P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Το προβλημα ποιο ειναι, δεν καταλαβα.
οτι μιλαω πολυ και ενοχλω
Το προβλημα ποιο ειναι, δεν καταλαβα.
εγω αν αρχισω να λεω ονοματα δε θα τελειωσει η λιστα!
δεν ειναι μαλακας τυπε,πουστης ειναι
Φοβερό κατόρθωμα να μπαίνεις σ' ένα σάιτ για πουτάνες και να δηλώνεις ότι τον παίρνεις από τον κώλο και να βρίσκονται 50 - 100 θέλεις λιγούρια να σου στείλουν π.μ.
Σε παίρνει να βάλεις μια δική σου φωτό (χωρίς πρόσωπο φυσικά) και να πεις ότι ζητάς ας πούμε 100 ευρώ για μια ώρα;
Δεν εννοώ τελικά να βγεις στη βίζιτα εφ' όσον δεν το θέλεις, εννοώ απλά να δεις αν θα μπορούσες να το κάνεις αυτό. ;)
Σε παίρνει να βάλεις μια δική σου φωτό (χωρίς πρόσωπο φυσικά) και να πεις ότι ζητάς ας πούμε 100 ευρώ για μια ώρα;
Δεν εννοώ τελικά να βγεις στη βίζιτα εφ' όσον δεν το θέλεις, εννοώ απλά να δεις αν θα μπορούσες να το κάνεις αυτό. ;)
μπα μου εστελναν ηδη μνμ πριν κανω το αντιστοιχο σχολιο!
χμμμ οσο για το αλλο το εχω σκεφτει, κι οχι για τα λεφτα, θα το κανα αφιλοκερδως... αλλα γτ εχω διαστροφικο μυαλο...ομως μαλλον υπερτερει η γλυκια ησυχη πλευρα μου οποτε δε παιζει το σεναριο τυπε!
μόνο οι αψεγαδιαστες ανήκουν εδώ.αν δεν είσαι μανεκέν δεν έχεις λογομπα μου εστελναν ηδη μνμ πριν κανω το αντιστοιχο σχολιο!
χμμμ οσο για το αλλο το εχω σκεφτει, κι οχι για τα λεφτα, θα το κανα αφιλοκερδως... αλλα γτ εχω διαστροφικο μυαλο...ομως μαλλον υπερτερει η γλυκια ησυχη πλευρα μου οποτε δε παιζει το σεναριο τυπε!
Δικαιολογει τύπε. Εγω σου το λεω.Άσε το αφιλοκερδώς, αφιλοκερδώς βρίσκει γκόμενο κι η πεθερά μου στα 80 της και δεν υπερβάλω καθόλου!
Σου λέω αν νομίζεις ότι η εμφάνισή σου δικαιολογεί απαίτηση να πληρώνεσαι για σεξ. Και μην νομίζεις ότι όσες πληρώνονται για σεξ είναι θεές, υπάρχουν και πολλές μέτριες και αρκετά μπάζα να ξέρεις.
Δικαιολογει τύπε. Εγω σου το λεω.
Άσε το αφιλοκερδώς, αφιλοκερδώς βρίσκει γκόμενο κι η πεθερά μου στα 80 της και δεν υπερβάλω καθόλου!
Σου λέω αν νομίζεις ότι η εμφάνισή σου δικαιολογεί απαίτηση να πληρώνεσαι για σεξ. Και μην νομίζεις ότι όσες πληρώνονται για σεξ είναι θεές, υπάρχουν και πολλές μέτριες και αρκετά μπάζα να ξέρεις.
Αν σου πω ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στο γούστο σου ελπίζω να μην μου κακιώσεις.
Άσε το αφιλοκερδώς, αφιλοκερδώς βρίσκει γκόμενο κι η πεθερά μου στα 80 της και δεν υπερβάλω καθόλου!
μη μιλάς γυναίκα.σωπασεναι εε? τι να σου πω δεν εχω κανει μπουρδελοτσαρκα για να ξερω τι κυκλοφορει!
παντως ειλικρινα δε μπορω να κρινω τον εαυτο μου..αυτο που ξερω ειναι οτι σε καποιους αρεσω πολυ και σε καποιους καθολου!
Εχε χαρη που δεν θελω να ανοιξω συζητηση γι αυτο το θεμα!!!Αν σου πω ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στο γούστο σου ελπίζω να μην μου κακιώσεις.
ναι εε? τι να σου πω δεν εχω κανει μπουρδελοτσαρκα για να ξερω τι κυκλοφορει!
παντως ειλικρινα δε μπορω να κρινω τον εαυτο μου..αυτο που ξερω ειναι οτι σε καποιους αρεσω πολυ και σε καποιους καθολου!
Τί μπουρδελότσαρκα να χρειαστεί να κάνεις ρε κορίτσι μου; Εδώ δίπλα που ποστάρουμε εκτίθενται διάφορες, σύγκρινε τον εαυτό σου μ' αυτές.
Το ότι σε κάποιους αρέσεις πολύ δεν λέει κάτι...
είσαι και εσύ λιγο σκληρός νομιζω.γυναίκα ειναι και πιθανοτατα ελλεινηδα.δεν μπορείς να της κρατήσεις κακια.τόσα ξέρει τόσα λεειΤί μπουρδελότσαρκα να χρειαστεί να κάνεις ρε κορίτσι μου; Εδώ δίπλα που ποστάρουμε εκτίθενται διάφορες, σύγκρινε τον εαυτό σου μ' αυτές.
Το ότι σε κάποιους αρέσεις πολύ δεν λέει κάτι...
είσαι και εσύ λιγο σκληρός νομιζω.γυναίκα ειναι και πιθανοτατα ελλεινηδα.δεν μπορείς να της κρατήσεις κακια.τόσα ξέρει τόσα λεει