Το να είναι κάποιος πολύ ωραίος και να κάνει πέσιμο στο δρόμο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στις γυναίκες και δύσκολα θα κάτσουν μόνο και μόνο για εγωισμό υπάρχουν και οι πουτανες βέβαια.εχω φίλο πολύ ωραίο παιδί χώνεται παντού,έχει ανταπόκριση στο μπλα μπλα αλλά δεν γαμαει όσες θα έπρεπε.ο λόγος ότι τις τρομάζει , φαίνεται ότι πάει μόνο για πουτσα.δεν γαμαει ο πολύ ωραίος αλλά ο γενναίος και ο έξυπνος ταυτόχρονα
100% σωστος!
Το χω δει ουκ ολιγες φορες!
Γνωρίζω ατομα που δειχνουν πολύ ψαρωτικα (εάν δεν τους ξερεις), και ομορφόπαιδα, καποιοι με γκαφρα πολλα κιολας, και μου κανει τρομερη εντυπωση να τους βλεπω να τρωνε πιτες!
Και μιλαμε για ωραια πεσιματα και δουλεμενο μπλα μπλα, με ευστροφια-οχι απλα 'γεια σου είμαι ο μανωλης απτην σπαρτη' πχ....
προσωπικα δηλωνω αμπαλος και αχρηστος μπροστα τους, καθως θαυμαζω την ετοιμολογια και τον αυθορμητισμο τους, αλλα και την ευγλωτια τους!
Κι όμως, ακομα κι αυτά τα εχω να αποτυγχανουν....και δεν μιλαμε για τπτ μοντελα κιολας...κατι σουλες/κουλες/ρουλες της οκας λεμε!
Εχω επισης παρατηρησει ότι καποιες πολύ ωραιες ισως είναι πιο προσεγγίσιμες (ειδικα εάν είναι και ψηλες) καθως κομπλαρουν και μασανε πολλοι, και δεν τους την πεφτουν τοσο συχνα ισως!
Μου χει τυχει να φαω 3 φορες γκομενα πολύ ανωτερου γενικου στανταρ απτα δικα μου, και χωρις ιδιαιτερο κοπο! Και είμαι αμπαλος και βαρεμενος, παιδια!
απλα ειχα κεφια και ειχα πιει τον βοσπορο!
Συμπερασμα: μην μασαμε και να μην ψαρωνουμε με εμφανιση και τετοια! Η πολύ ωραια γκομενα στην τελικη δεν εχει τοση αναγκη να παρει την ιδια επιβεβαιωση που θελει η μετρια, οποτε ισως είναι λιγοτερες οι πιθανότητες να μεινουμε με το πουλι στο χερι εάν παιξουμε σωστα!