Νέα

Ποσες Ελληνίδες έχετε γαμήσει απο τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
λολ θελεις να μαθεις πως μοιαζω? γιατι??

Μην αλλάζεις την κουβέντα!
Καθόλου δεν θέλω να μάθω πως μοιάζεις κι ούτε να σε γνωρίσω εξ άλλου. Απάντησα στο ότι καυχήθηκες πως έχεις λάβει πολλά π.μ.
Ξέρεις κάτι λοιπόν; Αν φτιάξω κι εγώ ένα γυναικείο προφίλ και δηλώσω ότι μου αρέσει να τον παίρνω από τον κώλο θα πάρω τόσα π.μ. όσα κι εσύ! Αυτό σου λέω απλά.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
λολ θελεις να μαθεις πως μοιαζω? γιατι??

Δεν θέλει να μάθει.
Απλά διδάσκει ηλίθιους που διαβάζουν ,
ότι βάση των πιθανοτήτων ,
μία άγνωστη που δεν βλέπουμε και γράφει σε ένα φόρουμ,
κατά 99,9999% είναι έτσι:
fat-woman-zipping-up-pants-2.jpg

ενώ από την άλλη
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ:
kU9X1DKTgq012KohGtiPa6RyO3n.jpg

Οι υπόλοιπες 0,0001% , είναι πιο κοντά στην πρώτη φωτό
ενώ απέχουν πολύ από τη δεύτερη.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μην αλλάζεις την κουβέντα!
Καθόλου δεν θέλω να μάθω πως μοιάζεις κι ούτε να σε γνωρίσω εξ άλλου. Απάντησα στο ότι καυχήθηκες πως έχεις λάβει πολλά π.μ.
Ξέρεις κάτι λοιπόν; Αν φτιάξω κι εγώ ένα γυναικείο προφίλ και δηλώσω ότι μου αρέσει να τον παίρνω από τον κώλο θα πάρω τόσα π.μ. όσα κι εσύ! Αυτό σου λέω απλά.

εμα προφανως αγαπητε, σε ενα μαντρι με μαυρα προβατα οταν μπει το ασπρο προβατακι αλλοι το πλησιαζουν κ αλλοι το σνομπαρουν το ζηλευουν κλπ
η περιεργεια λοιπον οδηγησε τους περισσοτερους να μου γραψουν και τα γραφομενα μου κρατησαν καποιους στο να επιδιωξουν κατι παραπανω...κ ξερεις κατι εχω κανει φιλους απο δω που μιλαμε συχνα σκαιπ, και οταν λεω φιλους εννοω φιλους μη παει το μυαλο στο πονηρο..μενω Αγγλια οποτε οτιδηποτε αλλο δεν ειναι εφικτο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εμα προφανως αγαπητε, σε ενα μαντρι με μαυρα προβατα οταν μπει το ασπρο προβατακι αλλοι το πλησιαζουν κ αλλοι το σνομπαρουν το ζηλευουν κλπ
η περιεργεια λοιπον οδηγησε τους περισσοτερους να μου γραψουν και τα γραφομενα μου κρατησαν καποιους στο να επιδιωξουν κατι παραπανω...κ ξερεις κατι εχω κανει φιλους απο δω που μιλαμε συχνα σκαιπ, και οταν λεω φιλους εννοω φιλους μη παει το μυαλο στο πονηρο..μενω Αγγλια οποτε οτιδηποτε αλλο δεν ειναι εφικτο.

Αποφεύγεις να απαντήσεις. ;)
Κατανοητό, αλλά και έντιμο! Θα μπορούσες και να έλεγες ότι είσαι πιο Ουάου από το 90% όλων όσων βρίσκονται στα μπάνερς δεξιά κι αριστερά και πάλι κάποιοι να σε πίστευαν. :)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αποφεύγεις να απαντήσεις. ;)
Κατανοητό, αλλά και έντιμο! Θα μπορούσες και να έλεγες ότι είσαι πιο Ουάου από το 90% όλων όσων βρίσκονται στα μπάνερς δεξιά κι αριστερά και πάλι κάποιοι να σε πίστευαν. :)

λολ οχι δεν ειμαι σουπερ γουαου γκομενα!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Φίλους. Πληθυντικό;  :think:

Γιατί εμείς οι υπόλοιποι νομίζουμε ότι ήταν ένας φίλος;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Θα μπορούσες και να έλεγες ότι είσαι πιο Ουάου από το 90% όλων όσων βρίσκονται στα μπάνερς δεξιά κι αριστερά και πάλι κάποιοι να σε πίστευαν. :)

Δεν πιστεύουν.
Ελπίζουν .

Εδώ ήλπιζαν ότι ο Τσίπρας θα επαναφέρει το αφορολόγητο .

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οι δύο λακίσανε μετά την πρώτη επαφή στο Skype?
Αυτοί που μείνανε θα ήταν ή πολύ ευγενικοί ή πολύ απελπισμένοι από τη ζωή τους μάλλον. :)

χαχαχα σονι και ντε πρεπει να ειμαι μπαζο η κουκλα?
αν ειμαι απλα ομορφη δε σου φτανει?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
χαχαχα σονι και ντε πρεπει να ειμαι μπαζο η κουκλα?
αν ειμαι απλα ομορφη δε σου φτανει?

Το "σόνι" τί είναι, τηλεόραση; Τα ρήματα μήπως θέλουν κατάληξη "ει", εκτός του ότι το "σώνει" θέλει και ωμέγα; :)

Απλά όμορφη για εμένα σημαίνει 7.5 στα 10, θεωρείς ότι το έχεις αυτό;
Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης το αβατάρ μου είναι του 9.5 στα 10...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το "σόνι" τί είναι, τηλεόραση; Τα ρήματα μήπως θέλουν κατάληξη "ει", εκτός του ότι το "σώνει" θέλει και ωμέγα; :)

Απλά όμορφη για εμένα σημαίνει 7.5 στα 10, θεωρείς ότι το έχεις αυτό;

χαχαχα ναιι σορρυ το σονι το γραφω ετσι εγω γτ εχω εναν φιλο που τον λεω σονι  και μ εχει κολλησει!
ναι τυπε το εχω!
τεσπα παω για νανι γτ αυριο θα ξυπνησω νωρις να παρω το τρενο για να παω στο αμορε μου!
φχαριστω για την εποικοδομητικη συζητηση :P
ciao

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom