Ρε παιδιά, τι γράφετε; Δε γαμάτε κώλο; Είστε Έλληνες εσείς; Τι "πέντε φορές το χρόνο" και "μία φέτος μία πέρσι μία και στα γενέθλιά μου" είναι αυτά; Και συγνώμη, αλλά είναι δυνατόν άντρες να μιλάνε σαν παρθένες, "το δοκίμασα μία φορά και πόνεσα πολύ"; Δε ντρέπεστε λίγο; (Τα πήρα στο κρανίο, συγνώμη, αλλά με πνίγει το δίκιο)
Αληθεύει πως γενικά από μπροστά είναι καλύτερα, αν και μόνο μέχρι ένα σημείο. Αν βρείτε τη σωστή γωνία, από τον κώλο είναι φανταστικό. Τώρα, αν η παρτεναιρ πονάει, είναι επειδή είναι άσχετος αυτός που της το κάνει (ή επειδή το κάνει πολύ έντονα). Αν βγαίνει μερέντα είναι επειδή η παρτεναιρ δε φρόντισε να είναι καθαρή και άδεια. Αν το κάνετε όμως μόνο μία φορά το χρόνο, δεν πρόκειται ποτέ να μάθετε. Ενας πολύ μεγάλος ποιητής είχε πει το σοφότατο "αν δεν ξεκωλιάσεις τη δικιά σου, άλλοι θα βρεθούν και θα το κάνουν πολύ πρόθυμα".
Τέλος πάντων, στα δικά μου. Εγώ στη ζωή μου έχω χορτάσει να γαμάω κώλο. Πήρα από τον κώλο όλες τις γυναίκες που έμειναν μαζί μου για πάνω από τρεις ερωτικές συνευρέσεις. Κάθε χρόνο γαμάω κώλο δεκάδες φορές. Πάντα και μόνο γυναίκες, να συννενοούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Οι Ελληνίδες τρελαίνονται για πρωκτικό, σχεδόν όλες. Έχω καταφέρει μία από την πρώτη φορά. Αν σας φαίνεται ότι στην κοπέλα σας δεν αρέσει, είναι επειδή είστε άτσαλοι. Να το δοκιμάζετε περισότερο συχνά για να βελτιωθείτε.
Υπάρχουν δύο χρυσοί κανόνες: Πρώτον, δεν το ζητάμε, ικετεύοντας γονατιστοί, πότε θα μας ελεήσει η πριγγίπισσα. Τέτοιο αγοράκι στο τέλος δεν το εκτιμά καμία γυναίκα. Ούτε βέβαια τις βιάζουμε, με το ζόρι λες και είναι τσόντα, αλλά ο άντρας ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να νιώθει ενοχές επειδή θέλει. Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή.
Δεύτερο και πολύ πιο σημαντικό είναι το λιπαντικό. Χωρίς λιπαντικό δουλειά γίνεται μόνο με όσες τον έχουν πάρει από όλη τη γειτονιά (και πάλι όχι, αλλά τρόπος του λέγειν). Όσοι δεν βρίσκουν ευχάριστο το πρωκτικό, συνήθως δε βάλαν όσο έπρεπε. Και όταν οι γυναίκες πονάνε υπέρ του δέοντος είναι επειδή το λιπαντικό ήταν λίγο (επίσης, άμα είναι "γεμάτες", θα πονέσουν). Για αυτό και υπάρχει ο χρυσός κανόνας (τι χρυσός; πλατινένιος):
Πώς βρίσκουμε τη σωστή ποσότητα λιπαντικού; Όταν νομίζεις ότι έβαλες πολύ, βάλε άλλο τόσο.