zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης το αβατάρ μου είναι του 9.5 στα 10...
Ποιά είναι του αβαταρ ιατρέ ;
Ποιά είναι του αβαταρ ιατρέ ;
Την φωτο γιατι την εβγαλες απο το σκαιπ?
Το "σόνι" τί είναι, τηλεόραση; Τα ρήματα μήπως θέλουν κατάληξη "ει", εκτός του ότι το "σώνει" θέλει και ωμέγα;
Απλά όμορφη για εμένα σημαίνει 7.5 στα 10, θεωρείς ότι το έχεις αυτό;
χαχαχα ναιι σορρυ το σονι το γραφω ετσι εγω γτ εχω εναν φιλο που τον λεω σονι και μ εχει κολλησει!
ναι τυπε το εχω!
τεσπα παω για νανι γτ αυριο θα ξυπνησω νωρις να παρω το τρενο για να παω στο αμορε μου!
φχαριστω για την εποικοδομητικη συζητηση
ciao
μια χαρά τα λέει νομίζω.έχουμε γεμίσει φαντασμενεςΈχεις συνειδητοποιήσει τελικά πόσο μίζερος και κακομοίρης γίνεσαι; Δεν σου φτάνουν οι εξυπνάδες στο νήμα της Νάγιας, βρήκες τώρα
να ασχοληθείς και να πειράξεις την Πενταγιώτισσα, ψάχνοντας δεν ξέρω κι εγώ ποιά αφορμή για να πουλήσεις πνεύμα.
Έχεις συνειδητοποιήσει τελικά πόσο μίζερος και κακομοίρης γίνεσαι; Δεν σου φτάνουν οι εξυπνάδες στο νήμα της Νάγιας, βρήκες τώρα
να ασχοληθείς και να πειράξεις την Πενταγιώτισσα, ψάχνοντας δεν ξέρω κι εγώ ποιά αφορμή για να πουλήσεις πνεύμα.
Πάρε μου μια πίπα γλυκιέ μου.
Δεν την είδα να πειράζεται, εσύ έσπευσες (ως συνήθως) αυτόκλητος υπερασπιστής της σε μια κουβέντα που κάναμε οι δυό μας γιατί το θέλαμε και είχε την πλάκα της...
Με την Πενταγιώτισσα είμαστε φίλοι, γλυκιέ μου. Δεν πειράζεται επειδή δεν είναι κομπλεξικιά σαν και σένα,
και το έχω διαπιστώσει από την γνωριμία μου μαζί της και από τα άνετα ποσταρίσματα που κάνει.
Αντε, φόρα την πάννα σου, πιες μια βαλεριάνα, και βουρ για ύπνο (έχεις και πεθερά 80 χρονών)...
Με την Πενταγιώτισσα είμαστε φίλοι
χαχαχα ναιι σορρυ το σονι το γραφω ετσι εγω γτ εχω εναν φιλο που τον λεω σονι και μ εχει κολλησει!
ναι τυπε το εχω!
τεσπα παω για νανι γτ αυριο θα ξυπνησω νωρις να παρω το τρενο για να παω στο αμορε μου!
φχαριστω για την εποικοδομητικη συζητηση
ciao
Kαποτε τον εχωσα ετσι υπουλα πάνω στο γαμήσι και η γκομενα πεταχτηκε σαν ελατηριο :S
Οταν βγηκε απο την τουαλέτα μου γκρινιαζε οτι μάτωσε και εγω επέμενα οτι ειχε γινει ''καταλάθος''
Μάγκες, μην μπερδεύεστε !! Δεν τίθεται μόνο ζήτημα για το αν σου αρέσει η δεν σου αρέσει ο κώλος !!!
Είναι ζήτημα στρατηγικής στη σχέση Αντρα Γυναίκας.
Αν η γκόμενα δεν γαμηθεί απο το κώλο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει ώς άντρα !!!
Η ολοκληρωτική ''κατάκτηση'' μιας γυναίκας περνάει απο το κώλο της !!!
Ωραία τα λες στην θεωρία φίλε ικαρε,αλλά ξεχνας οτι ολόκληρος φρόιντ και ολοκληρη η σχολή της Φρανκφούρτης,ασχολήθηκαν με το θεμα των σχεσεων των δυο φύλλων και βγηκαν κάποια συμπερασματα,στα οποία οι μισοί διαφωνουν με τους αλλους μισούς.60 χρονια μετα ακομα ψαχνουμε....οπότε αμα σου κατσει γάμα κανα κώλο καλού κακού γιατι τα απωθημενα ειναι κακό πραγμα και τον κήπο που δεν φροντίζεις εσύ,θα στον φροντίσει κανας αλλος .Όσο για τον μ@λ@κ@ που εγραφε πιο πίσω οτι το πρωκτικο ειναι των πούστηδων και παρα φυσιν...στο σεξ δεν υπαρχει τίποτα το ανώμαλο εφόσον συναινούν και οι δύο.(Θ. Ασκητής)1) Πάντα σέβομαι το δικαίωμα του άλλου να έχει τη δική του άποψη
2) Δεν σέβομαι (=συμφωνώ) πάντα με την άποψη του όμως
3) Mindreader! Γενικά εκτιμώ το ότι σκέπτεσαι και το ότι ακούς τις σκέψεις των άλλων
4) Διαφωνώ! Αυτό θα μπορούσε να είναι το 2ο επίπεδο. Νομίζω υπάρχει κάτι ακόμη περισσότερο: το 3ο επίπεδο που είναι το να μην καν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Και εκεί βρίσκεται η "ολοκληρωτική" που λες.
Ίσως καταλαβαίνεις (έστω και διαφωνώντας), ίσως και όχι.
Δεν έχει σημασία να το αναλύσω για κανένα συμφορουμίτη, καθώς έχει σχέση με το πως αντιλαμβανόμαστε τη σχέση άνδρα-γυναίκας, με το πώς αντλούμε ευχαρίστηση με τις συμπεριφορές μας, με το εάν έχουμε κατανοήσει τους μηχανισμούς της συμπεριφοράς μας (σώμα-ορμόνες-εγκέφαλος) κτλ.
Δεσποινίς ...
Σας έχω κοινωνιολογικό πρόβλημα ...
Κάποιες αψεγάδιαστες που γνώρισα στην ηλικία των 15 ...
τότε με είχαν φίλο , αλλά για γκόμενο σαφώς με σνόμπαραν (και στα 16,17,18 τους)...
γιατί ήμουν μπατήρης για αυτές , ήμουν μικρός (προτιμούσαν μεγαλύτερους +5 χρόνια με αμάξια, άκρες κτλ ) ...
τώρα που είναι παντρεμένες με λεφτάδες +10 με +15 χρόνια μεγαλύτερους
και πολιτικά ορθά παππούδια (πιθανόν και με στυτική δυσλειτουργία)
ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ...
Και με είχαν χάσει για 20+ χρόνια
(ας είναι καλά το facebook).
Πως το εξηγείτε δεσποινίς ;
Μάγκες, μην μπερδεύεστε !! Δεν τίθεται μόνο ζήτημα για το αν σου αρέσει η δεν σου αρέσει ο κώλος !!!
Είναι ζήτημα στρατηγικής στη σχέση Αντρα Γυναίκας.
Αν η γκόμενα δεν γαμηθεί απο το κώλο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει ώς άντρα !!!
Η ολοκληρωτική ''κατάκτηση'' μιας γυναίκας περνάει απο το κώλο της !!!
Συμφωνώ απολύτως. Πολύ σωστά το έθεσες...