Νέα

Ποσες Ελληνίδες έχετε γαμήσει απο τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το "σόνι" τί είναι, τηλεόραση; Τα ρήματα μήπως θέλουν κατάληξη "ει", εκτός του ότι το "σώνει" θέλει και ωμέγα; :)

Απλά όμορφη για εμένα σημαίνει 7.5 στα 10, θεωρείς ότι το έχεις αυτό;
Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης το αβατάρ μου είναι του 9.5 στα 10...

Έχεις συνειδητοποιήσει τελικά πόσο μίζερος και κακομοίρης γίνεσαι; Δεν σου φτάνουν οι εξυπνάδες στο νήμα της Νάγιας, βρήκες τώρα
να ασχοληθείς και να πειράξεις την Πενταγιώτισσα, ψάχνοντας δεν ξέρω κι εγώ ποιά αφορμή για να πουλήσεις πνεύμα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
χαχαχα ναιι σορρυ το σονι το γραφω ετσι εγω γτ εχω εναν φιλο που τον λεω σονι  και μ εχει κολλησει!
ναι τυπε το εχω!
τεσπα παω για νανι γτ αυριο θα ξυπνησω νωρις να παρω το τρενο για να παω στο αμορε μου!
φχαριστω για την εποικοδομητικη συζητηση :P
ciao

Αν όντως έχεις 7.5 στα 10 πάντως εδώ μέσα χτυπάς και πάνω από 200 με σωστό προμόσιον να ξέρεις. :cheesy:

Άντε κοιμήσου να πας στο αμόρε. :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έχεις συνειδητοποιήσει τελικά πόσο μίζερος και κακομοίρης γίνεσαι; Δεν σου φτάνουν οι εξυπνάδες στο νήμα της Νάγιας, βρήκες τώρα
να ασχοληθείς και να πειράξεις την Πενταγιώτισσα, ψάχνοντας δεν ξέρω κι εγώ ποιά αφορμή για να πουλήσεις πνεύμα.
μια χαρά τα λέει νομίζω.έχουμε γεμίσει φαντασμενες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Πάρε μου μια πίπα γλυκιέ μου. :birdman:

Δεν την είδα να πειράζεται, εσύ έσπευσες (ως συνήθως) αυτόκλητος υπερασπιστής της σε μια κουβέντα που κάναμε οι δυό μας γιατί το θέλαμε και είχε την πλάκα της...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πάρε μου μια πίπα γλυκιέ μου. :birdman:

Δεν την είδα να πειράζεται, εσύ έσπευσες (ως συνήθως) αυτόκλητος υπερασπιστής της σε μια κουβέντα που κάναμε οι δυό μας γιατί το θέλαμε και είχε την πλάκα της...

Με την Πενταγιώτισσα είμαστε φίλοι, γλυκιέ μου. Δεν πειράζεται επειδή δεν είναι κομπλεξικιά σαν και σένα,
και το έχω διαπιστώσει από την γνωριμία μου μαζί της και από τα άνετα ποσταρίσματα που κάνει.
Αντε, φόρα την πάννα σου, πιες μια βαλεριάνα, και βουρ για ύπνο (έχεις και πεθερά 80 χρονών)...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Με την Πενταγιώτισσα είμαστε φίλοι, γλυκιέ μου. Δεν πειράζεται επειδή δεν είναι κομπλεξικιά σαν και σένα,
και το έχω διαπιστώσει από την γνωριμία μου μαζί της και από τα άνετα ποσταρίσματα που κάνει.
Αντε, φόρα την πάννα σου, πιες μια βαλεριάνα, και βουρ για ύπνο (έχεις και πεθερά 80 χρονών)...

Τώρα θα γαμήσεις ...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του θέματος καινα τον κάνει όπως αυτός που έβαλα εδώ, να είναι πιο γραφικός

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
χαχαχα ναιι σορρυ το σονι το γραφω ετσι εγω γτ εχω εναν φιλο που τον λεω σονι  και μ εχει κολλησει!
ναι τυπε το εχω!
τεσπα παω για νανι γτ αυριο θα ξυπνησω νωρις να παρω το τρενο για να παω στο αμορε μου!
φχαριστω για την εποικοδομητικη συζητηση :P
ciao

Ευρωπαικής, αφρικανικής καταγωγής, ή μιγάς;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Kαποτε τον εχωσα ετσι υπουλα πάνω στο γαμήσι και η γκομενα πεταχτηκε σαν ελατηριο :S
Οταν βγηκε απο την τουαλέτα μου γκρινιαζε οτι μάτωσε και εγω επέμενα οτι ειχε γινει ''καταλάθος'' :rolleyes:
:rockon: :rockon: :rockon:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Μάγκες, μην μπερδεύεστε !! Δεν τίθεται μόνο ζήτημα για το αν σου αρέσει η δεν σου αρέσει ο κώλος !!!

Είναι ζήτημα στρατηγικής στη σχέση Αντρα Γυναίκας.

Αν η γκόμενα δεν γαμηθεί απο το κώλο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει ώς άντρα !!!

Η ολοκληρωτική ''κατάκτηση'' μιας γυναίκας περνάει απο το κώλο της !!!

1) Πάντα σέβομαι το δικαίωμα του άλλου να έχει τη δική του άποψη

2) Δεν σέβομαι (=συμφωνώ) πάντα με την άποψη του όμως

3) Mindreader! Γενικά εκτιμώ το ότι σκέπτεσαι και το ότι ακούς τις σκέψεις των άλλων

4) Διαφωνώ! Αυτό θα μπορούσε να είναι το 2ο επίπεδο. Νομίζω υπάρχει κάτι ακόμη περισσότερο: το 3ο επίπεδο που είναι το να μην καν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Και εκεί βρίσκεται η "ολοκληρωτική" που λες.

Ίσως καταλαβαίνεις (έστω και διαφωνώντας), ίσως και όχι.

Δεν έχει σημασία να το αναλύσω για κανένα συμφορουμίτη, καθώς έχει σχέση με το πως αντιλαμβανόμαστε τη σχέση άνδρα-γυναίκας, με το πώς αντλούμε ευχαρίστηση με τις συμπεριφορές μας, με το εάν έχουμε κατανοήσει τους μηχανισμούς της συμπεριφοράς μας (σώμα-ορμόνες-εγκέφαλος) κτλ.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
1) Πάντα σέβομαι το δικαίωμα του άλλου να έχει τη δική του άποψη

2) Δεν σέβομαι (=συμφωνώ) πάντα με την άποψη του όμως

3) Mindreader! Γενικά εκτιμώ το ότι σκέπτεσαι και το ότι ακούς τις σκέψεις των άλλων

4) Διαφωνώ! Αυτό θα μπορούσε να είναι το 2ο επίπεδο. Νομίζω υπάρχει κάτι ακόμη περισσότερο: το 3ο επίπεδο που είναι το να μην καν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Και εκεί βρίσκεται η "ολοκληρωτική" που λες.

Ίσως καταλαβαίνεις (έστω και διαφωνώντας), ίσως και όχι.

Δεν έχει σημασία να το αναλύσω για κανένα συμφορουμίτη, καθώς έχει σχέση με το πως αντιλαμβανόμαστε τη σχέση άνδρα-γυναίκας, με το πώς αντλούμε ευχαρίστηση με τις συμπεριφορές μας, με το εάν έχουμε κατανοήσει τους μηχανισμούς της συμπεριφοράς μας (σώμα-ορμόνες-εγκέφαλος) κτλ.
Ωραία τα λες στην θεωρία φίλε ικαρε,αλλά ξεχνας οτι ολόκληρος φρόιντ και ολοκληρη η σχολή της Φρανκφούρτης,ασχολήθηκαν με το θεμα των σχεσεων των δυο φύλλων και βγηκαν κάποια συμπερασματα,στα οποία οι μισοί διαφωνουν με τους αλλους μισούς.60 χρονια μετα ακομα ψαχνουμε....οπότε αμα σου κατσει γάμα κανα κώλο καλού κακού γιατι τα απωθημενα ειναι κακό πραγμα και τον κήπο που δεν φροντίζεις εσύ,θα στον φροντίσει κανας αλλος  :gay:.Όσο για τον μ@λ@κ@ που εγραφε πιο πίσω οτι το πρωκτικο ειναι των πούστηδων και παρα φυσιν...στο σεξ δεν υπαρχει τίποτα το ανώμαλο εφόσον συναινούν και οι δύο.(Θ. Ασκητής)

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Δεσποινίς ...

Σας έχω κοινωνιολογικό πρόβλημα ...

Κάποιες αψεγάδιαστες που γνώρισα στην ηλικία των 15 ...
τότε με είχαν φίλο , αλλά για γκόμενο σαφώς με σνόμπαραν (και στα 16,17,18 τους)...
γιατί ήμουν μπατήρης για αυτές , ήμουν μικρός (προτιμούσαν μεγαλύτερους +5 χρόνια με αμάξια, άκρες κτλ ) ...

τώρα που είναι παντρεμένες με λεφτάδες  +10 με +15 χρόνια μεγαλύτερους
και πολιτικά ορθά παππούδια (πιθανόν και με στυτική δυσλειτουργία)

ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ...
Και με είχαν χάσει για 20+ χρόνια
(ας είναι καλά το facebook).

Πως το εξηγείτε δεσποινίς ;

μπραβο ρε μαν

και στα δικα μας

:hi:

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Μάγκες, μην μπερδεύεστε !! Δεν τίθεται μόνο ζήτημα για το αν σου αρέσει η δεν σου αρέσει ο κώλος !!!

Είναι ζήτημα στρατηγικής στη σχέση Αντρα Γυναίκας.

Αν η γκόμενα δεν γαμηθεί απο το κώλο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει ώς άντρα !!!

Η ολοκληρωτική ''κατάκτηση'' μιας γυναίκας περνάει απο το κώλο της !!!

Συμφωνώ απολύτως. Πολύ σωστά το έθεσες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom