You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσες γαμήσατε και πόσοι σας γάμησαν;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Yarrak έπρεπε να κάνεις εσύ την αρχή.Πες μας λοιπόν,την ηλικία σου,σε ποια ηλικία ξεκίνησες το σεξ,και με πόσους (και πόσες αν είσαι bi) πήγες μέχρι σήμερα!
Παίρνω αφορμή από το θέμα "Πρώτη φορά" και υποβάλλω κι εγώ τις εξής ερωτήσεις σε αντράκια και γυναικάκια.
Προς τα αντράκια. Πόσες γυναίκες γαμήσατε ως σήμερα;;
Προς τα γυναικάκια. Πόσα αντράκια σας γαμήσανε ως σήμερα;;
Yarrak έπρεπε να κάνεις εσύ την αρχή.Πες μας λοιπόν,την ηλικία σου,σε ποια ηλικία ξεκίνησες το σεξ,και με πόσους (και πόσες αν είσαι bi) πήγες μέχρι σήμερα!
Μερικές πληροφορίες για τη Yerrak:
Το ότι υποβάλει το ίδιο ουσιαστικά ερώτημα με διαφορετικό τρόπο για άντρες και γυναίκες, ενεργητικό για τους άντρες, παθητικό για τις γυναίκες, δείχνει ότι είναι έντονα θηλυκή.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ενδιαφέρουσα ερώτηση...
Εννοείς, γυναίκες-γκόμενες, γυναίκες-πουτάνες ή όλα μέσα;
φιλε τα εχεις μπερδεψει / γυναικες ισον πουτανες / δεν υπαρχουν γυναικες - γκομενες - μονο δικια μου - σ΄ αγαπαω !!!!!
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παίρνω αφορμή από το θέμα "Πρώτη φορά" και υποβάλλω κι εγώ τις εξής ερωτήσεις σε αντράκια και γυναικάκια.
Προς τα αντράκια. Πόσες γυναίκες γαμήσατε ως σήμερα;;
Προς τα γυναικάκια. Πόσα αντράκια σας γαμήσανε ως σήμερα;;
Με προβληματίζεις Yarrak!
Ενώ το ψευδώνυμο σου σημαίνει πέος στα τουρκικά, δηλώνεις πως είσαι γυναικάκι?
Τι να υποθέσω κι εγώ ο άμοιρος Sexpeare?
Επισκέπτης
Υπάρχει συγκεκριμένο thread www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,23760.0]εδώ[/url] για αυτό το θέμα...
Ενδιαφέρουσα ερώτηση...
Εννοείς, γυναίκες-γκόμενες, γυναίκες-πουτάνες ή όλα μέσα;
Φίλος τα έχεις μπερδέψει.
Έχει δίκιο ο υπουργός.
Αυτή που για σένα είναι γκόμενα, για τον άλλο είναι πουτάνα.
Και δεν είναι διόλου σωστό να λέμε πουτάνες τις πόρνες που σε ικανοποιούν με 30ευρώ και κυρίες ή γκόμενες τις "άλλες" που ζητάν πολλαπλάσια για την ίδια χάλια πίπα.
φιλε τα εχεις μπερδεψει / γυναικες ισον πουτανες / δεν υπαρχουν γυναικες - γκομενες - μονο δικια μου - σ΄ αγαπαω !!!!!
Φίλος τα έχεις μπερδέψει.
Έχει δίκιο ο υπουργός.
Αυτή που για σένα είναι γκόμενα, για τον άλλο είναι πουτάνα.
Και δεν είναι διόλου σωστό να λέμε πουτάνες τις πόρνες που σε ικανοποιούν με 30ευρώ και κυρίες ή γκόμενες τις "άλλες" που ζητάν πολλαπλάσια για την ίδια χάλια πίπα.
Έχετε δίκιο σ' αυτό. Εννοούσα πληρωμένο sex ή όχι. Βέβαια, θα μου πείτε, και την γκόμενα τη (χρυσο)πληρώνεις, οπότε τα ίδια είναι...
Επισκέπτης
Βέβαια, θα μου πείτε, και την γκόμενα τη (χρυσο)πληρώνεις, οπότε τα ίδια είναι...
Nope... η πουτάνα σου έρχεται πολύυυυυυυυ φθηνότερα
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ποσες yarrak εχεις φαει εσυ που ρωτας?
Φράνκο Αλφόνσο τρέχα να σκουπίσεις τα υγρά που σου τρέχουν από τo avatar σου κι όταν τελειώσεις ξαναπέρνα από το site να μας πεις και τι είδους απορρυπαντικό χρησιμοποιείτε εσείς οι νοικοκυρές.
Φαίνεται δεν σου έμαθαν τρόπους σπίτι σου ή είσαι πολύ μπετόβλακας για να καταλάβεις πως δεν γουστάρει ο καθένας να διαβάζει τέτοιες εξυπνακίστικες παπαριές. Ούτε σε εσένα απευθύνθηκα ούτε ήμουν αγενής προς τον/την Yarrak για απαντήσεις εσύ σαν σφηνόπουτσα.
Φίλε, δεν υπονόησα τίποτα κακό. Ούτε το είπα με τρόπο υποτιμητικό, προσβλητικό κ.λπ. Απλά, νομίζω πρέπει να διευκρινίσει αν αναφέρεται σε πληρωμένο sex, νομίζω.
Και επίσης δεν γερνάει αλλά παραμένει πάντα νέα και όμορφη αφού την αλλάζεις διαρκώς.
Είναι σαν να έχεις κάνει leasing.
Σίγουρα.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το ερώτημα είναι άκυρο για αυτούς/τες που ξέρουν τι θα πει έρωτας.
Δεν μιλάνε ποτέ.
Μόνο ακούνε.
Δεν μιλάνε ποτέ.
Μόνο ακούνε.
Επισκέπτης
τι φιλοσοφιες ειναι αυτες,ποιος πλατωνας ,ποιος αριστοτελης,αλοιφη τους εκανεςτο ερώτημα είναι άκυρο για αυτούς/τες που ξέρουν τι θα πει έρωτας.
Δεν μιλάνε ποτέ.
Μόνο ακούνε.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
E δεν βρίσκειςτι φιλοσοφιες ειναι αυτες,ποιος πλατωνας ,ποιος αριστοτελης,αλοιφη τους εκανες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις