johny cunt
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 1.016
ναι φιλε μου
ειμαι υπερβολικα ομορφος
αν με δεις θα καταλαβεις οτι δεν λεω μπαρουφες
ναι φιλε μου
ειμαι υπερβολικα ομορφος
αν με δεις θα καταλαβεις οτι δεν λεω μπαρουφες
δεν έχεις κι άδικο, αλλά σήμερα, αυτές οι "κυρίες" είναι είδος προς εξαφάνιση.Κάνεις λάθος για πολλούς λόγους τύπε.
Καταρχάς γιατί το θέμα μας δεν ειναι οικονομικό.
Δεν ρώτησα πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει σε γυναίκες.
Κατα δεύτερον γιατί ο διαχωρισμός των γυναικών δεν γίνετε αναλογα απο τα χρήματα που σου "τρώει" η καθε μια.
Βασικός τρόπος διαχωρισμού είναι αν έρχεται μαζί σου γιατί σε γουστάρει ή όχι. Η πουτάνα δλδ θα ερθει μονο για το μεροκάματο. Η νορμαλ ερχεται επειδή σε γουστάρει.
Τελος πρέπει να φτύσετε κάποιοι αυτή την καραμέλα οτι η νορμαλ γκομενες τρώνε τα ιδια η περισσότερα απο οτι οι πουτάνες.
Εγώ λοιπόν απο την εμπειρία μου στα 30φευγα εχω να πώ οτι οι περισσότερες "νορμαλ" γκόμενες που έχω γνωρίσει είναι ΚΥΡΙΕΣ με τις δουλειές τους και τα λεφτά τους.
Προφανώς δεν θα την χαλάσει να την κεράσεις ενα ποτό ή ενα φαγητό αλλά δεν ερχεται μαζί σου γιαυτό με την καμία...
Προφανώς παιζει ρόλο να έχεις ως άντρας 5 φράγκα αλλα οχι ως καβάντζα να στα φάει αλλά ως ενδειξη οτι είσαι εργατικός και αυτοδυναμος και οχι χαραμοφάης και τεμπέλης.
Εκτος αν βάζετε στα έξοδα την βενζίνη για να βγείτε 2-3 φορές με την γκόμενα, και τα 2-3 ποτά που θα πιειτε εσείς οι ιδιοι ωστε να γνωριστείτε και να σας κάτσει το γκομενάκι.
Με αυτό το σκεπτικό όμως τότε μην βγαίνετε και με τους φίλους σας γιατί και αυτοί σας "τρώνε" λεφτά...
Καθίστε σπίτι και κάντε ιντερνετικούς φιλους από το bou που είναι και τσάμπα (που λεει ο λόγος γιατί πάλι απαιτείται συνδεση ιντερνετ)!
:S :S :S
Με αυτό το σκεπτικό όμως τότε μην βγαίνετε και με τους φίλους σας γιατί και αυτοί σας "τρώνε" λεφτά...
Καθίστε σπίτι και κάντε ιντερνετικούς φιλους από το bou που είναι και τσάμπα (που λεει ο λόγος γιατί πάλι απαιτείται συνδεση ιντερνετ)!
:S :S :S
Απο ότι κατάλαβα 15 ενοείς 15 φορές τον μήνα , κάτι σαν τον νόμο του πίκερ δηλαδη Αυτην την κάρλα σκεφτόμουν να την πάρω κι εγω αλλα με αποτρέψανε οι κακές κριτικές , στην τελική και τελείως κομοδίνο να είναι όπως λένε, τουλάχιστον είναι μουνάρα και έστω για την εμπειρία ψήνομαι να πάω μια φορά.3500,ακομη και τωρα πρωι στο VEGAS βραδυ στα τριδυμα . Χθες 11 και μιση νυκτα δεκαπενταυγουστος πηρα την Καρλα στο νο2 στα τριδυμα,ας λενε οτι ειναι κομοδινο,μια χαρα γαμησι κανει.Για πληρωμενο πηδημα μπορω να λεω ιστοριες μερονυχτα.Τελειωμο δεν εχουν.Εκει που σκεφτομαι μαυτη κλεινει ο καταλογος,τσουπ εμφανιζεται μια λαχταριστη!ΤΙ κανεις?Ορμας αν το λεει η ψυχη σου και το αντεχει η τσεπη σου.ΓΙΑΥΤΟ αυστηρα το 30αρι γιατι δεν βγαινει ευκολα και με 5400 γαμας ολο το χρονο καινουργια μουνακια (15χ12χ30).Στην αθηνα μπορει να ειναι χαμηλοτερα τα εξοδα,ομως υποχρεωτικα Βικτωρια η Μεταξουργειο,οχι πως ειναι ασχημα,αλλα εδω θεσνικη πρεπει να κρατησουμε οροφη το 30αρι.Προσωπικα απεχω απο βιλες απο τοτε που ζητουν 40.Θυμαμαι γαμουσα τοτε τη Γαληνη με 30 στο red light.Aυτα για την ωρα.
250-300 πουτανες επι πληρωμη και καμια 50αρια πουτανες που απο τις αλλες....
ρεαλιστικα νουμερα4 κανονικές
33 ιερόδουλες
9 call girls
ελεύθερος 39 ετών
ρεαλιστικα νουμερα