Νέα

Πόσες φορές το χρόνο γαμάτε από τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hyena
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
74
Πόντοι
16
ρε μάγκες εγώ δεν έχω πετύχει γκόμενα μη επαγγελματία που να κάνει κλύσμα κανονικό όπως οι πορνοστάρ που είναι πεντακάθαρες.
πού τις βρίσκετε αυτές που κάνουν κλύσμα και γαμάτε κώλο άφοβα;

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Δε χρειάζεται κλύσμα. Αρκεί να πάει να κάνει την ανάγκη της λίγες ώρες πριν την πράξη. Επίσης, αν βάλεις επαρκές λιπαντικό, δε λερώνεσαι και ιδιαίτερα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τις παντρευτηκαμε φίλε.  :2funny:
ένα κλυσματάκι με καθαρό νερό και το τηλέφωνο του ντουζ είναι αρκετό.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τις παντρευτηκαμε φίλε.  :2funny:
ένα κλυσματάκι με καθαρό νερό και το τηλέφωνο του ντουζ είναι αρκετό.
και γιατι να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια και να μη γαμησεις το μουνακι που στο δινει η φυση τσαμπα κι ετοιμο ρε τυπε

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Και ποιος σου είπε ότι δε γαμάμε μουνάκι; Και μουνάκι γαμάμε και γλειφομούνι κάνουμε και ισπανικό και στο τέλος τις ξεκωλιάζουμε μέχρι να χορτάσουμε τις κάβλες μας.

Δες το κι αλλιώς: μουνάκι γαμάνε όλοι - πιο σωστά, μουνάκι στραβογαμάνε όλοι οι άσχετοι. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ρε παιδιά, τι γράφετε; Δε γαμάτε κώλο; Είστε Έλληνες εσείς; Τι "πέντε φορές το χρόνο" και "μία φέτος μία πέρσι μία και στα γενέθλιά μου" είναι αυτά; Και συγνώμη, αλλά είναι δυνατόν άντρες να μιλάνε σαν παρθένες, "το δοκίμασα μία φορά και πόνεσα πολύ"; Δε ντρέπεστε λίγο; (Τα πήρα στο κρανίο, συγνώμη, αλλά με πνίγει το δίκιο)

Αληθεύει πως γενικά από μπροστά είναι καλύτερα, αν και μόνο μέχρι ένα σημείο. Αν βρείτε τη σωστή γωνία, από τον κώλο είναι φανταστικό. Τώρα, αν η παρτεναιρ πονάει, είναι επειδή είναι άσχετος αυτός που της το κάνει (ή επειδή το κάνει πολύ έντονα). Αν βγαίνει μερέντα είναι επειδή η παρτεναιρ δε φρόντισε να είναι καθαρή και άδεια. Αν το κάνετε όμως μόνο μία φορά το χρόνο, δεν πρόκειται ποτέ να μάθετε. Ενας πολύ μεγάλος ποιητής είχε πει το σοφότατο "αν δεν ξεκωλιάσεις τη δικιά σου, άλλοι θα βρεθούν και θα το κάνουν πολύ πρόθυμα".

Τέλος πάντων, στα δικά μου. Εγώ στη ζωή μου έχω χορτάσει να γαμάω κώλο. Πήρα από τον κώλο όλες τις γυναίκες που έμειναν μαζί μου για πάνω από τρεις ερωτικές συνευρέσεις. Κάθε χρόνο γαμάω κώλο δεκάδες φορές. Πάντα και μόνο γυναίκες, να συννενοούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Οι Ελληνίδες τρελαίνονται για πρωκτικό, σχεδόν όλες. Έχω καταφέρει μία από την πρώτη φορά. Αν σας φαίνεται ότι στην κοπέλα σας δεν αρέσει, είναι επειδή είστε άτσαλοι. Να το δοκιμάζετε περισότερο συχνά για να βελτιωθείτε.

Υπάρχουν δύο χρυσοί κανόνες: Πρώτον, δεν το ζητάμε, ικετεύοντας γονατιστοί, πότε θα μας ελεήσει η πριγγίπισσα. Τέτοιο αγοράκι στο τέλος δεν το εκτιμά καμία γυναίκα. Ούτε βέβαια τις βιάζουμε, με το ζόρι λες και είναι τσόντα, αλλά ο άντρας ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να νιώθει ενοχές επειδή θέλει. Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή.
Δεύτερο και πολύ πιο σημαντικό είναι το λιπαντικό. Χωρίς λιπαντικό δουλειά γίνεται μόνο με όσες τον έχουν πάρει από όλη τη γειτονιά (και πάλι όχι, αλλά τρόπος του λέγειν). Όσοι δεν βρίσκουν ευχάριστο το πρωκτικό, συνήθως δε βάλαν όσο έπρεπε. Και όταν οι γυναίκες πονάνε υπέρ του δέοντος είναι επειδή το λιπαντικό ήταν λίγο (επίσης, άμα είναι "γεμάτες", θα πονέσουν). Για αυτό και υπάρχει ο χρυσός κανόνας (τι χρυσός; πλατινένιος):

Πώς βρίσκουμε τη σωστή ποσότητα λιπαντικού; Όταν νομίζεις ότι έβαλες πολύ, βάλε άλλο τόσο.
:S :S :S

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και γιατι να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια και να μη γαμησεις το μουνακι που στο δινει η φυση τσαμπα κι ετοιμο ρε τυπε
Γιατί να πιείς μια μπύρα και να μπεις στη λογική της ζύμωσης; Μασούλα το κριθάρι που είναι έτοιμο!
Γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο και αξίζει όλον τον κόπο της προετοιμασίας φίλε.
Παρεκτός που δε σιχαίνονται όλοι τη γυναίκα της ζωής τους.....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ρε παιδιά, τι γράφετε; Δε γαμάτε κώλο; Είστε Έλληνες εσείς; Τι "πέντε φορές το χρόνο" και "μία φέτος μία πέρσι μία και στα γενέθλιά μου" είναι αυτά; Και συγνώμη, αλλά είναι δυνατόν άντρες να μιλάνε σαν παρθένες, "το δοκίμασα μία φορά και πόνεσα πολύ"; Δε ντρέπεστε λίγο; (Τα πήρα στο κρανίο, συγνώμη, αλλά με πνίγει το δίκιο)

Αληθεύει πως γενικά από μπροστά είναι καλύτερα, αν και μόνο μέχρι ένα σημείο. Αν βρείτε τη σωστή γωνία, από τον κώλο είναι φανταστικό. Τώρα, αν η παρτεναιρ πονάει, είναι επειδή είναι άσχετος αυτός που της το κάνει (ή επειδή το κάνει πολύ έντονα). Αν βγαίνει μερέντα είναι επειδή η παρτεναιρ δε φρόντισε να είναι καθαρή και άδεια. Αν το κάνετε όμως μόνο μία φορά το χρόνο, δεν πρόκειται ποτέ να μάθετε. Ενας πολύ μεγάλος ποιητής είχε πει το σοφότατο "αν δεν ξεκωλιάσεις τη δικιά σου, άλλοι θα βρεθούν και θα το κάνουν πολύ πρόθυμα".

Τέλος πάντων, στα δικά μου. Εγώ στη ζωή μου έχω χορτάσει να γαμάω κώλο. Πήρα από τον κώλο όλες τις γυναίκες που έμειναν μαζί μου για πάνω από τρεις ερωτικές συνευρέσεις. Κάθε χρόνο γαμάω κώλο δεκάδες φορές. Πάντα και μόνο γυναίκες, να συννενοούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Οι Ελληνίδες τρελαίνονται για πρωκτικό, σχεδόν όλες. Έχω καταφέρει μία από την πρώτη φορά. Αν σας φαίνεται ότι στην κοπέλα σας δεν αρέσει, είναι επειδή είστε άτσαλοι. Να το δοκιμάζετε περισότερο συχνά για να βελτιωθείτε.

Υπάρχουν δύο χρυσοί κανόνες: Πρώτον, δεν το ζητάμε, ικετεύοντας γονατιστοί, πότε θα μας ελεήσει η πριγγίπισσα. Τέτοιο αγοράκι στο τέλος δεν το εκτιμά καμία γυναίκα. Ούτε βέβαια τις βιάζουμε, με το ζόρι λες και είναι τσόντα, αλλά ο άντρας ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να νιώθει ενοχές επειδή θέλει. Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή.
Δεύτερο και πολύ πιο σημαντικό είναι το λιπαντικό. Χωρίς λιπαντικό δουλειά γίνεται μόνο με όσες τον έχουν πάρει από όλη τη γειτονιά (και πάλι όχι, αλλά τρόπος του λέγειν). Όσοι δεν βρίσκουν ευχάριστο το πρωκτικό, συνήθως δε βάλαν όσο έπρεπε. Και όταν οι γυναίκες πονάνε υπέρ του δέοντος είναι επειδή το λιπαντικό ήταν λίγο (επίσης, άμα είναι "γεμάτες", θα πονέσουν). Για αυτό και υπάρχει ο χρυσός κανόνας (τι χρυσός; πλατινένιος):

Πώς βρίσκουμε τη σωστή ποσότητα λιπαντικού; Όταν νομίζεις ότι έβαλες πολύ, βάλε άλλο τόσο.

Ήμουν σίγουρος πως κάποιος θα έγραφε κάτι τέτοιο!
Απλά έλεγα ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να ΜΗΝ γράψει κάποιος ένα μνμ με την δική σου σκέψη!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εμενα παντως και σαν σκεψη ακομα δεν με τρελαινει ο κωλος
να τον χουφτωσω να τον μπατσισω να τον χυσω ναι
αλλα οχι να τον γαμησω
προτιμω το υγρο ροζ στενο μουνακι

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
74
Πόντοι
16
Ειδικά αυτοί που προετοιμάζουν τον κώλο γλείφοντας και χώνοντας τη γλώσσα τους μέσα πώς το κάνουν;
πραγματικά δεν μπορώ καν  :-(

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
αλλα οχι να τον γαμησω
αυτες οι λαθρο που γαμας,τρωνε σκορδα και βρωμαει ο κωλος τους σαν καλτσα αιχμαλωτου να ξες  :hi:

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Καμία φορά το χρόνο με περιγράφει μιά χαρά. Εδώ δεν γαμαμε μουνί... κώλο θα βρούμε;;

:think: :heavymetalbig: :happy: :happy: :happy:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αυτες οι λαθρο που γαμας,τρωνε σκορδα και βρωμαει ο κωλος τους σαν καλτσα αιχμαλωτου να ξες  :hi:
η προσφυγας ειναι πιο καθαρη απο τις μποθρωνες τις κοπροποιητικες μηχανες ελλεεινιδες να ξες  :S

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Αμέτρητες.
:alivedick: :assshake: :tooth::kissass2: :s&m_1: :pipa3: :fuck2: :takethis:

Συνημμένα

• sssssssssssss04.jpg
    sssssssssssss04.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 72

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
αλλα οχι να τον γαμησω

Τότε μάλλον είναι περιορισμένη πολύ η γκάμα των γυναικών σου...

Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά και στον καθένα ότι αρέσει.

Μου κάνει εντύπωση που σε θέμα με ερώτηση "πόσες φορές γαμάτε κώλο" ένας σκασμός κόσμος απάντησαν άλλη απάντηση "δε γαμάω κώλο, δεμου αρέσει". Καταλαβαίνω πως ο αληθινός σκοπός του θέματος ήταν να μας περάσει το μήνυμα "δε γαμάω πολύ κώλο, αλλά έχω τρεις γκόμενες", αλλά δεν περίμενα να μετατραπεί το θέμα και σε σύναξη του συλλόγου "Ανώνυμοι Παρθένοι Νεοέλληνες".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom