Νέα

Ποσες Ελληνίδες έχετε γαμήσει απο τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το πρωκτικό  γίνεται από τις γυναίκες  για να αυξήσουν  ίσως  τους συναισθηματικούς  δεσμούς με τον παρτενέρ...οι γυναίκες  δεν είναι αδηφάγες  σεξουαλικά  Όπως εμείς  :wanker:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
θα επιμεινω λίγο αλλα οποία μερεντιαζει  :S :Sπρεπει κατευθείαν να υποβάλλεται σε atm και τελειωτικο τσιμπουκι.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Όλες!!! Εκτός από κάποιες με τις οποίες ήταν one-night-stand, που και πάλι δεν είναι πολλές. Με όλες μου τις σχέσεις (5-6 σοβαρές που έχω κάνει - μεγαλύτερες του 1 έτους!) έχω γευθεί κωλαράκι! Με κάποιες γρήγορα, με κάποιες άλλες με πιο πολύ ψήσιμο και μπίρι-μπίρι! Αλλά πιστεύω ότι εάν το μεθοδεύσει κανείς, θα το πετύχει! Μπορεί στην αρχή να είναι ανένδωτες, αλλά... με λίγη επιμονή κι υπομονή, γίνεται!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Όλες!!! Εκτός από κάποιες με τις οποίες ήταν one-night-stand, που και πάλι δεν είναι πολλές. Με όλες μου τις σχέσεις (5-6 σοβαρές που έχω κάνει - μεγαλύτερες του 1 έτους!) έχω γευθεί κωλαράκι! Με κάποιες γρήγορα, με κάποιες άλλες με πιο πολύ ψήσιμο και μπίρι-μπίρι! Αλλά πιστεύω ότι εάν το μεθοδεύσει κανείς, θα το πετύχει! Μπορεί στην αρχή να είναι ανένδωτες, αλλά... με λίγη επιμονή κι υπομονή, γίνεται!

μπραβο τυπε!!!!

Επισκέπτης
συμφωνω με τον τυπο συνηθως ολες σχεδον δινουν..πρεπει να τις φιρικωσεις  πρωτα εγκεφαλικα..εκει ειναι το ζητουμενο..και μερικες ξεκινουν παντα με τη φραση <<Δεν το χω ξανακανει αλλα..>>

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ο έφεδρος ανθυπολοχαγός των ΛΟΚ, ξεκίνησε τη δράση στα 19 του χρόνια βιάζοντας και δολοφονώντας γυναίκες. «Τον τρέλαινε και τον ερέθιζε ο ήχος των τακουνιών», εξηγούσε μετά τη σύλληψη του. Μέχρι να πιαστεί στην τσιμπίδα των αρχών διέπραξε πέντε δολοφονίες και τρεις απόπειρες, δύο βιασμούς και πέντε απόπειρες βιασμού. «Θόλωνε το μυαλό μου. Ήθελα να χτυπήσω. Έφθανα στο μεγαλείο», έλεγε μετά τη σύλληψη του το 1983 για τις γυναίκες θύματα του. Ο Κυριάκος Παπαχρόνης καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο και σε κάθειρξη 23 ετών, ωστόσο, η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια. Τον Δεκέμβριο του 2004 αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ερεθισμος απο ηχο τακουνιων

θολωσε το μυαλο μου

:)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
οταν ηταν μεσα δεχοταν πολλα γραμματα απο θαυμαστριες....τετοιους θελουν ηθελαν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
το διορθωσα....τετοιους ΗΘΕΛΑΝ...τωρα εχουν αλλαξει οι τασεις της εποχης....θελουν "επαμφοτεριζοντα" τυπακια.....

εσυ επειδη ξυριζεις τον αφοδεφτήρα σου μπορει να εχεις τυχη  :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:rolleyes: :think:
70234439.jpg

Alexander81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Κριτικές
5
Like
311
Πόντοι
280
Μάγκες, μην μπερδεύεστε !! Δεν τίθεται μόνο ζήτημα για το αν σου αρέσει η δεν σου αρέσει ο κώλος !!!

Είναι ζήτημα στρατηγικής στη σχέση Αντρα Γυναίκας.

Αν η γκόμενα δεν γαμηθεί απο το κώλο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει ώς άντρα !!!

Η ολοκληρωτική ''κατάκτηση'' μιας γυναίκας περνάει απο το κώλο της !!!

Για μία ακόμη φορά, φίλτατε Mindreader, τα σέβη μου...  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom