You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσες έχετε γαμήσει από εδώ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 304
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Οι γυναίκες που έχω βατέψει από εδώ μέσα (όχι οι εργαζόμενες) ισούνται με 69!/(1+1/2+1/3+1/4+1/5+...1/ν) όπου το ν τείνει στο άπειρο.
Καμμία δηλαδή, κι ούτε ενδιαφέρομαι.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Οι γυναίκες που έχω βατέψει από εδώ μέσα (όχι οι εργαζόμενες) ισούνται με 69!/(1+1/2+1/3+1/4+1/5+...1/ν) όπου το ν τείνει στο άπειρο.
αν λες γυναικες τις κολοτουμπες και τα παχυσαρκα εδω μεσα τοτε παω πασο
Επισκέπτης
Φίλε δεν είμαι κανένας ομορφονιός, αλλά δεν είμαι και τύπος να ψαχτώ να βρω γυναίκα μέσω Internet γενικώς. Τον Σέρλοκ Χολμς δε θα τον κάνω σε τέτοια ηλικία, έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Έτσι κι αλλιώς τόσες κυκλοφοράνε έξω, αν παιχτεί κάποια φάση με στραβοκοιτάξει ή δεν ξέρω τι, την πέφτω στα ίσια. Εδώ μέσα είναι τσοντοφόρουμ για ακάπ, άναλ, πιπίζες ελεύθερες, εγώ μπαίνω για να διαβάζω πληροφορίες που υπάρχουν κορασίδες προς ξεχαρμάνιασμα που ικανοποιούν τις ορέξεις μου, αυτό μου έλειπε να χαζολογάω να ψαρέψω γυναίκα από εδώ μέσα. Αν ήμουν νεαρότερος μπορεί να χαζολογούσα σε άλλα μέρη (βλέπε Φεηςμπουκ, Τουίτερ κλπ) αλλά ουδέποτε σε τσοντοφόρουμ. Και για να το πάω παραπέρα μια εμφανίσημη γυναίκα θα έμπαινε εδώ μέσα για να βρει μακαντάση? Λίγο τον κώλο να κουνήσει μια μουνάρα, θα της πέσουν μάτσο μαρκαλαρέοι στο δρόμο. Κάτι πρόβλημα θα υπάρχει, τώρα μπορεί να έχει κι εγγεφαλικό πρόβλημα , τι με νοιάζει όμως. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, ο καθένας πράττει όπως θέλει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αυτές οι εξυπναδουλες για παχυσαρκα, μου θυμιζουν την παροιμια με την αλεπου και τα κρεμασταρια.αν λες γυναικες τις κολοτουμπες και τα παχυσαρκα εδω μεσα τοτε παω πασο
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Αυτές οι εξυπναδουλες για παχυσαρκα, μου θυμιζουν την παροιμια με την αλεπου και τα κρεμασταρια.
καλα με συγχωρεις
δικηγοραρα μου
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Αυτές οι εξυπναδουλες για παχυσαρκα, μου θυμιζουν την παροιμια με την αλεπου και τα κρεμασταρια.
δεν ξέρουν να εκτιμουν τα πιασιματάκια
πιασιματάκια μέσα στα πλαίσια βέβαια
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Φίλε δεν είμαι κανένας ομορφονιός, αλλά δεν είμαι και τύπος να ψαχτώ να βρω γυναίκα μέσω Internet γενικώς. Τον Σέρλοκ Χολμς δε θα τον κάνω σε τέτοια ηλικία, έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Έτσι κι αλλιώς τόσες κυκλοφοράνε έξω, αν παιχτεί κάποια φάση με στραβοκοιτάξει ή δεν ξέρω τι, την πέφτω στα ίσια. Εδώ μέσα είναι τσοντοφόρουμ για ακάπ, άναλ, πιπίζες ελεύθερες, εγώ μπαίνω για να διαβάζω πληροφορίες που υπάρχουν κορασίδες προς ξεχαρμάνιασμα που ικανοποιούν τις ορέξεις μου, αυτό μου έλειπε να χαζολογάω να ψαρέψω γυναίκα από εδώ μέσα. Αν ήμουν νεαρότερος μπορεί να χαζολογούσα σε άλλα μέρη (βλέπε Φεηςμπουκ, Τουίτερ κλπ) αλλά ουδέποτε σε τσοντοφόρουμ. Και για να το πάω παραπέρα μια εμφανίσημη γυναίκα θα έμπαινε εδώ μέσα για να βρει μακαντάση? Λίγο τον κώλο να κουνήσει μια μουνάρα, θα της πέσουν μάτσο μαρκαλαρέοι στο δρόμο. Κάτι πρόβλημα θα υπάρχει, τώρα μπορεί να έχει κι εγγεφαλικό πρόβλημα , τι με νοιάζει όμως. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, ο καθένας πράττει όπως θέλει.
+1000000
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εμ νιωσε με ρε τύπε.δεν ξέρουν να εκτιμουν τα πιασιματάκια
πιασιματάκια μέσα στα πλαίσια βέβαια
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Ο παλιοδιαβολος γαμησε απο δω μεσα
δεν κάμω τέτοια
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κρυφο ποταμακιδεν κάμω τέτοια
Επισκέπτης
Διάβολε ευτούνη που έβαλες είναι μαντρόσκυλο, άνετα την μουκούριζα
Υ.Γ.
1) Είμαι μπαστουνόβλαχος κιόλας!
2) Κωστάκης, θενξ για τις θετικές ψήφους.
Υ.Γ.
1) Είμαι μπαστουνόβλαχος κιόλας!
2) Κωστάκης, θενξ για τις θετικές ψήφους.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
κρυφο ποταμακι
Διάβολε ευτούνη που έβαλες είναι μαντρόσκυλο, άνετα την μουκούριζα
αν πας μέχρι Γερμανια τη βρήσκεις σε ffk
gina blonde όλες οι τρύπες διαθέσημες ακα
Επισκέπτης
Πρωτον δεν ξερω Γερμανικα, δευτερον δε θελω να καταληξω σε κανενα εβραικο φουρνο, οποτε ας μου λειπει το βυσσινο!
Εκτος κι αν πετυχω καμμια τετοια τουριστρια που να της αρεσει η φατσα μου. Που ξερεις, εχουν βιτσια ορισμενες!
Εκτος κι αν πετυχω καμμια τετοια τουριστρια που να της αρεσει η φατσα μου. Που ξερεις, εχουν βιτσια ορισμενες!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
τυπε ειναι πανευκολο καποιος να γαμησει απο εδω μεσα.ο λιλας και ο ιπποτης δεν θα του φερουν αντιρρηση να του κατσουν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε μονο αν εισαι ενστολος εχεις προβλημα με ιπποτητυπε ειναι πανευκολο καποιος να γαμησει απο εδω μεσα.ο λιλας και ο ιπποτης δεν θα του φερουν αντιρρηση να του κατσουν
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
τυπε μονο αν εισαι ενστολος εχεις προβλημα με ιπποτη
τυπε αμα δει παραλλαγη ο ιπποτης κανει τα παντα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις