Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
τι έγινε ρε μεγάλε? Τι σε πείραξε?
τι έγινε ρε μεγάλε? Τι σε πείραξε?
το πρωκτικό γίνεται από τις γυναίκες για να αυξήσουν ίσως τους συναισθηματικούς δεσμούς με τον παρτενέρ...οι γυναίκες δεν είναι αδηφάγες σεξουαλικά Όπως εμείς
Έτσι για να μαθειθα επιμεινω λίγο αλλα οποία μερεντιαζει :S :Sπρεπει κατευθείαν να υποβάλλεται σε atm και τελειωτικο τσιμπουκι.
θα επιμεινω λίγο αλλα οποία μερεντιαζει :S :Sπρεπει κατευθείαν να υποβάλλεται σε atm και τελειωτικο τσιμπουκι.
Εσυ δεν κανει να συχναζεις σε τέτοια θρεντ τωρα που θα αποκατασταθεις με την προποτζουτην βαζεις να σηκωνει 100 ευρα τυπε απο το atm????
Εσυ δεν κανει να συχναζεις σε τέτοια θρεντ τωρα που θα αποκατασταθεις με την προποτζου
Όλες!!! Εκτός από κάποιες με τις οποίες ήταν one-night-stand, που και πάλι δεν είναι πολλές. Με όλες μου τις σχέσεις (5-6 σοβαρές που έχω κάνει - μεγαλύτερες του 1 έτους!) έχω γευθεί κωλαράκι! Με κάποιες γρήγορα, με κάποιες άλλες με πιο πολύ ψήσιμο και μπίρι-μπίρι! Αλλά πιστεύω ότι εάν το μεθοδεύσει κανείς, θα το πετύχει! Μπορεί στην αρχή να είναι ανένδωτες, αλλά... με λίγη επιμονή κι υπομονή, γίνεται!
συμφωνω με τον τυπο συνηθως ολες σχεδον δινουν..πρεπει να τις φιρικωσεις πρωτα εγκεφαλικα..εκει ειναι το ζητουμενο..και μερικες ξεκινουν παντα με τη φραση <<Δεν το χω ξανακανει αλλα..>>Όλες!!! Εκτός από κάποιες με τις οποίες ήταν one-night-stand, που και πάλι δεν είναι πολλές. Με όλες μου τις σχέσεις (5-6 σοβαρές που έχω κάνει - μεγαλύτερες του 1 έτους!) έχω γευθεί κωλαράκι! Με κάποιες γρήγορα, με κάποιες άλλες με πιο πολύ ψήσιμο και μπίρι-μπίρι! Αλλά πιστεύω ότι εάν το μεθοδεύσει κανείς, θα το πετύχει! Μπορεί στην αρχή να είναι ανένδωτες, αλλά... με λίγη επιμονή κι υπομονή, γίνεται!
οταν ηταν μεσα δεχοταν πολλα γραμματα απο θαυμαστριες....τετοιους θελουν
το διορθωσα....τετοιους ΗΘΕΛΑΝ...τωρα εχουν αλλαξει οι τασεις της εποχης....θελουν "επαμφοτεριζοντα" τυπακια.....τετοιος ειμαι
τετοιος ειμαι
το διορθωσα....τετοιους ΗΘΕΛΑΝ...τωρα εχουν αλλαξει οι τασεις της εποχης....θελουν "επαμφοτεριζοντα" τυπακια.....
εσυ επειδη ξυριζεις τον αφοδεφτήρα σου μπορει να εχεις τυχη
Μάγκες, μην μπερδεύεστε !! Δεν τίθεται μόνο ζήτημα για το αν σου αρέσει η δεν σου αρέσει ο κώλος !!!
Είναι ζήτημα στρατηγικής στη σχέση Αντρα Γυναίκας.
Αν η γκόμενα δεν γαμηθεί απο το κώλο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει ώς άντρα !!!
Η ολοκληρωτική ''κατάκτηση'' μιας γυναίκας περνάει απο το κώλο της !!!