STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Το αν η ελληνίδα δίνει κωλο ευκολα.εξαρτάται συνήθως από το πορτοφόλι του μελλοντικού θύματος
Το αν η ελληνίδα δίνει κωλο ευκολα.εξαρτάται συνήθως από το πορτοφόλι του μελλοντικού θύματος
16 χρονών που έχει πάει με 8-9 δεν θυμαμαι τι ειχε πει, τι είναι; ΠορνίδιοΩραια, η τοποθετηση σου! Αν δεν σας καθοννται τις λετε οπισθοδρομικες κ αν σας κατσουν πορνιδια!
καλησπερα σας...
χαλαρωση απο μεσημεριανο γαμησι......με το μοντελε.....της τον καρφωσα τον κολο και τα εχυσα ολα τα φλοκια μου μεσα βαθεια στην κολοτρυπιδα της..
καλησπερα σας...
χαλαρωση απο μεσημεριανο γαμησι......με το μοντελε.....της τον καρφωσα τον κολο και τα εχυσα ολα τα φλοκια μου μεσα βαθεια στην κολοτρυπιδα της..
ποιος ασχολειται με την τυπισα???Και η προποτζού τι έγινε τυπε;;;
Για μία ακόμη φορά, φίλτατε Mindreader, τα σέβη μου...
καλησπερα σας...
Καλησπερα..αυτο ακριβως χρειαζονται τυπε..τωρα μπαινεις στο νοημακαλησπερα σας...
ολα μεσααααααατυπε επειδή δε μου εχει τυχει, είναι άλλη φαση να χυνεις μεσα στο κωλαντερο ? το φχαριστιεσαι πιο πολύ ?
Τυπε βαδιζεις στα χναρια του ΣπαλιαραΚαταθέτω την προσωπική μου εμπειρία και άποψη ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνίδα που να ΜΗΝ τον παίρνει - γλεντάει (έστω και από περιέργεια) από τον κώλο. Νομίζω ότι οι στατιστικές μου είναι ότι στις 120+ ίσως να υπήρξε μία που να μην τον πήρε και αυτό γιατί ήμουν στο τρίτο μαύρο Johny (μπουκάλι). ΜΗΝ παραμυθιάζεστε. Και βέβαια δεν μιλάω για κορασίδες εκδιδόμενες.
νομιζω οτι εδω λες κακια τυπε..δεν εχει αδικο σε αυτο που λεει ο man ..το 120+ ειναι το θεμα η οτι λεει τη πραγματικοτητα?μην τον στεναχωρεις..ειναι το παρθενικο του σχολιο... ;)Τυπε βαδιζεις στα χναρια του Σπαλιαρα
καυλα μεγιστη να χυνεις βαθεια μεσα στην κολοτρυπιδα της
για σενα! για εκεινη θα ηταν αν ενιωθε κιολας κατι...
εγω σε μουνι κ κωλο π με εχουν χυσει δεν εχω νιωσει τπτ...
Στο στόμα;για σενα! για εκεινη θα ηταν αν ενιωθε κιολας κατι...
Στο στόμα;
για σενα! για εκεινη θα ηταν αν ενιωθε κιολας κατι...