baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.305
- Πόντοι
- 5.097
ειναι αφιερωμενο καπου το συγκεκριμενο ασμα η επεσαν πολλα πμ και τους ενημερωνεις
ειναι αφιερωμενο καπου το συγκεκριμενο ασμα η επεσαν πολλα πμ και τους ενημερωνεις
τπτ απο αυτα...απλα το ριξα στην κουλτουρα.ειναι αφιερωμενο καπου το συγκεκριμενο ασμα η επεσαν πολλα πμ και τους ενημερωνεις
Είμαι όντως επιρρεπής σε πρόστυχες προτάσεις αλλά καλώς ή κακώς δεν έχω πάρει πούτσα ακόμα απο δω μέσα.Μπλόκαρε τα pm της, γιατί είναι επιρρεπής στις ανήθικες προτάσεις....
καλώς ή κακώς δεν έχω πάρει πούτσα ακόμα απο δω μέσα.
τι νατην κανεις καλη μου;Είμαι όντως επιρρεπής σε πρόστυχες προτάσεις αλλά καλώς ή κακώς δεν έχω πάρει πούτσα ακόμα απο δω μέσα.
αφού τα θέλει η κωλάρα τηςααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Τώρα είναι που θα σε ξεσκίσουν στα πμ
έλα και σε έχω για έξυπνο...μυαλό θέλει???
και να θελα δεν μπορω να τα βγαλω στη φορα, τα χω στους αλλους λογαριασμους που μου χουν κλεισει και δεν θυμαμαι στοιχεια για να μπω
εχεις καιρο ακομα..χαχαχαΕίμαι όντως επιρρεπής σε πρόστυχες προτάσεις αλλά καλώς ή κακώς δεν έχω πάρει πούτσα ακόμα απο δω μέσα.
Τότε αερολογείς..
και να θελα δεν μπορω να τα βγαλω στη φορα, τα χω στους αλλους λογαριασμους που μου χουν κλεισει [size=13pt]και δεν θυμαμαι στοιχεια για να μπω [/size]
Όλοι γαμιάδες είμαστε κυρία μου, και μάλιστα μή τσαπαντζήδες.Τι έγινε τελικά ?Ποιός είναι ο γαμιάς του site?
Τι έγινε τελικά ?Ποιός είναι ο γαμιάς του site?
για γαμια δεν ξερω.....αλλα ο αυνανας του σαιτ ειναι σιγουρα ο θεματοθετης....Τι έγινε τελικά ?Ποιός είναι ο γαμιάς του site?
δεν ειναι μονο το συγκεκριμενο θρεντ .....ειναι ενα μελος με μηδενικη προσφορα,καυχιεται οτι εχει γαμησει το μισο σαιτ περιλαμβανομενων και των αντρικων μελων ,ανοιγει μονιμως θρεντακια με τα ιδια και τα ιδια κλπΕ μα ναι...ακου εκει θεμα ποιες έχετε γ****** απο δω μέσα!
ειδες τι παθαινει κανεις αμα γαμαει με το mouseδεν ειναι μονο το συγκεκριμενο θρεντ .....ειναι ενα μελος με μηδενικη προσφορα,καυχιεται οτι εχει γαμησει το μισο σαιτ περιλαμβανομενων και των αντρικων μελων ,ανοιγει μονιμως θρεντακια με τα ιδια και τα ιδια κλπ
την αλλη φορα ανοιξε θεμα να κανουμε γκαλοπ ποια εχουν πηδηξει οι περισσοτεροι
θαυμαστε τον καραγκιοζη του σαιτ....
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,52953/sa,showTopics]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,52953/sa,showTopics[/url]
ο νικολακης ιδιως τα σπαει .....
καυχιεται οτι εχει γαμησει το μισο σαιτ περιλαμβανομενων και των αντρικων μελων ,ανοιγει μονιμως θρεντακια με τα ιδια και τα ιδια κλπ
την αλλη φορα ανοιξε θεμα να κανουμε γκαλοπ ποια εχουν πηδηξει οι περισσοτεροι
θαυμαστε τον καραγκιοζη του σαιτ....
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,52953/sa,showTopics]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,52953/sa,showTopics[/url]
ο νικολακης ιδιως τα σπαει .....