεραν να μετακομίσουν κάπου αλλού.
Το πρυσόμενο που λες δεν σε προστατεύει διότι αν σου την πέσουν θα είναι πιο πολλοί απο ένας και θα είναι νταγλάράδες.
αυτα που λες γινονται νυχτα ,μη φοβιζετε κοσμο χωρις λογο.

να σε κλεψουν σε κλεβουν μια χαρα μερα μεσημερι κι εξω απ το σπιτι σου,οπως επισης και πρεζακια σου πεφτουν πανω οποιαδηποτε στιγμη( μου εχει τυχει)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πρωι με ηλιο αφοβα αλλα χωρις πολλα πολλα με κανεναν
Βραδι ουτε για αστειο μονος !!!!!

Στην περιοχη το βραδι οι Ελληνες ειναι απλα ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!
τυπε τελικα πηρες το σιδερικο που ελεγες?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αυτα που λες γινονται νυχτα ,μη φοβιζετε κοσμο χωρις λογο.

να σε κλεψουν σε κλεβουν μια χαρα μερα μεσημερι κι εξω απ το σπιτι σου,οπως επισης και πρεζακια σου πεφτουν πανω οποιαδηποτε στιγμη( μου εχει τυχει)
α μπραβο εχει δικιο ο συναγωνιστης,μην γινομαστε υπρβολικοι

Επισκέπτης
Το πτυσόμενο είναι παράνομο.
Τα στυλό είναι νόμιμα.
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το πτυσόμενο είναι παράνομο.
Τα στυλό είναι νόμιμα.
http://[URL unfurl="true"]www.heinnie.com/uploads/images_products_large/4192.jpg[/img[/URL]]

[/quote]τυπε τα καθικια εχουν αρχισει να κανουν μπουκες για ληστειες στα τρενα
οπως στην αγρια δυση

Επισκέπτης
τι ναι αυτο παλι,στυλος-παλουκι?

Είναι στα πρότυπα των Kubaton,
http://[URL unfurl="true"]www.alphainnovationsselfdefense.com/images/products/kubaton1.jpg[/img[/URL]]
δεν είναι αρκετά αιχμηρό για τον τρυπήσεις τον άλλο
(μιλάμε για χτύπημε σε μυς, όχι κοιλιακή χώρα, τράχηλο , κεφάλι)
αλλά είναι αρκετά αιχμηρό για να τον ψοφήσεις στον πόνο.
Η μαλακία είναι η μάρκα, που είναι γνωστή σε όλους τους μαλάκες
και μπορεί να τραβήξει προσοχή,
αλλά έτσι κι αλλιώς  δεν θα το κουβαλάς σε περιοχές που γίνεται έλεγχος όπλων.
Κατά τα άλλα επειδή είναι στυλό , είναι νόμιμο
και δεν θέλει εξηγήσεις που θέλει το kubaton.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είναι στα πρότυπα των Kubaton,
http://[URL unfurl="true"]www.alphainnovationsselfdefense.com/images/products/kubaton1.jpg[/img[/URL]]
δεν είναι αρκετά αιχμηρό για τον τρυπήσεις τον άλλο
(μιλάμε για χτύπημε σε μυς, όχι κοιλιακή χώρα, τράχηλο , κεφάλι)
αλλά είναι αρκετά αιχμηρό για να τον ψοφήσεις στον πόνο.
Η μαλακία είναι η μάρκα, που είναι γνωστή σε όλους τους μαλάκες
και μπορεί να τραβήξει προσοχή,
αλλά έτσι κι αλλιώς  δεν θα το κουβαλάς σε περιοχές που γίνεται έλεγχος όπλων.
Κατά τα άλλα επειδή είναι στυλό , είναι νόμιμο
και δεν θέλει εξηγήσεις που θέλει το kubaton.
[/quote]Κάνει ζημ(ν)ιά.....αυτό ψηλέ?

Πιο παλιά είχα κάτι τέτοιο......

[img]http://[URL unfurl="true"]www.klistro.gr/thumb.php?file=palka%201-1000x950_1319449003.jpg&maxw=327&maxh=285[/img[/URL]]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
το θέμα έχει θιχτεί πολλάκις.....
δεν είναι καθόλου πιο επικίνδυνα απο το να περπατάς σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας στην εποχή μας...
αν κάτι είναι να συμβεί θα συμβεί , αυτές οι ερωτήσεις πάντα μου θυμίζουν π.χ πω πω με τα αμάξια γίνονται ατυχήματα , να οδηγήσω?
θα βρέψει , να πάρω ομπρέλα?
τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί , απλά να μην πάς ανυποψίαστος και τελείως χαλαρός.
πηγαίνω χρόνια και μάλιστα βράδυ και αν εξαιρέσεις ένα σκηνικό με ένα πρεζάκι σε βόλτα μου με τον μπέμπα τίποτα δεν έχει συμβεί.  

Πες τα ρε νεοσμυρνιωτακι γειτονακι και μια φωνη της λογικης επιτελους μας τα χουν κανει πεπονια ολοι εδω μεσα οι κυριες του σαλονιου που χεζονται πανω τους να πατησουν το ποδι τους στο μεταξι μετα τη δυση του ηλιου μη τους γαμησουν πατοκορφα τα ζακια και οι μεταναστες να πουμε ελεος ρε πουστη μου εχω προσεξει οσο πιο γαμιας το παιζει ο αλλος οτι ειναι ολη τη μερα στα βαρη και εχει σπιτι του γκανια,κτλ οταν του λες παμε ρε μαλακα μια ντελοτσαρκα το βραδυ χεζεται πανω του γινεται καταχλωμος εξω απ'τα δοντια του φευγει το σκατο απ'το κωλο και προσπαθει να σε πεισει οτι ειναι επικινδυνα,κτλ... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thanasakos35

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χαλια οι περιοχες αυτες μακρια απο εκει καλυτερα μεσα στην βρωμα και στην πρεζα ειναι

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
φίλε μου καλέ, για ποιά ασφάλεια μιλάμε..............το βράδυ γαμάει ο ένας τον άλλον εκεί.
Το πρωί δεν υπάρχει πρόβλημα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πες τα ρε νεοσμυρνιωτακι γειτονακι και μια φωνη της λογικης επιτελους μας τα χουν κανει πεπονια ολοι εδω μεσα οι κυριες του σαλονιου που χεζονται πανω τους να πατησουν το ποδι τους στο μεταξι μετα τη δυση του ηλιου μη τους γαμησουν πατοκορφα τα ζακια και οι μεταναστες να πουμε ελεος ρε πουστη μου εχω προσεξει οσο πιο γαμιας το παιζει ο αλλος οτι ειναι ολη τη μερα στα βαρη και εχει σπιτι του γκανια,κτλ οταν του λες παμε ρε μαλακα μια ντελοτσαρκα το βραδυ χεζεται πανω του γινεται καταχλωμος εξω απ'τα δοντια του φευγει το σκατο απ'το κωλο και προσπαθει να σε πεισει οτι ειναι επικινδυνα,κτλ... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1000

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σιγα μην ειναι απο μεταξι η φωτο τυπε

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ρε μη λετε πραγματα που δεν ισχυουν.το βραδυ κυκλοφορουνε παρεες αλλοδαπων και ναι μπορει να στην πεσουν αμα εισαι μονος σου αλλα αμα πατε 3-4 δε σας κανουν τιποτα.και οσον αφορα τα αυτοκινητα αυτο ισχυει οτι στο σπανε αλλα δε νομιζω οτι κανεις λογικος παει και αφηνει το αμαξι εκει.

ξαναλεω ,μη φοβιζετε τον κοσμο.πρωι και μεσημερι και γενικα οσο εχει φως δε γινεται τιποτα.καθε φορα αφηνω τη μηχανη στην ιασωνος ακομα κι αν ειναι γεματος ο δρομος με πρεζονια.τοσα χρονια τιποτα δεν εχει γινει κατι,αντιθετως οταν την ειχα απο κατω απ το σπιτι μου την ειχαν ριξει 2 φορες μεχρι που την εβαλα σε παρκινγ και ησυχασα.

κι οσο για το αν στην πεφτουν,τιποτα δε κανουν το πρωι...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom