οι περισσοτερες γκομενες ψαχνουν σχεσεις και οχι γαμησια.γαμιουνται με αυτον που νομιζουν οτι θα γινει ο σωτηρας τους.αλλες προτεραιοτητες οι γυναικες αλλες οι αντρεςΚαλά το χόντρυνες και εσύ. Σε τσατ και σε ρεαλ λάιφ κρά γίνεται.
Απλά εδώ μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί δεν είναι και τόσο καλό το κλίμα μέσα στον πουτσόκαμπο για να μπεί μια γυναίκα.
Είναι λίγο πιο χαρντοκοριά με τόσες διαφημίσεις βυζιτούδων.
Όπως βλέπεις όμως κάποιοι λέγανε ότι γαμήσανε. Ανάθεμα και αν είναι αλήθεια. εκτός και αν ήταν την εποχή του τσατ εδώ μέσα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσες έχετε γαμήσει από εδώ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 304
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
οι περισσοτερες γκομενες ψαχνουν σχεσεις και οχι γαμησια.γαμιουνται με αυτον που νομιζουν οτι θα γινει ο σωτηρας τους.αλλες προτεραιοτητες οι γυναικες αλλες οι αντρες
φίλε μου διαφωνώ.
Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά. Κρίνω από προσωπικές μου εμπειρίες. και δεν είναι 2-3.
Όπως υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες το ίδιο ισχύει και για άντρες. Έχω φίλο που αν δε γνωρίσει τη γκόμενα καλά δε μπορεί να γαμήσει. Εγώ από την άλλη και κουβέντα να μην έχω ανταλλάξει την καρφώνω άμεσα.
Είναι πολλές που θέλουν μόνο και μόνο πούτσο και τίποτα άλλο φίλε μου.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
την Εριναλ την εχει ξεμουνιασει κανεις απο εδω μεσα ?
προσέξτε μην τα άβαταρ σας μπερδέψουν..
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
την Εριναλ την εχει ξεμουνιασει κανεις απο εδω μεσα ?
εγω αλλα ειχε περιοδο
διαφωνω.αν συμβαινει αυτο που λες ειναι σπανιο στις γυναικες.και συνηθως δειχνει καποια αλλα προβληματα που εχει η γκομενα περαν της αγαμιας.η πλειοψηφια ψαχνει συντροφο και οχι σεξφίλε μου διαφωνώ.
Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά. Κρίνω από προσωπικές μου εμπειρίες. και δεν είναι 2-3.
Όπως υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες το ίδιο ισχύει και για άντρες. Έχω φίλο που αν δε γνωρίσει τη γκόμενα καλά δε μπορεί να γαμήσει. Εγώ από την άλλη και κουβέντα να μην έχω ανταλλάξει την καρφώνω άμεσα.
Είναι πολλές που θέλουν μόνο και μόνο πούτσο και τίποτα άλλο φίλε μου.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
διαφωνω.αν συμβαινει αυτο που λες ειναι σπανιο στις γυναικες.και συνηθως δειχνει καποια αλλα προβληματα που εχει η γκομενα περαν της αγαμιας.η πλειοψηφια ψαχνει συντροφο και οχι σεξ
αποκλείεις το ενδεχόμενο να θέλουν να πηδηχτούν με έναν εμφανίσημο?
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
αποκλείεις το ενδεχόμενο να θέλουν να πηδηχτούν με έναν εμφανίσημο?
μην νομίζεις δεν μου κάθοντε και όλες
εμφανιση και μπουρδες.οι περισσοτεροι απο εμας ψυχολογουμε τις γυναικες με βαση τη δικια μας ψυχολογια.οι γυναικες δεν δινουν σημασια σε αυτα.την οικονομικη ασφαλεια ψαχνουν περισσοτεροαποκλείεις το ενδεχόμενο να θέλουν να πηδηχτούν με έναν εμφανίσημο?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
μην νομίζεις δεν μου κάθοντε και όλες
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
εμφανιση και μπουρδες.οι περισσοτεροι απο εμας ψυχολογουμε τις γυναικες με βαση τη δικια μας ψυχολογια.οι γυναικες δεν δινουν σημασια σε αυτα.την οικονομικη ασφαλεια ψαχνουν περισσοτερο
Κοίτα να δείς, σε ηλικία των 24-27 που έκανα τα περισσότερα γαμήσια της ζωής μου δε νομίζω να ψάχνουν γάμο οι γυναίκες.
Ισχύει ότι μετά από το πήδημα ορισμένες ήθελα να κρατήσουμε επαφή. Μετά τα 3-4 πηδήματα ζητάγανε κάτι παραπάνω και όχι μόνο πήδημα. Ισχύει.
Αλλά επειδή δεν έψαχνα τότε σχέσεις, σε όσες έλεγα, ότι έτσι το ξεκινήσαμε και τώρα μέσα μου δε μπορώ να το δώ αλλιώς ξέρεις τι μου απαντούσαν????
"Ε εντάξει τότε ας συνεχίσουμε να γαμιόμαστε μόνο"
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλες πουτανες όλες τουςΚοίτα να δείς, σε ηλικία των 24-27 που έκανα τα περισσότερα γαμήσια της ζωής μου δε νομίζω να ψάχνουν γάμο οι γυναίκες.
Ισχύει ότι ψμετά από το πήδημα ορισμένες ήθελα να κρατήσουμε επαφή. Μετά τα 3-4 πηδήματα ζητάγανε κάτι παραπάνω και όχι μόνο πήδημα. Ισχύει.
Αλλά επειδή δεν έψαχνα τότε σχέσεις, σε όσες έλεγα, ότι έτσι το ξεκινήσαμε και τώρα μέσα μου δε μπορώ να το δώ αλλιώς ξέρεις τι μου απαντούσαν????
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
καλες πουτανες όλες τους
αυτές μαν άντε να φάγαν 20-30 διαφορετικούς...
εσύ που έχεις στρατιές ολόκληρες (400+ κριτικές ) δεν είσαι πουτάνα ?
μα φυσικα δεν διαφωνω στο οτι ηθελαν να συνεχισουν να γαμιουνται.το θεμα ειναι για ποιο λογο το κανουν οι περισσοτερες.το κανουν για να σε κρατανε κοντα εστω και ετσι με την ελπιδα οτι ισως κατι να αλλαξειΚοίτα να δείς, σε ηλικία των 24-27 που έκανα τα περισσότερα γαμήσια της ζωής μου δε νομίζω να ψάχνουν γάμο οι γυναίκες.
Ισχύει ότι μετά από το πήδημα ορισμένες ήθελα να κρατήσουμε επαφή. Μετά τα 3-4 πηδήματα ζητάγανε κάτι παραπάνω και όχι μόνο πήδημα. Ισχύει.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλά μαλάκας είσαι;αυτές μαν άντε να φάγαν 20-30 διαφορετικούς...
εσύ που έχεις στρατιές ολόκληρες (400+ κριτικές ) δεν είσαι πουτάνα ?
Τώρα θα μου πεις δεν τα ρωταν αυτα
Tοσο χάλια είσαι;εμφανιση και μπουρδες.οι περισσοτεροι απο εμας ψυχολογουμε τις γυναικες με βαση τη δικια μας ψυχολογια.οι γυναικες δεν δινουν σημασια σε αυτα.την οικονομικη ασφαλεια ψαχνουν περισσοτερο
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
καλά μαλάκας είσαι;
Τώρα θα μου πεις δεν τα ρωταν αυτα
κολόβλαχε φαλοκράτη
αυτα που λεω τα λεει ο μεγαλυτερος σεξολογος ισως και της ευρωπηςTοσο χάλια είσαι;
Ο ασκητης
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
καλες πουτανες όλες τους
ρε gl έτσι είναι όμως.
Αν θες το ένα και δεν το έχεις, θες το άλλο και δεν το έχεις.. ε τότε μένεις με το γαμήσι.
Όταν εγώ πχ δεν έκανα σχέση με αυτή που ήθελε, ή γάμο ή παιδιά λέω εγώ τώρα.... ε γιατί να κόψουμε το πήδημα αν τα έχουμε βρεί.
Γιατί κακά τα ψέμματα μάγκες. Το πήδημα το βρίσκεις έυκολα. Το καλό πήδημα σπανίζει. Και δε μιλάω για το καλό μουνί. Αλλά για το καλό κρεβάτι !
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΤΙΣ ΕΧΩ ΞΕΚΣΙΣΕΙ ΟΛΕΣ!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΝ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥΝΙΤΣΕΣ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις